HondenPage baasje k

Wat schreven de vrienden van k op het forum

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala schreef in Veiligheidstuig
" Dierenoppas amersfoord, een heel goed en veilig tuig...ik heb een giga hond en het tuig was echt niet duur.    " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Dit is geen veiligheidstuig en absoluut niet veilig voor een buitenlands hondje dat net in Nederland/bij zijn nieuwe baasje is.  
honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala schreef in Veiligheidstuig
Een veiligheidstuig is verplicht bij stichtingen. (Logisch want er raken veel honden vermist de eerste periode dat ze bij hun nieuwe baasje zijn) de gewone tuigjes (maar ook halsbanden) zijn ze zo uit als ze schrikken. een veiligheidstuig zit niet vervelend. ik zou inderdaad een xs-s en een s-m bestellen en een terug sturen. bij medpets zijn ze het goedkoopste en dat zijn fijne tuigjes. https://www.medpets.nl/trixie-stay-hondentuig/
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Kan een chip uitvallen?
Misschien je eigen dierenarts vragen of het mogelijk is dat een chip er uit valt bij een heel nest? :) Ik heb het zelf nog niet meegemaakt met mijn pups, maar wel verhalen gehoord over chips die aan de wandel gaan of kapot gaan. Misschien had de dierenarts een slechte batch gekregen?
honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala schreef in Goede stichtingen met koopovereenkomst buitenlandse honden
Op verhuisdieren staan ook veel honden van stichtingen en op dierenasiels.com ook. Nala komt bij Ovidefarm vandaan ik heb daar goede ervaringen mee 
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Yak melk kluif voor pup van 4 maanden?
Vrijwel alle soorten huiden vind ik ideaal voor pups. Het is vrij taai, waardoor ze het "week" moeten kauwen voordat er wat vanaf komt en op die manier is de kans op beschadigen van het gebit of stikken minder groot (altijd laten kluiven onder toezicht, etc.). Je hebt tegenwoordig heel veel op de markt. Van die lange staven heb je bijvoorbeeld hertenhuid en paardenhuid, maar als hij straks wat ouder is ook kamelenhuid. Dit is in mijn ervaring de hardste versie en daar hebben mijn Goldens een flinke kluif aan. Yak staven geef ik wel aan mijn Golden pups en adviseer ik ook mijn pupkopers, maar dat is toch een wat groter ras dan een Kooiker. In jouw geval zou ik wachten totdat ie wat ouder is als je zoiets wilt proberen en stel je hebt ooit een yak kaas in huis gehaald en vindt hem toch te hard, dan kun je hem altijd in de magnetron doen om te poppen. Dat doe ik altijd met het laatste stuk en dat vinden ze heerlijk.   Verder vind ik gevulde luchtpijp leuk om te geven. Dat kun je zelf vullen met bijvoorbeeld blikvoeding of gestoomd vlees (of rauw vlees als je dat voert). Die van mij zijn dan druk met uitlikken en opknagen, waardoor ze een hele tijd zoet zijn. Ik voer zelf voornamelijk paardenluchtpijp en runderluchtpijp, maar er is bijvoorbeeld ook lamsluchtpijp voor kleinere honden.
honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala schreef in Hond partner meenemen uit buitenland
Hou er rekening mee dat sinds 1 november een aantal regels veranderd zijn ik weet niet precies hoe dat in jullie geval zit omdat de hond al van jullie is
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Roemeens adoptiehondje komt!
Veel plezier met haar!   Heb het topic doorgelezen, en zou inderdaad meteen naar de dierenarts gaan wanneer je haar meeneemt. Die kan de buik goed navoelen. Daarnaast zou ik de bloeduitslagen vragen op papier, zodat de dierenarts daar ook naar kan kijken. Dan weet je zeker dat ze een gezonde start maakt.     Hier ook een Roemeens hondje gehad, die was juist extreem mager toen hij kwam (9 kg terwijl hij er toen zeker 20 moest wegen), en is uiteindelijk ingeslapen vanwege een hersentumor/gedragsproblemen.Maar heb met hem wel een enorm sterke band gehad!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Hele hoop praatjes met mij
Als jij het leuk vindt, waarom niet? Super schattig dat ie het zo doet als je het aan mij vraagt. <3 Het oogt ook beheerst, dus ik zou er lekker van genieten!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Hond voorbereiding bevallen
Hoe gaat het er inmiddels mee? :) 
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Onze hond is zwanger! Tips gezocht!
Wat Kees bedoelt is iets om de pups mee warm te houden in de werpkist als ze geboren zijn. Kleine pups kunnen hun eigen temperatuur nog niet zelf regelen en zijn daarvoor volledig afhankelijk van de omgeving. In de natuur maakt de moeder een hol die wordt opgevuld met materiaal dat de temperatuur hoog houdt (advies is boven de 26 graden ivm Herpes), maar omdat onze pups niet in een hol, maar in een werpkist geboren worden moeten wij de pups daar in helpen. Dat kun je doen door bijvoorbeeld een warmtelamp of warmtemat in de werpkist te leggen. Verder is het handig om een aantal spullen in huis te hebben om de teef te helpen bij de bevalling: - Een heleboel handdoeken (per pup heb ik er 2 - 3 en dan nog wat extra) - Een steriele navelstrengschaar om de navelstreng door te knippen - Draad of kocher om de navelstreng mee af te kunnen zetten/binden indien nodig - Respiboost als een pup wat vocht binnen heeft gekregen en wat lastiger ademt - Nutridrops om een pup die het wat lastiger heeft een beetje op weg te helpen - Zelf gebruik ik van die grote incontinentiematten en oude lakens voor de teef om in te bevallen - Thermometer om de omgevingstermperatuur te kunnen meten - Een camera voor foto's - Slijmzuiger om de neusjes en bekjes van de pups uit te zuigen - Kruik met warm water - Een wasmand om de pups eventueel veilig in te leggen mocht de teef teveel door de werpkist rennen (het gebeurd) - Weegschaal om de pups te wegen en het gewicht bij te houden de daar op volgende dagen/weken - Puppymelk voor de moeder tijdens de bevalling voor extra energie, maar ook voor de pups later als het nodig is - Het telefoonnummer van de dierenarts voor het geval er nood is, eentje die een keizersnede uit kan voeren. Ook een nummer van een dierenarts die een keizersnede uit kan voeren buiten de openingstijden van je eigen kliniek - Bandjes/lintjes om de pups te identificeren als je een ras hebt waarbij je het verschil niet zo goed ziet - Een lijst om in te vullen hoe laat een pup geboren is, kop/stuit, welk gewicht, of de placenta mee is gekomen, etc. - Extra handjes om te helpen met pups vangen - Een stopwatch om bij te houden hoe lang een teef perst - Eventueel watjes om de moeder te helpen met het ontlasten van de pups - Schoonmaakmiddel voor de werpkist - Zelf heb ik ook schoonmaakdoekjes om kleine dingetjes op te ruimen en niet meteen de hele werpkist te hoeven verschonen - Voor later een nagelknipper om de nagels van de pups te knippen
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Eerste eigen hond. Welke past bij ons?
Een Retriever zou goed kunnen passen in de situatie! :) Als jullie meer informatie over de Golden willen, kunnen jullie altijd een berichtje sturen. Wij hebben af en toe een nestje Goldens met stamboom. Een goed beginpunt zodra jullie weten welk(e) ras(sen) jullie aanspreken kan de rasvereniging zijn. Daar staat uitleg over het ras, de karaktereigenschappen, de oorsprong, de gezondheidstesten die gedaan moeten zijn en een lijst met fokkers. Vanwege corona nu helaas even niet, maar vaak worden er shows, wedstrijden en wandelingen en dergelijke georganiseerd, waardoor je als geïnteresseerde kennis kunt maken met het ras.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Moederhond laat niemand toe bij werpkist/pups.
Lekker met rust laten. De situatie is voor haar volledig nieuw en de puppy's zijn van haar. Als ze er goed voor zorgt, waarom dan die hele polonaise rondom de werpkist? Dit gedrag kan heel goed weer weg trekken zodra de pups wat ouder zijn, wat zelfstandiger en wat meer zelf kunnen. Dan wordt de rol van moeder anders en gaat de interactie met de roedel steeds meer mee tellen.   Eerlijk gezegd schrik ik ook wel bij de leeftijd...
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Puppy kan plas niet ophouden
Water weghalen zou zeker mijn advies niet zijn. Lekker laten staan. Ik zou zoals Willemijn voorstelt even een keer wat urine opvangen en naar de dierenarts brengen om dat voor de zekerheid te laten onderzoeken. Verder is het vaak een kwestie van een lange adem.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Een ras wat zich thuis zal voelen op een boot?
" Hahaha een knuffeldood, wat schattig. Ik had ook al gekeken naar golden retrievers, maar ik denk dat daarbij hetzelfde zal gebeuren.  " Cherie Ik moet zeggen dat als er écht iets aan de hand is, mijn Goldens wel in zouden grijpen. Zeker de oudste heeft al eens mensen bij mij weg geblaft en gegromt. Het beviel haar dan niet dat ze dronken zwierend op mij af kwamen en mij aanraakte en over mij heen gingen hangen en dergelijke (en het beviel mij ook niet). Het is wel een hond van +/- 30 kg die je naast je hebt staan met ontblote tanden, dat maakt indruk.   Ik wilde ook een Golden noemen. Wel het wat "rustigere" type. Ik heb hier zelf een stuiterbal rond lopen waar ik drie keer in de week mee moet trainen en meestal 2 - 3 uur lopen per dag. Verder doen we regelmatig hersenwerkjes en gaan we wekelijks naar de hondenschool. De andere meiden zijn niet zo, die zijn een stuk relaxter. Moeten wel gewoon hun beweging en uitdaging krijgen natuurlijk, maar die hebben niet dat "moeten" en vinden een paar dagen minder ook prima.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in hondenvoer, rauw of brok kan de enterokok bevatten.
Beetje een zijafslag van deze discussie, maar hoe zou het zitten met voeding die gebaseerd is op insecten/vegan? Zouden die niet die niet die antibiotica resistente bacterie bevatten?
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Puppy aanschaffen tegenstrijdige wensen
Jullie hebben het leukste ras van de wereld laten afvallen, een Golden is geweldig!    Zonder dollen: kijk eens naar een Markiesje en ook de Hollandse Smous is echt een onwijs leuk ras. In die categorie heb je ook nog het Kooikerhondje, maar die zijn helaas niet allemaal even leuk richting vreemden en honden. Zitten genoeg leuke exemplaren tussen, maar dat is wel iets om mee te nemen in de zoektocht. 
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Hond wandelt slecht mee met dochters
" Ik zou een kind mijn hond niet laten uitlaten. Maar als je dat zo graag wil dan zou ik dat vanaf 12 jaar doen en de kinderen inderdaad een cursus laten doen. Hoe vaak ik hier in de buurt wel niet een kind een hond zie uitlaten en dat gaat geregeld mis.  " Danielle Dit is inderdaad ook mijn mening en ervaring. Daarnaast kan je eigen hond nog zo sociaal en vriendelijk zijn, die van een ander is dat helaas niet altijd. Hoe vaak ik al een hond van mijn hond af heb moeten schoppen weet ik niet meer. Dan kan best traumatisch zijn. Ik krijg het gegil van mijn hond toen ze gegrepen werd nooit meer uit mijn hoofd.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Niet drachtig maar inwendige baarmoederontsteking!
Wat een drama om te lezen zeg. Meteen even aan een vriendin gevraagd naar welke kliniek zij gaat in Rotterdam, dat is deze: https://www.dierenkliniekvanderstar.nl/  Logisch dat het vertrouwen in de dierenarts weg is. Het is een flinke fout om te maken. Zowel van de eigen da als de ander. Ik heb het helaas ook meegemaakt met een teefje dat zowel haar als het leven van haar pup gekost heeft, maar gelukkig nog op tijd een dierenarts gevonden die wel adequaat in wilde grijpen. Is voor jullie wat langer rijden: http://dierenkliniekgo.nl/    Heel veel sterkte voor jullie!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Ziekte - overleden
Met sectie had je je hond inderdaad niet terug gekregen. Je dierenarts heeft daar helemaal gelijk in, maar het had misschien de antwoorden kunnen geven waar je zo hard naar op zoek bent. Misschien, want sectie kan ook niet alles vinden. Het zijn klachten die bij van alles kunnen passen. Darmontsteking (is zeker dodelijk), hondenziekte (komt niet veel voor, maar rond de grens met Duitsland nog wel), etc. Dat maakt het lastig om een antwoord op de vraag te geven.   Heel veel sterkte in ieder geval. Hopelijk kun je het een keer een plekje geven.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Golden retriever
Hoi Kelso! :) Als Golden fokker kan ik je alleen maar vertellen hoe leuk een Golden is natuurlijk. ;) Het zijn ondernemende, energieke en actieve honden die gericht zijn op mensen, voer en lekker eigenwijs en tegendraads kunnen zijn. Ze zijn erg intelligent en gebruiken dat graag voor zichzelf. Dit kan super fijn zijn, want ze leren snel, maar ze leren dus ook de verkeerde dingen makkelijk aan en vinden het geen probleem om hun intelligentie tegen je te gebruiken. Als je het leuk vind om kennis te maken met het ras, eens te zien wat een Golden precies in houdt en dergelijke dan zou ik je adviseren om, zodra bezoekers toe zijn gestaan, zowel naar een wedstrijd als een show te gaan. Op die manier kun je je het beste oriënteren wat het beste bij je past. Er zijn Goldens die meer gefokt zijn richting wedstrijden en fanatiek zijn in de jacht en er zijn Goldens die wat meer richting de show gefokt zijn en hele fijne huishonden vormen. Door allebei een paar keer te zien krijg je een beter idee wat je het meeste aanspreekt. Houd er rekening mee dat de wachtlijsten van een goed gefokte Golden lang zijn. Een Golden wordt getest op heupen, ellenbogen, ogen en via het DNA op PRA 1, PRA 2 en Ichthyosis. Je wil niet dat de moeder teef te vaak en te snel nesten op de wereld zet en tussen het fokken door een fijn leven heeft. Houd rekening dat een pup als je je nu inschrijft op een wachtlijst, pas in 2022 of 2023 bij jullie komt te wonen. De gemiddelde wachttijd varieert tussen de 6 maanden en 1,5 jaar. Er zijn in zowel Nederland als België (of Duitsland, Frankrijk, etc.) fokkers van de Golden Retriever. Een pup over de grens halen is zeker mogelijk, maar houd rekening met de Rabiës enting. Deze is verplicht voor alle dieren die over de grens gaan. De enting mag voor het eerst gegeven worden op 12 weken en heeft een wachttijd van 21 dagen. De pup mag dus op zijn vroegst met 15 weken de grens over, dat is heel erg laat om een puppy in huis te krijgen. Gemiddeld krijg je je pup met 7 - 9 weken mee naar huis.   Voor rasvereniging in België kun je kijken bij: Golden Retriever Club België (GRCB)    De rasverenigingen in Nederland: Golden Retriever Club Nederland (GRCN) Golden Retriever Vereniging (GRV)   Heel veel succes in de zoektocht!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in De juiste fokker golden retriever
Leuk dat jullie op zoek zijn naar een Golden pup! :) Het is inderdaad een gekkenhuis wat pups betreft. Ik ontvang regelmatig aanmeldingen voor eind 2022. Houd er in je zoektocht rekening mee dat als je over de grens krijgt je te maken krijgt met de 15 weken regels. Pups mogen niet de grens over als ze nog niet Rabiës gevaccineerd zijn. Dat vaccin mag gegeven worden op 12 weken en heeft een wachttijd van 21 dagen. Een pup mag  dus met 15 weken op zijn vroegst de grens over. Dit is voor een hoop fokkers (helaas ook mijzelf) de reden om een pup niet over de grens te exporteren. Ik fok mijn pups met hart en ziel en als er een pup wat langer blijft zet ik mij met de volle 100% en dezelfde passie in om de beste basis mee te geven die een dier kan krijgen. Dit zorgt dat ik mij aan deze pup ga hechten en dan is het afscheid bijzonder pijnlijk.   Voor rasvereniging in België kun je kijken bij: Golden Retriever Club België (GRCB)    De rasverenigingen in Nederland: Golden Retriever Club Nederland (GRCN) Golden Retriever Vereniging (GRV)   Heel veel succes in de zoektocht!
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Overgewicht en ondergewicht
" Nogmaals ondergewicht of overgewicht? " Anouk van Botty Dit vind ik wel duidelijk ondergewicht. Heupbotten en ruggenwervels zijn te zien en de spieren zijn minimaal voor een hond die in conditie zou moeten zijn
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Jouw ras / kruising.
Ik ben in 2013 begonnen met mijn zoektocht met wat ik naast Odi zou willen hebben.Voor de mensen die zich Odi niet herinneren: hij was een angstbijter uit Roemenië. Ik wilde voor hem graag een hond waar hij iets aan zou hebben, en dus ben ik zorgvuldig op zoek gegaan.   Uiteindelijk kwam ik uit bij de Tamaskan, een evenwichtige hond die ook weet wat hondentaal is en dat weet te respecteren. Zo gezegd, zo gedaan. In 2015 kwam Aiden. Een stabiele reu, zo stabiel dat hij ook niet te veranderen was in zijn eigen gedrag, hahahaha. Maar hij was hemels voor Odi. Hij herkende Odi's gedrag supergoed en wist hem zelfs te steunen.Ik struggelde met hem, om heel eerlijk te zijn. Maar nadat Odi wegviel, was Aiden eigenlijk alles wat ik nog had. En zo zijn we wel naar elkaar toe gegroeid en ben ik toch compleet overstag gegaan.    Waar ik eerst nog zocht naar herders als 2e hond naast Aiden, ben ik in 2017 voor nog een Tamaskan gegaan, Abby.   En inmiddels hebben we ook een dochter van Abby, Anna. Ze zijn alle drie anders, maar wow, wat ben ik fan van dit ras. Ze zijn zo intelligent, zo lief en totaal niet trouw aan ons Iedere dag kiezen ze voor zichzelf en toch kunnen we daar enorm om lachen. Wij zullen altijd wel Tamaskan hebben, maar ik denk wel dat er als sporthond ooit een ander ras bij komt. Wie weet de Hollandse Herder x Tamaskan die we gepland hebben in 2022
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Overgewicht en ondergewicht
Dit vind ik voor een ''huishond'' prima. Lendenen zijn zichtbaar, en wanneer ze een spelboog maakt, zie je haar laatste rib. Voor sporten zie ik haar liever zo:  
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Knakkende gewrichten pup
" In Best doen ze het ook zonder narcose. Daar de officiële foto's van Tess haar heupen laten maken. Honden hoeven helemaal niet onder narcose als er foto's gemaakt moeten worden. Dit is vaak gewoon uit gemak. " Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 Vanuit de FCI is het naar mijn weten wel verplicht dat officiële HD en ED foto's met roesje gemaakt worden, maar in Nederland wordt daar door sommige praktijken soepel mee om gegaan. Je zult zien dat in landen om ons heen HD en ED foto's niet gemaakt worden zonder roesje, omdat zij zich houden aan de regels van de FCI.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in De hond die míj traint
Hier ook Goldens, dus jouw verhaal klinkt bekend. Hahaha. Naar huis gaan is over het algemeen het stomste wat er is op de wereld, want dan is de actie voorbij. Merk wel dat als ze echt verzadigd zijn ze gemoedelijk mee naar huis waggelen. Als ik veel geoefend heb met dummy's bijvoorbeeld of na 1,5 - 2 uur hondenschool.   Ik heb hier een hond die kan klok kijken als het om "evenementen" op een dag gaat. 's Ochtends rond de tijd dat wij opstaan zit ze al met een knuffel in haar bek voor de deur (leuk zo'n webcam), als mijn vriend thuis gaat komen van werk zit zij al bij het raam te wachten en wanneer het etenstijd is hebben we twee priemende ogen. De ander heb ik (helaas) aangeleerd dat als ze piept ik de achterdeur open doe. In eerste instantie vond ik dat niet erg, ze moet lekker de vrijheid hebben om de tuin in te kunnen, maar nu met dit warmere weer is het telkens deur open, deur dicht, deur open, deur dicht, deur open, deur dicht, etc. dus af en toe kan ik haar even achter het behang plakken. Bij het woord "klaar" gaat ze gelukkig ergens in huis liggen, dus het is te overzien.
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in dankjewel allemaal
Veel plezier met jullie nieuwe huisgenootje!
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in help, ik weet het niet meer
Gefeliciteerd met de puppen!!   Dat ze nog graaft en wat slecht eet kunnen de hormonen nog zijn. Mijn teef heeft een heel hol gemaakt in de tuin, daar maakten de pups weer dankbaar gebruik van toen ze 5 weken waren...   Gewoon lekker blijven voeren wat ze lekker vindt, komt wel goed!     Geniet van de kleintjes!
honden page profiel esther esther schreef in Tot ziens allerliefste Charlie
Lieve lieve Kath.. Ik ben nog maar weinig hier en nu lees ik jouw bericht.. ik ben in shock.. Je lieve knappe Charlie is er niet meer..jouw schat. Ik wilde dat ik de juiste woorden had om je wat te troosten, maar ik weet gewoon even niet wat te zeggen.. De pijn die je voelt zal ondragelijk zijn.. jullie waren zo nauw verbonden.. Een hele dikke knuffel stuur ik jou, en weet dat ik aan je denk lieve Kath...heel veel sterkte xxxx
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Op jonge leeftijd al oppas
Ik zou er voor kiezen om de pup na jullie vakantie op te halen. Goede en duidelijke afspraken maken met de fokker over de socialisatie en opvoeding en dan moet het vast goed komen. ;)
 

Vrienden van k

honden foto van Margje & Bikohonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Jonnehonden foto van Rox & Farahhonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Nicke, Martin, Shiva & nalahonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van esther honden foto van Noella en Igorhonden foto van Ruby en Shephonden foto van Anny en Lancehonden foto van De jongens!honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van Atlas en Phoebehonden foto van Miss M.honden foto van gojahonden foto van Roosjehonden foto van Silvia, Blackie & Saffirahonden foto van Suzan honden foto van Rana & Kojihonden foto van Tamara & the A-Teamhonden foto van RianneMooiweerhonden foto van Femke & Stormhonden foto van mooshonden foto van Isabel - Luna en Simba (bellaroy)honden foto van Menno en Elmohonden foto van geen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^