Helemaal nieuw!

Dogboek > Helemaal nieuw!

Hallo allemaal!
Het is wel zo netjes dat ik me even voorstel: ik ben Amélie Senne v/d Hazelheimhoeve; roepnaam Amélie
(maar ik luister eigenlijk toch nooit..) en ik ben 8 weken geleden geboren in Elp. Samen met mijn mamma Senna woon ik bij Antonnet en Piet. Tot nog toe bevalt dat wel aardig goed moet ik zeggen, zeker nu ik bijna het rijk alleen heb, en mijn zusje en broertjes vertrokken zijn naar hun nieuwe baasjes. DJ, mijn broertje is er nog een paar dagen, maar daar heb ik niet zo'n last van want dat is een beetje een sulletje. Ik kan hem alles afpakken, uit zijn etensbak eten,en hij vindt het ook goed als ik zomaar op 'm spring. Mamma vindt dat niet meer zo leuk en geeft me wel vaak op m'n kop. Ze kijkt me dan heel streng aan met een blik van "dat doen nette Berners niet!"
Gisteravond hoorde ik mijn baasjes tegen elkaar zeggen dat ze aan mij nog de handen vol krijgen omdat ik zo ondeugend ben. Ik kan het ook niet helpen, alles is leuk en nieuw, en er valt zoveel te ontdekken in Elp! Ik hou jullie op de hoogte!

Door honden page profiel Amélie†Amélie† op 02 juli om 02:07



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Helemaal nieuw!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Amélie†:
Helemaal nieuw!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^