max de eerste 3,5 maand van z'n leven.

Dogboek > max de eerste 3,5 maand van z'n leven.

Hallo allemaal!!! :-)
ik ben max, en ik ben geboren in dierenpension de Goordonken.
ik ben inmiddels alweer iets langer dan 7 weken bij mijn nieuwe baasjes en alweer 3.5 maand oud, ik heb het heel gezellig hier! :-D
ik word lekker verwend met allemaal speeltjes, dat vind ik heel erg leuk, ik vind het ook heel erg leuk om achter balletjes aan te rennen en met mijn lappe popje te knuffelen, die moet 's nachts ook altijd mee de bench in. O-)
ik heb al een keertje kennis gemaakt met de trimsalon, daar mocht ik gaan snuffen en werd ik daarna ook nog gewassen en mijn gezichtje bij geknipt want ik zag niet zo veel meer met al dat haar voor mijn oogjes.
omdat ik mij zo goed gedragen heb bij de trimsalon had ik een heel mooi strikje gekregen voor om mijn halsbandje. O-)
ik poep niet meer binnen, dat doe ik al netjes buiten maar plassen wil ik nog wel is stiekem in de huiskamer of in de keuken doen. ;-)
ik ben al een keertje op het strand geweest, ik vond het erg spannend om mijn eerste stapje op het zand te zetten maar uit eindelijk vond ik het heel erg leuk om lekker te rennen op het strand en met andere hondjes te spelen. :-)
ik ben ook een heel ondeugend hondje, soms ga ik stiekem in de wasmand liggen en daar lekker slapen, alleen kan ik er dan niet meer uit en betrappen ze mij toch weer. mijn baasjes hebben ook een krantenbak staan in de bijkeuken, daar liggen allemaal mooie doosjes en kranten in, die ga ik dan stiekem pakken en meenemen naar de kamer en helemaal kapot scheuren. O-)
ik ben ook al een paar keer thuis in bad geweest, lekker onder het warme water met een sopje dan ruik ik weer zo lekker! :-D
ik hou heel erg van knuffelen en lekker op de bank liggen en slapen met mijn baasje.
ik kan al een beetje zitten op commando, en als ze zeggen ''max eten!!'' dan ren ik heel snel naar de keuken en heb ik mijn bakje met voer zo op! O-)

ik zal snel weer wat van mij laten horen als ik weer van alles heb beleefd! :-)

groetjes van max en z'n baasje linda. :-D

(voor de foto's die bij het verhaal horen, kijk dan bij foto's)

Door honden page profiel lindalinda op 04 mei om 15:21 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Max

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij max de eerste 3,5 maand van z'n leven.

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van linda:
max de eerste 3,5 maand van z'n leven.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^