HondenPage baasje Stabij Gijs

Wat schreven de vrienden van Stabij Gijs op het forum

honden page profiel KeesKees schreef in Het grote HP frustratie topic
Ik volg ook weer.
honden page profiel KeesKees schreef in Puppy in appartement
Misschien een deel van t grastapijt mee naar beneden nemen? Ik weet t niet hoor, heb ze altijd buiten op een vaste plek laten plassen in t begin.
honden page profiel KeesKees schreef in Hp's frustratie topic
" Heb ik dat niet duidelijk genoeg beschreven? Ze probeert iets te eten wat niet eetbaar is en wat ook niet eens aantrekkelijk is. Een normale hond doet dat niet, dus ik vind haar gek. " Penny Waarschijnlijk zit er een lekkerer geur aan. Daar reageert elke hond op. 
honden page profiel KeesKees schreef in Hp's frustratie topic
" Penny is echt gek. Net was ik nog even met haar aan het wandelen, natuurlijk gemuilkorfd omdat het donker is. Op de terug weg vond ze iets wat ze wilde eten. Normaal is dat een hondenbrokje of snoepje en als ze eenmaal doorheeft dat ze er niet bij kan of als ik het commando 'laat het' geef stopt ze. Nu deed ze dat echter niet, ze ging steeds fanatieker er naar graven en haar korf er in duwen. Ik besloot dus toch maar even te kijken en blijkbaar was het een oxygen absorber zakje, dus zo'n klein zakje met 'DO NOT EAT' er op Ik heb hem natuurlijk meegenomen en weg gegooid. Penny heeft de hele terug weg naast mij gehuppelt alsof ik een koekje vast had en ging zodra ze naar binnen mocht (en het dus al weg gegooid was) er zelfs piepend naar zoeken.       " Penny Hoezo is ze dan gek?
honden page profiel KeesKees schreef in Wel of geen 2e dracht echo
" Ja zonder kosten. Twijfel beetje , wil  haar kundigheid niet in twijfel brengen. En ook niet mezelf hoop geven die er niet is.  " im Als je t niet doet blijf je toch twijfelen. Met haar kundigheid heeft t niks te maken. T moment kan gewoon net te vroeg zijn.
honden page profiel KeesKees schreef in Hond uitlaten en een avondklok
Het is heerlijk rustig buiten. Helaas wel weer vuurwerk. 
honden page profiel KeesKees schreef in binnen plassen, wel zindelijk
" Nuja, eigenlijk wel zindelijk want hij plast niet elke dag binnen, het is echt af en toe. Hij heeft ook dagen achter elkaar dat ie dus totaal NIKS binnen doet en het goed aangeeft als ie naar buiten moet. Zoals vorige week, 8 dagen op een rij dat ie totaal NIKS binnen had gedaan.Daarom vinden we het zo bijzonder dat OPEENS hij wel weer ongelukjes in huis heeft. " Hedwig Dat is heel normaal op weg naar zindelijkheid. Komt vanzelf goed.
honden page profiel KeesKees schreef in Wel of geen 2e dracht echo
Zonder kosten? Tuurlijk gewoon doen. Dag 27 is best vroeg toch? Hier doen ze t op zijn vroegst op 28 dagen.   
honden page profiel KeesKees schreef in dyra 11 jaar
Fijn dat het een simpel te behandelen ontsteking was. 
honden page profiel KeesKees schreef in Hond uitlaten en een avondklok
" Maar dat hoeft toch ook niet persé na 21.00 uur 's avonds! Ik zag dat je ook een Eigen Verklaring moet hebben als je op weg bent vanwege een medisch noodgeval  van mens of dier. Zie je dat voor je?  Gebroken pols, benauwde hond :  Nee, we kunnen nog niet weg, we moeten eerst een Eigen Verklaring opzoeken, invullen, printen.....  Ook een beetje vreemd hoor.... " jantien Ik heb er al een paar uitgeprint voor t geval dat. Invullen is 1 minuut.
honden page profiel KeesKees schreef in Poepzakjes gedoe
" Hahaha, en dan nog, je pakt die drol toch met een zakje en niet met je blote handen? Het is de drol van je eigen hond, wat is daar nou zo verschrikkelijk smerig aan. Een gemiddeld pin-apparaat is minder hygiënisch dan een drol opruimen.   Daarnaast, diezelfde hond loopt buiten door de poepresten van andere honden en dieren en ligt daarna bij je op de bank. Of eet rauw vlees, helemaal een grote bacteriecultuur. Het is allemaal arbitrair en zit meer tussen de oren     " Joop Haha nee met mijn blote handen gaat me net iets te ver haha.
honden page profiel KeesKees schreef in Speciaal voer drachtige/zogende teef
Op t eind gaf ik de puppybrok van wolf of the wilderness en RC starter. T hangt er ook vanaf hoe groot t nest wordt hoe veel je extra voert.
honden page profiel KeesKees schreef in Poepzakjes gedoe
" Hoezo coronaproof?  " jantien Nou gewoon. Ik ga altijd iedereen een hand geven nadat ik de lekkere drollen van mijn hondjes heb opgeruimd. Jij niet? 
honden page profiel KeesKees schreef in Dunne ontlasting en dus in de vacht
Ik heb meerdere keesjes en geen enkele heeft goeie poep van rc.   Ik zou haar overzetten op een graanvrije brok en kijken hoe t dan gaat als t zo blijft.    De broek kun je met een vochtig washandje schoonmaken, maar dan gaat t wel klitten als je t niet uitborstelt.
honden page profiel KeesKees schreef in Huid altijd rood na wassen
Hoe vaak was je haar en waarom? Als t alleen om de geur is kun je ook een beetje etherische olie op je handen druppen en dat door de vacht halen.   Of een raampje open zetten. 
honden page profiel KeesKees schreef in binnen plassen, wel zindelijk
" Haha dan is je pup dus níet zindelijk. En ja dat is normaal op deze leeftijd. " Iglo Dat was ook mijn eerste gedachte. Een pup is zindelijk als hij niet meer binnen plast en poept. En dat kan best even duren.
honden page profiel KeesKees schreef in Dalmaten pups --> 7 weken
Gefeliciteerd met de goeie uitslag! Je wist t al wel maar super dat t bevestigd is!   Mooie foto's!
honden page profiel KeesKees schreef in Poepzakjes gedoe
" Ik doe het thuis ook een beetje open en anders wachten de honden maar even. Ik gebruik wel afbreekbare zakjes, alles wat ik kan helpen bijdragen aan het milieu, doe ik met plezier, plastic is echt rot op te gebruiken en er komt zoveel narigheid van.  Ik heb ook composteerbare, die zijn nog vriendelijker natuurlijk.      " Dagmar Hier moeten ze gewoon bij t restafval. Dat wordt verbrand. Heeft afbreekbaar dan nog voordelen?
honden page profiel KeesKees schreef in Poepzakjes gedoe
K gebruik boterhamzakjes. Thuis stop ik er alvast een paar die ik al open heb gemaakt in mijn jaszak. De rol stop ik in mijn binnenzak.   Vaak gebruik ik gebruikte boterham of diepvrieszakjes.
honden page profiel KeesKees schreef in Verwijderen dubbele fokkeradvertentie
" https://www.hondenpage.com/fokkers/profiel/5574/japanse-honden-specialist.php   De Japanse hondenspecialist. " Tineke Haha die soyasaus. 
honden page profiel KeesKees schreef in Verwijderen dubbele fokkeradvertentie
Toch maar weer een mailtje naar het modteam vrees ik.
honden page profiel KeesKees schreef in Kruising met toller of labrador?
https://nlv.nu/fokken/voor-fokkers/verenigings-fokreglementen
honden page profiel KeesKees schreef in Kruising met toller of labrador?
" Goedenavond allen! Onze 2 labradors (zusjes, zelfde nestje) zijn helemaal gezond, zijn onafscheidelijk van elkaar, ze hebben meer dan voldoende ruimte (boerderij) en hebben veel contact met mensen (jong en oud) en andere dieren, altijd even goed en vrolijk. wij zouden graag van beide honden (gelijktijdig loops) eens een nestje willen. Nu heeft een goede kennis een prachtige toller als dekreu, maar een andere kennis een labrador. Beiden met de juiste papieren en gezondheid uiteraard. Mijn vraag aan jullie is dan ook:  zouden jullie voor de toller of de labrador gaan?   " Mark Ik zou voor de labrador gaan, mits alle verplichte testen gedaan zijn bij beide ouders.    In t fokregelement kun je dat vinden.   Oh ja. En de nestjes niet in de schuur leggen natuurlijk. 
honden page profiel koertkoert schreef in Ons wandel-groepje!
" Helaas hebben we door omstandigheden afscheid moeten nemen van Bodhi in ons wandelgroepje. Maar waar de ene deur sluit, gaat een andere deur open.. Welkom in het groepje Fanu    " Britt & Maui Krijgen jullie een pup er bij 
honden page profiel KeesKees schreef in Onzekere aussie (met vluchten tot gevolg)
https://www.hondenpage.com/hondenforum/228247/relax-o-dog.php
honden page profiel KeesKees schreef in Onzekere aussie (met vluchten tot gevolg)
Heb je de relaxopet al eens geprobeerd? Er staat er hier 1 te koop als ie nog beschikbaar is.
honden page profiel KeesKees schreef in Blaasontsteking en drachtig
" Of gewoon een echo herhalen, tegen die tijd zijn ze zo groot (als er eentje nog in zou zitten). Dan kan je daar echt niet overheen kijken  " Marijke - Aila, Dinja & Evi Ja dat kan natuurlijk ook, das minder schadelijk.
honden page profiel KeesKees schreef in Blaasontsteking en drachtig
" Ja zo teleurgesteld. je gaat bijna hopen dat er toch nog ergens een verassing pup je zit. Maar dat zal wel niet.  " im Met een echo weet je t nooit zeker. Er wordt wel eens wat over t hoofd gezien. Als ze straks toch drachtig lijkt kun je altijd nog een rönchen laten maken aan t eind.
honden page profiel KeesKees schreef in Hp's frustratie topic
" Electrisch doe ik niet aan! " Tineke Ik had een sportfiets voor ogen. 
honden page profiel KeesKees schreef in Wat preventief tegen vlooien en teken
" Dat wil ik juist niet. We hebben 1x vlooien gehad, toen hij hier kwam als pup, en dat wil ik niet nog een keer meemaken.... Maanden bezig geweest!! " Lizzy Snap ik, je kunt t gewoon preventief geven. T werkt ongeveer 5 weken.
 

Vrienden van Stabij Gijs

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)honden foto van Sofie & Sennahonden foto van Koning Obi honden foto van Baasje van Spaiky†honden foto van Sterre en baasje Juliahonden foto van prulhonden foto van Emma & de golden mannenhonden foto van Keeshonden foto van Cindy & Cohonden foto van Mila & Marahonden foto van Nadine honden foto van Nadine honden foto van nadine honden foto van Chantal & Binkyhonden foto van nadine honden foto van koerthonden foto van Nadinehonden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.honden foto van Nadine Lilly Queenie R.i. p

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^