Over Lumia & Ira

honden foto van Lumia & Ira Hallo Iedereen, ik wil mezelf even voorstellen. Ik ben Lumia het trots baasje van Ira onze Labrador Mix. Ira werd lid van ons gezin toen ze 3maanden oud was, ik heb haar van een kleine dieren winkel, er zaten wel 20 kleine pups te blaffen, springen en smeken om me te mogen met mij naar huis maar hoe zielig ze er ook uit zagen... mijn hart brak voor 1 bijzonder rustig puppy'tje de grootste en magerste van allemaal, ze lag daar in een bolletje te slapen en trok haar niks aan van al het lawaai rondom haar van het moment dat ik haar zag waren er voor mij geen twijfels meer,... deze pup gaat mee met mij naar huis! De verkoper gaf haar een erg ongeloofwaardige
afscheids knuffel. En daar liep ik dan met mijn nieuwe pup in mijn armen... op naar de bus halte, wat was ik blij maar ook bang, bang voor wat onze toekomst samen nog in petto had!!! Die eerste ontmoeting met mijn Ira vergeet ik nooit!!! Eenmaal thuis ontpopte het kleine pupje zich tot een mooie, felle en speelse jonge hond!!!;-);-);-)

Krabbels aan Lumia & Ira

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 16 februari om 00:36
Haha... Bedankt :-) Toch altijd wel gemakkelijk als je ook in je eigen omgeving leuke wandelwegen vindt, want je kunt niet altijd weg of bij dit modderig regenweer auto in auto uit... :-) De honden vinden soms ook heel andere plekjes dan wij zelf leuk. Na een wandeling kiest Kylie als ik haar laat doen voor de weg terug door het dorp... Iets wat ik zelf nooit zou kiezen... Want daar moet ze aan de lijn... Maar ja... zij wil waarschijnlijk weten wat er speelt en wie (vooral welke hond) er voorbij gekomen is ;-) En tja... Als we met vakantie gaan, gaat Kylie mee of we gaan niet. Ooit één keer zonder haar met het vliegtuig naar Mallorca geweest... Heel leuk... maar we hebben er Kylie liever bij en laten haar zo mogelijk niet graag achter. Dus worden het steeds vakanties waar we met de auto naar een huisje, honden toegelaten, kunnen... Van een wandeling geniet je dubbel als je ook nog ziet dat de hond geniet... of de kinderen natuurlijk als je die hebt ;-)
honden page profiel kk schreef om 13 februari om 17:07
Bedankt voor je complimenten! Deze donkere tint komt inderdaad niet veel voor, meestal zijn de bruin-witte varianten wat lichter. Hij is tevens wat kleiner en forser uitgevallen dan de gemiddelde BC, vandaar dat ik dus besloten heb om toch een DNA test te doen, puur uit nieuwsgierigheid.
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 12 februari om 21:08
Wow :-) Bij het inloggen zag ik wel heel mooie foto's voorbij komen ! Wat een mooie trotse hond kijkt daar in de camera :-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Lumia & Ira heeft 85 ontvangen.

Berichten en online status
Lumia & Ira was voor het laatst online 8 jaar, 4 maanden, 2 dagen, 17 uur, 46 minuten, 39 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Ira, de eerste dag thuis! honden foto <3<3<3LoveTime<3<3<3 honden foto honden foto honden foto Doggy Love<3 honden foto Lekker genieten van het zonnetje en haar bot.
Lumia & Ira heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: <3<3<3, Puppy Time , xXx


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^