HondenPage baasje Tamara & the A-Team

Wat schreven de vrienden van Tamara & the A-Team op het forum

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Liggen bij elke passerende hond
Dan even kijken wat hij gaat doen, loopt hij achter mij (+ het balletje) aan of gaat hij toch liggen? Dat moet ik volgende week hem vertellen. Ben benieuwd  " Danielle Ja, benieuwd wat hij het interessants vindt: de bal of de hond  Succes!
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Overstap van brokken, supplementen nodig?
Ik denk dat het nuttig is om eerst te weten waar je hond niet tegen kan. Dan weet je welke voedingsstoffen je moet vermijden. Bij een gezonde hond zou ik zeggen: die hygienische omstandigheden maken niet zoveel uit, een hondenmaag kan wel wat hebben. Maar ik weet niet wat er bij jouw hond speelt, natuurlijk, waarom ie problemen krijgt van bepaalde voeding. Als je zelf z'n potje kookt: voeg dan niet alleen vlees toe, maar ook al es organen (hart, nieren, long...)
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Liggen bij elke passerende hond
En heef de trainer je ook goeie tips kunnen geven om je hond te laten meelopen? Want dat wou je graag bereiken, dacht ik, dat je hem uit die positie kan halen zodat je niet steeds moet staan wachten?
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in "corrigeren" onzekere hond
Kahlúa doet dit ook. Daarom lijn ik haar altijd aan, bij welke hond dan ook. Ik ken het gedrag, en het is verre van fijn voor de andere hond.    Ik zou dat dus ook als tip aan jou mee willen geven. Werk met hem aan het negeren van honden aan de lijn en laat hem niet meer los bij vreemde honden.    Voor de onzekere hond is dit écht niet leuk, en dit onzekere gedrag wordt dan alleen maar erger / kan om slaan in angst agressie. Zo iets zou ik niet op mijn geweten willen hebben. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Udhai zijn reis naar dekreu: Puppy spam!
Ooh wat een prachtig nestje pups 
honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii schreef in Sam Samcafe 3
Ha vakantiegangers! Wat een feestje daar in de Ardennen , geniet ervan, wij genieten mee door de foto’s 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Overstap van brokken, supplementen nodig?
En hond heeft compleet voer nodig, vlees bot en orgaan, tuurlijk kan je het zelf samenstellen, door spiervlees te kopen en orgaan maar ook botten, aangezien je hond dat niet goed verteerd zou ik toch naar een brok kijken....waar woon je dat er geen goede brok te koop is ?   Royalcanin is geen brok die ik zou aanbevelen maar het is ook geen slechte brok dat je hond daar van gaat mank lopen en ontstoken snuit en ogen krijgt...er is toch zeker een dierenarts in de buurt, hebben die geen goede brok in hun praktijk ? Je bent tijdelijk in nederland, mooi kan je een partij brokken meenemen .? Grote zakken zijn zeker lang houdbaar.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Insuline
Juist, bel daar je dierenarts voor, wij kunnen advies geven maar kan ook verkeerd advies zijn.
honden page profiel KeesKees schreef in Insuline
Da bellen!
honden page profiel KeesKees schreef in Sam Samcafe 3
Haha grappig. Volgende keer een wespenvanger en ranja mee!   Ik zou t zo niet gedurfd hebben maar ik word zelf doodziek van een wespensteek. 
honden page profiel KeesKees schreef in Sam Samcafe 3
Ziet er mooi uit Yooop, lekker rustig. Gelukkig geen wespenallergie!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Rox !
Heerlijke update Monique, je hebt er naar uitgekeken naar deze Rox, en heel veel gewonnen, je hebt er een heerlijk maatje aan, zo te lezen een goed en zalig hondje, nu nog wat rebels maar als ze volwassen is weet ze je in te palmen, doet ze nu al, hahah.....heel goed hoe ze met de anderen honden omgaat, rustig blijven en zich terugtrekken als een hond aangeeft, hoepel op, goed karakter, en een hoop winst. En alles wat ze nu leert is zeker voor als ze volwassen is.
honden page profiel KeesKees schreef in Keeshond
Via de club kun je wel info vinden.   https://www.keeshondenclub.nl/wp/keeshond-fokkers/
honden page profiel KeesKees schreef in Ez groomer ervaringen gezocht
Die op t filmpje? Die gebruikt beide om en om volgens mij.
honden page profiel KeesKees schreef in Ez groomer ervaringen gezocht
" Ziet er goed uit. Beschadigt misschien minder de vacht dan de metalen pinnen borstel en haakjes borstel. Ik zou het zeker proberen. Maar heeft die mevrouw 2 dezelfde of 2 verschillende? " ientje Welke mevrouw bedoel je? Ik heb eerst de 5 tand besteld, die is voor Mellows vacht ook handig. Als die bevalt doe ik later de 7 tand.
honden page profiel KeesKees schreef in Ez groomer ervaringen gezocht
Upje.
honden page profiel KeesKees schreef in yorkshire terrier
Een week is eigenlijk te kort om te zien hoe t echt gaat. Ik zou proberen minimaal 2 weken af te spreken.   Een appartement is geen probleem, zolang je maar genoeg met hem dingen buitenshuis doet.   Heb je al kennis gemaakt?
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Rox !
Ooh leuke update Monique! En het wordt al een hele hond he! Prachtig is ze 
honden page profiel KeesKees schreef in Rox !
" Dat klopt Kees ze past perfect in ons leventje.Ze is zoals ik gehoopt had. Een maatje,een reisgenootje.... " Monique Super!
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Willow. 1 jaar <3
Precies 1 jaar geleden heb ik dit prachtige meisje opgehaald! De tijd gaat zó snel. Ik heb nogsteeds mijn handen vol aan haar. Maar geniet enorm veel van Willow   
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Maak nu een foto van je hond
Bij de dierentuin met Maui! 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Liggen bij elke passerende hond
Suzanne, weet je wat ik me nu opeens afvraag? Waarom jij eigenlijk niet voor een poolhond gekozen hebt? Die doen niks liever dan in discussie gaan met hun mens.    Hahahahaaaaaa! Grapje, hoor! 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Dunne vacht
" Goedemiddag,  Onze labrador valt mij ineens op dat hij aan de binnenkant van zijn dijen, rondom zijn geslacht een behoorlijk dunne vacht heeft. Viel mij eerder niet op. Meer mensen waar dit gewoon is? Is het gewoon een dunnere (zomer) vacht? Of wordt hij ineens kaal en wellicht een DA inschakelen? Verder super mooie glanzende vacht en gezond. Hij is bijna 3 jaar.  " Max2020 Altijd wat minder haar om het geslacht, minder dan op rug en borst, verder super mooie glanzende vacht en gezond......dat zal de dierenarts dan ook beamen toch....de meeste honden met een langharige zware vacht zijn wat meer behaard maar bij de genitialen toch wat minder behaard....
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Onze puppy wil maar niet luisteren
Ik moet eerlijk bekennen dat ik opzoek was naar een ras dat van nature redelijk gehoorzaam, erg actief, aanhankelijk, lief en sociaal is. Toen kwamen wij bij de zwitserse witte herder uit. Daar zijn we lang naar opzoek geweest, tot ik het nestje van onze pup tegen kwam. We waren verkocht eigenlijk en hebben meteen research gedaan naar de husky en toen de knoop doorgehakt. Maar wat een pit zit er in deze kruising inderdaad! Omdat het onze eerste eigen pup is merk ik wel dat ik de opvoeding een beetje heb onderschat. Ik heb t voor hem over hoor, maar wat een tijd en energie het kost had ik niet van te voren kunnen bedenken.. daar kom je gaande weg pas achter haha! En wat een eigenwijs karakter heeft die husky zeg, als je nee zegt probeert hij het alleen nog maar harder hahaha! Ashley Margey Naar mijn mening kan het zeker helpen om je bewust te zijn van rastypische eigenschappen bij de opvoeding. Bij een kruising is dat soms wat moeilijker, omdat er kenmerken van het ene ras nadrukkelijker kunnen doorwegen dan eigenschappen van het andere ras, het is zelden een evenwichtige 50-50 verdeling.  En naargelang ze uitgroeien tot volwassen individuen, kan er nog heel wat veranderen. Zwitserse herders zijn vaak gevoelige honden, Huskies kunnen dan weer zeer expressief zijn in het uiten van hun emoties. Dan trekken ze alle registers open om je te tonen hoe ze zich voelen. Tel die twee eigenschappen op en het kan wel es overweldigend overkomen. Maar in wezen is het dus niks meer dan een hond die jou laat weten hoe hij zich voelt. Je kan het dus ook als iets positiefs zien: hij maakt jou wat duidelijk, hij communiceert (vaak op niet mis te verstane manier, hahaha). Dus dan kan je er ook wat mee.    Alvast veel plezier gewenst met de kleine boef, en stel gewoon je vragen op het forum als je die hebt. Je filtert er zelf dan wel uit wat voor jullie van toepassing is. 
honden page profiel KeesKees schreef in Onze puppy wil maar niet luisteren
Ik heb niet alles gelezen. Een tussenweg kan ook nog een ren zijn, eventueel gekoppeld aan de bench. Dan kan je vriend misschien wat rustiger werken. 
honden page profiel KeesKees schreef in Tips voor bij een herplaatser
Nog een tip, zorg voor een goed tuig waar hij niet uit kan ontsnappen. Of doe een tuig en een halsband om en koppel die aan elkaar.   En als laatste, is je tuin ontsnappingsproof? Let op deuren die dicht zijn en pas op als er bezoek komt. (Misschien allemaal overbodig maar het gaat vaak mis in t begin).   Nogmaals veel suc6 en plezier!
honden page profiel KeesKees schreef in Welk ras past bij ons?
" Ja een smous zo leuk, heb er erg veel over gelezen, ook hier is mijn vriend wederom niet wild van de smous qua uiterlijk maar gaat nog net; alleen 2 jaar wachten is inderdaad erg lang, vergt veel geduld. Friese stabij is net een maatje te groot voor ons. Dank voor je reactie. " Danique Ach ja ik heb t even opgezocht, ik dacht dat de stabij kleiner was! Rond de 50cm zelfs!   Keeshonden heb ik ook. T zijn schatten maar ze kunnen erg blaffen als je pech hebt.
honden page profiel KeesKees schreef in Welk ras past bij ons?
" En die foto's, wat een snoetje! Zo leuk! zijn de foto's van je eigen smous? " Danique Ja dit is mijn Lucie.   Hier samen met Lodewijk de teckelkruising.  
honden page profiel KeesKees schreef in Welk ras past bij ons?
En sterkte nog met het verlies van jullie hondje. Spike heeft een mooie leeftijd bereikt, wat zul je hem missen.
honden page profiel KeesKees schreef in Welk ras past bij ons?
Een smous zou heel goed passen. Ik heb er 1 en t is echt een heerlijke hond. Nadeel is dat je er lang op moet wachten, op dit moment nog steeds 2 jaar. Mocht je vragen hebben dan pb je maar.   Er zullen ook vast wel andere rassen passen, een Friese Stabij bijvoorbeeld.    
 

Vrienden van Tamara & the A-Team

honden foto van Inge & Dangerhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Lisannehonden foto van YmY en de bende honden foto van christienhonden foto van Colinhonden foto van Dobber!honden foto van Romée & Tacsihonden foto van Brancohonden foto van Dhonden foto van Kathhonden foto van maxlisahonden foto van karin en yuki en namihonden foto van Rita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van chrishonden foto van meert nancyhonden foto van tessahonden foto van Eva & Yoolshonden foto van Ikkeshonden foto van pienhonden foto van Alaska's Finest!honden foto van Hannah + Ginny & Winterhonden foto van Love is a four-legged wordhonden foto van Weylynhonden foto van -honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Erika & Jettahonden foto van Weylynhonden foto van Danielle, Pjotr (rip) & Semhonden foto van Anny en Lancehonden foto van Landseer ecthonden foto van jaelhonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Kevin & Swifthonden foto van cinnekehonden foto van Robbiehonden foto van Sophiehonden foto van jeffrey kamphonden foto van Khonden foto van Linda201honden foto van Nouri honden foto van Blackiehonden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amayahonden foto van Anouk & Balou<3honden foto van Anna & Misha honden foto van Sabinehonden foto van Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu honden foto van Sandra, Mecx en Fenne.honden foto van Marinda - Jarvishonden foto van Suzan honden foto van leslyhonden foto van Manon, Silver Sky&Malaikahonden foto van De rode Huskyhonden foto van <3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjeshonden foto van Pauline, Punk en Cosmichonden foto van 10honden foto van gerda goudvishonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly honden foto van De Dameshonden foto van -honden foto van Kevin baasje van Yuki en Isishonden foto van Nymeriahonden foto van Pooh en Teigetjehonden foto van daniellehonden foto van Iris hoogestegerhonden foto van Lisanne, Misha, Tessa&Arrowhonden foto van Abbyhonden foto van Georges Desmethonden foto van Dobbyhonden foto van Femke & Stormhonden foto van Erik & Saschahonden foto van Lucia&Bramhonden foto van Mikehonden foto van Denise; Nova & Vanchahonden foto van Sander en Woefhonden foto van charlottehonden foto van Jos Oostinghonden foto van Sander honden foto van silkehonden foto van Liedeke, Pepper †, Helmer & Pomhonden foto van alexandra en Fennahonden foto van alexandra en Fennahonden foto van Daddy & Aylahonden foto van Sandrahonden foto van chrishonden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Lunahonden foto van Anja, Skippy & Fayhonden foto van Isabel - Luna en Simba (bellaroy)honden foto van Paul Bo en Pip!!!!honden foto van Simonehonden foto van Pauline, Cosmic & Punk †honden foto van Rianne baasje van Ziva honden foto van Tuvaqhonden foto van Bianca honden foto van Noëlla en ~Ioki~honden foto van jellehonden foto van Vivian, baasje van Noorhonden foto van Lacerna & Milo honden foto van -honden foto van Pascale, Kahlúa&Willowhonden foto van Keeshonden foto van Hettie & Charliihonden foto van Koyenhonden foto van Cindy & Boomerhonden foto van Sasha * & Darco en Benchy honden foto van Jan Willmeshonden foto van Nadine honden foto van Dianahonden foto van Brendahonden foto van Chantal & Binkyhonden foto van Larahonden foto van nadine honden foto van koerthonden foto van Nadine honden foto van Patricia Duitshonden foto van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^