HondenPage baasje dolce

De laatste reacties in het hondenforum

dolce heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Dolce, vita bella in haar nieuwe mandje, nou heeft ze haar eigen bank en wil ze niet meer bij ons, en houd ze ons en alles goed in de gaten, maar ja wat wil je met zo'n troon! honden foto Tja wat zal ik zeggen...heb het heel erg naar mijn zin zoals jullie zien!Ben hier 8 weken en heel ontdeugend!
pootje van Dolce honden foto Dolce samen met cedi aan het spelen en snuffelen. honden foto Hoe verwend kun je zijn? honden foto Samen op puppycursus honden foto Stoer hé, die trui! honden foto Mijn dochter met Dolce,ze zijn zo gek met elkaar ze lijken zelfs op elkaar! honden foto In de tuin aan het spelen! Dolce 11 weken honden foto Dolce met luca, hondje van mijn broer! honden foto Dolce in de sneeuw. honden foto Ze is zo gek met baasje, dat ze als hij er niet is maar vertrouwd op de schoenen gaat liggen!
honden foto Met baasje! Voor het eerst een stoere trui aan voor de kou! honden foto vrolijk huppelende dolce honden foto Buiten voor het raam in de sneeuw, niet binnen willen komen als ik haar roep, maar toch wel nieuwschierig. honden foto mam kom eens kijken wat ze nu weer heeft gedaan! Lekker graven na een borstelbeurt in de tuin!

Verhalen van dolce in het Dogboek

lekker wandelen en ravotten in de bossen!
Vanmorgen na 2 dagen regen, weer eindelijk kunnen wandelen in de bossen en ravotten. Wat was ze bli
dolce op de verftoer
We zijn sinds een week onze woonkamer aan het renoveren, En dat vindt Dolce zeer interresant. Op d
dolce 2e ;puppyles
Tja vandaag was het weer zo ver ik mocht weer met vrouwtje op puppyles! Geen vuiltje aan de lucht,
dolce met haar bling bling halsband
Onze Dolce is gisterern voor de 2e keer geplukt, en nu is ze weer een kale westy al die tijd had ze
Dolce jaloers op loge'tjes
Gisteren kregen wij 2 logétjes 2 cavia's Knorretje en Dotje.Ze zijn van mijn dochter die een weekje

Wedstrijdfoto's

Wat een scheetje! Een knapperdje. Ik val zo toch helemaal niet op? Tja jullie zien me echt niet hé? Tussen de boodschappen daar vindt je me vast niet!

Clubs

dolce is lid van de volgende club(s):
West High Land White Terrier en Cairn Terrier club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^