Over Shepherd Story Team

honden foto van Shepherd Story Team






Kort gezegd over ons allemaal.

Ik ben Hetty. Woonachtig in (Heeswijk-Dinther) Noord Brabant en probeer van mijn grootste hobby mijn beroep te maken. Dat is fotografie! Mijn grootste doel is Hondenfotografie. Als liefhebber van honden en grote hondenvriendin is dit mijn ultieme droomwens. Mijn eigen website is http://www.calistofoto.com

Mocht je foto's willen van jouw hond(en) en met of zonder jezelf ... neem gerust contact met me op!

Dan de honden!

Rowan mijn witte herder van inmiddels alweer zes jaar! Hij is een hond die met een paar woorden te beschrijven is. Hij is LIEF, Hij is KNAP, Hij is TROUW, Hij is GEHOORZAAM en hij wil nog wel eens ONDEUGEND zijn. Dat is heel kort samengevat mijn kanjer Rowan.

Myla mijn mechel meisje van inmiddels vijf jaar is een heel andere hond als Rowan. Zij is ONAFHANKELIJK buiten, maar binnen een echte KNUFFELHOND, ze is LIEF, SOCIAAL en totaal geen vechtersbaasje. Ze is EIGENZINNIG, en houdt van ACTIE. Ze kan enorm goed luisteren alleen ze twijfelt iedere keer weer of ze dat wel wil doen die dag, dat moment.

Lex, de oudste van onze roedel. Een stoere Duitse Herder die helaas allerlei allergieen heeft waardoor hij een olifantshuid heeft ontwikkeld. Lex is een schat van een hond, met een leuk karakter, en zoals ik hem aankijk heeft hij 'een wijze oude ziel'. Lex is een hond die alles op zijn gemak doet. Wandelt altijd uit zichzelf met slappe lijn naast je mee, houd jou in de gaten en past zich moeiteloos aan jou aan. Een hond waar je heerlijk mee kunt knuffelen en 'praten'.

Lana, de jongste van ons stel ... Een ADHD3+ Hollandse Herder. Lana is een hond die in wezen alles goed wil doen, maar niet weet hoe ... Ze is onstuimig, maar zacht. Ze is wild, maar lief. Ze is ondeugend, maar wil luisteren. Ze probeert van alles om je te plezieren, maar wil ook van jou leren hoe jij het wil hebben. Om dan vervolgens weer alles te vergeten en haar eigen streken te laten zien. Lana vraagt niet om aandacht, ze eist aandacht op! Lana komt niet rustig bij je knuffelen, ze springt je ondersteboven. Lana heeft ook veel rust, ritme en regelmaat nodig. Geef je haar dit niet dan raakt ze van slag en weet ze het helemaal niet meer. 1 kleine veranderingen in de dagelijkse routine is voor Lana genoeg om uit haar doen te raken en 'fouten' te maken. Heel erg wennen voor mij om daar mee om te gaan ... maar zo leer ik als baasje ook weer heel veel van haar!


Samen is het een heerlijk stel en ik ben dolblij dat ik ze heb. Iedere dag verrijken ze mijn leven ...

Krabbels aan Shepherd Story Team

honden page profiel Julie & Yucca <3Julie & Yucca <3 schreef om 29 juli om 20:10
Wat een prachtige honden heb je. En je foto's zijn gewoonweg prachtig. Ik ben sinds kort fotografie aan het studeren en kan niet wachten tot ik even prachtige foto's kan trekken als die jij hier al hebt genomen!
honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann schreef om 21 februari om 19:00
Leuke honden heb je en wij hebben een beetje de zelfde intresse's hondenfotografie en de Witte Herder
honden page profiel Bianca  Bianca schreef om 04 januari om 16:11
Hoi, mooie foto's! Ik vind het fotograveren van honden ook zo leuk!
honden page profiel Doïna Doïna schreef om 05 december om 01:13
Echt prachtige foto's!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef om 02 augustus om 12:24
Wauw, wat een prachtige foto's en prachtige hondjes!
honden page profiel SuusjeSuusje schreef om 30 april om 19:30
Hey hey Wat een geweldige bunch heb je daar! Superleuk! Zelf hebben we een Boheemse Herdermeisje genaamd Rashja, waar we verzot op zijn! Leuk dat je ook van je hobby je beroep probeerd te maken. Ik namelijk ook maar wel in een iets andere tak...Nou ja, ook wel beeldend... Ik portretteer dieren (ambachtelijk met potloden,krijt,inkt of verf) en maak muurschilderingen. Je maakt mooie foto's! Kijk ook maar eens op mijn site www.dierportretopmaat.nl. Ik ga nu eens op jou site kijken! Misschien dat we elkaar kunnen promoten haha Grtzzz Suus en een lebber van Rashja!
honden page profiel nickynicky schreef om 11 maart om 19:28
Hai Hetty, dank je wel. We zijn ook heel erg blij met haar. We komen regelmatig in brabant voor wandelingen ;-) Ik zie dat je veel ervaring hebt met herders, ik ben al helemaal verliefd op Rowan (raks is onze eerste dus we moeten hier even wennnen aan de terughoudendheid naar vreemden) dus als we je tegenkomen.... Schiet maar raak ;-) Ik ben gek op foto's maar zou graag willen dat ik ook iets handiger met de camera ben :-)
honden page profiel -- schreef om 21 februari om 14:43
Hallo, Mooi foto's maak je. Met welke camera maak je foto's? Groetjes :)
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 15 februari om 18:26
Dankje!
honden page profiel ChaveraChavera schreef om 16 januari om 20:16
Hoi, dank je wel, ja het was een geweldig lief en leuk beest en het doet na al die tijd nog steeds zo zeer, iets wat ik niet gewend ben! Groetjes Hadassa
honden page profiel Anouk dvAnouk dv schreef om 20 december om 15:40
hallo , wat een mooie foto's heb je zeg ! ook de foto's op je site schitterend!! gebruik je een flitsset ? ik heb thuis ook een kleine studio voor honden , en gebruik tot nu toe eigenlijk alleen nog maar daglichtlampen.. leuk hoor fotografie en honden is gewoon de meest mooie mix ;)
honden page profiel celineceline schreef om 17 december om 13:13
Ja ik hem m'n nieuwe camera aangeschaft! :) Aaahzo, ja het was iemand op HP die me doorverwees tot bij jou dat je me misschien ging kunnen helpen, maar dat is geen probleem hoor :D ik heb hem nu en ben er super content van! ;) Ik ben ook benieuwd naar jouw volgende foto's :D
honden page profiel celineceline schreef om 14 december om 11:08
Prachtige foto's en ook zeer prachtige honden heb je ;) Ik heb een vraagje waar je me misschien mee kan helpen. Ik zou graag de Nikon coolpix P500 aanschaffen, omdat ik graag veel bewegende beelden zou willen trekken, van Kenai dus ;) is deze camera dan echt geschikt voor bewegende dingen mee te trekken zonder dat ze wazig zijn? Moest je me niet kunnen helpen, geen probleem hoor :D Groetjes Céline en Kenai ;)
honden page profiel judithjudith schreef om 07 december om 21:47
Wat een geweldige foto's heb je weer neergezet van je honden! je hebt echt een prachtige roedel!
honden page profiel RickRick schreef om 16 november om 15:59
WOW, ik vind al je honden prachtig, maar Gentle Jane het mooist!!! Ze past er perfect tussen de rest, omdat ze zo anders is :)
honden page profiel puckcherrypuckcherry schreef om 16 november om 15:46
Wat een prachtige honden heb je, en wat fotografeer je supermooi! :)
honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker schreef om 14 november om 20:44
Ja die Duitsers hebben een geweldig karakter he? Ik had Zwitserse te logeren, maar ik vond ze qua karakter meer op een duitser lijken... Heerlijke honden! Ik stond tranen weg te pinken toen ze na een paar dagen weer met hun baasjes mee gingen... Waren de eerste grote honden hier in huis na het overlijden van mijn Dobermannen, dat speelde qua emotie wel mee ook denk ik... Sammy, die is dol op grote honden, alle honden is hij gek op, maar grote honden doet hij niet voor onder, net zo gek en leuk er mee als met kleintjes... Deva vind het eerst even eng en na een minuut gaat ze net zo los als Sammy alleen is ze wat terughoudender en rustiger in het spel dan haha... Sammy en Deva zijn heerlijke honden, erg sociaal en lief. Ook luisteren ze goed en zijn ze erg slim. Toch ben ik wel blij dat er vanaf volgend jaar ook weer een groter ras in de roedel is, wat meer uitdaging en dat zal de roedel hier zeker completer maken.
honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker schreef om 14 november om 20:19
Wouw! Ik ben verliefd op je witte herder, wat een knapperd zeg! Wat een geweldige mooie honden zijn het toch he? Ik heb hier pas twee witte herders te logeren gehad, enorm van genoten!
honden page profiel D&GD&G schreef om 28 oktober om 20:44
Ik heb even naar je foto's gekeken, ziet er weer mooi uit.
honden page profiel Linda Linda schreef om 14 oktober om 20:26
Hallo Hetty, Wij gaan met onze 3 honden zo goed als elke dag even naar herpenduin, nu het wat donker wordt vaak voor het eten. Eerst meestal na het eten. Ze mogen hier officieel in het gedeelte waar we lopen niet los, maar nog nooit problemen mee gehad. Wel ishet mooi dat we vaak andere honden tegen komen waar ze even mee spelen. Hofman gaan we ook eens proberen, nog nooit geweest erg toch haha. Groetjes linda
honden page profiel Linda Linda schreef om 13 oktober om 12:17
Hoi Hetty, Wat een prachtige honden heb je, grappig dat je ook uit schaijk komt(oorspronkelijk dan). Ga je nog veel met de honden wandelen hier in de buurt? Groetjes linda uit schaijk
honden page profiel ChaveraChavera schreef om 18 september om 17:50
Hoi, leuke naam Rowan, mijn Dober hete ook zo! Groetjes, Hadassa
honden page profiel Jannick & TessJannick & Tess schreef om 13 augustus om 15:23
Jhawel hoor ! ze word speeelser , apporteert en ze krijgt meer energie dus ze maakt het goed hoor !
honden page profiel Jannick & TessJannick & Tess schreef om 08 augustus om 16:53
Je maakt echt schitterende foto's ! hoe gaat het met Gentle jane ?
honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala schreef om 25 juli om 13:52
leuk hoor
honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala schreef om 24 juli om 22:34
hey Hetty en De vrolijke 4 ! welk ras is Gentle Jane ? sigrid en sandy
honden page profiel Randy & NannaRandy & Nanna schreef om 23 juli om 18:08
Wat een goed weer hadden we vandaag, heerlijke middag gehad. veel uitzoek plezier met de fotoś grtjs Ran
honden page profiel SamSam schreef om 07 juli om 13:27
Leuk, 7 maandjes, haha. Wij hebben ook een puber in huis, van 8 maanden. Hahaha :D Groetjes, Sophie
honden page profiel SamSam schreef om 06 juli om 14:19
Mooie foto's zeg! Hoe oud is Gentle Jane nu? Liefs!
honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje schreef om 24 juni om 23:39
Je hebt idd hele erge mooie foto's zeg goed gedaan hoor prachtige hondjes ook.
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker schreef om 24 juni om 21:24
Hoi Hetty! Via een topic kwam ik op je profiel terecht en ben echt onder de indruk van de foto's op je website! Zelf ben ik ook helemaal gek van fotografie, maar helaas heb ik momenteel nog niet het budget om tegemoet te komen aan m'n wens om professioneel te gaan fotograferen. Wel zou ik heel graag een keer een shoot doen met Yuna, zou je misschien interesse hebben om daarbij te helpen? :) Wij wonen in Eindhoven. Groetjes, Inge
honden page profiel jojo schreef om 06 juni om 16:52
Hey hetty. Zo het was super gezellig en wat maken jullie mooie foto's heb even bij jullie gespiekt. meid we zien elkaar weer eens snel als jij het ook wil he. liefs je 2 j's
honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann schreef om 27 april om 08:46
Hallo Hetty en de Vrolijke Vier, Heb even in je profiel zitten neuzen en heb daar de foto's bekeken. En ik moet zeggen ben er van onder de indruk. Voor mij is fotografie een hobby naast de hond. Momenteel dus even zonder hond na het overlijden van mijn kanjer Mac.. maar ben druk op zoek naar een goed nest witte Herders die omstreeks oktober/november welkom zijn...Ben toch benieuwd waar jouw Rowan vandaan komt ik vind hem prachtig van bouw en vacht.. En ik ben sinds kort ook lid van de Witte Herdersclub Succes verder met je fotografie ik zal ze met veel plezier blijven bekijken. Gr Wil
honden page profiel sandrasandra schreef om 07 april om 08:54
zo je maakt hele mooie foto's !! woon je zelf ook in uden ?
honden page profiel cynniecynnie schreef om 19 maart om 14:15
supermooie fotos maak je :)
honden page profiel ireenireen schreef om 18 maart om 01:54
wat een mooie honden heb je! die foto's in de sneeuw zijn prachtig, vooral van je spierwitte herder in de sneeuw:D
honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna schreef om 09 maart om 07:57
Hallo Hetty, bedankt voor je berichtje. We vinden het inderdaad echt heel spannend. Ik bedenk de hele dag hoe het zal gaan, en of ik niks ben vergeten haha.. Groetjes Eefje
honden page profiel Amigo en K.C.Amigo en K.C. schreef om 28 februari om 19:55
Hey Hetty, Als ik naar jullie Gentle kijk ben ik toch zo blij dat we op de wachtlijst bij Gea staan! wat een pracht hondje en daarbij mooie foto's!
honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna schreef om 28 februari om 18:38
Hallo Hetty, ik kom ook uit brabant en het lijkt me leuk om mijn pup op canvas in de woonkamer te hangen. Kan je me wat meer vertellen over jou fotografie? En waar je precies woont? Groetjes Eefje
honden page profiel Yvonne en de Iertjes.Yvonne en de Iertjes. schreef om 28 februari om 01:56
Wat een geweldige foto's zeg. Echt genieten.
honden page profiel *marieke&bento**marieke&bento* schreef om 14 februari om 18:38
wat een leuke honden heb je zeg! en super mooie fotos! en wat een dropje van is je nieuwe aanwinst zeg! groetjes marieke pootje bento
honden page profiel LiesbethLiesbeth schreef om 10 februari om 09:31
Leuke profielfoto:)
honden page profiel Aafke & ChicaAafke & Chica schreef om 07 februari om 17:19
Wat is Gentle toch een prachtige meid! Die kleur, ik ben helemaal verliefd...
honden page profiel ~Weg hier~Weg hier schreef om 02 februari om 15:58
Hahahha! Het wordt dus een heerlijk klein sociaal monstertje als ik dat zo hoor! Je gaat een heerlijke tijd tegemoet! Veel plezier met haar, en de andere 3 woefjes!
honden page profiel ~Weg hier~Weg hier schreef om 01 februari om 19:31
Gentle Jane is zo'n lekker ding! Hoe oud is ze nu? En wordt ze Toy of Mini verwacht?
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef om 28 januari om 16:52
Je zal soms handen en ogen te kort komen om je vrolijke vier in de gaten te kunnen houden. Fijn dat de oudsten toch voorzichtig zijn met Jane. Komen Myla en Micky niet knorrig als jane aandacht krijgt? Ik merk aan Noortje dat ze het niet leuk vind als ik een andere hond aai of als die andere hond te dicht in mijn buurt komt dan wil ze ook knorrig reageren. Spelen met ander honden vind ze dan wel weer heel leuk, dus misschien dat er in de toekomst toch een speelkameraadje bij komt.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef om 26 januari om 22:28
Het lijkt me ontzettend leuk een hondje erbij maar op dit moment ontbreekt me de tijd om een pup op te voeden. Ook weet ik niet of Noortje het zo leuk zal vinden om ons te moeten delen. Ons trutje kan behoorlijk bezitterig zijn als we haar niet in de gaten houden ;)
honden page profiel Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris*** schreef om 25 januari om 23:57
Wat is Jane een scheetje zeg! Geniet er maar heerlijk van!
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef om 25 januari om 22:25
Fijn dat het zo goed gaat met Jane! Het zal best even wennen zijn zo'n klein pupseltje in huis. Opnieuw gebroken nachten. Maar het lijkt me heerlijk zo'n kleintje erbij! Het is ook een plaatje om te zien :)
honden page profiel Valerie &. ArcoValerie &. Arco schreef om 25 januari om 13:03
Wat een mooie honden heb je! Gentle Jane is de kers op de taart! Wat een mooie pup! Liefs Valerie en Poot Arco
honden page profiel ukkieukkie schreef om 24 januari om 16:47
Hoe gaat het nu met Gentle Jane?
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef om 23 januari om 21:53
Hoi Hetty, eindelijk is het zover en konden jullie vandaag Gentle Jane ophalen.Spannend!! Hopelijk is alles goed gegaan vandaag. Ik wens jullie heel veel plezier met haar! groetjes :)
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 20 januari om 22:28
Ow Zondag! Nog 3 dagen... Spannend hoor! :) Heel veel plezier alvast! Hoop dat het allemaal klikt tussen de honden! en heel veel succes alvast met de zindelijkheid! Ik hoop jou en gentle Jane ooit eens te treffen op een forumwandeling, dat zou leuk zijn. Liefs, Uma
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 20 januari om 20:00
Gefeliciteeerd met gentle Jane!! (: Heel veel plezier zaterdag wanneer jullie haar gaan halen! ze is prachtig! Ben écht verliefd! Liefs, Uma
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 17 januari om 10:04
Ah, je hebt je naam al netjes veranderd, goed zo. Leuk bedacht!! Hoeveel nachtjes nog slapen voordat Gentle Jane in je armen ligt?
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 16 januari om 21:16
Hey Hetty, wat leuk... een aussie erbij! Schatje hoor :)
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef om 16 januari om 13:35
hoi hetty gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst,gr liesbeth
honden page profiel Mandy en NovaMandy en Nova schreef om 13 januari om 14:52
Hi Hetty, nam even een kijkje op jouw profiel! Mooie foto's heb je zeg! Prachtig! X
honden page profiel Wil & the doggiesWil & the doggies schreef om 07 januari om 00:10
hoi hetty, allereerst,wat een mooie honden heb je,prachtig. maar waarom ik je krabbel is,dat jij het waarschijnlijk beter verwoorde dan ik, over de paniek op dit item over de brand. mijn bedoeling was niet om iemand te kwetsen,maar sommige gaan zo ver in hun paniek,dat ik ff niet m'n mening voor me kon houden hihi. daar ben ik te nuchter voor, groetjes Wil
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 31 december om 15:23
Je commentaar op het forum "je hond mee naar vuurwerk' ik had het niet beter kunnen zeggen. Je hebt het erg goed verwoord. Fijne jaarwisseling,ook voor het Cocktail Trio groetjes Irene.
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef om 28 december om 12:17
haha dankje, hij LIJKT vooral heel schattig ;-) Jij hebt ook prachtige foto's op je profiel zeg, vooral Rowan, wat een mooie hond! Groetjes!
honden page profiel Rox & FarahRox & Farah schreef om 08 december om 08:31
Wat een leuke honden! Vooral Rowan, geweldige kruizing:)Ik kwam even langs om hoi te zeggen en een complimentje achter te laten voor zowel je hondjes als je foto's, beide errug mooi. Groetjes, Rox en Dev
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 29 november om 21:21
Nee ik bedoel dat het een leuke naam is en dat Kangaroe eiland is een liedje van het coctailtrio
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 26 november om 00:56
Hee Hetty naam verandert:Coctail trio Op een kangoeroe eiland, waar je kangoeroes vindt Zoekt een kangoeroemoeder naar d'r kangoeroekind groetjes Sam
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 12 november om 18:52
jeetje hetty wat he jij een prachtige profiel foto gr joke
honden page profiel Cheeky BoomerCheeky Boomer schreef om 12 november om 11:17
Jammer dat ze er zo over denken. Want ik vindt echt dat je schitterende foto's maakt. Wou dat ik de er de apparatuur en ruimte voor had om zulke foto's van m'n beestjes te maken. Ga vooral zo door! En je kan je er maar beter niet te druk om maken, want daar bereik je toch niks mee... groetjes
honden page profiel Cheeky BoomerCheeky Boomer schreef om 11 november om 10:49
Ik zag dat er een slotje op het topic staat, Maar wat een WAANZINNIGE foto's van Wolf! Wauwie!
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 10 november om 22:44
WAUW DIE IS MOOI, mooi werk Hetty
honden page profiel DebbieDebbie schreef om 05 november om 14:21
Hey Hetty ik ben een tijdje niet meer online geweest hier en heb weer veel gemist. Ik zie dat je je eigen website met fotografie hebt, toppie hoor! Je was er toen net mee bezig om het op te zetten he? Heel veel succes en dat je maar veel leuke klanten mag krijgen! Wij mogen binnenkort ook weer een paar gezinnen op de foto zetten en weer puppies he? Pups blijven favoriet. We hebben een paar vaste fokkers waar wij altijd de pupfoto's moeten maken. We hebben het zo druk gehad, niet eens eens tijd gehad om onze website bij te werken maar goed, dat komt ook wel weer. In de kerstvakantie ofzo hihi. Liefs Debbie.
honden page profiel Erika & Faya  ?BRL?Erika & Faya ?BRL?goedgekeurde fokker schreef om 16 september om 23:17
Ik was aan het werk bij de rivierahal bij het restaurant. Hebben jullie vast koffie gedronken haha
honden page profiel Erika & Faya  ?BRL?Erika & Faya ?BRL?goedgekeurde fokker schreef om 16 september om 22:41
Had je wel bij me om de koffie kunnen komen :) Heb je misschien ook wel gedaan, maar heb je dan vast niet gezien/herkent haha
honden page profiel Erika & Faya  ?BRL?Erika & Faya ?BRL?goedgekeurde fokker schreef om 16 september om 22:36
Dagje blijdorp?? Erg mooie foto's :)
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 07 augustus om 18:46
Whaaa waar ben jij met Rowan op vakantie geweest? Haha ;-) Wat een mooie foto!!
honden page profiel IndyIndy schreef om 06 augustus om 00:43
Wat een beeldschone foto heb je als profielfoto zeg, hij is echt een plaatje!
honden page profiel SophiaSophia schreef om 01 juli om 17:47
Hoi Hetty, dank voor je leuke berichtje ;-) Mooie foto's maak je hoor!!! Groetjes uit Normandië
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 29 juni om 18:11
Wat lief dat je er naar vraagt! We zijn maandag niet geweest. We zijn in protest, maar het was ook veel te warm voor Kinky in de auto hoor. Het examen volgende week laat ik ook maar schieten. King ziet het nut van zo'n papiertje toch niet
honden page profiel ingeinge schreef om 19 juni om 15:51
lief dat je die plaat voor Sherilyn hebt gemaakt!!! Dat zal ze erg waarderen... groetjes, Inge
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 19 juni om 15:38
Die heb je mooi gemaakt voor Sherilyn meid, lief van je.
honden page profiel sietskesietske schreef om 17 juni om 18:18
leuke en speciale honden heb je!! groetjes
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 17 juni om 13:57
Wij willen foto's! Wij willen foto's!
honden page profiel sietskesietske schreef om 16 juni om 16:31
wat een speciaalen honden heb jij! ik zouw er maar zuinig op zijn!! sietske
honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie schreef om 10 juni om 16:46
hoi hetty! ja rowan vind ik echt heel mooi! zijn echt een van mijn lievelingshonden denk ik :) je andere honden zijn ook leuk zeg! groetjes floor
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 08 juni om 18:42
Hetty, wat een spannende profielfoto, Rowan die door het vuur gaat voor jou.
honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. schreef om 02 juni om 14:26
Hoi Hetty, Ja, het is geweldig dat er nu een nestje 'koningbouviertjes' aan zit te komen. Nu alleen nog even afwachten of er ook een teefje bij zit... Ik ben benieuwd naar jouw foto's! Groetjes, Marianne
honden page profiel IrisIris schreef om 31 mei om 12:30
Bedankt Hetty voor je berichtje en compliment over mijn hond. Dat is Gáski mijn IJslandse herder
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 27 mei om 14:26
Moet nog kijken welke wolfjes er op flick kunnen, zijn nou niet echt heel super op een enkeling na:-):-). Maar de reiger wel die komt eraan op flickr als ik straks even tijd heb, vogel hoort niet thuis in de dierentuin maar wat een heerlijke oportunist.
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 24 mei om 19:45
Nee, dat topic van de pups heb ik niet gezien. Ik zal het even opzoeken. Hou jij de weersverwachtingen maar in de gaten, dan hoor ik het wel. Ik kan meestal wel, dus jij mag met een voorstel komen voor een datum.
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 24 mei om 14:59
HoiHoi, het goede weer is een beetje bezig he? Met King gaat het al veel beter op les. We hoeven zelfs niet meer in een hoekje onze oefeningen te doen, we mogen in het groepje mee. Vooruitgang! Hij laat zich heel goed afleiden met die heerlijke frolicjes, dus het komt vast wel goed. Alleen zijn diploma gaat hij misschien niet halen, want hij wil zich niet laten betasten door de juf.
honden page profiel JanineJanine schreef om 22 mei om 08:27
Mooie foto's maak je en een prachtige hond heb je! Ik doe ook erg graag fotograferen, dus vind het erg leuk om mooie foto's te zien en ideeen op te doen! Groetjes van Janine.
honden page profiel schreef om 15 mei om 18:25
Rowan hier een berichtje van natascha. als jullie weer langs de kabouters gaan moet je maar heel dicht naar ze toe gaan, en zeggen dat je hun geheimpje kent. moet je maar zien dan reageren ze gelijk. als vrouwtje even weg kijkt zal de kabouter het vast aan je laten zien, als je ze niet ziet ligt het aan je vrouwtje liefs natascha
honden page profiel LiesbethLiesbeth schreef om 11 mei om 12:25
Hoi Hetty, Ik heb nog nooit een witte Tervurense Herder+Duitse Herder gezien, heel apart en heel mooi:)
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 07 mei om 00:02
Ja Ozzy is wel een sukkeltje. Eigenlijk wel een supersukkel. (laat Wilma het niet horen dat ik zo over hem praat). Hij heeft gewoon niet door dat hij iemand tot het uiterste kan irriteren en als hij dan op zijn donder krijgt, schrikt hij er zo van. Sneu!!
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 06 mei om 14:39
King is een drama aan het worden. Hij gaat ook steeds op de vuist met Ozzy nu. Het enge daarvan is, dat Dobber hem dan gaat helpen. Arme Ozzy ligt dan bibberend op de grond.... Maandag heeft King weer les.
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 06 mei om 00:56
Ja, de zomer is nog ver te zoeken. Maar een droge lentedag is ook wel mooi eigenlijk. En voor de hondjes misschien wel zo prettig. Die hebben het snel warm
honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L) schreef om 30 april om 10:40
Heey Hetty !:) Ik las een tijdje terug dat je honden fotografeerde ??.. ik wil mn honden graag laten fotograferen, alleen ik kan hier niemand vinden die dat doet !!, en dan wil ik de fotos ophangen aan de muur zeg maar.. Honden apart maar ook alle 3.. 2 Amerikaanse stafford naast elkaar en macho ervoor. Ik weet niet waar je woont ??.. en waar je dat doet ??. en of je ook bij mensen thuis dat doet ? en hoeveel vraag je ervoor ?? Groetjes, Marije
honden page profiel ** schreef om 27 april om 17:29
Hahahaha misschien vinden ze kaapsviooltjes mooier.Maar ik ben het met je eens hoor.
honden page profiel ** schreef om 27 april om 17:12
ja ik zeg het zoals ik het denk. En dat vinden de meeste niet leuk. Was laatst ook in een topic.Toen gaf ik mijn mening en ik kreeg maar 1 doggie hahahah, nou daar heb je mij echt niet mee hoor. Maar ik vind ook ze moeten niet blijven zeuren en draaien in zo,n topic,maar gewoon lezen.En idd dan gaan ze maar thuis lopen kniezen en mopperen. Kan me er niet druk over maken. En ik dacht op dat moment hetzelfde als jij hih
honden page profiel ** schreef om 27 april om 15:15
graag gedaan hoor,ik ben het helemaal met je eens,vandaar dat ik dat er ook nog ff onderzette hihi
honden page profiel Sharon & BinkSharon & Bink schreef om 20 april om 17:17
Rowan inderdaad, echt een prachtbeest.... Ik fotografeer hobby-matig met een Nikon D5000 met wat verschillende lenzen...En ben me aan het orienteren voor een deeltijdopleiding :) Erg veel zin in. Keep up the good work, kijk regelmatig op je profiel :)
honden page profiel Sharon & BinkSharon & Bink schreef om 19 april om 13:50
Hallo! Wilde even een krabbel achterlaten dat je een prachtige hond hebt, zie dat je ook fotografeert, alleen hobby matig of professioneel? Waar fotografeer je mee? Groetjes,
honden page profiel ** schreef om 17 april om 20:12
Een oud koppel van boven de 80 jaar gaat in een Mc Donalds eten. Ze zetten zich aan een tafel en de man gaat naar de toog en komt terug met: één broodje, één portie friet, één cola. Hij snijdt het broodje perfect doormidden en legt de helft neer bij zijn vrouw. Dan schudt hij de frieten op een plateau en verdeelt ze in twee gelijke porties, En legt een portie voor zijn vrouw..... Hij drinkt een slokje van de cola en dan zijn vrouw een slokje.... Hij begint te eten...... terwijl zijn vrouw zit toe te kijken. Een jongeman die in de buurt zit, heeft dat gezien en vindt het erg zielig, dat die oude mensen zich samen maar één portie kunnen permitteren. Hij gaat naar de vrouw en zegt: "Mevrouw, bestel gerust een portie, ik zal de rekening wel betalen". De vrouw zegt: "Dat is niet nodig meneer, we zijn al 60 jaar getrouwd en we zijn gewend alles samen te delen". De jongeman gaat zitten en ziet dat de vrouw niks eet. Ze blijft wachten terwijl haar man verder zijn helft opeet. Hij kan het niet meer aanzien, gaat terug naar de vrouw en zegt: "Mevrouw, eet gerust uw deel op, ik bestel een nieuwe portie". Maar de vrouw zegt weer: "Nee, bedankt, meneer, wij zijn gewend alles samen te delen". Waarop de jongeman zegt: "Waarop wacht u dan zolang om te beginnen met eten?" De vrouw zegt: ik wacht op zijn kunstgebit.
honden page profiel sander dumaysander dumay schreef om 14 april om 20:08
wauw die foto met moeder en pups,super mooi belicht ook zeg.
honden page profiel sander dumaysander dumay schreef om 12 april om 20:56
super he mooie fotos maken van honden in hun element,groetjes een hobbyfotograaf
honden page profiel Lilly & CsokiLilly & Csoki schreef om 03 april om 14:17
Echt prachtige fotos! Ik ben zelf ook dieren en natuur aan het fotograferen, maar ik heb het niet op hp staan...
honden page profiel chantalchantal schreef om 25 maart om 00:09
hoi Hetty, ik had na jouw berichtje op mijn topik, gelijk de beheerder gemaild, maar hij is al gelijk verwijderd... Dus opgelost... Hoe lang fotografeer je al.. Mooi hoor die buitenfoto's!! Ik heb wel leuke foto's van Bo buiten, maar nog niet de perfecte zeg maar..
honden page profiel MeissieMeissie schreef om 21 maart om 08:31
Ik las op het forum dat je aan fotografie doet. Ik ben er ook mee bezig, alleen moeilijk als je geen studioappratuur hebt ;)
honden page profiel ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º× schreef om 08 maart om 07:59
Hoi Hetty, Ik heb op je gestemd, hoor, bij puppyfoto.nl!!!! Groetjes Jacq
honden page profiel ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º× schreef om 04 maart om 20:19
Hoi Hetty, Jammer genoeg moet ik zaterdag werken van 7:00-15:00 (k werk in de zorg) en om 19:00 ga ik uit eten met ons gezin, want manlief was jarig gisteren. Maar ik hou het wel ff in de gaten, want je foto's zijn werkelijk fantastisch. Wie weet kom je nog wel een keer in de buurt van Emmeloord/Zwolle. Als ik vrij ben lijkt me het super om Sil te laten fotograferen. Groetjes Jacq
honden page profiel ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º× schreef om 03 maart om 16:21
***Zucht...waarom woon je nu zo ver weg?!? k Had ook zo graag prachtige foto's van Sil bij jou willen laten maken. Jammer. Maar je levert knap werk, hoor! Groetjes Jacq (uit het verre Overijssel)
honden page profiel janneke willemsjanneke willems schreef om 19 februari om 10:04
Hoi Hoi Ik vindt het k9 tuig echt een uitkomst onze Rowan trekt niet meer zo veel en hij ziet er nog eens mooi uit . Super Gr Janneke
honden page profiel janneke willemsjanneke willems schreef om 18 februari om 16:33
Hoi Dat zag ik ook staan en toevallig heeft jou Rowan ook het zelfde tuig om met de zelfde tekst als mijn Rowan . Gr Janneke
honden page profiel antoinetantoinet schreef om 14 februari om 12:25
hoi hoi, hoorde van m´n dochter dat je vandaag een fotoshoot van haar en roy gaat maken!toppie!! groetjes antoinet
honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo schreef om 12 februari om 14:11
Wauw, jij maakt zulke mooie foto's he! Zou willen dat ik dat ook kon!!
honden page profiel Kell Von LKell Von L schreef om 12 februari om 00:07
Wat is dat een gave foto zeg met dat neon licht er achter Mijn complimenten Ook voor je andere foto's en je hele knappe hondjes
honden page profiel schreef om 11 februari om 19:31
Dankjewel Voor je complimentje over mijn meissie:D
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 30 januari om 15:15
Dank je Hetty, ik vond Raki ook een prachthond, ondanks z'n nukken. En Bodhi is echt een beauty aan het worden :). Jullie honden zijn ook prachtig!
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 23 januari om 22:28
Hoi Hetty, Micky doet me wat. Hij treedt niet zo op de voorgrond vergeleken met de andere honden, maar hij mag zeker gezien worden! Vandaar even Micky - voorzichtig, stiekem - een complimentje :-) Liefs
honden page profiel saint stephaniesaint stephanie schreef om 23 januari om 16:36
het ziet er daar bij jullie een leuke beestenboel uit!!
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 23 januari om 12:48
Hoi Hetty, ook ij hebt mooie foto's gemaakt tijdens de wandeling.
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 21 januari om 15:17
Leuk dat je van mijn foto's geniet. Uit jouw mond (toetsenbord) is dat een groot compliment. Het compliment voor Ozzy en Lica heb ik aan ze door gegeven en ze lopen nu heel eigenwijs rond!
honden page profiel ~~Michelle&Mushu~~~~Michelle&Mushu~~ schreef om 20 januari om 21:52
dank je wel voor het compliment!!!
honden page profiel petrapetra schreef om 16 januari om 14:30
hoi buurvrouw als je weer is overdag gaat wandelen wil ik een keer mee lopen met brutus zodat hij om leert gaan met honden met een lange staart en snuit
honden page profiel SemSem schreef om 23 december om 16:50
Hee, Wat een lief hondje heb jij zeg! Echt prachtig,hoevaak laat jij je hond uit?
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 18 december om 16:54
wat een gave profiel foto heb je !!
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 08 november om 19:41
Hoi Hetty, weer mooie fotoś geplaatst. Wat lief Micky met de bal. Mooie pfofielfoto. Grt, Wilma
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 27 oktober om 10:13
Hetty, je hebt weer geweldige foto's geplaatst. Vooral van de rennende Rowan en Myla die met haar ogen dicht lijkt te genieten. LFS Wilma
honden page profiel ColetteColette schreef om 07 oktober om 00:01
hai toetje, ik zie je bijna niet meer op de chat dus dan doe ik het maar even zo he... truste en een dikke knuffel voor jullie allemaal, wij zijn druk aan het pakken dus vandaar dat ik er niet zoveel ben, even het hoognodige en dan weer zoeffff. xxx ikke en de beestenboel
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 29 september om 19:02
hoi hetty wat heb jij een mooie profiel foto zeg liefs joke
honden page profiel .. schreef om 29 september om 15:05
Hoi,Vandaag toch maar even naar de da geweest. Was toch bang dat het een beginnende hotspot zou zijn, dus dacht voor de zekerheid en het is ook goed voor hem natuurlijk om eens bij de da te komen zonder dat er dingen gebeuren. Het is dus idd een beginnende hotspot.Dus ze heeft er even een stuk weggeschroren zodat we de wond beter schoon kunnen houden en verzorgen.Gelukkig was het dus nog niet heel erg. Hij loopt nu dus rond met een badpak van mij hahahaha Dat vind die dus wel heel raar hoor.Meten deden ze daar nooit.Wel even gewogen, is dus 44 kilo.Groetjes Marianne
honden page profiel .. schreef om 28 september om 22:30
Hoi, We zijn niet geweest.We zijn meteen beginnen te smeren met een zalfje toen we het zagen, haren in de buurt wat los gekamt, biergist en schapenvet gegeven. En toen we vanmorgen keken was het wondje wat eerst open was dicht. En hij krapt er niet meer.Dus we houden het even goed in de gaten,als die weer gaat krabben en wondje lijkt niet minder te worden gaan we woensdag even erheen.Maar ik heb goede hoop dat het dus genezen gaat :-) Zou wel mooi zijn.Was al bang dat het een hotspot zou zijn, maar geloof dat het meevalt.Groetjes Marianne
honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 27 september om 21:26
Hoi Hetty, Adobe Elements.. Maar in weze maakt dat geen verschil... :) Lieve groet, Ilja
honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 27 september om 21:26
Hoi Hetty, Adobe Elements.. Maar in weze maakt dat geen verschil... :) Lieve groet, Ilja
honden page profiel .. schreef om 26 september om 12:07
Oja, net nu er dus een pup in aankomst is,heeft de camera het begeven waarmee we altijd een filmpje maken.....Balen. Ik neig dus heel erg naar een videocamera bestellen.Kan toch niet geen filmpjes van die kleine urt :-)Groetjes marianne
honden page profiel .. schreef om 26 september om 12:06
Hoi, Leuke namen had je weer gestuurd. Zhiva word het dus niet, Hans kent iemand die zo heet en dat vind die geen leuk mens hahaha Wat een ei.Wel jammer want ik vind het echt een mooie naam.Nog maar eens Raya gemeten, vind het zo gek dat die even groot is maar 11 kilo zwaarder dan Rowan. Nu kwamen we op 70 :S Maandag moeten we naar de da hij heeft een jeukbultje boven zijn staart.Even kijken wat het is.Dan meteen eens wegen en vragen of zij hem daar kunnen meten, nu ben ik toch wel nieuwsgierig.Groetjes marianne
honden page profiel .. schreef om 25 september om 12:59
Prachtig zijn ze,de Shiloh Shepherd.Maar kan me voorstellen dat 4 honden nu nog teveel is. Wij hebben ook maar een klein huisje,3 honden is bij ons ook echt het maximale.Tuurlijk zou een 4-de zo wennen,maar dat word als we het nuchter bekijken gewoon te krap.Dus wij houden het bij 3.Ik was altijd al gek op herders, mijn zus heeft er altijd 1 gehad en als kind een broer van mij.Maar heel maf, ik had er nooit aan gedacht dat ik ook een herder kon nemen.Altijd de hond genomen die op mijn pad kwam.Tot Raya , en nu heeft het herdervirus dus dubbel hard aangeslagen. Wij nemen altijd 1 hond mee als we weg gaan,zodat er 2 thuis blijven,vind het zo sneu als er maar 1 thuis blijft.Vanmorgen sinds Raisa's dood voor het eerst wij allebei met 1 hond weg.Vind ik dan zo zielig voor de achter blijver,maar het is gewoon beter dat we Raya weer een tijd meer meenemen en dat kwam er niet van door de dood van Raisa. Was altijd 1 van ons met Raya of met Shyra en de ander andersom.Of met zijn 4-en weg.Alleen daarom zal ik al blij zijn weer 3 honden te hebben hahhaa Vind het zo moeilijk dan om weg te gaan. Honden zijn echt een verslaving he.Kan me echt geen leven zonder voorstellen.Groetjes Marianne
honden page profiel  . . schreef om 24 september om 22:05
stuur je snel een PB...dan probeer ik het allemaal uit te leggen.. groetjes Lein..
honden page profiel .. schreef om 24 september om 21:07
Hoi, Net eens proberen te meten hoe groot Raya is met zijn 2-en, Raya wilde natuurlijk zien wat we deden dus die werkte niet echt mee hahaha Maar hij was ook 68 hoog als we het goed hebben.Dus dan zijn Rowan en hij even groot. Raya is wel rond de 44 kilo.Is al wel maand of 2 geleden dat we hem gewogen hebben.Moeten we toch nodig weer eens doen.Ik vind het ook lekker idee dat ze vlees krijgen,lijkt me toch gezonder.Als was ff ook goed vond ik.Mooie naam is dat Gentle.Wat grappig dat je al een naam hebt.Hadden wij met Shita ook, die naam hadden we al 2 jaar voor zij bij ons kwam wonen.Fijne avond.Groetjes Marianne
honden page profiel .. schreef om 24 september om 18:54
hahahaha die foto van Rowan in de bench,schitterend die kop :-) Mooie foto's de andere ook.Groetjes Marianne
honden page profiel .. schreef om 24 september om 14:28
Hoi, Ze zijn echt prachtig he.Ze zijn dus echt een stuk kleiner dan Raya. Hans is zondag naar een terugkom dag geweest,dat viel hem dus meteen op.Maar het zijn hele lieve en sociale honden.Gister kwamen de fokkers hier, echt hele leuke mensen. Eerste wat zij ook zeiden was dat Raya wel erg groot was hahaha Volgens hun groeien ze nog door tot 2 en half jaar........niet in de lucht is toch te hopen anders word het een deense dog hahaha Ach ja maakt ook niet uit.Volgende week of die week erop dan worden ze geboren,ben heel benieuwd.De naam weten we nog niet.Laatst hadden we een mooie naam (ben hem al weer vergeten) maar na een paar keer zeggen leek hij toch te erg op Shyra.Dus toch maar niet. Ben je trouwens nog over gestapt op smuldier.Groetjes Marianne
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 24 september om 07:56
welk formaat wordt het ook alweer? liefsss
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 23 september om 10:40
Jippie de cd is eindelijk binnen!! Ik ga in deze dagen kiezen!! Liefs Tien
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 22 september om 23:00
Hoi Hetty, Ja, ik ga zeker met Brumma nog een nestje doen, als ze zo 3 of 4 jaar oud is. Ik ben me alleen nu al gek aan het piekeren welke dekreu ik moet nemen. Ik kan niet weer eentje uit die Zweedse lijnen nemen, omdat ze daar zelf uit komt. En terug naar de Nederlandse lijnen wil ik liever niet, die zijn al zo uitgemolken. Bovendien vind ik het karakter van die Zweedse lijn zo ontzettend leuk. Maar nog tijd genoeg. Groetjes, nienke
honden page profiel lia lia schreef om 22 september om 20:43
Hoi meis, Bedankt voor je mooie gedichtje, echt leuk joh. Alles gaat nu goed gelukkig, Milan kan nu gezond groot worden
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 21 september om 17:08
je hebt echt super mooie honden. ben er gelijk helemaal weg van :D
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 14 september om 12:37
Hoi, nee nog steeds geen cd gahad!! Balen!!Die post maakt er een zooi van!!! grrrrrrr!!!Ik hoop dat het goed komt!! Is voor jou ook niet leuk! Liefs XXX Tien
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 13 september om 11:54
Hoi Hetty, je hebt weer mooie foto's van Rowan toegevoegd.Mooie profielfoto. De foto van Tina is ook erg leuk. Groetjes Wilma
honden page profiel Jacko1Jacko1 schreef om 12 september om 22:33
Hoi Hetty, Bijke is een mengelmoesje waarvan de staby-houn eruit springt, misschien ook wat wetter-houn, want de vacht op haar rug is ietwat gekruld.Misschien zit er ook wel wat kooiker in, maar ik denk eerder aan Drentse Patrijs.
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 10 september om 10:47
Hoi Hetty, ik heb al gereageerd bij topic 'Info over kalmerende signalen'. Zou leuk zijn als het in de buurt of hier gehouden kan worden. Weet je al hoeveel mensen er zouden willen komen? Groetjes, Angela
honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden schreef om 07 september om 14:48
zus, wil je voor mij een foto plaatsen in het juiste topic?? je weet wel welk. Thanx, ikke is daar niet handig in.
honden page profiel .. schreef om 06 september om 00:36
Hoi, Vond je berichtje ook zo grappig en tegelijkertijd heel duidelijk.Nou, ik ben soms nu al zenuwachtig als ik aan de pup denk en hoeveel geduld ik nog moet hebben hahaha We hebben als voorkeur een teefje.Lijkt me erg leuk. Zou het zo zijn dat er alleen reutjes worden geboren dan is dat ook goed.Maar als we keus hebben toch liever een teefje.Vandaag al een knuffel gekocht ,een eend met een tennisbal met een piep erin. Moest hem snel weg leggen want Shyra en Raya vonden dat allebei ook wel heeeeel erg interessant. Hoop trouwens wel dat die speciale band die zij samen hebben wel zo blijft. Dat is zo ontzettend leuk. Hee slaapse he voor zo. Groetjes Marianne
honden page profiel Toine Toine schreef om 05 september om 18:29
Hoi Hetty, Je hebt mooie en leuke foto's erop staan. Die kinderen in de bench harstikke leuk. Ik heb echt zitten genieten van je foto's. O ja ik zet je in mijn vrienden lijst. Als je bezwaar hebt laat het dan weten. Groetjes
honden page profiel .. schreef om 05 september om 17:29
Hoi, We hebben dus woensdag gehoord dat de dekking gelukt is :-) Ons pupje is dus in wording hahaha.Spannend hoor allemaal. Nu moet alles natuurlijk nog goed gaan. Maar als dat zo is worden ze waarschijnlijk eerste week van oktober geboren.Dus we moeten echt een zooi geduld hebben nu nog. Gelukkig ben ik heel geduldig mens......was het maar waar hahaha Groetjes Marianne
honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 03 september om 14:39
Hoi Hetty, Leuk hoor dat je verder gaat met Rowan.. Voor Rowan een feestje en voor jou ook..? Heb je d'r zijn in..? Succes hoor..;) Lieve groet, Ilja
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 03 september om 09:43
Hoi Hetty, Kom zeker een keer kijken, maar leuk toch dat je nu eerder kunt beginnen. Maandag meteen aan de slag en daarna nog theorieavond of kun je de theorie overslaan. Hoor het wel van je. hoe laat begin je? Groetjes, Wilma
honden page profiel ColetteColette schreef om 01 september om 14:54
Hey lieffie, Ik zag je berichtje vanmorgen hahaha ik lag dus al te slapen en heb het piepje niet gehoord!!!! We proberen het gewoon nog een keer hihi moet toch een keer lukken. xxx ikke
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 29 augustus om 09:54
Hoi Hetty, Dankjewel voor jullie gastvrijheid en jullie zijn een stel lieve meiden met een leuk roedeltje. Groetjes, Wilma
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 28 augustus om 10:54
Nuka moet vermoedelijke in september loops worden, dus dan zal het nestje zo november geboren worden. Wordt nu wel extra spannend gezien het drama van de vorige keer...Kan er nu al buikpijn van hebben. Groetjes, Nienke
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 26 augustus om 13:19
Hoi Hetty, Ja, inderdaad, ik heb even met mijn nieuwe camera zitten stoeien. Mijn oude werd minder en Cees was vorige week in Leeuwarden en zag deze Canon in de aanbieding bij de Makro. En vast met het oog op het komende nestje heeft hij hem maar meegenomen. Het leuke van Canon is dat je ook via een site van hun foto-albums kan beheren en dat is straks heel gemakkelijk voor de pupkopers, dan zet ik alle foto's voor ze in een album en dan kunnen ze eraf nemen wat ze willen. Hoef ik niet steeds alles apart te mailen. Groetjes, Nienke
honden page profiel .. schreef om 24 augustus om 20:13
Nou ik ben ook echt best in de bonen hoor. Droom er zelfs van 's nachts hahaha Maar het is wel zoals je zegt, heb je er 2 dan kan 3 makkelijk en ach als je er 3 hebt wat maakt 1 extra dan nog uit hahaha Alleen ons huis word wel wat krap voor meer dan 3.En zo mooi om ze te zien genieten met elkaar. Verslavend foto's maken he, mijn vriend is amateurfotograaf,eigenlijk meer insekten,bos en dat soort dingen. Maar na lang gepiep van mij doet hij nu de honden dus ook hahaha Groetjes Marianne
honden page profiel Toine Toine schreef om 24 augustus om 15:35
Schitterend die witte herder. Ik ben een beetje jaloers, maar ik kan hem niet handelen dus is het voor mij over
honden page profiel .. schreef om 24 augustus om 15:01
Hoi, Nou idd dat zijn ook prachthonden.Kan me goed voorstellen dat je ook nog wacht met een volgende hond. Maar soms is het zo verleidelijk he. Wij zijn bezig met een fokker en als het goed is horen we rond 2 september of ze zwanger is of niet. Het is weer een witte herder.Deze keer dus van een fokker,wat voor ons wel heel bijzonder is. Maar we voelden het al weer zo kriebelen. Altijd 3 honden gewend en dan opeens 2. Maar we wilden niet te snel dus dachten we dan via fokker.Dan zijn we er mee bezig en ontnemen onszelf meteen een kans om bijwijze van spreken volgende week al een pup gevonden te hebben. Als alles goed gaat hebben we dan dus eind november ,begin dec een pup erbij. Dat is Raya ook 1 jaar en dat vind ik toch wel belangrijk.Heel verhaal geworden hahaha Ben er nu al zenuwachtig van, ben wat dat betreft echt een kind. Groetjes Marianne
honden page profiel .. schreef om 24 augustus om 13:47
Hoi , even hier anders wijkt het zo van het onderwerp af,maar wat een ontzettend mooi beest he die witte met grijs/zwart. Ik zag hem en was er meteen weg van. Dat zijn vast pracht pups geworden van die 2. Daar had ik er wel 1 van willen hebben zeg. Groetjes Marianne
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 18 augustus om 21:41
Dank je Hetty, voor je krabbel. Ik ben al aan het oefenen met m'n camera, maar ik vind het nog wel lastig! Ik wil misschien een cursus volgen of zo :). Groetjes, Angela
honden page profiel .. schreef om 18 augustus om 13:29
Wat leuk dat Thamara en Bjorn zijn geweest zeg.Ik las het al op het forum. Geweldig dat het goed ging.Rowan weer een positieve ervaring rijker. Vind het echt mooi dat je gewoon meteen gehandeld hebt en er een gt bij hebt gehaald.Soms is het gewoon moeilijk om nu net te vinden waar het aan ligt.Aan Raya hebben we geen kind vandaag die ligt nu aan joekel van bot te knagen. Shyra wacht geduldig tot 1 van de botten half is afgeknaagd voor hij er aan begint, die vind nieuwe botten altijd maar veel gedoe hahaha Groetjes Marianne
honden page profiel .. schreef om 18 augustus om 00:14
Ze blijven echt geweldig he. Wat die kop van ze toch allemaal wel niet kan uitdrukken. Heerlijk ook he die uitvinding van de digitale camera.Je moet er toch niet meer aan denken dat je al die mooie en grappige momenten niet meer vast kan leggen. Denk dat Raya en Shyra toch ook wel behoren tot de meest gefotografeerde hondjes op deze aardbol hahaha Filmpjes vind ik ook zo leuk en zo verslavend.Mooi trouwens dat je een gt thuis hebt gehad. Lijkt me erg fijn dat je nu handreikingen hebt om verder te gaan.Groetjes Marianne
honden page profiel .. schreef om 15 augustus om 12:04
hahaha die stip op zijn hoofd. Hij kijkt er echt heel trots bij.Leuke foto. Groetjes Marianne
honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra schreef om 09 augustus om 14:03
het blijft herhalen maar wat een prachtige fotos weer!!!!!!!!Yvonne
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 05 augustus om 17:02
hetty ik vind het toch een hele mooie profiel foto hoor van het hondje van je zuz gr joke
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 03 augustus om 08:28
Hoi, Ben weer terug van weggeweest! Nu kunnen we snel een fotodate maken! Liefs Tien
honden page profiel Ingrid en ChakkaIngrid en Chakka schreef om 30 juli om 09:37
Mooie foto`s heb je,prachtige honden ook,Rowan is ook heel erg mooi,die kan inderdaad gelijk bij de film.
honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra schreef om 28 juli om 09:54
Wat een mooie fotos maak je joh ben erg benieuwd naar je website Gr Yvonne
honden page profiel schreef om 27 juli om 17:32
Wat heb je weer een schitterende foto's, duurde even voordat ze er stonden maar dan heb je ook wat. Liefs natascha
honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra schreef om 21 juli om 20:50
hahhahha nee dat zag ik ja leuk hoor!!!!!!!!!!!!!!!!1
honden page profiel schreef om 21 juli om 17:02
Laat die twee nou gewoon lekker trouwen ze willen zo graag straks doen ze het nog stiekum :) Liefs natascha
honden page profiel .. schreef om 21 juli om 15:11
Hoi, Nou kan me voor stellen dat de tranen je dan in de ogen komen. Wat lief is dat. Hier is het echt ontzettend wennen. We zitten telkens van .... ach dat gebeurd nu ook niet meer, jee dat is nu ook afgelopen, nooit meer...... Opeens lijkt het zo stil in huis en leeg. En tegelijkertijd hebben we er vrede mee omdat we dus hebben kunnen voorkomen dat ze echt zou lijden. Maar ja ,daarom missen we haar natuurlijk nog wel even erg. En het is zo apart dat we nu in anderhalf jaar tijd een hele roedel kwijt zijn geraakt. Raya ruikt af en toe aan de zakdoek van Raisa die in de vensterbank ligt. Shyra wil telkens naar buiten ,waar Raisa begraven is. Shyra mist haar het meest van hun omdat zij een sterke band had met Raisa. Maar gelukkig heeft ze ook een hele sterke band met Raya,dus dat helpt hem goed. Echt leuk trouwens dat jullie naar een dierentolk zijn geweest en het zo goed klopte. Mooi dat die mensen er zijn. Groetjes marianne
honden page profiel schreef om 20 juli om 16:00
Nee kreeg net een sms van we blijven nog even, ze hebben het zo naar hun zin. is toch wat eerder trouwen eerder op huwelijks reis en nog niet terug willen komen ook. Liefs natascha
honden page profiel schreef om 18 juli om 07:47
Ze zijn samen naar hondeneiland en hebben het er reuze naar hun zin :) ze willen nog niet naar huis komen. En voel je je al iets beter ? Liefs natascha
honden page profiel schreef om 18 juli om 01:49
Wou nog even zeggen dat het een ontzettende mooie profiel foto is zo jullie saampjes er op. heel erg mooi gedaan. En beterschap nog. Liefs natascha en een knuf voor je kanjers.
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 17 juli om 17:12
Wat een ontzettend prachtige profielfoto! Liefs,
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 17 juli om 10:16
Wat heb je een schattige profielfoto! Nog niks van Janke gehoord, ik ook niet meer hoor, dus ze zal het wel druk hebben. Groetjes, Nienke
honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 16 juli om 19:09
:) Was ook maar een grapje.. Het leek zo alsof de wind van links kwam... Mooie 'mega' oren hoor!! ;) Knuffel voor Rowan.. ;)
honden page profiel schreef om 14 juli om 12:46
Ik zal het idee even onthouden voor de volgende wedstrijd weet niet of hij er bij komt maar zal ongetwijfeld een keer voor bij komen. Is inderdaad een goede. Liefs natascha
honden page profiel ColetteColette schreef om 13 juli om 20:43
GEFELICITEEEEEEEEERD ROWAN!!! EN HETTY NATUURLIJK XXX
honden page profiel .. schreef om 13 juli om 17:19
Wat een mooie strik heeft Rowan om.Leuke foto, echt een jarige job. Gefeliciteerd!!!! Groetjes Marianne
honden page profiel schreef om 13 juli om 06:54
Van harte gefeliciteerd Rowan !!!! maak er maar een hele mooie dag van. En laat je maar lekker verwennen. Hetty jij ook van harte natuurlijk. Liefs natascha
honden page profiel ColetteColette schreef om 07 juli om 12:00
Denk je dat hij Beau met blinddoek niet meer kan vinden hagaahahahaa
honden page profiel ColetteColette schreef om 04 juli om 22:06
lief van je, xxx
honden page profiel ColetteColette schreef om 04 juli om 11:59
Haaaaaaaai lieverd, net nog een paar fotootjes geplaatst, kijken of er nu wel normaal gestemd gaat worden... xxx
honden page profiel .. schreef om 30 juni om 01:19
Die foto dat Myla de poot op Rowan legt is echt mooi zeg. Wat lief. Groetjes Marianne
honden page profiel .. schreef om 30 juni om 01:17
Hoi, Vind je nieuwe foto ook heel mooi. Heel apart.Dat ze er alle drie op staan is ook echt uniek, vooral zo in aktie.Meestal is het zoals je zegt,kijkt er net 1 de andere kant op, of maakt er opeens 1 een duik buiten de lens hahaha Vind het dan ook zo geweldig dat het mijn vriend gelukt is.Wat leuk zeg dat Thamara komt.Ben benieuwd of hij het leuk vind. Wat gaat dat snel he een jaar. Raya is ook al weer 8 maand. Tijd vliegt echt om.Wij hebben niet echt plannen met hem. Zijn nooit op cursussen geweest met de honden. Met Raisa in de tijd wel gezocht, maar geen fijne school gevonden hier. We doen zelf wel heel veel met ze oefenen. Halen veel ook uit boeken enzo. Raya is ook zo ontzettend leergierig. Is echt leuk vind ik. Groetjes Marianne
honden page profiel ColetteColette schreef om 29 juni om 21:38
Hey toetje, nu staat Wolf er al niet meer in hahaha, denk dat ze hem toch niet zo mooi vinden als wij! xxx ikke
honden page profiel BiankaBiankagoedgekeurde fokker schreef om 28 juni om 18:17
hahaha dan kan ik zekers bij jou aanklopen voor een foto, nou die van ons erg fotogek, gaat er netjes voor zitten of wat je dan ook wil. Wij hebben hem door een echte fotograaf op de foto gezet, zodat wij ook van een foto een kerst kaart konden maken. ik zal ze er eens op zetten. hier was hij nog maar 5,5 maand oud, erg knap van hem. Rowan dus ook last van de warmte Eros dus ook, en hij blijft vol energie. Groetjes Bianka
honden page profiel BiankaBiankagoedgekeurde fokker schreef om 27 juni om 15:36
dankje! ze zijn ook heel erg trotos op hem. super honden he die witjes. Die van jou is ook een schatje! Mooi wit ook. En de fotos zijn ook heel mooi gemaakt, je kan zien dat het je hobby is. Groetjes Bianka en een poot van Eros (die het heel warm heeft, die van jullie ook?)
honden page profiel .. schreef om 19 juni om 12:14
Hoi Hetty, Wij hebben de tuigjes bij die dierenwinkel hier gekocht, faunaland. Raya loopt er heel erg goed aan. Die trok met een gewone halsband af en toe ook,en net als jij zegt bij Rowan als die los is dan loopt die altijd heel netjes naast je. Maf he.Maar met tuigje is het trekken helemaal weg. Ja alleen nog iets als die een bekende hond ziet die ,die begroeten wil,maar ook dat is 75 % minder geworden.En als die dan trekt kost het gewoon minder moeite,je hebt meer grip.Raya lijkt het ook veel fijner te vinden ,heb het idee dat hij zich vrijer voelt.Ben benieuwd als je het koopt of je zelfde ervaring hebt met Rowan. Groetjes Marianne
honden page profiel DebbieDebbie schreef om 15 juni om 11:30
Thanks voor het compliment Hetty :-) Jij hebt er ook een paar hele mooie tussen zitten van Rowan! Prachthond is het! Liefs Debs.
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 09 juni om 14:06
Hallo Hetty, Wat een prachtige mooie witte herder en mooie foto's van Rowan.Groetjes, Wilma
honden page profiel .. schreef om 09 juni om 12:50
Mooie foto's heb je van een prachtige hond.Groetjes Marianne

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Shepherd Story Team heeft 13979 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Shepherd Story Team zeer positief gewaardeerd bij 83 waarderingen.

Berichten en online status
Shepherd Story Team was voor het laatst online 6 jaar, 4 maanden, 1 weken, 5 dagen, 22 uur, 12 minuten, 25 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^