HondenPage baasje dolce

De laatste reacties in het hondenforum

dolce heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto helemaal vertrokken op de schoot van onze dochter, eigenlijk mag ze niet op de bank, en is ze nu oostindisch doof, slimmerik! honden foto Lekker aan het knabbelen in de tuin! honden foto Dolce met luca, hondje van mijn broer! honden foto Waar is Dolce? honden foto Ons nieuwe gezinslid Dolce, we kunnen haar nu al niet meer missen,ons boefie. honden foto Samen op puppycursus honden foto Stoer hé, die trui! honden foto Verstoppertje aan het spelen in het hoge gras van de boer. honden foto vrolijk huppelende dolce honden foto Met baasje! Voor het eerst een stoere trui aan voor de kou! honden foto mam kom eens kijken wat ze nu weer heeft gedaan! Lekker graven na een borstelbeurt in de tuin! honden foto Dolce, vita bella in haar nieuwe mandje, nou heeft ze haar eigen bank en wil ze niet meer bij ons, en houd ze ons en alles goed in de gaten, maar ja wat wil je met zo'n troon! honden foto Helemaal weg bij onze dochter Nerissa ze bleef mooi liggen,slapen zgn zodat ze niet van de bank af hoefde over verwend gesproken! honden foto Dolce helemaal toegedekt toen het zo hard vroor,s'morgens lag ze nog zo heerlijk vond ze het! honden foto onze dolce 9 weken oud wat een poepie hé!

Verhalen van dolce in het Dogboek

lekker wandelen en ravotten in de bossen!
Vanmorgen na 2 dagen regen, weer eindelijk kunnen wandelen in de bossen en ravotten. Wat was ze bli
dolce op de verftoer
We zijn sinds een week onze woonkamer aan het renoveren, En dat vindt Dolce zeer interresant. Op d
dolce 2e ;puppyles
Tja vandaag was het weer zo ver ik mocht weer met vrouwtje op puppyles! Geen vuiltje aan de lucht,
dolce met haar bling bling halsband
Onze Dolce is gisterern voor de 2e keer geplukt, en nu is ze weer een kale westy al die tijd had ze
Dolce jaloers op loge'tjes
Gisteren kregen wij 2 logétjes 2 cavia's Knorretje en Dotje.Ze zijn van mijn dochter die een weekje

Wedstrijdfoto's

Tussen de boodschappen daar vindt je me vast niet! Ik val zo toch helemaal niet op? Wat een scheetje! Een knapperdje. Tja jullie zien me echt niet hé?

Clubs

dolce is lid van de volgende club(s):
West High Land White Terrier en Cairn Terrier club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^