Delen

- facebook

- twitter

Forum Bench-vraagje, terug naar af?

Labradoodle > forum > Bench-vraagje, terug naar af?

honden foto van Lique & Noor

honden page profiel Lique & NoorLique & Noor

Noor is nu 2 weken bij ons en gaat sindsdien in de bench als we gaan slapen of weggaan. Dit ging eigenlijk vnaf het begin goed. Nu, vanuit het niets dus, blaft ze. Ook als ik maar even uit het zicht ga (en ze loopt los in huis) blaft ze. Verlatingsangst? Of heeft iemand een ander idee over wat er aan de hand kan zijn? Maar liever nog tips!! Het laten blaffen in de bench is eigenlijk geen optie, dan staan de buren zo op de stoep! Vanacht heb ik op de bank geslapen en elke keer als er een blaf kwam, direct 'noor stil' gezegd. Uiteindelijk zijn we allebei in slaap gevallen, maar dit kan de bedoeling toch niet zijn....

26 oktober 2012 om 13:37

Je kunt een reactie plaatsen
honden foto van monica

honden page profiel monicamonica 3 doggies

Het kan natuurlijk van alles wezen , maar zelf denk ik dat ze ergens van is geschrokken terwijl ze i de bench zat.
Je hebt het goed aangepakt door weer bij het begin te starten, zo geef je haar het vertrouwen terug dat je in de buurt bent.
langzaam aan weer opbouwen , en eventueel met een camera bekijken wat ze doet in de tijd dat je wegbent.

26 oktober 2012 om 14:27

honden foto van Lique & Noor

honden page profiel Lique & NoorLique & Noor

Fijn dat je altijd positieve reacties geeft :-D
Het gekke is dat we eigenlijk nooit hebben opgebouwd, de eerste keer was meteen een hele nacht.En dat ging goed, hooguit een halve minuut een beetje piepen maar zeker geen blaffen. Ik zie al weer op tegen deze nacht :'(
Er zijn (zeker na nacht van maar een paar uurtjes) momenten dat ik alleen nog maar beperkingen voel van een pup ;-) , zal het ooit (weer)leuk worden?! We waren zo goed op weg.

26 oktober 2012 om 15:59

honden foto van annette & de boefjes

honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes 3 doggies

he Lique, echt, het word wel weer leuk hoor!!! Je hebt eigenlijk mazzel gehad dat ze het zo goed deed in de bench ;-) Wij zijn met alledrie de honden zeker met ieder minstens een maand bezig geweest om op te bouwen.En ja, je nachtrust zal een tijdje wat minder zijn. Niet wanhopen, maar gewoon heel rustig aan weer opbouwen. Succes ;-)

26 oktober 2012 om 16:22

honden foto van monica

honden page profiel monicamonica 3 doggies

Zolang je zelf er aan wil werken is er ook een uitkomst, misschien een idee ( als het past) om de bench naast je bed te zetten dan kan je het sussen en evt hand in de bench doen vanuit je comfortabele bed.
En ja het wordt leuker en beter , ook hier hebben we wel eens met de handen in het haar gezeten hoor en nu achteraf denk ik waar maak ik me druk over.
Net als met bijten dat gaat ook over en dit komt ook goed maar je zal er wel wat energie in moeten steken anders kan het een lastig probleem zijn.
En fijn dat je mijn advies positief opvat want zo bedoel ik het ook maar soms kan het op internet anders binnen komen.

26 oktober 2012 om 16:51

honden foto van Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

Je pup bereikt ook de angstfase he, dus kan zomaar dat ze daarom er ineens geen zin meer in heeft. Probeer je al met iets leuks of lekkers de bench leuk te maken?
Ik gaf G&G altijd een heerlijke gevulde babykong in de bench. Na dat gelik en geknaag vielen ze dan vanzelf wel in slaap :-)

26 oktober 2012 om 17:31

Je kunt een reactie plaatsen
Home | Registreren |