HondenPage baasje Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

Wat schreven de vrienden van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . op het forum

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Hondenmand in vorm van schouw te koop
Heel mooi
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Voor Froukje Sijtsma
" Omdat het onderwerp gesloten is kan er daarop niet gereageerd worden ,maar ik wilde toch even de vragen beantwoorden die Froukje stelde .   Echo met volle blaas maakt voor een goede dierenarts die gewend is goed echo's te bekijken niet uit . De baarmoeder ziet er heel anders uit als de blaas dus dat wordt wel herkend. Je kan qua tijd van dekking nu al een nieuwe echo laten maken ,bij een dierenarts die het echt kan ,anders wordt het niet zo leuk voor je hond ,om dat steeds te moeten ondergaan , Stel dat ze drachtig zou zijn dan moet je stress wat niet nodig is vermijden . Nogmaals succes. " Heleen   Heel goed dat je op de vragen terugkomt ondanks het feit dat het topic gesloten is.   Het mag dan onverantwoorde fok zijn, de eigenaar heeft  openstaande vragen over hoe te handelen met haar teef, die waarschijnlijk drachtig is. Daarom had dit topic langer open kunnen blijven na de reactie van het modteam over onverantwoorde fok.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Beetje raad bij het aanschaffen van een maltezer puppy
  Er zijn zelfs 3 rasverenigingen    https://www.houdenvanhonden.nl/hondenrassen/alle-rassen/fci-groep-9/maltezer/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Bruine afscheiding
Je buurvrouw is bij wet verplicht om haar pijn lijdende hond te helpen.   Iedereen is verplicht een dier in nood te helpen.   Spoedafspraak bij een dierenarts. Antibiotica kuur afmaken en pijnstillers voor voldoende dagen.   Als de buurvrouw niet vandaag handelt, krijgt ze het dubbele tarief voor het weekend voor haar rekening.   Als ze niet snel handelt, kan/moet je (volgens de wet) de dierenpolitie bellen telefoonnr. 144.
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Bruine afscheiding
" Precies, het is ook zo zielig om te zien. Ga haar zo nogmaals aanspreken. Hoop dat ze het doet. Heb serieus gedacht als ze het niet doet het ergens te melden, maar weet ook niet als ik dat kan ‘maken’ " Samantha Vraag haar anders even bij wie ze geweest is ? Dan kan je zelf informeren of dat inderdaad zo is ,
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Voor Froukje Sijtsma
Omdat het onderwerp gesloten is kan er daarop niet gereageerd worden ,maar ik wilde toch even de vragen beantwoorden die Froukje stelde .   Echo met volle blaas maakt voor een goede dierenarts die gewend is goed echo's te bekijken niet uit . De baarmoeder ziet er heel anders uit als de blaas dus dat wordt wel herkend. Je kan qua tijd van dekking nu al een nieuwe echo laten maken ,bij een dierenarts die het echt kan ,anders wordt het niet zo leuk voor je hond ,om dat steeds te moeten ondergaan , Stel dat ze drachtig zou zijn dan moet je stress wat niet nodig is vermijden . Nogmaals succes.
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Hartruisje en onregelmatige hartslag
" Dit hoort bij de dierenarts thuis " Chantal En dat zegt iedereen dus ook , Maar dan wel bij een dierenarts met verstand ,want eentje die zegt dat dit hijgen met bekje dicht is ,daar zou ik geen vertrouwen inhebben .
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Echo
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Echo
Vanaf dag 21 kan een ervaren dierenarts zien of je hond drachtig is , Vanaf 25-30 dagen heb je nog meer zekerheid en is het zeker te zien , Zelf kan je het ook merken na een week of twee aan gedragsverandering ,aanhankelijkheid ,iets grotere tepels ,en soms wat minder eetlust van de hond , Voor zekerheid zou je naar een dierenarts kunnen gaan die echt echo kan lezen , Succes!
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Hartruisje en onregelmatige hartslag
" Bij ons hondje van 14 is 2 weken geleden een hartruisje gehoord en een onregelmatige hartslag. Ook had hij vocht in de buik. Hier heeft hij vetmedin voor gekregen en later upcard voor het vocht af te drijven. Nu is het zo dat hij af en toe ligt te shaken/beven hoe je het dan ook noemt, alsof je zijn hartslag kunt zien.Deze gaat dan best snel. Ik heb hier een filmpje van maar kan deze niet plaatsen.  Herkent iemand dit bij zijn hondje? Iemand die weet wat dit zou kunnen " Germaine Is het vocht in de buik al minder? Bij upcard moet er binnen 48 uur bloed onderzoek volgen om te zien of de nierfunctie goed is , Er zijn honden de betere reactie geven op furosoral maar dat is aan je dierenarts om te beoordelen. En zelf even uitrekenen of de dosis van beide niet te hoog is ,dat luistert erg nauw . Hijgen met bekje dicht ? het lijkt me meer ongemak ,of benauwdheid . Succes en sterkte!
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Beetje raad bij het aanschaffen van een maltezer puppy
" Nee, nog niet.  Het is ook voor tegen het einde van het jaar.  Ik kijk nu wel al eens rond. Ik heb alle tijd " Mieke Je hebt niet alle tijd, vooral nu al op zoek gaan naar een goede fokker naar je keuze, op bezoek gaan, info op doen en je dan op de wachtlijst laten zetten. Er is niet gezegd dat die fokker eind dit jaar een nestje heeft. Misschien wel pas halverwege volgend jaar of eind volgend jaar.   Goede fokkers hebben niet zomaar een nestje liggen en hebben ook niet zomaar pups beschikbaar of je moet geluk hebben. Als jij pas tegen eind dit jaar op zoek gaat naar een fokker, ben je sowieso te laat en heb je niks.
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Hartruisje en onregelmatige hartslag
" De hond is 14, dan is een ruisje veel voorkomend. " Kees Had het ook al aangepast, maar net op het moment dat jij al gequote had.
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Hartruisje en onregelmatige hartslag
Ik zou hier mee naar de dierenarts gaan ipv er mee op een forum te zitten dokteren. We zijn hier geen dierenartsen, kunnen enkel misschien een ervaring delen, maar wie zegt er dat het dan ook voor jou hondje geldt?   Sorry, ergens even een klein beetje verkeerd gelezen. Deel verwijderd.
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Welke brokken raden jullie aan?
Ik heb heel wat jaren de VOL brok van Darf gevoerd, zijn diverse diersoorten van. Was er erg tevreden over.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hond komt ziek over na regen
Als het regent, doe ik mijn Dwergpoedel een zomer- of winterregenjas aan. Genoeg droog- en föhnwerk aan o.a. de poten.   De poedelvacht droogt langzaam.   Mocht ik hem een goede borstel- en kambeurt geven van ca. 30 minuten, dan kan ik als hij in de regen loopt, van voren af aan beginnen.  
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Beetje raad bij het aanschaffen van een maltezer puppy
Heb je al een fokker kunnen vinden?
honden page profiel chay & dolcichay & dolci schreef in Hond blijft "loops"
Nee zeker is dit niet normaal, sommige assistent zijn wat laks. Hier ook gehad terwijl onze om het uur een pijnaanval had  Lang vloeien of eerder dan normaal ( dus bijvoorbeeld normaal om 6 maand loops en dan ineens na 3 maand) Kan duiden op baarmoederonsteking.   Goed dat je een afspraak hebt staan  
honden page profiel GeaGea schreef in Puppy blijft bijten
Een pup heeft grenzen nodig. Dit mag wel, dit mag niet. Hier mag je keuzes zelf maken, hier maak ik de keuze voor jou. En hoeveel grenzen een pup nodig heeft? Dat is afhankelijk van individu, reu, teef, leeftijd. Grenzen stellen betekent duidelijkheid. Duidelijkheid betekent minder stress. Minder stress betekent een leukere pup.Bij het gooien van een balletje komen er telkens stresshormonen vrij als de pup achter de bal aan rent. Doe je dit dagelijks (misschien wel meerdere keren per dag), dan heeft de pup veel stresshormonen in zijn lijf. Langdurig blootstellen aan stress kan bij pups/honden tot fysieke en mentale problemen leiden.Daarnaast heeft een pup veel kauw behoefte. Geef de hond een natuurlijke hondensnack waarop hij langere tijd kan kauwen. Denk dan aan bijvoorbeeld bullenpezen, runderkophuid platen of runderoren. 
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbel schreef in Enige pup
" Nee nu nog niet, als de pup bij haar is toch, anders een grote vergissing….   Dacht echt dat ze bedoelde als de pup 8 weken was…ik heb ook een pup die alleen was, ….. "Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .  Een pupje in een nest, is echt heel anders dan met brusjes. Het is heeeeel rustig en relaxt maar ze maken niet zo veel mee als wanneer er wildebrassen van brusjes tussen zitten. Daarin dacht ik, als ik nu af en toe eens kort kennis kan maken, om zo ook iets meer mee te kunnen geven dan respectvolle oudere honden. Fijn die twee aanbiedingen. Ik ga via pb reageren. (Later deze week)
honden page profiel chay & dolcichay & dolci schreef in Tekentablet
" Dit lees ik net op internet, Zowel honden als katten kunnen slecht tegen ui en knoflook (heel, stukjes, maar ook producten die ui- of knoflookpoeder bevatten). Katten en sommige honden rassen zoals de Akita zijn extra gevoelig. De opname van ui of knoflook kan bij dieren leiden tot bloedafbraak met ernstige bloedarmoede als gevolg. https://canislufa.academy/is-knoflook-nu-goed-of-giftig-je-hond/   Dus misschien is een waarschuwing op zijn plaats. Poeder en granulaat is meer dan een stukje knoflook, het is super geconcentreerd.   Soms denk ik wel eens, men gooit er maar "natuurlijke"stoffen in, zonder te beseffen dat dit kwaad kan.   Ik vind ook dat de modjes eigenlijk moeten modden op dit soort dingen, door een waarschuwing te plaatsen, of een bronvermelding te vragen, of erbij zeggen, dit is nooit bewezen.   Ik heb zelf met mijn vorige hond achteraf ook verkeerde dingen gegeven, waarvan ik later hoorde van een holist dat bijv curkuma gevaarlijk kan zijn, dit is een bloedverdunner en kan ontzettende winderigheid veroorzaken, soms zie ik adviezen van mensen, die hebben dan een redelijk grote hond, en die adviezen kan je dan niet aan kleine hondjes geven. https://www.tastea.eu/en/blogs/blog/de-bijwerkingen-die-je-kan-ervaren-van-kurkuma-the/ en dat is maar thee.   Ik bedoel het niet kwaad, wil geen rel veroorzaken, ben ook voor natuurlijke middelen als het bewezen is.   " yooop Ik vat het zeker niet verkeerd op. Alle waarschuwingen zijn nooit verkeerd   Heb me er over ingelezen en goede dieren websites hebben duidelijke uitleggen erover met hoe veilig het is en dat er dus eigenlijk heel weinig knoflook in zit zo weinig dat het dus geen schade kan doen.   Maar wel bedankt 
honden page profiel GeaGea schreef in Enige pup
Wij hebben op dit moment een nestje met 7 kleine pups (Miniature American Shepherd) van ruim 4 weken oud.We wonen vlakbij Groningen.
honden page profiel chay & dolcichay & dolci schreef in Tekentablet
Hier gebruiken wij eigenlijk bijna geen pipetten alleen als het nodig is en verder een mespuntje knoflookgranulaat ( voor honden) elke dag werkt prima.     
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbel schreef in Enige pup
" Blijft de pup bij jullie wonen  "Koert En poppy   Ja, zoals nu lijkt blijft ze hier. Puppyschool is al gevonden, daar spelen ze nu veel minder dan vroeger met elkaar
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Enige pup
Blijft de pup bij jullie wonen 
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbel schreef in Enige pup
" Bijna 4 Weken oud? Nog wel bij moeders mag ik hopen?  "Chantal  Uiteraard, is immers wettelijk verboden
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbel schreef in Enige pup
We zijn heel erg blij met onze pup, teefje, die bijna 4 weken oud nu is. Alleen is maar alleen en we kijken om ons heen naar een andere kleine en jonge pup om (als de entingen zijn gedaan) eens af te spreken. We wonen tegen Drachten aan.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
"   Breda " floortje Ik ben in die regio niet bekend.   Wellicht dat andere forumleden daar ervaring hebben met een vet. Orthopeed.   Je kunt bij deze kliniek in Chaam ook informeren. Ze zijn voor spoed in ieder geval 24/7 bereikbaar.   https://dierenkliniekhetleijdal.nl/  
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Hoeveel mag je een puppy voeren (altijd honger)
" Gross van de honden heeft altijd honger, of lekkere trek Beetje opletten hoe hij het doet aan gewicht, je moet zeg maar de voorste drie ribben kunnen voelen als je er zachtjes over strijkt. Mag best een keertje uitdijen hoor, niets mis mee doen wij ook in de winter vet aanleggen   Aan snacks kun je ook groentjes proberen of laag vet gehalte eiwit, vinden ze ook lekker. Gekookte kipfilet, appel, komkommer. gekookte doperwten, rauwe wortel aan kauwstaaf. Lever, hart maar dan wel het vet wegsnijden ect.   EN pups horen een beetje vatsig te zijn by the way maar niet dat ze door de poten zakken. " Anouk van Botty Anouk, ook pups horen niet een beetje vatsig te zijn. Die horen ook op gewoon gezond gewicht te zitten. Niet te licht en niet te zwaar en ook niet een beetje te zwaar.
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Hoeveel mag je een puppy voeren (altijd honger)
Hoeveel weegt de hond en wat is het mogelijke gewicht waar de hond op uit gaat komen?   Kan je de ribben van de hond voelen, heel erg goed voelen of niet voelen? Kijk uit met overgewicht.   Heb je de ontlasting al laten controleren op wormen? Dit kan bij de dierenarts, of je besteld een kit bij 'het woud' en stuurt de ontlasting op, zij controleren het en je krijgt een mail met de uitslag.   Wat voor een brok is het? Zitten er voldoende voedingsstoffen in?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
  In welke regio woon je?  
 

Vrienden van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van DISHAhonden foto van Linseyhonden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Hescihonden foto van Tien en Buddyhonden foto van Goldendelerioushonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van Haike & Achahonden foto van Roxanne en het bulletje Cupid :Dhonden foto van dariohonden foto van  martinehonden foto van Ramona & Elinehonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van Rhianne + Falkor & Joyhonden foto van Olga met Nera en Sammiehonden foto van Cynthiahonden foto van Debbiehonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Liesbethhonden foto van Paulinahonden foto van Elize, Nikki, Wodka en Tommy honden foto van Jeskehonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Jet en de 4 boefjeshonden foto van Nynkehonden foto van Felien & Buddyhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Dobryhonden foto van Martina en Chinookhonden foto van Tisha Gioiahonden foto van chrishonden foto van deborah en hayduthonden foto van Yvonne en cyrahonden foto van Uma & Jokerhonden foto van wilma (sanne&joda)honden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van louisehonden foto van Silvyhonden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van Raphaelahonden foto van  Lassie,Mika & Casperhonden foto van .honden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Kevinhonden foto van Nancyhonden foto van fortunahonden foto van goossens maddyhonden foto van Annehonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van s@nt@honden foto van Mireillevdwhonden foto van inge honden foto van alfred,.honden foto van Lisannehonden foto van ***honden foto van Ronny Nussbaumhonden foto van Denise, Benji & Hogy.honden foto van Maaike & de rest van de beestebende honden foto van Joycehonden foto van sandrahonden foto van Evi * Mayahonden foto van rooshonden foto van Dieselhonden foto van Toine honden foto van Twee bandietjes...honden foto van Wilma en Dobby (RIP)honden foto van Angela • Bodhihonden foto van XiBa met Princehonden foto van Laika de huskyhonden foto van Janneshonden foto van Neeltje en Snowie honden foto van Annettehonden foto van Geahonden foto van Ishahonden foto van joycehonden foto van Doggywomanhonden foto van Aurélie.honden foto van sandra en Glendahonden foto van Lisahonden foto van ilovechihuahua'shonden foto van Lonhonden foto van ben niet meer actief helaashonden foto van Kaya en Kodahonden foto van dogfriendhonden foto van Lisjehonden foto van nicole de nhonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Baukjehonden foto van Wendyhonden foto van Diana & Kiarahonden foto van You know whohonden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )honden foto van raymond en ingridhonden foto van  Karpalohonden foto van Carla  Mhonden foto van YmY en de bende honden foto van Josinehonden foto van joyce & tarahonden foto van Nadia & Xixahonden foto van wesley honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***honden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**honden foto van jenny honden foto van Veronique & Spikehonden foto van heikehonden foto van weghonden foto van Miekehonden foto van Ionahonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van Silvana & Tysonhonden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van astridhonden foto van nellie en djoery boomer en rakkerhonden foto van Dees & dogshonden foto van claudiahonden foto van Kelly en Scyllahonden foto van els 2honden foto van Heksje Sonjahonden foto van jaimehonden foto van Petrahonden foto van Kurthonden foto van Sennahonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van KakMadamehonden foto van ...honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Lisa & doggshonden foto van moniquehonden foto van Juut & Brownie honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van Olivierhonden foto van tommy en bobbyhonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van berner ilonahonden foto van zonnetjehonden foto van senna de hond..honden foto van odettehonden foto van Lopes honden foto van Laura honden foto van Aafke&Chicahonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van kimberleyhonden foto van MAXIMA,S KINGDOMhonden foto van Dewi • Promise • Duukhonden foto van Quirien Bamse en Brammetjehonden foto van *honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Bashonden foto van Juultjehonden foto van Joke en honden foto van Thera & Bartjehonden foto van Angie, Jolie †, Sooki en Pipa Skyehonden foto van juultjehonden foto van sharonahonden foto van Paméla, Rik  & Laure de labhonden foto van Aafke honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van pippa en ikhonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Macho en Lady(L)honden foto van Ireen eenhonden foto van ArVhonden foto van ireeneenhonden foto van Nathalie & Max & Kirahonden foto van Philippehonden foto van Linda en Kenjihonden foto van ****LIAN ***SENNA****honden foto van Sadahhonden foto van Linda; Roxy & Buddyhonden foto van Sanne van Groenendaelhonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Roméehonden foto van The tibbies on tourhonden foto van corrie koopmanhonden foto van INI    King & Yarahhonden foto van kleiine'romy (ll) honden foto van Japjeshonden foto van marijehonden foto van Yarrindihonden foto van johanhonden foto van Merlin,Safira,Nikita en Ceylanhonden foto van      Evelien & Midashonden foto van team Shadowhonden foto van dog-loverhonden foto van Ursulahonden foto van sonjahonden foto van Wendy Paanshonden foto van Rymerhonden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van elshonden foto van Bettyhonden foto van veroniquehonden foto van Laura & Robbiehonden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    honden foto van mir& fierra -maxhonden foto van Elshonden foto van Briennehonden foto van Samantha & Athoshonden foto van lovemijnpup JAMEShonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Titiahonden foto van TZNhonden foto van sandytje&carisleyhonden foto van Jolandahonden foto van samantahonden foto van Evy & Romihonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van nicole & rocky , Bickel en maxhonden foto van Maarthonden foto van kellyhonden foto van Geeniehonden foto van Sharon & Nikitahonden foto van davidhonden foto van Jozefienhonden foto van  Dizzyhonden foto van Missyhonden foto van natasja.. Quinta en Angelhonden foto van Chloé & Beemerhonden foto van Dominique en Guccihonden foto van SuuS & Maatjehonden foto van gerardhonden foto van sakinahonden foto van Merelhonden foto van Marlieshonden foto van Witte Draakhonden foto van Beverhonden foto van nataliehonden foto van nienkehonden foto van Sem en Nala <3honden foto van choco en shanahonden foto van Bianca & Tarahonden foto van Gabby & Zelda & Muishonden foto van huskywomanhonden foto van Natalie & Mo honden foto van Michellehonden foto van goofie honden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Dianahonden foto van brenda & cora ° Eros ° Frodohonden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van Purdey en Chulahonden foto van Keeshonden foto van sanne.zarahonden foto van Indrahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Lottehonden foto van isabell en mizka en zinohonden foto van ons meutjehonden foto van Meduushonden foto van lisa en layckahonden foto van Claudia & Tankhonden foto van stephaniehonden foto van Kobus & Cashonden foto van Dinekehonden foto van Loes & Kaya honden foto van chaitanhonden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Lindahonden foto van sandra, elmo & denzelhonden foto van Rooshonden foto van Rooshonden foto van Susannehonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van Iankohonden foto van Kathhonden foto van Nadine honden foto van Valerie &. Arcohonden foto van PPPPPhonden foto van Carlahonden foto van Knut en Lilohonden foto van Irene Emma. honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van monique honden foto van Annet & Samhonden foto van Sharon & Harleyhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van martijn-kayleighhonden foto van Dienekehonden foto van  Benno en Senna ;Dhonden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van Mariahonden foto van Samantha ;)honden foto van Just myselfhonden foto van mariekehonden foto van Shawna & Nalahonden foto van dogsloverhonden foto van juliettehonden foto van Micahhonden foto van ayrishonden foto van wouterhonden foto van Thopenhonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Priscillahonden foto van Mariëlla*Dusty&Bacohonden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van vanessahonden foto van Diablo & Mayahonden foto van Jane en Boris honden foto van Poppy honden foto van Thera Seijkenshonden foto van Mirjamhonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Marlies met Frøyahonden foto van Harriethonden foto van Hannelore/Jazzhonden foto van Louise & Body honden foto van Samhonden foto van SIMONhonden foto van De mannenhonden foto van TeamStormhonden foto van Natascha en bonohonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van *Snoopy-Senna-Misty*(Laura)honden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Suusjehonden foto van Chaverahonden foto van Tanja honden foto van Kimberly&&Buddyhonden foto van Roos' & Max'honden foto van D&Ghonden foto van Leonie, Senna en Nikkie*honden foto van Karin & Levihonden foto van ria&aikahonden foto van jacky  en kyrahonden foto van Thera Seijkenshonden foto van Binkhonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Lizhonden foto van Petrahonden foto van Miahonden foto van chippiehonden foto van Kaathonden foto van john honden foto van mama-manderthonden foto van Ineke & Remyhonden foto van  Regina & Kayya & Victoriahonden foto van jolandahonden foto van Caroline & Zoeri honden foto van gerrie en droopyhonden foto van Farsiahhonden foto van Monicahonden foto van vandanahonden foto van Ilona & Izahonden foto van Jannick & Tesshonden foto van Sabien & Joey honden foto van Laurenhonden foto van SONJA honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van jokehonden foto van Linda honden foto van Setterloverhonden foto van yeewahhonden foto van Andrieshonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Annemiekehonden foto van pijkiehonden foto van Jessicahonden foto van Doberkikihonden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van Floor Arensmanhonden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van kay  honden foto van sannehonden foto van Natascha Hekkinghonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Angelahonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lotte en Beer!honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Rowanhonden foto van Lisette, Chico & jerseyhonden foto van Niet meer actiefhonden foto van DIESELhonden foto van Justmehonden foto van *~-Sammy-Ft -Jady- Ft -Bailey-~*honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Mirandahonden foto van Julie & Yucca <3honden foto van Daphne Frances en Gabber honden foto van tessahonden foto van Bianca  honden foto van toby&issahonden foto van Cinderella - Dusty & Ziva honden foto van chantalhonden foto van esther honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Ben weg hierhonden foto van Laura & Bohonden foto van Femke & Fennahonden foto van Lupihonden foto van J&Shonden foto van dustyhonden foto van Loesjehonden foto van Moose en Annemariehonden foto van laurabikkelhonden foto van Alexhonden foto van Malon Tiga en Droppiehonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Jonne honden foto van C.honden foto van Moose|esooMhonden foto van lisa & samhonden foto van Hopehonden foto van Pascallehonden foto van Safi Kengeehonden foto van isabellahonden foto van r&shonden foto van Riahonden foto van jos huijbregtshonden foto van Gwennhonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Sav&Messihonden foto van Shirley & Djangohonden foto van Isa en Ibohonden foto van Annemarie Illsley met Pip en Bobhonden foto van Chantal » Jessy «honden foto van Nicole, Guus, Flynn & Puk honden foto van Myriam D Shonden foto van Beagles Floor (hartje), Laika, Belle en hun baasje Wilmahonden foto van Emmahonden foto van Pack Memberhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Pumba@Pebbleshonden foto van Sheltieloverhonden foto van Sheltieloverhonden foto van Hannah + Ginny & Winterhonden foto van Just The Max   honden foto van Sheltieloverhonden foto van Nikki & Jethonden foto van chanel retrieverhonden foto van Debbie & Denzelhonden foto van [Ggy]honden foto van Marchonden foto van Dorienhonden foto van daniellehonden foto van animal loverhonden foto van Sophie en Boeddhahonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van irmahonden foto van ilonahonden foto van lucky en angelhonden foto van -honden foto van annette & de boefjeshonden foto van Golden Dogshonden foto van Naomi van Breehonden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deekshonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Me&Bayhonden foto van Walter Witsmeerhonden foto van Rhonahonden foto van Mayrahonden foto van patricia & sennahonden foto van Christel&Doedy :-)honden foto van Bear  en Sayen :-Phonden foto van Fabienne & Vickyhonden foto van Loes & Rorihonden foto van Angela & Guushonden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Tamara en *Lana*honden foto van martine Fenna en Cooperhonden foto van Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +honden foto van Tanja&Bellahonden foto van Lagendijkhonden foto van Jesper&Samhonden foto van Elien & Jerome & Lascohonden foto van Hilde & Twinkohonden foto van Ines&Lunahonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van Ann honden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van Julika en Rakkerhonden foto van Carla Mhonden foto van Leehonden foto van lenkahonden foto van lisazandershonden foto van Renéhonden foto van Kimberleyhonden foto van Judith en Babbe.honden foto van ~honden foto van Elke en haar bende!honden foto van Noella en Igorhonden foto van naomihonden foto van Claudiahonden foto van Marianhonden foto van Wendyhonden foto van Melhonden foto van Sandrahonden foto van andy&kasperhonden foto van Dees&Dexter&Tobyhonden foto van Laura & Bo!honden foto van den,naat&pup roxhonden foto van Jelena en Zi.honden foto van Ciska en Douwehonden foto van Jacinthahonden foto van Katoohonden foto van Jessica & Dangerhonden foto van Des & Finn & Titahonden foto van Christiena S.honden foto van Anne1987honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.honden foto van Ram en Joeryhonden foto van Kim (Moos)honden foto van Meeshonden foto van Margreethonden foto van Bettyhonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van jaelhonden foto van lindsayhonden foto van Toby <3honden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Dit account is niet meer in gebruik. honden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van bgbhonden foto van Roos en Maxhonden foto van Cindyhonden foto van Lottehonden foto van moniquehonden foto van Pareltjehonden foto van Dog doggy doghonden foto van Carla en diertjeshonden foto van De 3 B's honden foto van Cindyhonden foto van yttakhonden foto van Inke1966honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van De jongens!honden foto van Ingrid, Lindy en Lishahonden foto van marianna honden foto van Missy & Lady † honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van anja en simbahonden foto van Mèlaniehonden foto van sonjahonden foto van Atlas en Phoebehonden foto van Suzetjehonden foto van cinnekehonden foto van Hilde honden foto van Vanitahonden foto van Silla en Bo & Yunahhonden foto van love kyanhonden foto van Ingehonden foto van Vito & Beba honden foto van mokehonden foto van anja baasje van rambo  simba †honden foto van demi en samhonden foto van Lotte Kuijper-Bovenschenhonden foto van geenhonden foto van heidihonden foto van Kimhonden foto van Miss M.honden foto van Maxhonden foto van Linda201honden foto van Nouri honden foto van Dogshonden foto van marijkehonden foto van Cassandra & Milahonden foto van Melissa honden foto van moniquehonden foto van Gerry bazin van Dustyhonden foto van Team Black & Whitehonden foto van Carmen & Levihonden foto van Jenny&Flynnhonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van Naomi1971 & Tessahonden foto van Habbelbabbelhonden foto van ·­»Miki«­·honden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Ellen, Shadow, Lilly en Flamehonden foto van heidi en maxhonden foto van Rellende Pubershonden foto van lisanne buijnstershonden foto van heidihonden foto van heidihonden foto van Lucahonden foto van John&johnneyhonden foto van Anouk & Balou<3honden foto van Koffieehonden foto van nollie lentzehonden foto van Miranda en Laliquehonden foto van Madelonhonden foto van Eurasier jongenhonden foto van Duukhonden foto van ••*Shaan & Raya*••honden foto van N & dogs honden foto van Krispyhonden foto van Naomihonden foto van ingridhonden foto van Roosjehonden foto van Dreamteamhonden foto van Berthyhonden foto van Merry & Mehonden foto van Louisehonden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)honden foto van jurgenhonden foto van Manièrahonden foto van <3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjeshonden foto van Cassandra en Renzohonden foto van Dominiquehonden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.honden foto van Heleenhonden foto van Gieshonden foto van Melisa & Mylohonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  honden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly honden foto van marijkehonden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamiehonden foto van -honden foto van Naomi_Kirahonden foto van stefanie-bobbiehonden foto van franhonden foto van Nymeriahonden foto van Nicolinehonden foto van Chantal en Cayohonden foto van Boomertje Senna! honden foto van .honden foto van Theo Verheijhonden foto van Wakkere huskyhonden foto van Georges Desmethonden foto van Femke & Stormhonden foto van Ruud, Izzy, Juno (en Nina †)honden foto van Denise; Nova & Vanchahonden foto van Baasje van Spaiky† en Odiehonden foto van Jans Huizinghonden foto van ANJAhonden foto van silkehonden foto van amber&kodahonden foto van Guushonden foto van Jo honden foto van Gittehonden foto van melinahonden foto van Zhonden foto van stippelteamhonden foto van Antje en de beestenbende honden foto van maxxiehonden foto van Amstaffhonden foto van Natasjahonden foto van Maxhonden foto van Suzanne en Lucahonden foto van Silkehonden foto van herminahonden foto van heidihonden foto van Bianca  honden foto van Joyce Tara en Hope honden foto van Noëlla en ~Ioki~honden foto van Charliehonden foto van Nelis & Noahonden foto van susanne en jameshonden foto van shamhonden foto van Reginahonden foto van Lacerna & Milo honden foto van weegschaal72honden foto van Ingrid van de Koppelhonden foto van saar/ladyhonden foto van S met L&B, † Bifihonden foto van Daven honden foto van geenhonden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyxhonden foto van evyhonden foto van sylviahonden foto van F&Fhonden foto van UkkePuck honden foto van Gerda - Roland .. Genia , R.I.P Xana & Riskihonden foto van dianahonden foto van M-Jhonden foto van Jolande honden foto van frannie dikhonden foto van Saskia :)honden foto van Amberhonden foto van -honden foto van rianne honden foto van steven chan honden foto van Retrievertails (Michelle, Max & Sienna)honden foto van Fran & Snorryhonden foto van Moniquehonden foto van Lunosshonden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†) honden foto van Cindy & Cohonden foto van Mandy, vrouwtje van Bobby! <3honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetelhonden foto van Nikita.. ~ Djaira, Raya & Poes Modena~honden foto van tom teepehonden foto van Nadine honden foto van tovkehonden foto van Judahhonden foto van Jasmijn&.......... &Ginger (R.I.P)honden foto van Nadine honden foto van Sharon, Harley & Bonohonden foto van sandrine vionhonden foto van nadine honden foto van ioki van Noelle honden foto van Cai de shih tzuhonden foto van May honden foto van Djiannehonden foto van Dianahonden foto van Brendahonden foto van Mirjamhonden foto van Chantal, Sailor & Binkyhonden foto van Larahonden foto van Meikehonden foto van nadine honden foto van Elianne | Bailey & Nova honden foto van koerthonden foto van kees van bergenhenegouwenhonden foto van Marianne Naeffhonden foto van Kimhonden foto van Koert En poppy honden foto van chayenne & dolcineahonden foto van Odihonden foto van Nadine honden foto van Tamara met Kenzohonden foto van Lise en Fee honden foto van Nadinehonden foto van Nadine honden foto van Drieka en Hummerhonden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van pffhonden foto van Angelique; Nessy & Kenzohonden foto van Mélissana,   baasje   van   Dakota.....honden foto van Lidia Zuidemahonden foto van chrisjehonden foto van Kattalanahonden foto van Nadine  Molly. R.i.p.lily.Queenie.honden foto van Nadine Lilly Queenie R.i. phonden foto van Lisanne & Mikhonden foto van Michellehonden foto van Sofie & Nalahonden foto van Alpaca en hondenfokker honden foto van laurahonden foto van youngacehonden foto van Yanoukhonden foto van Wendyhonden foto van Maria honden foto van chay & dolcihonden foto van Sandra Bolhonden foto van Tess _ baasje Channah honden foto van Ruudhonden foto van Bikkel & Li-Ting

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^