kan ik een hond nemen?

Dogboek > kan ik een hond nemen?

hoi ik ben Jasja en ik wil al heel me leven een hond! alleen is er bijna elke dag niemand thuis vanaf 9 tot 2/3 uur soms ben ik wel ietsje eerder thuis of me huisgenoten maar ik sta er heel erg voor open om een hond te nemen en ik zou graag willen weten of ik een hond kan nemen! de woonomgeving is prima dichtbij een groot park en bestwel een groot huis! maar kan de hond zolang alleen thuis blijven? als puppy niet dat snap ik maar als je hem 6 weken gaat trainen kan het dan wel?

Door honden page profiel JasjaJasja op 10 juni om 12:53



Hoi Jasja, als promotor van asielhonden boven puppies aanschaffen zou ik je adviseren eens bij asiels te kijken. Zij hebben regelmatig ook honden in zorg die na gewenning wel een poosje alleen kunnen zijn. Zelf heb ik oppashonden die prima een aantal uur alleen kunnen zijn (en honden die dat totaal niet kunnen). Ik herken me erg in je hondenwens. Ik heb het zelf opgelost met een netwerk opbouwen van oppashondjes, dat zou je ook kunnen overwegen!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij kan ik een hond nemen?

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Jasja:
kan ik een hond nemen?


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^