Jackie & Nukka + de nieuwe vrienden

Dogboek > Jackie & Nukka + de nieuwe vrienden

Jackie POV
Vandaag gebeurde er allemaal gekke dingen! Er kwam opeens een andere hond ons huis in. Het was een soort van grote versie van gekke Nukka! Eerst vond ik haar een beetje eng maar Nukka bleek geen problemen te hebben met de andere hond. De andere hond heette Zena.

Toen we naar buiten gingen stonden er nog vier honden! 3 ervan waren ook heel groot! Nukka vond het best wel eng maar die is natuurlijk ook nog maar heel klein. Toen gingen we met de hele stoet naar het park over het spoor. Daar mochten we bijna allemaal los en bleken de andere honden helemaal niet eng te zijn maar juist leuke speelmaatjes!

Nukka vond het nog steeds eng maar die was ook een beetje moe. Nukka snapt het gewoon nog niet. Nou hoop ik dat baas vaker met zoveel vriendjes op pad gaat want ik vond het heel gezellig! Nu lig ik lekker met Nukka lang uit op de bank bij te komen. Wat een dag, wat een dag!

Door honden page profiel Suze en de 3Suze en de 3 op 15 januari om 20:25 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Jackie & Nukka + de nieuwe vrienden

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Suze en de 3:
Jackie & Nukka + de nieuwe vrienden
The story of Jackie and Nukka


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^