probleemsky

honden encyclopedie > probleemsky

door honden page profiel jeffjeff

probleemsky

Mijn Husky pup Lucky, daar zag ik hem staan op marktplaats met zijn onschuldige helder blauwe oogjes en zijn maffe punt oortjes, gelijk was ik verkocht, dat is hem mijn nieuwe maatje.

Ik kom uit Groningen en Lucky woonde al 2 maandjes in Brabant gelukkig blafte hij nog net niet in dialect. Daar aangekomen na een reis van 2.5 uur zag ik hem, heel voorzichtig kwam hij om het hoekje kijken, per ongeluk bewoog ik mijn lichaam een millimeter zijn kant op en zoef weg was hij. Na een kopje koffie met zijn toenmalige baasjes besloten we terug te gaan naar Groningen, eenmaal in de auto was hij gelijk een hele andere hond, hij kwam bij me op schoot alsof we elkaar al jaren kennen. Thuis aangekomen kreeg ik door dat het een beetje anders zit althans met de liefde zit het wel goed maar als het gaat over zindelijk worden tot het uitvoeren van de simpelste commando's wist ik dat het nog een hele uitdaging ging worden, ik had gelijk. Op internet heb ik gelezen dat een husky alleen een commando uitvoert als hij zelf het nut er van in ziet, helaas ziet Lucky bijna nergens het nut van in, en hij pest me weet ik zeker, zeg ik zit  gaat hij liggen, zeg ik lig gaat hij zitten, wil ik hem zijn tuigje omdoen keert hij zich op zijn rug en gaat hij lachen. Ik ben nu anderhalf week verder en hij lacht nog steeds. Ik ben zelf ook niet altijd even makkelijk geweest dus ik heb alle geduld voor hem, want hoe boos ik ook op hem ben 1 blik in zijn heldere blauwe oogjes en ik kan er weer tegen aan :-) ;-)

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^