Hond trilt in verbouwd huis

honden encyclopedie > Hond trilt in verbouwd huis

door honden page profiel Kaitlyn Kaitlyn

Hond trilt in verbouwd huis

Goede middag

Het is al even geleden dat ik nog eens op het forum geweest ben, maar ik zit met een klein probleempje. Ik heb nog steeds een zwarte labrador (Simba), die ondertussen al 9,5 jaar is. Wij hebben thuis onlangs serieus verbouwd (bijna volledige benedenverdiep weggehaald en bijgemetst). We hebben hierdoor een halfjaar enkel op het bovenverdiep en ons tuinhuis geleefd. Sinds een goeie maand zitten we nu binnen, maar sinds de nieuwe keuken er is, is Simba enorm veranderd. Ze zit constant te trillen en kruipt in de garage in een hoekje (de binnendeur hebben we nog niet).
We merken dat ze bang is van alle nieuwe geluidjes in de keuken, aangezien het allemaal nieuwe toestellen zijn. Één piepje is genoeg om haar de stuipen op het lijf te jagen. Als we haar buitenlaten in de tuin moeten we ook enorm veel moeite doen om haar binnen te krijgen, koekjes kunnen haar amper overtuigen. We proberen haar wat te motiveren door een koekje te geven als we op een toestel klikken, maar momenteel maakt dit weinig verschil. Ze is niet meer van de jongste en we zouden het jammer vinden als ze niet meer op haar gemak thuis kan zitten.

Zou iemand enige tips hebben om haar wat rustiger te krijgen?

Alvast bedankt!

Kaitlyn

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^