HondenPage baasje C

Wat schreven de vrienden van C op het forum

honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Mijn Pomeriaan vertoont steeds vaker vals gedrag
Voor de duidelijkheid: op dit forum worden CM en SM vaak vermeld zonder uitleg. Niet iedereen weet wat dit inhoudt.   CM is Chiari-achtige Malformatie: het volume van de kleine hersenen (cerebellum) past niet in het achterhoofd met vaak uitpuiling door het achterhoofdsgat. Er kan zelfs een knik in de hersenstam ontstaan. Bij gradatie 1 milde klachten en bij gradatie 2 ernstige klachten.   Daardoor kan het hersenvocht vaak niet vrij doorstromen naar het ruggenmerg. Hetgeen enorme druk in het hoofd van het hondje kan veroorzaken.   SM is Syringomyelie hetgeen meestal ontstaat door CM. Door geen vrije doorstroming van het hersenvocht ontstaan er holtes (syrinxen) met vocht in het ruggenmerg. Dit kan allerlei ernstige neurologische klachten en pijnen veroorzaken.   Overigens kunnen CM en SM dezelfde klachten geven.     CM en SM kunnen alleen gediagnosticeerd worden door middel van MRI. Sommige klinieken met een MRI apparaat geven korting bij verdenking CM en SM.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Tika
" In de banner staat Kaylo. Inmiddels alweer ruim 11 jaar!    Onze honden leefde vrij gescheiden. Konden elkaar wel altijd zien maar zaten hekjes tussen. Dit vanwege Tiek haar altijd onvoorspelbare gedrag (vanwege trauma) maar ze was voor Kaylo zijn lijf ook gewoon veel te groot en te sterk om nog veilig te spelen. Ik had niet verwacht dat hij er moeite mee zou hebben. Maar de eerste tijd stond hij soms doelloos te staren waar haar mand stond en tijdens het laatste rondje wanneer ze samen liepen sjokte hij alleen nog maar ipv de gebruikelijke sprintjes.    Wat betreft haar ziekte is veel onzeker gebleven. We weten alleen dat ze een flinke alvleesklierontsteking had en dat haar darmen en maag niet meer goed werkte.  " Mila en de hondjes Kaylo & Tika   Nu begrijp ik de tekst in je openingspost beter: dat je 6 jaar keihard gestreden hebt om het voor Tika makkelijker te maken. Kaylo en Tika waren bij jullie een soort van living apart together. Dat moet moeilijk geweest zijn voor jullie en daarom is het verlies des te heftiger, hoewel je bewust gekozen hebt om haar eeuwige rust te geven.   Hoewel contact tussen Kaylo en Tika vermeden werd, mist hij haar zeker zoals je schrijft. Kon je ze wel samen uitlaten?   Jullie zullen Tika extra missen, omdat je veel moeite hebt gedaan om haar een normaal leven te geven.   Ik wens jullie nogmaals kracht om het verlies van deze bijzondere hond te verwerken.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Diabetes insipidus
" Even een update. De 15de zou er weer urine worden geprikt, dit was helaas niet gelukt omdat er te weinig urine was. Vanmorgen is de ochtendurine aangeprikt en......de medicatie werkt! Misschien werkt het zelfs wel iets te goed. Half April moet Billy weer voor de enting en dan heb ik weer een combi afspraak, urine aanprikken en zijn jaarlijkse enting. Er was nu in de urine wel een " mogelijke" bacterie te zien...maar omdat het zo verlicht was is daar geen antibiotica voor uitgezet. Goed in de gaten blijven houden hoeveel hij drinkt en plast. Voor nu dus positief nieuws. " Eveliene Ik zou niet laten vaccineren tot je hond stabiel is qua diabetes. Door deze chemie wordt je hond ook belast.   Waarvoor jaarlijks enten? De cocktail enting is 3 jaar werkzaam Kennelhoest en ziekte van Weil vaccinaties kunnen wel jaarlijks gegeven worden. Deze vaccinaties zijn belastend, zeker voor jouw hond Wat betreft cocktail kan je je  hond laten titeren. Men heeft slechts een druppel bloed nodig om de antistoffen van hondenziekte, parvo en hepatitis (de cocktailenting) te meten   Een voorbeeld: mijn hond heeft al 10 jaar geen cocktail enting nodig, omdat er voldoende antistoffen in zijn bloed aanwezig zijn.   https://www.vaccicheck.nl/veel-gestelde-vragen-over-vaccicheck    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
Doe je aan halve verjaardagen? Extra verwennen? Een bijzonder mooi en lief maatje van jou.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Tika
Wat een bijzondere hond was Tika. Een engelbewaarder voor jou en je gezin. Staat Tika in je profiel banner? Zo verdrietig dat zij maar 6 jaar is geworden. Wat mankeerde zij? Heeft Kaylo haar ook gemist?   Heel veel sterkte met het verlies en gemis van Tika.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Van een gigant als Bayer kan je zelden winnen. Ik zou uitgebreid melding doen bij de NVWA; Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit: telefoonnr. 0900 0388 (gebruikelijke belkosten).
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Oh wat verdrietig.   De tekst op de verpakking meldt dat het veilig is voor huisdieren. Ik zou Bayer aansprakelijk stellen; maar daar krijg je je lieve hondje niet voor terug. Ze moeten in ieder geval een waarschuwing op hun verpakking zetten i.p.v. huisdieren kunnen na gebruik de tuin weer in.   Heel veel sterkte.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in karin vlijmen
" Een allerbeste fokker geeft geen garantie op een gezonde hond. Maar de dieren leven in goede omstandigheden en worden niet elke loopsheid gedekt. De nadruk ligt op goed en gezond, niet op GELD VERDIENEN DOOR VAAK ONTVERANTWOORDELIJKE VERMEERDERING.   Oh sorry, ik schreeuw een beetje. " Kees   Er bestaat ook nog zoiets als consumentenrecht, ook bij de aankoop van een dier.   LICG is hier duidelijk in op hun website,: consumenten hebben recht op garantie na aankoop van een dier. Zie: https://www.licg.nl/consumentenrecht/#garantie-na-aankoop-van-een-dier   Al enige jaren geleden toen ik pups met stamboom kocht van de allerbeste fokkers stond in het koopcontract van de rasvereniging, dat de fokkers gebruikten, een garantietermijn van 12 maanden.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Het leven wordt nu eenmaal duurder. Ik zit zelf in de bijstand. Ik heb de hondjes niet verzekerd voor consulten. Wel voor als er een keer iets groots moet waar ik het geld niet voor heb.   Die emoticon zette ik er neer omdat alles nu gebruikt wordt om af te geven op hogere consulten, terwijl de vergoeding dus al jaren gemaximaliseerd is.   Ps de maximale vergoeding per jaar is wel omhoog gegaan, in die zin volgen ze de markt ook gelukkig.   " Kees   Het leven wordt nu eenmaal duurder; dus dan mag je volgens jou geen aanmerkingen maken op het tarief van bijv. € 64,50 per dierenarts consult en € 395 voor een gebitsreiniging van een hond wiens tanden  regelmatig worden gepoetst (o.a. € 7 per minuut voor de veterinair assistente die het gebit reinigt en € 6 per minuut voor de dierenarts die gebitselementen trekt). Dus volgens jou is de petitie onterecht? Ook geen aanmerkingen over fabrikanten die de prijs van hun producten bijv. met 10% verhogen en tegelijkertijd met een kleinere verpakking komen met bijv. 20% minder inhoud. Dat moet volgens jou dus aanvaard worden onder het mom van: het leven wordt nu eenmaal duurder. Ik ga dan op zoek naar een gelijkwasrdig alternatief waarbij zulke trucs niet uitgehaald worden.   Welke verzekering heb jij, waarbij men de mogelijkheid heeft om de consulten niet mee te verzekeren? Ik dacht dat je bij OHRA verzekerd bent? OHRA biedt die mogelijkheid niet.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Dat is al 2 jaar zo bij Ohra  " Kees   Dat verdient geen lachende emoticon.   Een huisdierenverzekering sluit je ook af om de consulten incl. specialisten vergoed te krijgen.   Mensen die met moeite de premie kunnen betalen, maar de verzekering afsluiten om hun huisdier de beste medische zorg te kunnen geven, komen alsnog voor hoge kosten te staan zeker als door een chronische aandoening regelmatige controle door een dierenarts nodig is.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
OHRA Huisdierenverzekering vergoedt naar aanleiding van de absurd hoge tarieven voor consulten (incl. specialisten) nog maar maximum bij een Basispakket € 100, Pluspakket €150 en Toppakket €200 per jaar. Andere verzekeringmaatschappijen zullen volgen bijv. Inshared welke dekking je ook hebt maximum vergoeding consulten €100 per jaar.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
  Trustpilot reviews betreffende Evidensia merendeels zeer negatief o.a. over tarieven    https://nl.trustpilot.com/review/ivcevidensia.com  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in 4 poten opereren
Zoals Sylvia schrijft; de fokker is aansprakelijk voor erfelijke aandoeningen tenzij hij/zij kan aantonen er alles aan gedaan te hebben om deze aandoeningen te voorkomen.   Bovendien vraag ik me af of je een hond zo veel operaties met lange revalidatietijden mag/kunt aandoen?    Citaat Artikel 2.6. Fokken van dieren   1Bij of krachtens algemene maatregel van bestuur worden regels gesteld voor de uitvoering van bindende onderdelen van EU-rechtshandelingen over het fokken van en het voor de fok gebruiken van dieren behorende tot bij die maatregel aangewezen diersoorten of diercategorieën.   2Bij of krachtens algemene maatregel van bestuur kunnen voor het onderwerp, bedoeld in het eerste lid, regels worden gesteld voor bij deze maatregel aangewezen diersoorten of diercategorieën die betrekking hebben op onder meer:   a.een verbod op het fokken of het voor de fok gebruiken van:   1°.dieren die beschikken over een bepaalde aandoening die, of een uiterlijk kenmerk dat, de gezondheid of het welzijn van het dier of de nakomelingen van het dier kan aantasten;   2°.dieren die een gevaar kunnen opleveren voor de veiligheid van mens of dier, en   3°.andere bij of krachtens algemene maatregel van bestuur aangewezen dieren, diersoorten of diercategorieën;   b.de methode van fokken, waaronder een verbod op bepaalde methoden van fokken;   c.het voorafgaand aan het fokken door de fokker te verrichten of te doen verrichten onderzoek bij dieren waarmee wordt gefokt naar de aanwezigheid van aandoeningen die de gezondheid of het welzijn van de dieren of de nakomelingen van die dieren kunnen aantasten;   d.hygiëne, het voorkomen van de verspreiding van dierziekten, zoönosen en ziekteverschijnselen, en het weren van ziekteverwekkers;   e.het aantal nesten dat dieren gedurende een bepaalde periode krijgen, en   f.de bij te houden en over te leggen gegevens.   Bron https://wetten.overheid.nl/BWBR0030250/2021-07-01#Hoofdstuk2 Dieren artikel 2.6 fokken van dieren
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in karin vlijmen
Dit soort handelaren en vermeerderaars in/van pups hebben totaal geen idee noch empathie wat voor leed, zorgen en verdriet zij bij kopers en pups veroorzaken. Hebben alleen $-tekens in hun ogen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
" Hahaha, weer een oplichter ontmaskerd.    Maar welke kruising hond zou je jezelf willen omschrijven?  Ik denk zelf een kruising bouvier / Maltezer leeuwtje / bloedhond   Welke jij?    " gabber   Een Boxer zonder platte snuit en een Grote Poedel.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Moet zij nu voortaan uitgelaten worden? Ik heb er nooit in geloofd en dit bevestigt mijn ongeloof.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Broodfokker Eersel eindelijk definitieve stop door NVWA
" Ik las het ook, hoei s het mogelijk 700 honden al eerder weggehaald, zou dat in een keer geweest zijn, dat al die honden tegelijkertijd aanwezig waren, wat intriest. Chantal , is dit van deze dierenhandelaar dan? Ik begrijp je berichtje niet goed " ientje Ientje   Chantal kreeg toen zij dit onderwerp bezocht, deze reklame te zien voor Maltipoo pups.   Fokkers mogen alleen op dit forum over pups schrijven als het fokbeleid door het modteam is goedgekeurd   Dit in grote  tegenstelling met Google reklame voor pups uit niet geteste ouders van broodfokkerijen, oepsnestjes, gelegenheidnestjes etc.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Tips om medicijnen te geven?
Nog maar enkele apotheken maken medicijnen op maat.    Dit heet apotheekbereiding of magistrale bereiding.   Op de volgende website kan je je postcode intikken om te kijken of er een dergelijke apotheek bij jou in de buurt is.   https://www.apotheek.nl/zorg-van-de-apotheker/medicijngebruik-is-maatwerk/medicijnen-op-maat#!   Als je eigen apotheek geen magistrale bereider is, dan kunnen zij de medicatie op maat bij een magistrale apotheker laten maken. Hier zijn extra kosten aan verbonden.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Tips om medicijnen te geven?
Ik gaf de Gaba aan mijn hondje in tabletvorm in een stukje hondenworst. Misschien kan je de vloeibare Gaba in hondenworst spuiten.   Ik neem aan dat je een spiegel van Gaba in stand moet houden. Ik moest mijn hondje daarom 3 x daags (om de 8 uur) een tablet geven.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in slecht eten
Het slecht eten komt van de Poedel. Labradors zijn over het algemeen "vreters".   Mijn Dwergpoedel is ook een slechte eter. Toch houd ik hem op een constant gewicht van ca. 6,8 kg. Hij heeft een schofthoogte van 35 cm.   Ik gebruik dezelfde brokjes, die hij laat staan in zijn bak, voor spelletjes en oefeningen, dan is hij gretig op de brokjes.   Bijv.  Brokjes in de woonkamer en tuin verstoppen. Bij het woord verstoppertje gaat hij al bij de deur staan, waarachter hij moet wachten. Verder gebruik ik een snuffelkleed, voerbal, hersenspelletjes van bijv. Nina Ottosson.   Onderweg krijgt Casper brokjes als beloning voor het goed volgen en voor hier komen. Hij neemt dan echt een sprintje om zijn beloningbrokjes te halen. Ik roep niet als hij aan het snuffelen is, maar op het moment dat hij zijn hoofd optilt om mij te zoeken, anders gaat je commando verloren.    Nogmasls de beloningbrokjes zijn dezelfde die hij in zijn bak laat staan.   Casper is de eerste hond voor wie ik de bak met brokjes laat staan. Hij eet wanneer hij wil. Als ik de bak wegneem bijv. 10 minuten nadat hij eten aangeboden krijgt, dan zou hij echt te mager worden.Wat hierboven al vermeld staat: castratie pas laten doen als je hond volledig is uitgegroeid zowel fysiek als psychisch. De hormonen hebben honden nodig voor spier- en botvorming (botdichtheid) en voor een stabiel karakter. Wat dat laatste betreft: als je honden te vroeg castreert, kan dat tot gevolg hebben dat je hond angstig wordt. Ik laat mijn reu niet castreren als er geen medische reden voor is.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Broodfokker Eersel eindelijk definitieve stop door NVWA
  Deze broodfokker uit Eersel bleef terugkomen na meerdere keren in beslagname van alle honden door de NVWA.   https://www.bnnvara.nl/vroegevogels/artikelen/beruchte-fokker-kwispel-enzo-heeft-weer-puppys   Na vorig jaar zijn deze dierenbeulen andere dieren gaan fokken en nu eindelijk een totaalverbod op het houden van dieren.   Sinds dit jaar heeft de NVWA de mogelijkheid om een totaal verbod op te leggen.   Opnieuw dieren gevonden bij beruchte fokker Eersel, NVWA legt totaalverbod op - https://nos.nl/l/2512364   Waarom staan deze dierenbeulen onder fokkers op HondenPage? ?    https://www.hondenpage.com/fokkers/profiel/5615/puppyhome-kwispel-&-co.php   verwijdering lijkt me zeer gewenst ook al zijn daar geen honden meer te koop. Iedereen kan een vermelding onder fokkers op HP doen. Krijgt het moderatorteam een seintje als er een nieuwe vermelding plaatsvindt, zodat er een controle gedaan kan worden of de vermelding broodfokkers betreft en dus verwijderd moet worden?   Ook svp deze broodfokker verwijderen bij de volgende hondenrassen: Puppyhome Kwispel & Co is te vinden onder- Bayrischer Gebirgsschweisshund fokkers- Duitse Staande Hond, Korthaar fokkers- Engelse Springer Spaniel fokkers      
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
" Wat een ontzettend mooi berichtje Yooop, echt heel mooi om te lezen wat voor impact wij hebben gemaakt.Ik heb enorm veel van haar geleerd, zo veel dat ik er een heel boek over zou kunnen schrijven en dan nog lang niet klaar ben. Ik heb vandaag ook na jaren twijfelen definitief de beslissing genomen om mijn huidige studie te stoppen en mijn passie voor honden te volgen. Door Penny weet ik wat ik wil met mijn leven en dat durf ik nu ook eindelijk te doen.  " Penny   Je zou je reacties op dit forum kunnen bundelen, alleen al voor je zelf.  Dat wordt een dik boek.   Ontroerend dat je door je belevenissen met Penny en de beste band, die je met haar had, nu je toekomst laat bepalen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Wat heb je je leven met Penny mooi en liefdevol beschreven. Het gemis zal groot zijn. Ik wens je veel kracht om dit verlies te verwerken.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hartruis
" Ze heeft niets verkeerds gegeten, gelukkig ook geen koorts. De buik was wel erg gespannen, dus een prikje tegen de misselijkheid en het overgeven. Woensdag moet ze haar prikjes weer dus dan even kijken hoe het verder gaat. Hij denkt dat het infectie is. Als ze bloed in haar diarree krijgt of blijft overgeven bellen, ze ligt nu gelukkig naast me te slapen..   zal ik doen, was inderdaad erg schrikken, dankjewel voor de link Willemijn! " Samantha Je hond geen jaarlijkse vaccinaties laten geven als ze niet goed in orde is. Uitstellen of laten titeren tot ze weer in orde is en geen diarree heeft en niet meer overgeeft.    Een hond van 10 jaar die je volgens schema hebt laten vaccineren, zal genoeg antistoffen hebben wat betreft de cocktail enting (hondenziekte, parvo en  hepatitis).   Op de ziekte van Weil en kennelhoest kan niet getiterd worden.   Antistoffen kan je laten meten door titeren. Daar is een druppel bloed voor nodig.Waarom je hond belasten met chemie als ze hoogstwaarschijnlijk nog genoeg antistoffen heeft? Tegenwoordig bieden veel dierenartsen titeren aan.   https://www.vaccicheck.nl/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in In Nederland
Misschien dat je hier wat vindt; https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuizen  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in “Spijt ras”
  Jammer dat je dit forum niet eerder vond om info over de fokker te vragen. Wij hadden het afgeraden om daar een pup te kopen.    De band die je hebt met Teddy en de liefde die je terug ontvangt, zijn belangrijker dan het uiterlijk.   Als mijn hondje eens in de 3 maanden van de trimmer komt, vind ik hem er veel minder leuk uitzien dan het wollige Teddybeertje. Minder naar de trimmer, dan kan ik zijn dikke vacht niet goed klittenvrij houden.   Geniet van je kleine Teddy.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hij weet er de weg!
  Fijn Jantien er even tussenuit. Dat is vast voor herhaling vatbaar. Veel plezier en mooie wandelingen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
Proficiat. Wat een  prachtvacht heeft hij. Je profielfoto is zeer mooi.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Misschien veel ongelovige onder de dierenartsen. " Heleen   "Ik zweer/beloof dat ik de diergeneeskunde, zo goed als ik kan, zal uitoefenen ten dienste van hetdier, mijn medemens en de samenleving."   Ook belofte maakt schuld.   De overheid had hier in moeten grijpen Nederland in de uitverkoop?  Nog even en heel Nederland is in bezit van buitenlandse investeerders.of de buitenlandse investeerders zijn meerderheidsaandeelhouders.   Nederland telt ruim negenhonderd bedrijven die in handen zijn van Chinezen. Dat blijkt uit een nieuw overzicht dat is samengesteld door RTL Nieuws en Follow the Money. Het gaat om 903 bedrijven die voor minstens 50 procent eigendom zijn van een Chinees moederbedrijf of van de Chinese staat. Inlichtingendienst AIVD en China-experts waarschuwen voor het risico op spionage. Bron: https://www.rtlnieuws.nl/onderzoek/artikel/5335199/china-nederlandse-bedrijven-eigendom-invloed-spionage  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Anicura Barendrecht, Keizersnee kleine hond ,ze laten het beestje heel de nacht zitten zonder in te grijpen terwijl de eigenaar dacht dat ze gelijk geholpen zou worden ,De volgende ochtend ,keizersnee,vijf pups waarvan al vier gestorven en de moeder heeft het ook bijna niet overleefd , Kosten 5000 euro , Dat zijn echt mensen die daar werken met veel liefde voor dieren ,Jammer dat ik dat al een jaar of vijf niet meer geloof. " Heleen   Schandalig om niet direct in te grijpen bij die kleine hond met als resultaat 4 pups dood en risico dat de moederhond ook zou sterven. Als klap op de vuurpijl nog €5.000 durven vragen. Die dierenarts moet zich kapot schamen!    Dit is volledig in strijd met de eed/belofte die elke dierenarts af moet leggen bij zijn/haar afstuderen.   Citaat Eed / Belofte voor de Dierenarts.Conform goedkeuring door Faculteitsbestuur Diergeneeskunde d.d. 20-11-2018Registratienummer: FB-BV181903_03Ik zweer/beloof dat ik de diergeneeskunde, zo goed als ik kan, zal uitoefenen ten dienste van het dier, mijn medemens en de samenleving. Met mijn academische kennis en kunde zal ik mij inzetten voor de bevordering van de gezondheid en het welzijn van dieren, alsmede voor de bescherming van de volksgezondheid en de leefomgeving. Ik stel het belang van het dier voorop en houd daarbij rekening met de opvattingen van de mens die de verantwoordelijkheid voor het dier heeft, waarbij ik recht doe aan de intrinsieke waarde van het dier. Ik luister naar de dierhouder/dierverzorger en zal hem/haar naar behoren informeren, waarbij ik zorgvuldig zal omgaan met wat mij is toevertrouwd. Ik erken de verplichting om mijn diergeneeskundige kennis en kunde blijvend te bevorderen, waarbij ik de grenzen van mijn mogelijkheden (h)erken. Ik zal mij open en toetsbaar opstellen, en ken aldus mijn verantwoordelijkheid jegens de veterinaire professie. Ik zal de beschikbaarheid en de toegankelijkheid van de diergezondheidszorg bevorderen, waarbij ik integer zal omgaan met mijn veterinaire kennis en daar naar zal handelen. Ik zal zo het beroep van dierenarts in ere houden. Dat beloof ik. (Of: Zo waarlijk helpe mij God almachtig.)   Einde citaat Bron; document van de Universiteit Utrecht als pdf te downloaden google zoekterm; "dierenartsen leggen eed af"   Jammer dat in deze eed niet meegenomen is, dat de in rekening te brengen kosten in alle eerlijkheid betaalbaar voor de diereneigenaren moeten zijn.
 

Vrienden van C

honden foto van DISHAhonden foto van Prins Syan-Issa de Eerste, Prins LaChatura Altair en Prinses Imgracia Samayrahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Tisha Gioiahonden foto van Yvonne en cyrahonden foto van Yvonnehonden foto van Laura & Sparkyhonden foto van ladyhonden foto van s@nt@honden foto van Lisannehonden foto van ***honden foto van isabelle honden foto van Denise, Benji & Hogy.honden foto van Lisahonden foto van dogfriendhonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Xiomara honden foto van ingehonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van Nikahonden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van theahonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van ...honden foto van Tjakiihonden foto van Erika & Faya  ?BRL?honden foto van kirsten&Bambihonden foto van Sonhonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Simone & Maxhonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Romyhonden foto van Joke en honden foto van sharonahonden foto van Lilly & Csokihonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Alie, Kaleo & Hajihonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van      Evelien & Midashonden foto van desireehonden foto van ***...Kelly...***honden foto van Chelsey & Miohonden foto van sander dumayhonden foto van veroniquehonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Irishonden foto van Michelle en de ettertjeshonden foto van Daisy & Milohonden foto van sandytje&carisleyhonden foto van Sky & Haileyhonden foto van Jolandahonden foto van Monique, Shaila† en Dieselhonden foto van sietskehonden foto van  Dizzyhonden foto van jannyhonden foto van Joyce&Jayhonden foto van Cassanhonden foto van Mariahhonden foto van shirihihanehonden foto van Arko & Baasje Amaliahonden foto van Kim, Jeff , Jake  &  Benji †  honden foto van Nikita x Noa x Ladyhonden foto van Dolfinehonden foto van Mariekehonden foto van mel honden foto van Ron Boesjeshonden foto van millyhonden foto van Do&Piphonden foto van choco en shanahonden foto van Klaudiahonden foto van goofie honden foto van Suzanne & Micky!!honden foto van Julie x Evando x Browniehonden foto van Sabrina & Dantehonden foto van julia en spikehonden foto van Team Didi & Plukhonden foto van Bjorn / Kimhonden foto van Nichelle en Lunahonden foto van Moniquehonden foto van Buddhahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Christelhonden foto van Simone & Grismohonden foto van S&F.honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Astrid & Schumihonden foto van Amelie & Joeki †honden foto van Claudia & Tankhonden foto van Kobus & Cashonden foto van Claudia, Andor en Deamonhonden foto van Loes & Kaya honden foto van Kellyhonden foto van Wendy & Sleeper & Sloepyhonden foto van Ayla & Yunahonden foto van Helene en Tyborhonden foto van WIL GEEN LID MEER ZIJNhonden foto van dianahonden foto van Rooshonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van stefaniehonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Brigitte en Lotjehonden foto van Monique en de Dwergpinschers Sasha en Mikehonden foto van Valerie &. Arcohonden foto van *Chica*honden foto van harley en jacxhonden foto van Knut en Lilohonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van *~ Izzy ~*honden foto van  honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Emmy & Zivahonden foto van Eefje • Yunahonden foto van Aafke & Chicahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Sabinahonden foto van Mona en Ollyhonden foto van Lottehonden foto van Jana & Romi honden foto van Ilse & Livvyhonden foto van Jeroen & Lolahonden foto van silke & woody honden foto van patricia,  *Spikey* Nino & Lolahonden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van Jill & Linkhonden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van Mandy en Novahonden foto van Samantha ;)honden foto van Just myselfhonden foto van Samantha, Micah,Timmy&Timohonden foto van Shawna & Nalahonden foto van dustyhonden foto van Jennifer, Timo en Tobyhonden foto van Princehonden foto van Ramona & Sanko & Lailahonden foto van Jetskehonden foto van ••Tanja&Bullit••honden foto van Zootjehonden foto van Nikita & Dames honden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van Jantina, Laila & Lunahonden foto van Angela & Shinehonden foto van marianne, cindy en rozyhonden foto van Juliehonden foto van fabhonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Valery En Bohonden foto van Loredana Diva & Jaydeehonden foto van niet actief meerhonden foto van Robin en Famkehonden foto van Samhonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van nikitahonden foto van Paulinehonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van yvonnehonden foto van B met D&A†honden foto van Michèle & Zoëhonden foto van Roos' & Max'honden foto van Elinehonden foto van Leonie, Senna en Nikkie*honden foto van maaike&snowyhonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Iris, Lynn & Sam   honden foto van | Cristina | Tjie-ro & Sayurihonden foto van Prins J.J.honden foto van seniahonden foto van brent en ruby honden foto van Marleen & Chi Loekiehonden foto van L, K & Phonden foto van Ingrid Voshonden foto van Bulls Ihonden foto van Sylvana - Hummerhonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van chrishonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Puck en Incahonden foto van Corina honden foto van kaathonden foto van Tanja, Jindi en Joysa † honden foto van Floor Arensmanhonden foto van meert nancyhonden foto van Monique & Joepie en +Maxhonden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Marissa & Lodewijkhonden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Watch Out *Shelties* Aroundhonden foto van Lorehonden foto van Sylvia Groothonden foto van Niet meer actiefhonden foto van *Monica*honden foto van Lunahonden foto van DIESELhonden foto van Lorraine Schleeperhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van angelkehonden foto van toby&issahonden foto van Minniehonden foto van Ben weg hierhonden foto van Laura & Bohonden foto van trouwe_viervoetershonden foto van J&Shonden foto van Lanhonden foto van dustyhonden foto van Loesjehonden foto van Michellehonden foto van Alexhonden foto van Lo&Sohonden foto van C.honden foto van levipetra01honden foto van Rooshonden foto van lisa & samhonden foto van Pascallehonden foto van Ine honden foto van Juleshonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Ingehonden foto van Jessie en Eli honden foto van 3 draken honden foto van [Ggy]honden foto van Fezhonden foto van Abby &Google honden foto van Lisa & Boebiehonden foto van -honden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Mayrahonden foto van patricia & sennahonden foto van Sandra Bloemhonden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Bibihonden foto van sabrinahonden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van ~honden foto van Elke en haar bende!honden foto van Noella en Igorhonden foto van Jengohonden foto van Laura & Bo!honden foto van Jelena en Zi.honden foto van melossshonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van ivy & juniorhonden foto van LouisPearlhonden foto van Roos en Maxhonden foto van Deidre en Bella honden foto van Jackey & Brunohonden foto van Ingrid, Lindy en Lishahonden foto van anja en simbahonden foto van rmhonden foto van Maxhonden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*honden foto van viktoria CHIWAWAhonden foto van Rellende Pubershonden foto van Pumbahonden foto van Karinhonden foto van Dreamteamhonden foto van Ticohonden foto van Julie & Maksie!honden foto van Pieter en Angelitahonden foto van Naomihonden foto van Landseer ecthonden foto van Robert & Max†honden foto van shamhonden foto van Nadine honden foto van Dootje R.i.p. Cody 3-5-'16

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^