HondenPage baasje Karin, Lucky* en Duke

Wat schreven de vrienden van Karin, Lucky* en Duke op het forum

honden page profiel KeesKees schreef in Het grote HP frustratie topic
" Frustratie. Jake wordt net uit het niets aangevallen door een mini yorkshire terrier. Hij ging meteen in de aanval en jake heeft een gaatje net boven zijn neus. Hij schrok zich rot. Eigenaar stond uiteraard kilometers verderop te kletsen met wat andere mensen. Ben maar snel doorgelopen dacht het valt mee maar jake zat erg te jammeren en nu zie ik waarom. Heb er honingzalf opgesmeerd. Als een grote hond bijt kan het niet. Als een kleine hond bijt dan wordt er niet op of om gekeken? Waar is de logica? " Danique, Spike † & Jake Heb je t wel goed ontsmet?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Blaasmisvorming puppy
" Hier, een newfoundlander waarvan de urineleiders niet op de goede plek lagen, als ze stond lag of liep verloor ze urine, was al heel vroeg geconstateerd...maar kon pas met vijf maanden geopereerd worden, eerder wilde de specialist dit niet doen, aangezien het een grote hond was waren de plassen groot, toch met vijf maanden geopereerd...wel is het heel lang geleden dat dit gebeurd is, na de operatie de urineleiders op de goede plaats, nergens geen last meer van gehad....als pup wordt het niet snel opgemerkt, pup was natuurlijk niet zinderlijk, toch had ik het snel door dat er iets niet in orde was, terwijl de dierenarts me vertelde dat ik te veel puschte, ik tilde dr poot een keer op en de urine liep er uit, direct naar een specialist , met het onderzoek stelde de diagnose direct op......geboorteafwijking, waar niemand wat aan kon doen.    Fokker heeft alles betaald, heel netjes van de fokker. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .   Dat was dus geen gunst, doch een wettelijke verplichting in Nederland.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Blaasmisvorming puppy
In NL  is het volgende in ieder geval.op rashonden van toepassing:   http://rechtvoorderashond.nl/garantie-2/#:   Citaat Veel pupkopers denken dat zij standaard recht hebben op twee jaar ‘garantie’. In de Europese Richtlijn Koop en Garantie is inderdaad een wettelijke termijn van twee jaar opgenomen. Dit is een garantietermijn die als minimum is voorgeschreven aan de lidstaten van de EU.   Bij de omzetting of implementatie van de Europese Richtlijn naar Nederlands recht heeft de overheid besloten om deze twee jaar niet over te nemen. Een EU-verordening heeft geen directe werking, iedere lidstaat moet nadere uitwerking geven aan een verordening, daarbij  hebben ze een bepaalde speelruimte.   In de Nederlandse wet staat dat het product dat u koopt ‘deugdelijk’ moet zijn. Er is geen vaste wettelijke garantietermijn. De pup koper moet de hond voor een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. Als fokker moet u de pup koper informeren over de eigenschappen van de hond.   Ontstaat er bij de pup binnen zes maanden een gebrek die een normaal gebruik van de hond in de weg staat, dan moet de fokker, nadat de pup koper hem in gebreke heeft gesteld, aantonen dat het gebrek hem niet te verwijten valt, of aannemelijk maken dat het de schuld van de pup koper is.   Na deze 6 maanden moet de pup koper aantonen dat het gebrek de schuld van de fokker is.    Einde citaat
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Blaasmisvorming puppy
" Ja,we zijn haar gaan ophalen en drie uur later stond ik al bij de dierenarts.Bij fokker zwarte tegels bij mij witte dus ik zag gelijk dat er iets niet klopte met de plasjes. Op de verkoopovereenkomst staat er dat deze onderhevig is aan de Belgische wetgeving. Neen,is geen marktplaats pupje.ons op de wachtlijst gezet begin december,op bezoek geweest,moeder gezien...al de juiste dingen gedaan.Jammergenoeg gewoon pech gehad.   " Dana Je hebt wel degelijk garantie - ik dacht in België 1 jaar -  en zeker niet alleen op erfelijke aandoeningen.   Lees de tekst van 2020 in de link die ik gaf. Daar staat o.a. Citaat De Europese Unie heeft dit jaar nieuwe regels rond garantie vastgelegd, die tegen midden volgend jaar in Belgische wetgeving moeten worden omgezet. De Europese richtlijn geeft de mogelijkheid om dieren uit te sluiten van garantie, maar minister Muylle wil de bescherming van de consument niet verminderen. Consumenten moeten voldoende waarborgen blijven krijgen als ze een hond of een kat kopen bij en professionele verkoper of kweker. Einde citaat   En lees verder op die website.   Nogmaals de link: https://www.cdenv.be/actua/wettelijke-garantie-bij-verkoop-van-huisdieren/   O.a. Forumlid Sheltie Duo is van België en weet hier meer van.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Blaasmisvorming puppy
  Heb je een koopovereenkomst? Wat staat daar in over ziektes, lichamelijke gebreken en erfelijke aandoeningen?   https://www.cdenv.be/actua/wettelijke-garantie-bij-verkoop-van-huisdieren/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Blaasmisvorming puppy
  Wat vreugde zou moeten brengen, is voor jullie grote zorgen. De fokker is hiervoor verantwoordelijk, zij heeft immers een zieke pup geleverd.   Wanneer is de afspraak met de universiteitskliniek? Hopelijk is dit operabel en is volledig herstel mogelijk.   Sterkte en beterschap voor je pup.
honden page profiel KeesKees schreef in 6 jarige hond likt aan zijn piemel
Ik kan me voorstellen dat het stress oplevert als hij jullue overal ruikt maar er niet bij kan. Misschien kun je kijken of jullie hem om de beurt bij je kunt hebben.    Heb je het alleen zijn met mensen in huis opgebouwd? Zo niet dan kun je dat nog proberen.   Of je zoekt opvang voor hem.
honden page profiel KeesKees schreef in Roemeens hondje adopteren via Hulp Doet Leven
Heb je de hond inmiddels al? Ik zag dat sos strays momenteel een jonge hond in de opvang heeft.   https://www.sos-strays.nl/nederlands/noortje.html
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Het grote HP frustratie topic
" En over het onderwerp "verhalen vanuit het perspectief van de hond" vind ik het ook zo reuze irritant van die verhalen van zwerfhonden uit bijv. het buitenland. Ze zijn allemaal door hartverscheurend leed gegaan, uitgekotst door de wereld, mishandeld en "nooit liefde gekend' de een nog erger dan de ander. Terwijl er zat honden bij zitten die gezinshonden zijn geweest. En dan kan ik zo'n stichting dus niet meer serieus nemen. Dat soort emotioneel gemanipuleer heeft bij mij het totaal omgekeerde effect. " Wilma en Dobby Grote buitenlandse hondenorganisaties die ca. 500 honden in de aanbieding hebben. Bij elke hond een zielig tranentrekkend verhaaltje. Op straat gevonden of bij een dodingsstation opgekocht inclusief treurige achtergrond informatie.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in 6 jarige hond likt aan zijn piemel
Je hond masturbeert. Als dit te vaak voorkomt, zoals je beschrijft, zou je het product PUUR Hypersex kunnen proberen.   https://www.medpets.nl/puur+hypersex/   Je dierenarts had ook kunnen vragen of je hormoonremmende medicatie zou willen geven aan je reu.   Edit: ik lees nu dat je hond gecastreerd is. Je dierenarts moet hier serieus mee omgaan.
honden page profiel KeesKees schreef in Zwerfkatje dropt jonkies
De da kan je vragen vast beantwoorden. De kittens moeten wel langer dan 8 weken bij mama blijven eigenlijk.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Puppy heeft Juveniele Cellulitis
Tamara   Wat een ellende. Je had zelf wel ingeschat dat James ernstig ziek is.   James is een kanjer hoe hij zich in deze slechte staat gedraagt en zich overgeeft voor onderzoek.   Het zal veel zorgen en tijd kosten om hem beter te krijgen.   Heb je nog kunnen vragen of hij dit al onder de leden had toen je hem op de leeftijd van 8 weken ophaalde?   Ik ga duimen dat het snel de goede kant op gaat.    Sterkte en beterschap voor James.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in De herdertjes kwamen bij nachten update
Wat een weelde: Lekker in de zon. Leuk dat je de foto's met ons deelt.
honden page profiel KeesKees schreef in De herdertjes kwamen bij nachten update
Prachtig, wat een rijkdom. (En ja ook heel veel werk en zo.)
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Cavalier King Charles of ...
Verstandig om niet voor een Cavalier King Charles Spaniel te gaan. Dit is een kapot gefokt ras. Zie de info in mijn profiel.   Laat je vader FCI rasgroep 9 gezelschapshonden bestuderen. https://www.houdenvanhonden.nl/hondenrassen/alle-rassen/fci-groep-9/   Je kunt hier altijd terugkomen met vragen.   Pas op voor broodfokkers en handelaren in pups uit Oost Europa, die gezien de grote vraag naar pups in deze coronatijd, hier misbruik van maken en de hoofdprijs vragen voor een broodfokpup.   Koop in ieder geval op geen van de adressen op de volgende lijst https://www.koophiernooiteenpuppy.com/lijst-met-bekende-broodfokkers-2/   Trap niet in broodfok en volg de puppy checklist   https://www.licg.nl/honden/de-puppy-checklist   https://www.licg.nl/foute-fokker/   Je vader kan ook overwegen om een herplaatser te nemen.   Zie o.a. www.hhin.nl   en https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Puppy heeft Juveniele Cellulitis
  Tamara Succes vandaag bij de specialist. Ik hoop dat ze James snel met goed resultaat.kunnen behandelen.
honden page profiel KeesKees schreef in Schattige foto topic
" Hihi, is het heel erg, dat ondanks meermaals mijn telefoon draaien, inzoomen enz, ik nog steeds Lodewijk niet kan herleiden in de mand?Hij zit dus duidelijk goed verstopt. " Tiamo ^_^ Dyuna Haha nee dat heb ik ook. Ik voel af en toe even. 
honden page profiel KeesKees schreef in De herdertjes kwamen bij nachten update
" Is ook leuk ,behalve als de tandjes doorkomen . " Heleen Haha ja met zo veel helemaal haha.   Het was heerlijk weer vandaag, goeie timing!
honden page profiel KeesKees schreef in Niet willen plassen en poepen na breken pootje
Waarom een muilkorf? Als je er bij bent kun je haar afleiden en anders is een kap of een kraag een fijnere optie lijkt me.,   Fijn dat ze geplast heeft! Kun je weer even vooruit. 
honden page profiel KeesKees schreef in Drachtig hondje
Ach dat is jammer dat je er 1 verloren hebt.. Goed dat de da alles even goed heeft bekeken.    Geniet van mama met pups!
honden page profiel KeesKees schreef in Niet willen plassen en poepen na breken pootje
" We blijven het volhouden, ze mag tot morgenochtend in principe niet plassen van de huisarts. Ze drinkt wel voldoende dus hopelijk moet ze op een gegeven moment wel heel nodig.  Ze heeft wel voldoende pijnstilling gehad, ze piept intussen niet meer maar plassen doet ze ook niet.  " Elianne Zit er iets van gips om de pootjes?   T zal hoe dan ook allemaal een boel stress zijn. Sterkte hoor. Hoe is t gebeurd?
honden page profiel KeesKees schreef in Niet willen plassen en poepen na breken pootje
Krijgt ze voldoende pijnstillers?  Wat sneu zeg. Als ze wel drinkt zal ze t vanzelf wel ergens doen.
honden page profiel KeesKees schreef in Drachtig hondje
Gefeliciteerd met het 5tal!
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
" Nee hoor. Je mag blijven waarschuwen alleen helpt t niet. Er moet van hogerhand echt iets veranderen.    Dat gebeurt al wel. Straks moet elke fokker zich registreren als ondernemer, ook de eenmalige oepsnesthobbyfokker.    Maar zolang de overheid niks concreets doet aan de maffiapraktijken kun je waarschuwen tot je een ons weegt. " Kees   Fijn dat ik je toestemming heb.   Dank voor de bemoedigende woorden.   Ik besef terdege dat mijn waarschuwingen een druppel op de gloeiende plaat zijn. Al zou ik maar enige aspirant pupkopers kunnen weerhouden van pups uit Oost Europa te kopen.   Er wordt te veel verdiend in deze maffiose hondenhandel.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
  In NL worden gemiddeld  ca. 180.000 honden per jaar aangeschaft.   Waarvan met stamboom Raad van Beheer ca. 40.000.   Waarvan ca. 135.000 uit de commerciële hondenhandel; hiervan 95% uit Oost Europa.   Er wordt te veel geld verdiend aan commerciële hondenhandel om dit te stoppen. Ook de Overheid/Belasting en toeleveranciers pikken hier een aardig graantje mee.   Via Marktplaats worden dagelijks ca. 750 pups aangeboden van  190 handelaren.   Alle cijfers zijn van vóór maart 2020 (corona): dus zullen nu nog hoger zijn.   https://buzhonden.weebly.com/cijfers-import.html  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
Voor degenen die een pup zoeken en op dit topic terecht komen.   Koop in ieder geval op geen van de adressen op de volgende lijst https://www.koophiernooiteenpuppy.com/lijst-met-bekende-broodfokkers-2/       Trap niet in broodfok en volg de puppy checklist   https://www.licg.nl/honden/de-puppy-checklist   https://www.licg.nl/foute-fokker/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in closed
" Toch knap dat je wel hoofdletters en leestekens kon gebruiken! " Kees   Die irritante profielfoto staat er helaas nog! Typerend voor TS, die schijt aan alles heeft en niet de moeite neemt om interpunctie in haar teksten te gebruiken. Dat lezers hier moeite mee hebben, heeft zij lak aan.
honden page profiel KeesKees schreef in Drachtig hondje
Oh hoera! Is de rest er inmiddels ook?
honden page profiel KeesKees schreef in Ruil je huis (dier)
Bijna een jaar verder! Ik heb nog steeds geen vakantieplannen maar wie weet anderen wel.
honden page profiel KeesKees schreef in Schattige foto topic
Bij Lodewijk dit. Dat je denkt waaar issie nou?
 

Vrienden van Karin, Lucky* en Duke

honden foto van Jeannette honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Loesjehonden foto van Just The Max   honden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Missy & Lady † honden foto van Kyra *Shadow* Angelhonden foto van J&Jhonden foto van Baasje van Floor! honden foto van Julie & Maksie!honden foto van Nymeriahonden foto van Jolandahonden foto van Keeshonden foto van nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^