Over Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy HoiHoi,

Wij zijn Pepsi, Shana en Mandy. 

Ik eerste, Ik eerst! Ik ben Pepsi en woon bij vrouwtje's vader. Klein maar fijn zoals mijn vrouwtje zegt. Klein buiten , maar in mijn koppie ben ik Beethoven. Met een tikkeltje scheetje erbij ;-). Ik ben een overgroeide Maltezer man. Mijn vrouwtje was nog maar 4 toen ik hierheen kwam. En oja, ik mijn verjaardag is op 19 September (2003), Niet vergeten hé? Ik ga dus in September 10 worden. Niet oud hoor! En ik ben op 5 December dan 10 jaar bij vrouwtje!  Oja, Ik heb 2 zusjes. Pfjoe, meidenboel hier. Stiekem vind ik het leuk om met hun te spelen hoor, maar shhht! Ik hou van alles. Onee, Niet van knaagdieren. Ze zouden niet durven mijn mandje af te knagen, toch?! Dat ze hun eigen spullen zoeken...of krijgen van vrouwtje, zoals mijn Kippie! Een knuffelkip die ik...vermorzel. Maar gelukkig is vrouwtje een dokter hoor. Want volgens mij is zou kippie in het kerkhof zitten zonder vrouwtje's genaai. 

Ej, broertje, hou je snavel. Nu ben ik aan de beurt. Ik ben Shana. De Langharige, standaard- teckel dame van de oma van Pepsi's baasje. Leuk vind ik dat. Elke dag zie ik Pepsi's baasje en Pepsi dus ook. Pff, hij is irriterend met zijn kippie, de bal is toch veel beter, niet?? Maar stiekem, héél stiekem hou ik van broertje. En oja, ik verjaar op 30 November (2010). Koop je me een koekje dan? Ik ben de energiebom in huis sinds 2 April 2011. Mijn bazinnetje noemt me een boomstammetje of tonneke. Nouja, ik moet héél misschien een klein beetje afvallen. En weetje in de zomer als Pepsi's vrouwtje op vakantie is maar Pepsi niet mee kan, komt ie bij me slapen! Kan zijn vrouwtje nooit langer weg blijven? MAAAAANDY! Jij moet jou voorstellen!

*Mandy komt aangelopen*

Hier ben ik! Hallo allemaal! Ik ben Mandy. Ik woon bij Pepsi's vrouwtje haar moeder. Ik ben een echte Duitse herder in hart en koekje! Ohnee, hart en ziel... Ik ben geboren op 13 Mei 2013! Ze zijn me gaan ophalen op de nationale feestdag in Frankrijk, 14 Juli 2013. 2 dagen na hun vakantie in...Spanje denk ik. Waar dat ook mag zijn... Ik was dolblij toen ik vrouwtje en haar familie terug zag. Mijn broertje was al naar zijn huisje en zusje, Mora bleef daar nog een week wachten op haar gezin samen met Monty ons neefje en Gwen onze tante, die 2 zijn de fokster haar honden. Ik mocht mee en jahoor, mijn valies was klaar. O.a. 21kg Royal Canin eten, een leiband, meetpotje (Anders ga ik mijn Modellenlijfje kwijt zijn) en een bal! Mijn vrouwtje had ook een leuke halsband en leiband van thuis mee! Thuis vind ik het superleuk! Achter baasje en vrouwtje achteraan lopen als ze mijn bal vast hebben , ach dat doe ik echt noooooit... En weetje wat? Op 26 Juli '13 hé... Is Ella geboren. En daar is Baasje (stiefbroer van vrouwtje) peter van! Leuk he? Zou die baby ook met mijn bal spelen...? 


Uhm, Shana & Pepsi? 
Ja? 
We zijn iemand vergeten voor te stellen, nouja, 3. 
 Oja, vrouwtje en de katjes! Ik stel ze voor!

Dus de katjes in huis. Je hebt Dexter, een 3-jarige kater. En Cachou, 3-jarige kattin. Ze zijn broertje en zusje. Ze zijn van de zelfde mama en papa, hoe noem je dat...hum... een nest! Vrouwtje heeft hun van een mevrouw die na de scheiding in een studio (40m²) gaan wonen en, dat geen leventje vond voor Cachou&Dexter. Dexter is lief en een echt scheetebees! Cachou daar tegenover is van niks bang! Ze valt me af en toe aan als ze boos is omdat ze weet dat ik niet durf te bijten...heb ik eigenlijk wel tanden? Even kijken... 

En Vrouwtje dan! Ze noemt Cassandra (Cassy). Ze is geboren in 1999. Ze is wel al bejaard hoor? Ik snap niet hoe ze nog zoveel energie heeft op zo'n oude leeftijd! Ze moet 5/7 dagen (10maanden op 12) naar een hondenschool maar voor mensen. Maar volgens haar krijg je geen snoepjes als beloning...wel een stuk papier, hoe noem je dat? Ohja, een Rapport & Getuigschrift. Daar heb je toch niets aan? Dat kan je niet eten! Beurk... Maar zoals nu , in de zomer, is ze bezig met ons (oa). Ze houdt van Fotographie, alle dieren (De mug wel het minst) en dansen. Als ze repeteert voor de dansschool, loop ik fleurig heen en weer op het rythme...of soms niet. Foto's trekken doet ze ook graag! Ik,Mandy en Shana zijn haar favo modellen. Op de eerste dag dat mijn zusje, Mandy er was had ze al 53 foto's getrokken...Een duizendtal van mijn ondertussen en een 650tal van Shana! Graag wilt ze vrijwilligers werk doen als vakantieverdrijf , maar daarvoor moet je 16 zijn :(.



*UPDATE 14'07'13*

Vandaag zijn we Mandy gaan halen,bij een fokker in Souvret,Belgie. Ze is echt fantastisch. Een Duitse herder met alle nodige testen, St-hubertus, Pedigrée, haar ouders zijn Dysplasie vrij en hebben cursus 2 (Luister-&BasisVerdedigingscursus). Haar groot vader was 17de geklasseerd op wereldkampioenschap Standaard Schoonheid. Mandy is nu 2 maand oud.

Maltezer vereniging België : http://www.maltezervereniging.be/index.php/maltezer-links

Teckel vereniging België :
http://www.teckelclub.be

Duitse herder vereniging België (VVDH & RCBA):
Nl:
http://www.vvdh.be
Fr:
http://users.skynet.be/sky93069/



Plaats deze hond
.//^ ^ op je profiel
(/(_•_)) om te laten zien
._/''*''_ dat je TEGEN
(/_)^(_) DIERENMISHANDELING bent !!!

Krabbels aan Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

honden page profiel Nelis & NoaNelis & Noa schreef om 15 februari om 22:46
Pepsi is echt de best honden naam ooit! JALOERS!!!!
honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy schreef om 06 oktober om 11:45
Dank jullie :)
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef om 19 september om 22:27
Leuke manier om jezelf en je hondjes voor te stellen zo in je profiel!
honden page profiel kk schreef om 24 augustus om 04:32
Leuk profiel :)
honden page profiel Eva & YoolsEva & Yools schreef om 10 augustus om 11:27
Dank je Cassy voor je krabbel. Jij hebt ook een heerlijke teckel in de familie zo te zien.. Leuk!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 27 januari om 19:37
Ach wat een dotje is jouw hondje !! Las ergens dat hij uit het asiel komt, welk asiel ? Echt een leukerd !!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Cassy met Pepsi, Shana en Mandy heeft 4226 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy zeer positief gewaardeerd bij 42 waarderingen.

Berichten en online status
Cassy met Pepsi, Shana en Mandy was voor het laatst online 4 jaar, 3 weken, 4 dagen, 3 uur, 27 minuten, 46 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^