Over Labradoodle Fiddle en baasje Nona

honden foto van Labradoodle Fiddle en baasje Nona Hoi allemaal! Ik ben Nona en heb veel dieren en mijn hobbies zijn paardrijden, joggen, naaien en fotografie. Wij hebben al een hond (beagle) gehad maar ivm. allergie is deze verhuisd naar oma & opa. Wij wouden toch nog erg graag een hond, dus een labradoodle leek ons de perfecte keuze.
Eind juli 2016 is lieve Fiddle bij ons komen wonen. Een zwart Australian Labradoodle teefje van Starline Labradoodles. Haar hobbies zijn de konijnen pesten, afval opeten en dan keihard wegrennen, zwemmen en agility.Ze doet het hier heel goed en is onlangs 1 jaar geworden!

Krabbels aan Labradoodle Fiddle en baasje Nona


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Labradoodle Fiddle en baasje Nona heeft 127 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Labradoodle Fiddle en baasje Nona zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
Labradoodle Fiddle en baasje Nona was voor het laatst online 5 jaar, 10 maanden, 1 weken, 2 dagen, 18 uur, 11 minuten, 7 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^