Delen

- facebook

- twitter

Forum Duck shampoo ??

Labradoodle > forum > Duck shampoo ??

honden foto van Mango &Mona

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

Mango was na aanleiding van totaal mislukte puppyles flink aan de diaree.vanmorgen een stuk weg moeten knippen uit dr vacht.Je snapt dat ze nu niet echt zo lekker ruikt.Mijn fokker noemde Duck shampoo.Is dat gewone shampoo voor kinderen of ook voor honden.Kreeg de fokker niet te pakken vandaar nu even dit berichtje :-D

03 december 2012 om 15:15

Je kunt een reactie plaatsen
honden foto van monica

honden page profiel monicamonica 3 doggies

Zelf ken ik deze shampoo niet, ik gebruik de shampoo van ranzijn (welpenshampoo) en als ik daar niet ben geweest de shampoo van de action die is ook goed.
Maar ik heb begrepen dat je ook zwitsal verdund kan gebruiken en indien je niets in huis hebt is zwaar verdunde dreft ook een optie.

03 december 2012 om 15:32

honden foto van Mango &Mona

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

Welke shampoo van de action.Speciaal voor de honden of mensenshampoo?? :-D

03 december 2012 om 16:08

honden foto van monica

honden page profiel monicamonica 3 doggies

voor de honden , het staat ook bij de dierenspullen en zit in een witte tube

03 december 2012 om 16:16

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

IK gebruik de artero voor lange vachten. Staat niet op de site, maar wel te bestellen hier:
http://www.be-doodle.nl/verzorging/index_bestanden/artero.htm

Voor Google gebruikte ik altijd zwaar verdunde shampoo van mezelf. Hij reageerde namelijk heftig op andere shampoos voor honden, deze artero kan ie wel tegen. vooral de conditioner is ook erg lekker voor het baasje met knuffelen ;-)

dreft zou ik zelf nooit gebruiken, de ph waarde van een vaatwasmiddel is echt mega anders dan van een shampoo. Maar wat je ook gebruikt, heel goed spoelen :-)

03 december 2012 om 21:33

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 2 doggies

oh, vergeten, duck shampoo ken ik niet O-)

03 december 2012 om 21:34

honden foto van Mango &Mona

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

Ik heb een mailtje gestuurd naar be-doodle, dus ik ga die shampoo eens bestellen.bedankt voor de tip.mango heeft een curly-fleecevacht :-D

03 december 2012 om 22:24

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

ik ben dol op krulliewullies :-) hoe gaat het met mango?? groeit ie lekker? lekker stoute pup aan het zijn??

03 december 2012 om 22:44

honden foto van monica

honden page profiel monicamonica 3 doggies

De dreft zou ik ook niet als normaal gebruiken echter alleen indien er een ramp is wat meteen opgelost moet worden en je niets anders in huis hebt.
Dus echt een noodsituatie, hier heb ik ook shampoo van jeanpeau zag ik vanavond die werkt ook super, wel raad ik met de doodles een cremespoeling aan dat scheelt absoluut met kammen/klitten

04 december 2012 om 00:20

honden foto van Mango &Mona

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

Ja het gaat prima met Mango.Is wel een tante met heel veel pit hoor.Ze is erg gericht op mij en mijn dochter.Andere mensen vindt ze buiten ook heel erg leuk.Ze slaapt alleen nog beroerd.Is gisteren half 12 gaan slapen en vanmorgen om 5.15 uur stond mw te blaffen in dr bench.Maar ja niet voor niks; 2 keer gepoept.Maar daarna heb ik dr een paar brokjes in haar bench gelegd en heeft ze even liggen janken en viel toen tot 7 uur weer in slaap.Ik wordt zo moe van iedere ochtend rond 5 uur beneden zitten dat ik dacht dat het nu wel eens even mag en ze terug gedaan heb ik dr bench.Nu is het al bijna kwart voor 8 en gisteren duurde het zo lang voordat het 8 uur was.haha
Ga zaterdag bij een nieuwe puppyles beginnen.Vorige week 1 die mango letterlijk niet goed bevviel.Deze is ook gericht gedragsdeskundige,krijg ook 1 priveles,zodat zij kunnen zien hoe Mango is en in welke groep zij geplaatst kan worden

04 december 2012 om 07:43

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

het kunnen wel eens teveel indrukken zijn voor een pup, bedoel je dat?
En ja dat vroeg wakker worden, das ff doorbijten idd. Die van hebben we aangeleerd om uit te slapen :-) zijn ze erg goed in geworden haha. Door de weeks om 6 uur buitenstaan en in het weekend om een uur of 10, heerlijk :-) Kna ik tenminste ook wakker worden als ik een feestje heb gehad!

04 december 2012 om 09:49

honden foto van Mango &Mona

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

Ik ben nog een beetje zoekende waar mango het beste kan slapen.
In de woonkamer staat overdag haar bench.
Wanneer ze ongeveer in coma lig kan ik haar erin leggen en slaapt ze een poosje.Maar wanneer ze op mijn voeten gaat liggen en ik de krant lees slaapt ze zo licht dat ik haar niet eens probeer in dr bench te doen omdat ze er dan direct weer uit vliegt.
Gisterenavond om 23 uur viel ik na die lange dag vanaf half 6 op bijna om van de slaap.Dus ik naar buiten met Mango.Toen in de bench.Met grote tegenzin.Maar we zijn thuis met zijn 5en.Mijn man zat nog een boek te lezen,want hij hoefde niet zo nodig een hond en houdt zich hier helaas keurig aan door mango nog 0 keer te hebben uitgelaten.Dus hij heeft smorgens geen wallen als hij om 9 uur eens beneden komt en ik er al een halve dag op heb zitten.Maar ik klaag niet,mango is mjn lieverd en ik ben haar Baas.heb ik eindelijk ook eens een mooie titel O-)
Maar goed om door te gaan met mijn verhaal,ik doe Mango in dr bench omdat manlief geen zin heeft dat ze weer gaat rennen.Dus kleed over de bench,hij 1 lamp aan om te lezen.Ik naar bed.
Maar ik vraag me af of ze wel rust genoeg krijg dan.Ze was om 5.15 uue alweer wakker van de krant die in de bus viel.
We hebben echter ook een kantoor achter de keuken en ik heb ze daar ook eens 3 dagen gezet snachts.Toen was ze stil tot half 7.
Maar ik lees overal dat het beter is om haar in de kamer te zetten waar ze het meest is.Dus ik hoop dat ze went aan de geluiden en ze wel de rust krijgt die een pup zo hard nodig heeft.

04 december 2012 om 11:09

honden foto van marianna

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

Hallo Marleen.
We zetten Bennie in een aparte slaapkamer met het verduisteringsgordijn en overgordijnen dicht. Hij slaapt daar erg rustig in het begin in de bench en nu los in die kamer op het logeerbed. Dus bij ons is het geen probleem om hem apart te liggen. Ik zou het toch proberen om haar in het kantoor te laten slapen . Ik weet dat we veel over hebben voor onze honden maar een goeie nachtrust is ook belangrijk. Ik heb ook zo, n man die Bennie niet uit wilde laten maar nu is hij 15 maanden en ze zijn nu de grootste vrienden als we samen weg gaan met de auto tel ik helemaal niet meer mee dan is al zijn aandacht op de baas . Maar smorgens ben ik ook de klos want dan ligt hij nog lekker op bed maar 8 uur dan mag ik niet klagen.
Succes en hij komt wel goed ze zijn nog pup en als je dat gehad heb dan krijgen ze bananen in hun oren :-D

04 december 2012 om 11:19

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

Tja, ik heb de bench op 1 plek staan en daar komt ie niet vanaf, en ik heb vanaf het begin slapen in de bench en niet bij ons op de kamer ofzo aangeleerd. Was best lastig soms, maar afspraak was afspraak vond ik. Gadget wilde ook in de bench niet in slaap gaan. Die was ook zo'n schattige controlfreak die op je voeten ging slapen.... ;-)
Maar in de bench gedaan, deurtje dicht, puppykong met wat snoepjes erbij gedaan en ernaast gaan zitten met mijn voet tegen de bench, daar ging ze dan tegenaan liggen. Later toen ze wat ouder werd, kon ik dan op de bank gaan zitten. Vanaf de bench kunnen ze ons zien over de hele benedenverdieping. Dat was duidelijk een ding voor ze.
Google was extreem... die was (en is) zo op mij gericht dat ie soms echt nog steeds voor mijn neus gaat zitten als ik naar de wc moet... dat laat ik nu niet meer toe hoor, maar dan gaat ie voor de wc deur liggen. Idioot O-)

Ik zou de bench dus daar neerzetten waar ze je wel nog kunnen zien/horen overdag als je bezig bent. Ik had bij beide pups een 8 weken periode dat 1 van ons er in elk geval bij was. Met vrij nemen en thuiswerken geregeld.

04 december 2012 om 11:53

honden foto van Mango &Mona

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

Misschien is het dat ook wel het probleem.Ik ben overdag altijd thuis.Beetje lux en misschien ouderwets,maar we hebben kantoor aan huis en ik doe het kantoor netjes bijhouden en zorg voor de koffie e.d voorraad.Maar we zijn dus altijd thuis.
Ik ben wel sinds een paar dagen zover dat ik haar in de bench doe en dan een half uurtje weg ben.Ze gaat eerst piepen en daarna wanneer ik door het raam kijk lig ze rustig.
Toen ik vroeger 24 uur per week werkte had ik een kooikertje.
Hij moest na 2 weken iedere ochtend in de gang in mandje.Dat ging direct goed.Alleen de post was zo leuk om aan te knabbelen,dat we een kunstof tas aan de brievenbus hadden gemaakt zodat de post nog te lezen was wanneer ik thuis kwam.
Mango s dus die 2 weken dat ze hier is nooit echt alleen geweest.Altijd mensen in het huis :-D

04 december 2012 om 14:03

honden foto van Pipa

honden page profiel PipaPipa 3 doggies

Wij hebben de bench leuk gemaakt door altijd zijn eten erin te geven en ook altijd wat lekkers als hij erin gaat (hoeft niet groot te zijn, half snoepje/brokje is al voldoende).Als we weer binnen kawamen ook niet meteen eruit gehaald maar even een minuutje wachten en dan niet overdreven begroeten ofzo, doe alsof het de normaalste zaak van de wereld is en dan later knuffelen. Hij gaat er nu zelfs in als het druk is of als wij s avonds nog naar buiten willen en hij daar echt geen zin in heeft :-D

04 december 2012 om 14:58

honden foto van Mango &Mona

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

Mango eet 3 keer per dag in haar bench.OOk wanneer ze een brokje krijgt is dat in haar bench.
maar vanaf dag 1 gaat ze liggen aan de kopse kant van de eettafel,waar ik smorgensvroeg de krant lees en mijn brood eet.Zelfs als ik boven even wat wil doen ligt ze daar.Dus mijn gevoel zegt dat mango met een jaar heel vaak in de kamer zal liggen en die bench verbannen is.
Moet zeggen dat Floortje van mjn ouders ook al vanaf een jaar in de kamer slaap op een lekker kussen.geen bench meer gehad sindsdien.ze is nu 3 jaar.
Maar ik weet uit de tijd van mijn kinderen die toen klein waren dat mijn zoon er met bijna 2 jaar nog in de box zat en mijn dochter die toen 1 jaar was allang niet meer in wilde.krijsen.
Dus ja,zoals mensen verschillend zijn is ook iedere hond uniek.Leuk toch O-)

04 december 2012 om 15:06

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

niet meteen uit de bench halen is een heel goeie tip ja! Zo voorkom je ook een hond die tegen je op gaat springen als je binnenkomt.... klein probleempje waar wij nog aan werken ;-)

04 december 2012 om 15:13

Je kunt een reactie plaatsen
Home | Registreren |