HondenPage baasje Marga en de honden Balou en Lotus.

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto Gizmo helemaal in stijl voor de wereldkampioenschappen voetbal. honden foto Balou. honden foto Lotus met de knuffel die hij voor dierendag heeft gehad. honden foto Lotus bij het maar. honden foto Lotus in de bench en net wakker. honden foto Yeh, het haar op haar borst komt terug. honden foto Lotus likt aan de churpi dat gemaakt is van yak melk/kaas. Balou doet er nog niets mee maar bij Lotus valt het goed in de smaak. honden foto Wandelen met Lotus. honden foto Balou honden foto Who, bigfoot is hier geweest. honden foto Balou aan het poseren. Eens kijken of hij binnen kort ook voor kerstfoto's wil poseren. honden foto Rust zacht Colt. honden foto Het haar bij de pootjes begint te groeien. honden foto Lotus en Balou aan het spelen.

Verhalen van Marga en de honden Balou en Lotus. in het Dogboek

Marga en de honden Balou en Lotus. heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Dit is een close-up van Lotus, ik moest bij het maken van de foto vooral erg geduldig zijn want Lotus had er vandaag even geen zin in. Balou en Lotus zijn beiden gek op het zelfde eendje, hierdoor ontstaan er nogal eens grappige situaties als de één het speeltje bij de ander wegkaapt. Omdat de honden samen dol zijn op het zelfde eendje wisselt het die nogal eens stiekem van eigenaar. Lotus pikt het eendje overdag regelmatig van Balou af maar Balou neemt hem s'avonds meestal mee zijn bench in en slaapt met het eendje. Ze maken er nooit echt ruzie om. Het is even zoeken maar Lotus staat toch echt op de foto. Geen Beschrijving Lotus gaat graag in het zwembadje achter het huis om af te koelen. Echt op vakantie gaan we niet, we vermaken ons prima thuis. Dit is een close-up foto van Balou, hij werkte goed mee bij het maken van de foto meestal is dit een dingetje. Balou word hier plat geknuffeld door Mowgli, gek waren die twee op elkaar. Toen Mowgli uiteindelijk kwam te overlijden was Balou ontroostbaar.
Balou vind zijn huidige vriendinnetje Lotus ook heel leuk maar zoals met Mowgli is het toch niet. Balou en Mowgli wachten hier op de komst van mijn kleindochter waar ik oppaste.
Maar Balou zijn aandacht gaat vooral uit naar zijn grootste vriendin Mowgli. Balou heeft niets met water, dus het zwembadje, hoe lekker ook om af te koelen is niet zijn ding. Lotus kijkt of er nog iets eetbaars op tafel ligt.

Clubs

Marga en de honden Balou en Lotus. is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^