HondenPage baasje Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Wat schreven de vrienden van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna op het forum

honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Toffe Locaties?
Hoi Hondenvrienden! Ik ben opzoek naar toffe locaties voor fotoshoots  Weet jij een leuke/mooi/toffe locatie? Let me know!   Mag ook via een privé bericht. 
honden page profiel KeesKees schreef in PB berichten weg halen
" Ja nu ik het nog eens lees, inderdaad, maar ik heb wel in het verleden conversaties gehad tussen 2 andere mensen, en ik weet dat andere mensen dit ook al gehad hebben in het verleden. Maar hoe dan ook, ik heb in al die jaren 80 pagina's, als ik die wil weg doen, dan moet dat toch kunnen?   " yooop Ja vind ik wel, net zoals dat met gewone mail ook kan.
honden page profiel KeesKees schreef in PB berichten weg halen
" Maar dat Ina een bericht heeft die wij 2 hebben gestuurd naar elkaar, dat is nog veel ernstiger. Mijn echte privesjit wil ik nog wel eens uitleggen via PB, en anderen doen dat ook, dat wil je toch niet. En geloof me, als je elkaar jarenlang kent dan wil je via PB wel eens persoonlijk worden.   Ik heb ook wel eens ineens een conversatie tussen 2 andere mensen gekregen, dat lijkt me toch echt niet de bedoeling.   Ik heb er een modmelding over gedaan, zodat de modjes er wat aan kunnen doen, ik hoop dat meer mensen mij volgen.   Het zijn niet voor niets persoonlijke berichten! " yooop Ik denk dat Ina t anders bedoelde. 2 conversatie, 1 van haar met mij, enn 1 van haar met jou.
honden page profiel KeesKees schreef in PB berichten weg halen
" ohh ik heb ook pb's in mijn afvalbak die ik nooit heb weggegooid. Misschien dat daarom prullenbak niet leegt, ivm gestuurde partij het wel in inbox heeft staan? Als dat zo is... Ik heb ook niet de behoefte dat door een ander wordt bepaald wat weggegooid word in mijn inbox.. " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje Nee dat snap ik, maar dat zou niet aan elkaar gekoppeld moeten zijn. Maar dat zou best eens de verklaring kunnen zijn dat t niet lukt!
honden page profiel KeesKees schreef in PB berichten weg halen
" We gaan even op de prive tour, maar hebben jullie (Kees en Yooop) net ook pb-conversaties weg gegooid die jullie met mij hebben gehad?   Ik had van't weekend een aantal berichten in de prullebak gedaan, die zijn weg Vanochtend nog 3 conversaties naar de prullenbak gedaan.....maar rarara, daar staan er nu opeens meer en toevallig van jullie beiden    Misterieus hoor, zo'n afvalbak  " Ina, Misty en Aysa Ik heb inderdaad na jou bericht hier ALLES in de prullenbak gegooid vanmorgen. Mijn hele postvak in is nu leeg.
honden page profiel KeesKees schreef in PB berichten weg halen
" Heb even getest nadat ik dit topic las, maar bij mij is de prullenbak gewoon geleegd ergens tussen zondag en nu net    Heb als nieuwe test opnieuw een aantal conversaties verwijderd, als ik er aan denk zal ik zo af en toe controleren of ze echt weg zijn   " Ina, Misty en Aysa Mooi voor jou! Ik heb nog 86 paginas. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Zindelijkheid newfoundlander
Ik geef niemand een schuldgevoel, heb ook aangegeven dat iedere hond anders is....ik geef aan hoe ik het doe, ik heb een tuin dan is het makkelijk om je hond aan te leren het buiten te doen, een ras wat graag buiten is en geen bezwaar heeft als het regent of koud is, de tuin is een wat makkelijker manier om je hond zinderlijk te maken.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in wat kan ik onze pup het best geven?
Hier groot ras, fokkers van mijn ras adviseren kvv voor de pup juist om een gelijkmatige  groei te bevorderen....hier zijn ze altijd rustig opgegroeid met geennuitschieters van kiloos in de week, wat ik wel vaker hoor als ze op de brok staan ....en ik heb wel een giga ras, ....heb niets tegen een goede brok, zo ook met kvv wat van een goede samenstelling moet zijn, als het compleet is, orgaan bot en spiervlees..van een goede samenstelling krijgt je hond geen tekorten....en zo eens een brok er tussen door ook goed....dat krijgen ze hier ook.
honden page profiel KeesKees schreef in Dante komt eraan
" We hebben zelf iets en zien wel of de stichting nog iets geeft maar ik ga er niet van uit  " Suus Agterberg Ik weet niet meer wat je ervaring is maar veel honden die net uit het buitenland komen weten uit hun tuig te ontsnappen. Ik doe de eerste tijd altijd een halsband en een tuig, met een kettinkje aan elkaar vast. 
honden page profiel koertkoert schreef in Dante komt eraan
Wat spannend Dante mooi naam 
honden page profiel KeesKees schreef in Dante komt eraan
Oh top! Heb je al een goed tuig of regelt de stichting die?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Zindelijkheid newfoundlander
" Eigenlijk moet alleen Willemijn reageren, want er wordt gevraagd wanneer ‘jullie’ newfoundlander zindelijk was . " Janine Geen een hond groot of klein is in een dag zinderlijk, dat moet geleerd worden natuurlijk....als je alert ben en je hond in de gaten houd en ook misschien nog eens snachts er uit ga, is je hond echt heel snel zinderlijk...hier altijd een plasplekje voor de pups, erop zetten en ze plassen, belonen.....en de ene snapt het sneller dan de andere hond.....voor Bams ging ik snachts een paar keer eruit, die moest echt...voor Ogin heb ik dat een keer gedaan, die sliep gewoon verder....die hoefde snachts niet....newfoundlanders hebben een wat grotere blaas dan de kleintjes onder ons, en een hond van 9 maanden oud die de sluitspieren dan okee zijn, welnee....en de kleintjes onder ons als het koud is zijn ze niet graag buiten als ze moeten, doen we mooi binnen hoor, newfoundlanders zijn toch wat meer buiten honden en hebben het niet koud dus winter of zomer ze gaan gewoon naar buiten.....in het begin als de pup er net is zet ik zelf de pup buiten....als ze al na een paar dagen weten waar het mag gaan ze er vanzelf naar toe, hier blijft de tuin schoon alleen de plasplek mogen ze gebruiken....nogmaals de ene hond is de andere niet....maar wat ik hier lees van de sluitspier is met 9 maanden pas goed ontwikkeld welnee...kleine hondjes zijn allang loops geweest met die leeftijd en zijn ook zinderlijk......ken ook kleine hondjes die heel snel zinderlijk zijn....mijn honden geven nimmer aan dat ze moeten, de deur staat hier altijd open, zomer en winter, als ik zie dat de pup zelf naar de plasplek ga, zijn ze in mijn ogen zinderlijk.....nogmaals de ene hond is de andere hond niet....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Zindelijkheid newfoundlander
" Diep van binnen is de mijne ook newfoundlander  " Hilde & Twinko Geweldig.... toch even een anecdote....en geheel offtopic, eeen klein chuhuahua tegen gekomen, zo,n heel kleintje....Ogin liep los, en het kleintje aan de lijn, lange lijn, wilde ogin vast maken, riep de vrouw.....laat maar gaan die van mij denkt dat tie een groot ras is, woh, hahaha.....liet Ogin los maar ging wel even naar de kleine toe voor eventueel...en de kleine voor Ogin niet bang, vond het wel zo leuk..en de kleine liep op Ogin toe en....kefte, en Ogin weg, nahaha.....ja de kleine dacht echt ...ik ben groot dus pas jij maar op....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Help! Onze puppy braakt veel!
" Hoi allemaal!   Wij maken ons zorgen om onze puppy Belle die momenteel 8 maand oud is. Ze braakt veel geel braaksel en na het braken moet ze soms nog meerdere kleine braakjes doen. De kleine braakjes bruisen ook in het begin en in deze periode is het moeilijk de dierenarts te bereiken. Het is zeker niet de eerste keer dat ze braakt maar het gebeurd recenter en recenter.Het is ook een hele klus als om het op te ruimen (zeker op neppe grasmatten ) Hebben jullie tips of advies of eventueel een diagnose? A.U.B antwoorden!!! Wij maken ons echt zorgen. Mvg Camille " Camille Geef eens wat meer informatie graag, wanneer braakt ze , geel duid op galbraken....doet je hond dat smorgens ? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Eukanuba of Biofood voor Rottweiler?
"   Ik heb er veel over nagedacht aangezien hij het inderdaad geweldig doet op kvv. Echter kan ik met brokken meer kanten op. Ik kan een reisje plannen zonder een koelkast met kvv mee te nemen en Rambo heeft een hoge kauw en speeldrift. Naast botten kauwen vind hij het ook geweldig om brokjes uit een Kong te eten. Een beetje uit gemak dus en hem een beetje een lekkere brok erbij geven. De Smolke brokken voor grote rassen lijkt me de meest veilige optie nu. Rustig laten wennen en als er nu nog enige klachten zijn is de keuze 100% gemaakt. KVV en niks anders meer. " Stefan Stefan hier wordt kvv gegeven en.....de zalm brok van carnilove, zo nu en dan krijgt ze de brok, mooi als ik op vakantie ga of wat zelden voorkomt, kvv nog bevroren, en ik geef de snuffelbal waar ik ook de brokjes van carnilove in doe, dus beiden kan je dan geven toch...stefan misschien nog een optie voor je, kvv van specimal.nl en zij hebben houdbare worsten voor de vakantie, coocgle er maar eens op, heb je voor de houdbare worsten geen koelkastje nodig als je op vakantie ga.....kvv geven, en twee x in de week de houdbare worsten, zo kan je gerust dan met vakantie...dan geef je alleen de houdbare worsten.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Eukanuba of Biofood voor Rottweiler?
Stefan dit schrijf je.....        en dat hij meerdere keren ging braken of lippen likken na het eten van de brokken. Bij kvv ziet die er super uit en is totaal niet misselijk. Ik vertelde dit ook aan de dierenarts en die beweert dat het onmogelijk is dat een hond zulke kots en traagheidsklachten heeft van een bepaalde brok. Ik weet wel anders..
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Eukanuba of Biofood voor Rottweiler?
Stefan, je verteld dat de hond op kvv het goed doet, waarom weer een andere brok proberen als je hond het uitstekend doet op kvv ?
honden page profiel koertkoert schreef in Penny tussen de bloemen (foto's)
Wat prachtig en mooi foto’s mooi die boterbloemen 
honden page profiel koertkoert schreef in Dirk?
Gecondleerd met het verlies van jullie mooi hond 
honden page profiel KeesKees schreef in Sam Samcafe 3
Waar blijft de tijd! Gefeliciteerd met je kroelkipje!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Zindelijkheid newfoundlander
" Het is bekend dat de grote rassen en de molossers behoorlijk lang tijd nodig hebben om volledig zindelijk te worden. Dat duurt echt langer dan bij kleine rassen. Om te verwachten dat je newfy pup met 13 weken al zindelijk is vind ik dan ook echt teveel gevraagd. Ik heb een sint Bernard , al van pup af aan. En ik ging ook om de klip klap naar buiten met haar. Toch duurde het ongeveer 8 maanden voor ze volledig zindelijk was . Wat dus niet ongebruikelijk is. " Coby & Wanda en Mathilde Dat heb ik zelf nimmer meegemaakt.....laat zinderlijk omdat het een groot ras is, hier het tegendeel..heb al meer dan veertig jaar een groot ras...vanaf dag een in huis nooit wat binnen gedaan....heb altijd pups van af een week of zeven in huis gehaald....denk niet dat het aan de groote van het ras ligt.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Eukanuba of Biofood voor Rottweiler?
Eerst de luchtweginfectie behandelen, wat de arts geconstateerd heeft, en denk eens aan kvv, wie weetverdraagt je hond dat goed...begin eens met carnibest....dat is compleet, bij de dierenwinkel, je hoef niet te mengen je kan gelijk overstappen....op giardia kan getest worden, je beschrijft.......de dierenarts dacht aan giardia.....met een test weet de dierenarts zeker of het giardia is...... 
honden page profiel KeesKees schreef in Zindelijkheid newfoundlander
Hoe groot of klein je hond ook is, het kan tot zo'n 7 maanden duren voor dat je hond zijn blaasspieren onder controle heeft. Dus je hebt nog even.    Ga naar buiten na t slapen, spelen, eten en drinken. En kijk goed, je gaat op een gegeven moment bepaald gedrag vooor een plasje herkennen. Snuffelen op bepaalde plekjes, een beetje heen en weer lopen bv.
honden page profiel KeesKees schreef in Angstig na roesje
" De behandeling heeft donderdag plaats gevonden en toen heeft hij ook de pijnstiller gekregen . Dat is dus al 3 dagen geleden.  Hij heeft als ik het goed begrepen heb ketamine gekregen als verdoving en is ook wakkeer gespoten  vrij snel nadat hij in slaap was gebracht . Ik lees overal dat honden daar zeer raar op kunnen reageren tot hallucineren aan toe . Hij ziet echt dingen soms die er niet zijn.  Is dan echt doods bang.  En kijkt steeds om zich heen heel paranoïde.  Ik ken hem zo absoluut niet . Zo zielig dit. Enige wat ik nergens kan vinden is hoelang  dit duurt " Butterfly Heb je m al getemperatuurd? Ik had niet begepen dat t nu nog zo was.
honden page profiel KeesKees schreef in Angstig na roesje
Waarschijnlijk komt t door de pijnstiller die is ingespoten. Meestal is dat een morfineachtige en daar kunnen ze raar op reageren. Na 24 uur moet dat over zijn.
honden page profiel KeesKees schreef in Pas gecastreerde reu met probleem
Fijn dat t weer de goeie kant op gaat zeg, het zag er best griezelig uit. Ik heb dit nog nooit gezien na een castratie.   Wat een lief koppie!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Teef haalt uit naar andere teef
"   Maar met de reu hier in huis kan ze wel overweg, ook al met andere honden in contact gekomen, waar ze mee speelt e.d. Soms wil Pippa spelen met Dot, maar daar gaat zij niet op in (Dot is fel op haar eigen, lijkt meer op een kat dan op een hond). Ik denk niet dat het aan het Stafford-zijn ligt. " Ciska Laat het niet aan je stafford liggen, okee..., maar twee teven kunnen elkaar niet liggen nooit niet dat kan zomaar, een reu en teef gaat meestal goed, hebben weinig knok, twee teven kunnen elkaar de tent uit knokken en die gaan door als er een trigger ontstaat....je stafford is een teef en je chi is een teef, de chi zal het nimmer winnen van je stafford, de trigger kan zo groot zijn dat je chi het moet bekomen....niet meer bij elkaar houden zeker niet als je er niet bij bent...ook speelt bij de honden een jaloezie, dat geef je aan......ze liggen in de zetel en jullie komen binnen, de stafford wil niet dat de chi jullie begroet...daar kan zomaar een trigger van komen....wees er alert op, twee teven knokken harder dan twee reuen...en je chi is te kwetsbaar voor de stafford.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Tip trimsalon voor grote hond Apeldoorn
Noordoost groningen, bij winschoten (oldambt) ........de trimsalon is in westerlee....ze zijn vriendelijk en de hond staat daar op het eerste plan....nimmer laten ze een hond te lang staan, pauze zit bij de prijs ingegrepen en koffie ook....ik blijf er altijd bij, nimmer bezwaarlijk....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Tip trimsalon voor grote hond Apeldoorn
De wasbak kan op laagte en hoogte gedaan worden, deur er uit en ze stappen er zo in, dan gaat het deurtje dicht en de wasbak gaat op hoogte, zo ook de trimtafels....hond spring niet in  de wasbak en wordt ook niet door ons getild.....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Tip trimsalon voor grote hond Apeldoorn
Trimsalon noordoost van nederland, jammer wat te ver voor je...zijn uiterst vriendelijk voor de hond, ieder uur wordt er even gerust, nou zijn ze wel een vijf uurtjes bezig en ik blijf er altijd bij...zie ik dat het te belastend wordt, pauze.....en mag de hond vrij rondlopen, even de benen strekken.
 

Vrienden van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.honden foto van Golden Girls honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van C.honden foto van Hannah + Ginny & Winterhonden foto van -honden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Floor en Abelhonden foto van Dy-Annhonden foto van Jootje_Bo_Bentehonden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van Aureliahonden foto van Roosjehonden foto van Marissa & Zukohonden foto van Manon, Silver Sky&Malaikahonden foto van Joyce - pino en fena.honden foto van Lisa; Bobbie & Bentleyhonden foto van Baasje van Bren† R.I.P      & Lizzyhonden foto van Julie en Valérie, Milo en Noahonden foto van  Valérie, Milo en Noahonden foto van Baasje van Spaiky†honden foto van amber&kodahonden foto van joanyhonden foto van Swetta&Flynnhonden foto van herminahonden foto van jokehonden foto van Mandyhonden foto van Noah & Wolfjehonden foto van luanda love Timohonden foto van Ziva < 3honden foto van * Baasje Buddie met Anne*honden foto van Sterre en baasje Juliahonden foto van lotte en siephonden foto van Annet met Lukie & Macyhonden foto van Mellow BFJ Miracle of my Life honden foto van Stephen met team Silverliningshonden foto van ...honden foto van Ervaringen Future for Dogshonden foto van Ayinda & Yip honden foto van LunaTheborderhonden foto van Retrievertails (Michelle, Max & Sienna)honden foto van Keeshonden foto van celeste & nuggahonden foto van *M&R*honden foto van Doortje & Tibbehonden foto van Mandy en Bobby! <3honden foto van Volthonden foto van Nadine honden foto van Sharon, Harley & Bonohonden foto van Alexandrahonden foto van nadine honden foto van Shannonhonden foto van Chantal & Binkyhonden foto van koerthonden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^