HondenPage baasje Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Lotus twee jaar. honden foto Jerry honden foto Even met Lotus naar buiten maar ze heeft het erg koud. honden foto Dit kauwspeeltje heb ik van de week binnen gekregen. Aliexpres heeft een goede klant aan mij wat hondenspulletjes aan gaat al koop ik nooit iets boven de vijf euro. Ondanks dat het dus allemaal spotgoedkoop is ben ik meestal tevreden met mijn aankopen. Over de tuigjes ben ik zo tevreden dat ik geen andere meer voor ze wil en ook hun jassen vind ik prima. Ook dit kauwspeeltje waar je hondentandpasta op kan smeren is bij lotus in de smaak gevallen. Ze doet er precies mee wat de bedoeling is, er op kauwen. Balou vind het helaas niets wel moet Lotus niet wagen om die van hem te pikken wat ze toch wel doet als hij even afgeleid is. honden foto Kleine Lotus tussen het herfstblad. honden foto Mooie kattenogen. honden foto Nemo heeft het even helemaal gehad met de kleine wildebras honden foto Lotus op de bank. honden foto honden foto Balou weer helemaal blij met zijn oude speeltje. honden foto Lotus heeft toch wel veel van de langharige chihuahua en weinig van de shih tzu alleen heeft ze een langer lichaam en kortere pootjes als de chihuahua. honden foto Kitten Nemo. honden foto honden foto Lotus in het negatief. honden foto Lotus vind de hengel wel heel interessant.
Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P. heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Natuur

Verhalen van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P. in het Dogboek

Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P. heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Lotus gaat graag in het zwembadje achter het huis om af te koelen. Echt op vakantie gaan we niet, we vermaken ons prima thuis. Balou heeft niets met water, dus het zwembadje, hoe lekker ook om af te koelen is niet zijn ding.

Clubs

Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P. is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^