Zaz'ke zijn allereerste wedstrijd gehoorzaamheid

Dogboek > Zaz'ke zijn allereerste wedstrijd gehoorzaamheid

Hey Hondenpagers,

Zondag laatstleden heeft Zaz'ke voor het eerst deelgenomen aan de clubmatch in HSO (Hondenschool Oostende). Het resultaat mag er wezen hoor. Maar liefst ... Dat ga ik nu lekker nog niet verklappen, anders lezen jullie de rest niet. Haha ...

Het was niet enkel voor Zaz'ke zijn debuut maar ook van baasje Kristel. Na een paar nachten van niet zo goed slapen begon de zondag wat vroeger dan normaal. Hoe zo dat komen?

Rasta deed niet mee aan de clubmatch in de haar groep om Zaz'ke voor zijn eerste keer niet te veel te storen. De band dat die twee aan het smeden zijn mag hun prestatie's niet in de weg staan. Ze kunnen niet meer zonder elkaar en zeker niet als ze weten dat ze in elkaar buurt vertoeven.

Aléé, nu naar de wedstrijd op zich. Ik had me op een redelijke afstand opgesteld om onze beginnelingen niet te storen maar toch goed bezig te zien. De volgende oefeningen stonden op het programma: Neen oefening, Kijk oefening, Komen naar baasje, Komen naar baasje met hindernissen, Geweningsoefening, Zit-, Lig- en volgoefening, Wandelen met apport in de muil en een socialisatie oefening.

Zaz'ke en Kristel behaalden en tweede plaats met 98 op 100. De eerste plaats was een gedeelde van twee ervaren wedstrijdspelers met elk 100 op 100.

Voor de eerst keer is en blijft dit een super resultaat! Ere wie ere toekomt.

Van mijne twege nen dikke proficiat. Nu nog de socialisatietest in mei, het brevet in juli en dan het échte werk.

Groetjes
Dany

Door honden page profiel kristel en danykristel en dany op 09 november om 22:34 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Zaz'ke zijn allereerste wedstrijd gehoorzaamheid


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^