HondenPage baasje Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Wat schreven de vrienden van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy op het forum

honden page profiel KeesKees schreef in Bench training werkt niet
Hij is nog maar net bij je. Ik zou nog even wachten met bench training, hij moet zich eerst vertrouwd voelen.   Gebruik de bench eerst alleen maar als extra plek die altijd open is. Leg er af en toe wat lekkers in, zet zijn eten er in. Maar deurtje open.   Pas als hij langer bij je is kun je gaan trainen met het deurtje dicht.   Doe je een cursus?
honden page profiel KeesKees schreef in Enige pup
" Wij hebben op dit moment een nestje met 7 kleine pups (Miniature American Shepherd) van ruim 4 weken oud.We wonen vlakbij Groningen. " Gea Mooi aanbod Gea!!! Allemaal gefeliciteerd ook!.   Ik had ook een nest met 1 pup, hoe je je best ook doet, nestgenoten is echt een gemis.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
"   Breda " floortje Ik ben in die regio niet bekend.   Wellicht dat andere forumleden daar ervaring hebben met een vet. Orthopeed.   Je kunt bij deze kliniek in Chaam ook informeren. Ze zijn voor spoed in ieder geval 24/7 bereikbaar.   https://dierenkliniekhetleijdal.nl/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
  In welke regio woon je?  
honden page profiel KeesKees schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
Ik zou eerst eens naar een andere dierenarts gaan. Vaak heb je een verwijzing nodig voor een orthopeed. En misschien kan de da ook wel een oorzaak vinden.
honden page profiel KeesKees schreef in Hoera, Djaidey 1 jaar
Gefeliciteerd!
honden page profiel KeesKees schreef in Fientje plast niet buiten
Mooi dat er vooruitgang is!  Ach ja, laat de mensen maar denken haha.
honden page profiel KeesKees schreef in Fientje plast niet buiten
Hoe gaat het met Fientje?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hoera, Djaidey 1 jaar
Gefeliciteerd. Leuk zo'n cursus en dat je deze foto's met ons deelt.
honden page profiel KeesKees schreef in Mijn Pomeriaan vertoont steeds vaker vals gedrag
Jasper, hoe gaat het?
honden page profiel KeesKees schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Heel mooi Melissa. Fijn dat je het met ons wilt delen ook, het is zo persoonlijk. 
honden page profiel KeesKees schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
" Mooi hoor. Ik heb een dodenkabinet, zoals mijn collega het liefkozend noemde, voor mijn honden. Een kastje met van alles erop. Maar er gaat een hangkastje komen waar alles in gaat.  " Chantal Mooi is dat. Ik heb een canvas galerij. Soms kan ik er niet naar kijken, soms vind ik er juist steun.
honden page profiel KeesKees schreef in Poppy
Gefeliciteerd Koert, wat een mooie leeftijd!!!
honden page profiel KeesKees schreef in Alvaro - 2,5 jaar al ondertussen
Hij is prachtig Kath! Leuke filmpjes ook!
honden page profiel KeesKees schreef in Hond wil niet plassen door pijn
" Ja, ik denk dat er niets anders op zit inderdaad. Ik vind het gewoon zo sneu voor haar omdat ik denk dat een volle blaas toch niet aangenaam moet voelen. " Modeste Laat haar binnen gewoon op een plek waar je het makkelijk op kunt ruimen.   De hechting zal trekken als ze wil hurken.   Sterkte hoor.
honden page profiel KeesKees schreef in Hond wil niet plassen door pijn
Toen Paddy gecastreerd was heeft hij 24 uur niet geplast. Toen heeft de da een echo van de blaas gemaakt, en raar maar waar, er zat nauwlijks iets in.   Laat het los, ze gaat vanzelf wel ergens plassen, binnen waarschijnlijk. 
honden page profiel KeesKees schreef in Hondenbrokken
" Hoi, ik heb een puppy van 10 weken. Een tibetaanse spaniel. Ik twijfel tussen 2 soorten brokken, caro croc en smolke. Ik hoef geen tips voor andere brokken want het word sowieso 1 van deze 2. Iemand een idee welke beter of ervaringen? " miranda Ik heb beide gevoerd, van Smolke kreeg mijn hond oorontsteking. Ik voerde van beide de graanvrije variant. Prijstechnisch was wolf of the wilderness beter, dus uiteindelijk over gestapt.
honden page profiel KeesKees schreef in 10 meter lijn
Ik heb nog nooit een Podenco gezien die los kon. Gelukkig maar dat ze die lijn er aan had, in de duinen is veel lekkers. 
honden page profiel KeesKees schreef in Acana Recipe
Je zit net op de grens, ik zou voor large breed gaan, mits t calcium niet te hoog zit. 
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Ziekte/tumor!?
Wat een trieste berichten over je 8-jarige hond.   Jij en je dierenarts hebben er alles aan gedaan om verbetering te krijgen.   Als je hond afziet, hoge koorts heeft en er is geen vooruitzicht op verbetering dan zou ik de moeilijke beslissing om hem in te laten slapen niet te lang uitstellen. Prednison zou voor een tijdelijke opleving kunnen zorgen, maar geen genezing, om bijv. nog één of twee dagen op een goede manier afscheid te nemen.   Ik wens je kracht om op tijd de moeilijke maar wijze beslissing te nemen om hem uit zijn lijden te verlossen en daarna het verlies en gemis te verwerken.
honden page profiel KeesKees schreef in Fientje plast niet buiten
Honden kunnen het heel lang ophouden als ze willen, meer dan 24 uur.    Met geduld hebben bedoel ik echt meer in weken dan in dagen.    Beschouw het gewoon als een pup. Die tip van de da vind ik echt niet slim. Binnen plassen kan ze wel, ze moet zich buiten veilig gaan voelen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Mijn Pomeriaan vertoont steeds vaker vals gedrag
Voor de duidelijkheid: op dit forum worden CM en SM vaak vermeld zonder uitleg. Niet iedereen weet wat dit inhoudt.   CM is Chiari-achtige Malformatie: het volume van de kleine hersenen (cerebellum) past niet in het achterhoofd met vaak uitpuiling door het achterhoofdsgat. Er kan zelfs een knik in de hersenstam ontstaan. Bij gradatie 1 milde klachten en bij gradatie 2 ernstige klachten.   Daardoor kan het hersenvocht vaak niet vrij doorstromen naar het ruggenmerg. Hetgeen enorme druk in het hoofd van het hondje kan veroorzaken.   SM is Syringomyelie hetgeen meestal ontstaat door CM. Door geen vrije doorstroming van het hersenvocht ontstaan er holtes (syrinxen) met vocht in het ruggenmerg. Dit kan allerlei ernstige neurologische klachten en pijnen veroorzaken.   Overigens kunnen CM en SM dezelfde klachten geven.     CM en SM kunnen alleen gediagnosticeerd worden door middel van MRI. Sommige klinieken met een MRI apparaat geven korting bij verdenking CM en SM.
honden page profiel KeesKees schreef in Fientje plast niet buiten
Gewoon geduld hebben, en mocht ze per ongeluk een x buiten plassen dan belonen. Komt vanzelf als ze goed gewend is is mijn ervaring.   En als ze niks gedaan heeft, naar binnen gaan en direct weer naar buiten naar een váste plek dichtbij. 
honden page profiel KeesKees schreef in Mijn Pomeriaan vertoont steeds vaker vals gedrag
Hoe corrigeer je hem als hij in jouw ogen iets fout doet? En hoezo zit hij fout als hij gromt? Hij zal er een reden voor hebben. Pijn of ongemak misschien.   Verder is het nooit slim een hond te (laten) aaien als hij dat niet uit zichzelf komt vragen.      Ik weet niet hoe hij geaaid wordt, maar veel dwergkeesjes hebben hoofdpijn, en zullen gaan grommen als je aan hun kop of nek zit.   Is hij door de dierenarts nagekeken? Dat zou ik eerst eens doen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Tika
" In de banner staat Kaylo. Inmiddels alweer ruim 11 jaar!    Onze honden leefde vrij gescheiden. Konden elkaar wel altijd zien maar zaten hekjes tussen. Dit vanwege Tiek haar altijd onvoorspelbare gedrag (vanwege trauma) maar ze was voor Kaylo zijn lijf ook gewoon veel te groot en te sterk om nog veilig te spelen. Ik had niet verwacht dat hij er moeite mee zou hebben. Maar de eerste tijd stond hij soms doelloos te staren waar haar mand stond en tijdens het laatste rondje wanneer ze samen liepen sjokte hij alleen nog maar ipv de gebruikelijke sprintjes.    Wat betreft haar ziekte is veel onzeker gebleven. We weten alleen dat ze een flinke alvleesklierontsteking had en dat haar darmen en maag niet meer goed werkte.  " Mila en de hondjes Kaylo & Tika   Nu begrijp ik de tekst in je openingspost beter: dat je 6 jaar keihard gestreden hebt om het voor Tika makkelijker te maken. Kaylo en Tika waren bij jullie een soort van living apart together. Dat moet moeilijk geweest zijn voor jullie en daarom is het verlies des te heftiger, hoewel je bewust gekozen hebt om haar eeuwige rust te geven.   Hoewel contact tussen Kaylo en Tika vermeden werd, mist hij haar zeker zoals je schrijft. Kon je ze wel samen uitlaten?   Jullie zullen Tika extra missen, omdat je veel moeite hebt gedaan om haar een normaal leven te geven.   Ik wens jullie nogmaals kracht om het verlies van deze bijzondere hond te verwerken.
honden page profiel KeesKees schreef in Diabetes insipidus
" Klopt! Het heet diabetes maar heeft niks met suikerziekte te maken maar met de concentratie van de urine door een te kort aan bepaald hormoon. Billy krijgt nu 2x daags 0,1 Desmopressine. Bijna alle honden doen het goed op 0,2. Waarschijnlijk is voor Billy 0,1 genoeg. Dat is nog even afwachten. Het kan ook zijn dat hij minder heeft gedronken waardoor de urine iets meer geconcentreerd was. Gelukkig houden we alles laagdrempelig goed in de gaten. " Eveliene Ja joh daar twijfel ik ook niet aan, je was er mooi op tijd bij.
honden page profiel KeesKees schreef in Diabetes insipidus
" Ik laat het besluit van de enting dan aan de dierenarts. In zijn boekje zie ik inderdaad dat er 2 entingen afgewisseld worden. De 23456 en het type 678 In ieder geval bedankt voor je advies. " Eveliene Het is geen suikerziekte, de da weet wel wat hij doet.   Qua tabletten kun je tzt nog even kijken of je met een halve of 3kwart.per x toe kunt. Moet je wel een goede pillensnijder hebben.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Diabetes insipidus
" Even een update. De 15de zou er weer urine worden geprikt, dit was helaas niet gelukt omdat er te weinig urine was. Vanmorgen is de ochtendurine aangeprikt en......de medicatie werkt! Misschien werkt het zelfs wel iets te goed. Half April moet Billy weer voor de enting en dan heb ik weer een combi afspraak, urine aanprikken en zijn jaarlijkse enting. Er was nu in de urine wel een " mogelijke" bacterie te zien...maar omdat het zo verlicht was is daar geen antibiotica voor uitgezet. Goed in de gaten blijven houden hoeveel hij drinkt en plast. Voor nu dus positief nieuws. " Eveliene Ik zou niet laten vaccineren tot je hond stabiel is qua diabetes. Door deze chemie wordt je hond ook belast.   Waarvoor jaarlijks enten? De cocktail enting is 3 jaar werkzaam Kennelhoest en ziekte van Weil vaccinaties kunnen wel jaarlijks gegeven worden. Deze vaccinaties zijn belastend, zeker voor jouw hond Wat betreft cocktail kan je je  hond laten titeren. Men heeft slechts een druppel bloed nodig om de antistoffen van hondenziekte, parvo en hepatitis (de cocktailenting) te meten   Een voorbeeld: mijn hond heeft al 10 jaar geen cocktail enting nodig, omdat er voldoende antistoffen in zijn bloed aanwezig zijn.   https://www.vaccicheck.nl/veel-gestelde-vragen-over-vaccicheck    
honden page profiel KeesKees schreef in Diabetes insipidus
Wat fijn!
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Alvaro - 2,5 jaar al ondertussen
Doe je aan halve verjaardagen? Extra verwennen? Een bijzonder mooi en lief maatje van jou.
 

Vrienden van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

honden foto van Jeannette honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Loesjehonden foto van Just The Max   honden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Missy & Lady † honden foto van Kyra *Shadow* Angelhonden foto van J&Jhonden foto van Baasje van Floor! honden foto van Julie & Maksie!honden foto van Nymeriahonden foto van Jolandahonden foto van Keeshonden foto van nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Nadine  Molly. R.i.p.lily.Queenie.honden foto van Milou

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^