Fokker vermelding van Izara's Milagros

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Izara's Milagros is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Izara's Milagros nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Izara's Milagros langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Izara's Milagros een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Izara's Milagros
Beschrijving: Kijk op onze site -www.izarasmilagros.nl- voor meer informatie rondom ons mooie Gos d'Atura Catala teefje Izara. Volg hier tevens alle ontwikkelingen rondom haar eerste nestje met Babbus. 6 geweldig mooie wondertjes zijn geboren op 10 januari. Alle pups hebben reeds lieve nieuwe baasjes gevonden!

Contact
Website: http://www.izarasmilagros.nl
Telefoon: +316 12 404 659

Adres
Woonplaats: Hoogland

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Izara's Milagros is te vinden onder
- Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) fokkers
- Gos d'Atura Català fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Izara is nu 3,5 jaar en Babbus is in december 3 jaar geworden. Voor beide is het het eerste nestje. Izara en Babbus samen is net ware liefde. Zodra ze elkaar zien zijn ze niet weg te slaan bij elkaar. Echte liefde!!

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Beide ouders zijn getest op HD. Beide hadden HD A als uitslag. Daarnaast is Izara getest op ED en ED vrij bevonden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
In principe zijn alleen de heupen bij dit ras aan te raden om te keuren. Dit mag pas vanaf 18 mnd. Dit is dus aan de toekomstig eigenaren. Ik ben zelf dierenarts de puppies zullen dus op alle vlakken meerdere keren nagekeken worden. De pups worden op 6 wkn leeftijd gevaccineerd en gechipt. Daarnaast worden ze ontwormd op 2-4-6-8 wkn leeftijd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups moeten minimaal 8 weken zijn voor ze bij ons weg mogen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit is ons eerste nestje. Als alles goed verloopt dan willen we misschien nog een keer een tweede nestje met Izara, maar dat is de max wat ons betreft.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien bij ons in huis op en zullen dus 'mee doen' in alle huiselijke activiteiten!

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Izara's Milagros
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Izara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's Milagros

Puppy advertenties van Izara's Milagros

24-04 Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^