Hondenpoep met spanddoek??

Dogboek > Hondenpoep met spanddoek??

Het volgende wat ik jullie ga vertellen is geen grapje en ook geen verzinsel, het is waar gebeurd en ik heb een getuige. Oké, ik geef toe, als trotse hondenbezitter en trouwe fan van deze viervoeters weet ik dat het niet altijd even netjes is waar mijn mormels besluiten hun behoefte te doen en soms sta ik er weleens beschaamd bij met mijn blik afgewend zodat het lijkt alsof ik niet zie waar ze mee bezig zijn.

Eigenlijk behoor ik altijd een zakje bij me te hebben om de drolletjes op te rapen en netjes in de prullenbak werpen, maar in sommige gevallen ga ik niet verder dan drolzwiepen met een takje of bij gebrek aan een geschikt stokje het zachtjes wegschoppen van de warme dampende mini keuteltjes met mijn voet in de goot. En heel soms duik ik in de dichtstbijzijnde prullenbak om te zien of er misschien iets van opschep materiaal in zit (triest!).

Het is onfatsoenlijk om drollen op de stoep te laten liggen, of waar dan ook, waar veel gelopen wordt door mensen, en ik vind het dan ook niet meer dan normaal om de vuiligheid van die plek te verwijderen. Sommige mensen zijn echter minder vriendelijk waar het hondenpoep betreft en verzinnen de meest akelige manieren om honden uit hun tuin of van de stoep voor hun woning te weren.

Zo wonen er hier een eindje verderop naar mijn idee echte hondenhaters of deze mensen zijn ronduit dom, dat kan natuurlijk ook. Zij hebben kapot geslagen glas langs de randen van hun tuin gegooid! En toevallig ving ik een paar avonden geleden een gesprek op tussen een hondenbezitter en de eigenaresse van de woning waarin zij zelfs toegeeft het glas daar, om die reden, te hebben neergelegd! Nu vraag ik je? En ze vertelde dat op zo’n rustige en naïeve manier, dat het zelfs leek alsof zij zich van geen kwaad bewust was. Ze zei zelfs dat het gebroken glas niet hielp en de honden er gewoon overheen lopen! Ha ha… ik moest hier om lachen, niet omdat ze dat glas daar neer heeft gegooid uiteraard (ik krijg daar juist zeer agressieve neigingen van) maar ik lachte om haar idiote uitspraak.
Alsof honden denken: ‘Oeps, daar ligt glas, straks gaan mijn voeten kapot, laat ik daar maar niet overheen lopen!’ Nou ja, je snapt me wel denk ik.

Mocht deze dame mij ooit aanspreken zal ze de wind van voren krijgen dat kan ik jullie verzekeren.

Maar nu een leuker iets waar ik echt hartelijk om moest lachen. Gisteren ging ik samen met een vriendin een flink eind wandelen. Druk pratend lopen we als 2 kippen zonder kop luid kakelend door het park. We naderen na een tijdje de uitgang en daar zie ik in de verte papiertjes wapperen tussen de grijze steentjes van het parkpad. Als we dichterbij komen zie ik pas echt wat het is. Meerdere hondendrollen waren versierd met een ‘spandoek’ op een saté prikker met in elke drol (ik zag er 4) een andere tekst. Van 2 van deze protesterende drollen heb ik een foto gemaakt, zie bijlage.

Mevrouw of meneer ‘anti- hondendrol’, ik vind uw actie geweldig en zeer grappig. Ik ga zo meteen eens kijken of u meerdere drollen heeft versierd!

Creatief met hondendrollen… ha ha… het zal je hobby maar wezen.

Door honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek op 10 september om 18:56



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Hondenpoep met spanddoek??
Hondenpoep met spanddoek??

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^