HondenPage baasje Mylo de beagle

Over Mylo de beagle

honden foto van Mylo de beagle Hi allemaal, mijn naam is Mylo. Ik ben een beagle reu van bijna een jaar oud en ik ben 26-03-2019 opgehaald door Claire en Wijnold omdat mijn baasjes me niet meer wilden.
Mijn baasjes gingen uit elkaar en geen van beide hadden nog tijd en aandacht voor mij met als gevolg dat ik hele dagen op een vierkante meter buiten door bracht.
Ik ben niet echt zindelijk, want ik deed mijn behoefte gewoon op mijn plaats wanneer ik wou. Aan de lijn lopen kan ik ook niet zo goed en vind buit en veel dingen spannend.
Claire en Wijnold hebben me opgehaald en mee naar huis genomen en daar maakte ik kennis met Wonder en Buffy. Dat ging wel super goed. Honden vind ik heel leuk. De katten ook hoor, maar hun mij nog niet zo  :-)
Oh ja, ik ben heel enthousiast en begroet je het liefst met tegen je op springen. Blijkbaar is dat niet de manier want van Claire mag dat niet. 
Jammer hoor, ik vind het wel gezellig  :-)

Krabbels aan Mylo de beagle


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Mylo de beagle heeft 159 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Mylo de beagle zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Mylo de beagle was voor het laatst online 4 jaar, 10 maanden, 1 dagen, 18 uur, 20 minuten, 5 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto 6 april 2019 honden foto Mylo met Wijnold honden foto honden foto honden foto Mylo voor het eerst op de hei
Mylo de beagle heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Mylo week 1


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^