Hebben jullie dat nou ook??

Dogboek > Hebben jullie dat nou ook??

Hebben jullie dat nou ook??

Overal zitten ze, werkelijk geen plek is onbenut. Knettergek word ik er soms van. 's Morgens in alle vroegte kruip ik voorzichtig mijn bed uit en sluip naar beneden. Ssssttt geen licht aan, stoot nieuwe blauwe plekken erbij om rustig en stil op mijn kleine trapje naar buiten de tuin in te kijken en van mijn ontbijtje te kunnen genieten. Simpel ontbijt dat wel..Pap in een kommetje!!! Maar toch.. Daar willen ze ook in!!
Hoe stil ik het ook doe verdorie, daar komen ze al. Piepend en snuivend zoeken ze zich een weg naar mijn schoot, voeten en mijn billen. Dat laatste, daar kan je volgens hen zo fijn tegenaan duwen. Mijn rug is ook zo'n lekker plekje daar wordt dan heerlijk tegenaan gekrast en geschraapt. Eigenlijk is het meer lopen, want ik zit natuurlijk laag op dat trapje!!
Jullie begrijpen dus wel!! Zonder kleding of pyjama zie ik er niet uit!! Blauwe plekken en striemen sieren mijn vege lijf. Mijn knie'en zijn ook altijd een dankbaar doelwit en langs onze vaart of in ons park zul je mij in de zomer nooit met blote benen zien wandelen.

Gelukkig ben ik al jarenlang in het bezit van een zeer tolerante man, want je zou toch maar met jezelf en deze tatoos de boer op moeten!! In de kroeg..Een paar wijntjes..Een afspraakje met leuke vent en dan vul maar in?? Tegen de tijd dat ik na een paar dagen in de auto te hebben vertoeft mij op mijn vakantie adres in bikini hijs krabbel ik de eerste week de korstige resultaten weg van mijn grote liefdes!!!
Vier stuks zijn er nu en eigenlijk had ik er nog veel meer gehad, als deze zeer tolerante man van mij niet had ingegrepen!! Maar ik hou zo vreselijk veel van ze, kan er niet buiten, ben verslaafd!! En ik verpest ze dan ook waar mogelijk. Onopgevoed baant dit spul zich een weg door mijn gehele huis, waaronder keuken, computer, badkamer, bed en tuin.


Welke niet door mij of de vereniging van huisvrouwen goedgekeurde gabber heeft ooit een maandagmorgen black-out gehad met het ontwerp van mijn keuken? . Het ultieme genot zattum in de ingebouwde radiator van het keukenblok!! Laat dat nou een van de meest favoriete plekken zijn geworden in ons huis. Niet van mij!! Of van mijn man. Nee wij zitten niet op het aanrecht en hangen er niet aan. We kunnen er eigenlijk nauwelijks bij. We moeten eerst alles dat in de weg zit, hangt en ligt opzij schuiven willen we uberhaupt kunnen koken. Dus mijn enige recht, het aanrecht heb ik ook al niet. Zo PFFFF dat is eruit!!

Hele verhandelingen heb ik aan moeten horen. Ik voed ze niet op, vindt alles goed!! Enz. Allemaal goed bedoelde adviezen van familie en vrienden om het beter te doen!! Kennen jullie dat??
Een badkamer met voorverwarmde handdoeken? , Heb ik. Ja hoorwant op mijn keurig opgerolde handdoeken zitten ze ook. Ze liggen ook al klaar in bed voordat wij er een teen in hebben. Je zou ze dan ook wel als natuurlijk voorbehoedsmiddel kunnen zien want de beste plekjes tussen ons in worden direct in beslag genomen. Zoenen gaat nog net!! Hebben jullie dat nou ook??

Wie zijn deze krengen die mij geen rust gunnen, altijd willen eten, mijn schoot bewaken met twee zodat drie en vier er niet meer op kunnen?? En waar ik zo vreselijk veel van hou!! Nou Gewoon twee katten en twee kleine hondjes!!.


Tijdens het schrijven van deze column ging het redelijk..Toch?? Geen spelfouten?? Geen kat die het in zijn hoofd haalde om over mijn toetsenbord te dansen dit keer!! Toevallig?? Ik weet het niet. Of ze het wisten!! Aandacht op internet? Zou dat het zijn!!
CORINNE.

Door honden page profiel Corinne tiamo animaliCorinne tiamo animali op 16 augustus om 14:22



Dank je wel.

Geweldig leuk geschreven!!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Poppy

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Hebben jullie dat nou ook??

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Corinne tiamo animali:
Voor mijn allerliefste Joris,
Voor mijn lieve kleine Buddy,
Hebben jullie dat nou ook??


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^