HondenPage baasje ~ Eveline en Zita ~

Over ~ Eveline en Zita ~

honden foto van ~ Eveline en Zita ~ ~ Eveline en Zita ~ heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan ~ Eveline en Zita ~

honden page profiel Annet & SamAnnet & Sam schreef om 13 april om 21:38
Wat een schattige pup! zo lief!
honden page profiel astridastrid schreef om 21 juli om 12:22
hahaha zita is dus echt nog wel een pupje overal aandacht voor behalve voor jou.. hahaa dat hadden wij ook met sita we stonden echt te springen te roepen vrolijk te zijn niks hielp.. hahaha... ik heb puppie cursus in denenmarken met sita gedaan!!! nu ga ik jonge honden cursus doen zo heet het vind dat wel heel spannend hoop dat ik later met haar agility kan gaan doen!!! hoe vaak wandel je met sita en kan ze nu wel los??? lopen jullie met een tuigje of met een halsband??? nog een fijne dag astird en sita
honden page profiel astridastrid schreef om 19 juli om 17:01
he evelien lang al niet meer gekrabbelt!! wat groeit zita hardt zeg.. en wat is ze mooi.. verliest ze nog veel haar.. houdt ze van zwemmen?? en zijn jullie al op cursus geweest en hoe was dat.... wat een geluk hebbertje met zon mooi zwembad!! sita moet hier gewoon in het meer zwemmen hoor heel dicht bij 5 min lopen!!!
honden page profiel astridastrid schreef om 05 juli om 22:04
hahaha ja dat is inderdaad al een hele tijd geleden. hoe oud is zita nu.. is ze helemaal zindelijk... nou ik zou meteen beginnen met springen afleren hebben wij met sita ook geprobeerd maar het lukt nu nog steeds niet maar we geven niet op hoor..
honden page profiel sietskesietske schreef om 21 juni om 12:38
dankje voor je krabbel!
honden page profiel astridastrid schreef om 20 juni om 12:13
hahaha hier nog zon eentje die maar niet kan stoppe met kwispelen...wij dachten dat gaat na een tijdje over nu 10 maanden is het niet veranderd.... hahaha.. hoop dat het nog goed komt ;).. springt Zita op mensen of niet...Sita doet dat wel moelijk om af te leren hooor...
honden page profiel sietskesietske schreef om 16 juni om 18:22
wat een schatje van een hond heb je!(L) pas er maar goed op! sietske
honden page profiel astridastrid schreef om 16 juni om 17:05
ohh.. dus lekker in de tuin spelen is ook leuk.. zorg wel dat ze genoeg anderen hondjes tegen komt... gelukig nog geen teken tegen gekomen kom ze hier ongeveer dagelijks tegen.. dan nog heel klein we wonen namelijk bijna in het bos en het stikt hier van de teken we kijken altijd effe na een wandeling of als we gewoon aan het kroelen zijn. sita is een beetje aan het puberen. nu 9 maanden ja dan moeten ze eigelijk we gaan puberen... sita is nog niet loops geweest en vind het best spannend als ze met anderen manlijke hondjes speelts straks is ze loops.. als wij gaan wandelen dan moet ze vast mag niet los hier in het bos. maar op het strand mag ze wel lekker los... houdt Zita ook van iedereen en als nou Sita wel hoor.. ze is gewoon overal blij mee.. echt een skatje is ze !!!
honden page profiel sandytje&carisleysandytje&carisley schreef om 15 juni om 19:29
wat een lieverds zeg die puppy s gr jolanda
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef om 12 juni om 22:42
wat een prachtige pup zeg :)
honden page profiel astridastrid schreef om 12 juni om 20:39
nou nou je mag meer dan trots op haar zijn.. en los lopen is veel fijner dan aan de lijn voor zowel de baas als de hond toch... leuk om te doen is elke week een foto te maken dan kan je zien hoeveel ze gegroeit is... hebbben wij niet met sita gedaan... heeft ze al teken gehad of nog niet... trekt ze aan de lijn... en wat het los lopen betreft knap hoor maar wacht maar tot ze gaat puberen ;)
honden page profiel astridastrid schreef om 09 juni om 08:11
zat net effe naar je fotos te kijken wat word ze groot zeg... en hebben jullie haar al los gelaten of niet... wij hebben dat bij sita gewoon meteen de eerste dag gedaan... ging heel geod...
honden page profiel astridastrid schreef om 31 mei om 21:37
hahaha.... nou je hebt geluk met zon hond en ook met zon vriend hoor ;) hoef jij niet vroeg op te staan.... en hoe gaat het aleen thuis zijn.. lukt het al of niet.. gaat ze dan in haar bench of ook in haar ren??? vind het wel een mooie constructie jullie bench met ren er aan..
honden page profiel astridastrid schreef om 31 mei om 20:52
sita heeft een grote kneuffel gekregen en ja lekker naar cursus als ze ingent is... heeft ze nog steeds niks binnen gedaan vind het echt knap hoor... en slaapt ze nog steeds goed... staan jullie nog midden in de nacht op om te plassen of niet.. bij Sita moest dat maar 1 keer de eerste nacht en voor de rest slaapt ze gewoon lekker door.. nu komt ze ons nog soms waker maken van baasje ik moet plassen... geeft Zita aan dat ze moet plassen of niet.. geef haar maar een hele grote kneuffel van Sita en ook van mij
honden page profiel astridastrid schreef om 30 mei om 18:16
he evelien hahah inderdaad je kan zo lang met je hondje bezig zijn, zijn jullie al op cursus geweest? of hebben jullie haar zelf al wat geleerd gaan jullie klikkeren of niet... wij hebben voor sita nu nogsteeds een halsband! ook al willen we wel op een tuigje gaan over stappen we hebben nu een tuigje voor in de auto heel goedkoop en ook handig... maar meschien later nog een k9 tuigje!!!
honden page profiel astridastrid schreef om 29 mei om 15:20
snap het wel hoor.. je bent er de hele dag mee bezig... hahaha... hebben jullie nu een tuigje of een halsband voor zita... nou ga jij nog maar lekker genieten van zita in het weekend en als je tijd hebt krabble wat terug:)
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 28 mei om 21:50
Wauw! Wat een lieve en mooie pup heb je toch zeg, geniet ervan! Groetjes van ons
honden page profiel ZitaZita schreef om 28 mei om 19:02
Kan het geloven! Ze is PRACHTIG! Geniet er maar supergoed van want ze zijn zoo snel groot.. Ik zie het aan mijn madam =) Ik kan er mij ook geen andere naam meer bij voorstellen..
honden page profiel hondenvriendjehondenvriendje schreef om 26 mei om 16:14
snoezig pupje
honden page profiel JeskeJeske schreef om 26 mei om 10:53
Oh wat een schatje! Bleven ze maar zo klein. Geniet ervan!
honden page profiel ZitaZita schreef om 26 mei om 09:40
Heej Eveline! Ik kwam net eens kijken of je al je hondje had en wat leuk dat het ook een Zita geworden is :-)! Veeel plezier ermee!
honden page profiel astridastrid schreef om 23 mei om 23:25
ik ik zit als maar bij je fotos te kijken ben echt helemaal verliefd op zita... ach wat een schatje ben jaloers... haha.. hoe gaat het met wandelen en sita loopt ze goed mee of zijn jullie nog niet echt gaan wandelen..' geef zita een grote kneuffeln van sita.. groetejs astrid
honden page profiel      Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 22 mei om 18:47
Wat een schatje is zita! ;)
honden page profiel Annemiek & DieselAnnemiek & Diesel schreef om 22 mei om 09:40
Wat een mooie foto's en ook super dat je foto hebt van de moeder en ook van de broertjes en zusjes!
honden page profiel astridastrid schreef om 22 mei om 09:16
he evelien je moet ook nog wel wat doen op de laaste dag dus alles op zijn plaats zetten is ook leuk.. leuk dat jullie jullie pupje in het weekend mogen op halen.. spannend jullie zullen nu wel bij de fokker of in de auto zijn... als ze thuis is geef haar een grote kneuffel van mij..
honden page profiel astridastrid schreef om 20 mei om 21:55
ohhh spannend spannend.. nog maar een paar dagen... hebben jullie alles al in huis..
honden page profiel sandytje&carisleysandytje&carisley schreef om 15 mei om 12:32
wat een lieverds zeg lekker om te knuffelen
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef om 14 april om 14:08
hoi, ik heb hem trouwens bij joe's pet shop gekocht via internet. die geeft ook best wel de duidelijk maten aan ik heb toen de L gepakt een mtje leek mij te klein. graag gedaan trouwens groetjes
honden page profiel ZitaZita schreef om 14 april om 12:41
Jaa schattig hé :) ze doet momenteel niets liever dan papiertjes verscheuren dus we moeten wel oppassen dat er niets in haar bereik komt :) En als je dan kwaad bent kijken ze zo zielig éh.. Veel succes!
honden page profiel ZitaZita schreef om 14 april om 00:04
Ja inderdaad, ze is nu echt groot aan het worden, maar eens je dat graag ziet.. :) De mama van jouw pupje is ook prachtig zeg!! Je moet maar eens tussen mijn foto's kijken, daar staan er van hoe ze nu is..
honden page profiel ZitaZita schreef om 13 april om 21:57
Heey! Bedankt voor je krabbeltje! Geniet maar van de puppytijd want ik merk nu al aan zita dat ze Puppy-af is.. tgaat sneller dan je denkt, jammer genoeg!
honden page profiel   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * schreef om 13 april om 20:39
Hoi Evelien, bedankt voor je leuke krabbel, en inderdaad, het zijn echt 2 (b)engeltjes ... Ook jij gaat vast en zeker een prachtige pup krijgen ... Je kan al genoeg zien op de schitterende foto's die je op je profel heb staan ... Het aftellen naar zijn komst zal lang duren maar het is vast en zeker de moeite waard ... Grtjs, Sandra en knuffel van Zyko & Lloyd ...
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef om 13 april om 18:22
ow ze zijn al geboren wat veel ja welke kleur strikje heb je van daar. bets en bean
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef om 13 april om 18:21
oeps spanned ja veel sterkte is ze al erg dik zekers. bets en bean
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef om 13 april om 10:12
Hoi evelien ik las net je berichtje over halsbandjes en tuigje. Ik heb zelf een kruising tussen poedel en labrador maar de maat l is groot zat als ze volwassen is. die kun je nog ruimer maken. de teksten zijn zeker leuk heb nu police erop staan en ik krijg nu van mensen te horen je maakt misbruik van de politie ik zo neuh hoor als het niet mag moeten ze dat zeggen. en juist de politie vind het echt supper gaaf.. en man lief is dus bij de politie die is dus nu trost op zijn hondje. hoop dat je veel plezier hebt in je hondje groetjes joyce..
honden page profiel ***...Kelly...******...Kelly...*** schreef om 01 april om 20:44
Proficiat met de geboorte van je toekomstige pupje!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

~ Eveline en Zita ~ heeft 716 ontvangen.

Berichten en online status
~ Eveline en Zita ~ was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 4 dagen, 8 uur, 29 minuten, 49 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^