HondenPage baasje Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Wat schreven de vrienden van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Myn lieve queenie
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv
Carnibest en Raw4Dogs zijn prima kvv's. Romeo krijgt ze geregeld. Verder geef ik Barfmenu van Tinlo en de pens van Duck. Sinds kort geef ik ook Carnis. Ik wissel veel. Geef ook groentes, een eitje en zilvervliesrijst. 
honden page profiel pienpien schreef in Dominantie?
" Wat ik bedoel met niet ruilen met eten, dat als een hond zijn normale eten of snacks krijgt, je daar niet mee moet gaan oefenen of ruilen." Suzanne en Luca Nu is het me duidelijk wat je bedoelt Mijn honden kennen nogal wat foefje, waaronder ook de "nee" 
honden page profiel pienpien schreef in Dominantie?
" Nee betekend stoppen met wat je doet en daarvoor krijg je bij de baas de beloning. Die beloning bij de baas is 100% succes, dat is een grote motivatie. Als je dit op verschillenden plekken oefent , zelfs met saaie voertjes bij de baas en super lekkere voertjes of een aantrekkelijk iets voor je hond op de grond of tafel of elke andere willekeurige plek, gaat de hond voor de 100% succes bij de baas, mits je daar naar toe oefent.  Mijn hond, laat zelfs biefstuk uit haar mond vallen en komt blij de beloning halen bij mij.    Deze oefening, zal je wel moeten blijven herhalen, om zo succes te behouden   " Suzanne en Luca Je uitleg van de oefening is duidelijk Waar ik tegenaan hik is dat je zegt dat dit "zonder ruilen met voedsel" is.Je hond laat toch los omdat jij daar een voertje tegenover zet,dan "ruil" jij toch het gene wat de hond heeft tegen het voertje in je hand?Dit vraag ik niet op de muggenziften op tekst, het is een oprechte vraag.Wat je volgende post betreft (spaart weer een quote uit )Ik twijfel ook zeker niet aan jouw motivatie.Ik denk dat iedereen hier hetzelfde doel nastreeft.
honden page profiel pienpien schreef in Noortje, foto's van vroegah
Knappe Noortje Creatief met tuinmeubilair 
honden page profiel pienpien schreef in Dominantie?
En dan een serieuze inhoudelijke vraag aan je.Je beschrijft het aanleren van de "nee" als volgt, De nee leren wij aan met 2 voertje. Elke hand 1, de eerste waar hij naar toe gaat is vriendelijk: nee, de ander is de beloning. Dat bereid je uit, leg een voertje op je knie, de tafel, de grond, dan ga je overal buiten oefenen. Dat is die rotte rat buiten. Zo kan je, zonder ruilen met eten, oefenen met de nee.Deze oefening is, mijns inzien, gericht op het niet pakken van voedsel (of wat dan ook).Hoe wordt dan door de hond de koppeling gemaakt dat als hij het voedsel al eenmaal in zijn bek heeft (de rotte rat) hij dit af moet geven?
honden page profiel pienpien schreef in Dominantie?
" Hoe moet ik nou weten dat andere moeite hebben met mijncommunicatie stijl? Is dat een rede om mij steeds als weet ik wat proberen weg te zetten en van van alles te beschuldigen?  " Suzanne en Luca Serieus Suzanne...ik geef je een hint, als er toch zeer regelmatig reacties komen op je posts van meerdere leden dat je je gelijk wilt halen, dat je aan het drammen bent, dat je maar door en door gaat dat doet bij jou geen belletje rinkelen dan er dan blijkbaar iets mis gaat in het overbrengen van de informatie maw je wijze van communiceren?Voor mij geen reden om je weg te zetten als weet ik wat of je te beschuldigen van dingen, sterker nog ik heb al eerder aangehaald dat je regelmatig goede tips hebt.Nogmaals als de inhoud niet overkomt krijg je dit soort onduidelijkheden.Voor mij is dit juist de reden dat ik de vraag aan je stel of het kan liggen aan de manier waarop je communiceert.Maar zelfs op die gesloten vraag geef je geen helder antwoord, "Goede vraag, wellicht bekijk ik zaken net vanuit een ander invalshoek, wat blijkbaar een hoop losmaakt, waarbij kennelijk wordt aangenomen dat ik mijn gelijk wil, terwijl het bij een discussie op elkaar reageren vrij normaal is."Wat is het dan een ja of een nee, of lees ik het wederom verkeerd?Hoe dan ook hiermee bevestig je voor mij (lees: voor mij) dat ik jouw wijze van communicatie niet helder vind.En dan kan je wel weer met een heel epistel komen waarom dat dat wel is maar ik denk dat we op dit punt beter kunnen overeenkomen dat onze wijze van communicatie niet overeenkomt 
honden page profiel pienpien schreef in Dominantie?
Wel interessant dat er kennelijk een discussie is met meerdere leden, “wij “ over mijn communicatie stijl. Jammer dat het niet over de inhoud gaat, veel interessanter dan de vorm. Nu doe je net alsof je er voor het eerst hoort dat meerdere leden moeite met jouw communicatie stijl hebben.Ik ben het met je eens dat het over de inhoud moet gaan maar als de vorm niet klopt waardoor je jezelf tegenspreekt, teksten anders (verkeerd?) geïnterpreteerd worden verval je al snel in langs elkaar heen praten.Dat vind ik dus jammer, het wordt een welles-nietes verhaal waarbij niemand gebaat is.Het doel zou juist moeten zijn verschillende inzichten te geven waaruit de vraagsteller oppakt wat voor hem en zijn hond het beste voelt, als ik het goed heb begrepen ook jouw doel 
honden page profiel pienpien schreef in Dominantie?
" Is dit relevant voor het topic? " Suzanne en Luca Nou dat lijkt mij wel aangezien jouw stellingen en adviezen regelmatig eindigen in een welles nietes topic waardoor mensen afhaken.Dan vraag ik mij dus af, en blijkbaar met mij nog meerdere leden, of "wij" dan zo selectief lezen of dat jouw manier van communicatie niet helemaal duidelijk is?Ik begrijp de tegenvraag, of het relevant voor dit topic is, ook niet.Jouw foto's op facebook lijken mij ook niet relevant voor dit topic maar daar verwijs je toch ook naar?
honden page profiel pienpien schreef in Dominantie?
 Misschien kwestie van selectief lezen? Het staat er toch echt. " Suzanne en Luca Daar hebben dan blijkbaar heel wat mensen last van met de epistels die jij schrijft.Ik vraag het vriendelijk gewoon nog een keer want jij bent redelijk selectief in je antwoorden.Zou het misschien kunnen dat door jouw manier van communicatie de dingen anders overkomen dan dat je ze bedoelt?
honden page profiel pienpien schreef in Dominantie?
Precies, het hoeft geen probleem op te leveren. Dat is precies wat is zeg. ..........   Zaken uit zijn verband trekken, conclusies trekken nav iets wat ik nooit gezegd heb.   Blijft apart hoe het werkt    Suzanne en Luca Sorrie hoor Suzanne maar als jij schrijft; Neemt niet weg dat met het oefenen met leren dat je geen bedreiging vormt, het toch zo uitkan pakken, dat de hond zijn bal niet afgeeft, of toch stres ervaart als iemand bij zijn eten in de buurt komt.Je maakt je hond er bewust van dat eten of een speeltje afgepakt kan worden, het wordt een issue.Lees ik, en blijkbaar meerdere met mij, niet dat jij hier precies zegt dat het geen probleem op hoeft te leveren.Wat je andere opmerking betreft...die lees ik nogal eens in je antwoorden.Zou het misschien kunnen dat door jouw manier van communicatie de dingen anders overkomen dan dat je ze bedoelt?
honden page profiel pienpien schreef in Dominantie?
" Even een algemene update: ik heb voertjes toegevoegd aan het bakje terwijl mijn hond aan het eten was. Hij vond het totaal geen probleem. Ik kon zelfs de voerbak aanraden zonder dat hij er iets op uit deed. Ik denk dat ik zelfs het voerbakje kan weghalen zonder dat hij het iets doet, maar dit doe ik liever niet.  " Danielle Je hoeft de voerbak ook helemaal niet weg te halen.Het gaat erom dat je hond doorkrijgt dat jou aanwezigheid bij de voerbak niet bedreigend is.Door het toevoegen van brokjes ziet jouw hond je niet als bedreiging bij de voerbak en voorkom je dat hij gaat grommen of zijn bak gaat verdedigen.
honden page profiel pienpien schreef in Dominantie?
" Je weet dat ik les geef op een honden school en dat we gemiddeld 3 x gt per week hebben. Ik spreek niet vanuit mijn eigen hond.    Ik zie het helaas te vaak mis gaan juist door ruilen, door oefenen met de voerbak, kluifjes, speeltjes ed.   Ruilen gaat vaak nog goed,  totdat je hond iets heeft, wat hij zo belangrijk vind, dat hij niet wilt afgeven. Eet het dan snel op, rent ermee weg, gaat grommen, omdat de hond heeft geleerd, dat er geruild wordt en dat betekend altijd dat je eerst  iets moet afgeven.   Als hij een kluif heeft, in de wetenschap dat de baas kan ruilen, hij hem met afgeven, ook al krijgt hij iets terug, zie je vaak, dat ze het ook helemaal en snel moeten en dat ze minder ontspannen eten. Je weet maar nooit.  Juist dat afgeven kan problemen opleveren omdat dat geoefend is.   In de dierenwereld is het heel normaal, dat iets wat van jou is ook van jou is. Je hoeft niet te delen, te ruilen of het af te geven, zeker als het om een eerste levensbehoefte als eten gaat.   Dan willen wij onze hond beheersen en gaan ruilen, waardoor je zelf een issue maakt van het afstaan, het afgeven.     Met balletjes net zo, een hond kan prima ruilen als je dat geleerd hebt, de laatste bal, laat hij niet los. Beter is om helemaal niet te oefenen met loslaten met afgeven, daar geen aandacht aan besteden.   Hond leert zodat afgeven, iets loslaten geen punt van aandacht is omdat de baas daar geen interesse in heeft.Dat maakt, dat het afpakken bij nood wel gaat.  Wij geven nooit een advies te ruilen met voer of speeltjes, besteed er geen aandacht aan, in de praktijk werk dit voor hond en baas het prettigste en veiligste.  " Suzanne en Luca Juist dat afgeven kan problemen opleveren omdat dat geoefend is.Je schrijft het hier zelf Suzanne, het afgeven KAN problemen opleveren maar dat hoeft niet per definitie. Dat maakt, dat het afpakken bij nood wel gaat.Alaska's Finest schrijft hier toch echt dat dat bij haar niet ging.Dan kan jij daarna wel weer met hele theorieën komen over het hoe en waarom maar punt is dat je stelling niet klopt.Wij geven nooit een advies te ruilen met voer of speeltjes.Dat kan dat jullie dat advies niet geven maar er zijn legio trainers en gt's die juist wel aanraden je hond te leren dingen af te geven.Maar blijkbaar hebben die het allemaal mis want jullie....het kan toch ook zomaar een verschil in aanpak zijn?Mijn honden geven nl wel alles af en ik hoef het niet eens te ruilen.Het zou ook wel een vreemde gewaarwording zijn als ik met mijn hond aan het apporteren ben dat er iedere keer geruild moet worden en dat hij, zoals jij schrijft, de laatste bal niet wilt afgeven.In mijn ogen is er helemaal niets mis mee om je hond aan te leren iets af te geven.Af en toe mogen ze in huis een speeltje hebben en als het tijd is om op te ruimen heb ik geen zin achter drie honden aan te rennen om speeltjes af te pakken.Ik zeg dus simpelweg dat het tijd is om op te ruimen en de speeltjes worden gebracht en gaan in de kast, zonder gegrom en stress.Dat werkt dus voor ons in de praktijk het prettigst en veiligst En nee, het gaat ook niet over mijn honden maar blijkbaar bestaan ze dus wel, honden die er geen probleem mee hebben iets af te geven.
honden page profiel pienpien schreef in lymfeklier kanker rottweiler
Ik heb helaas ook ervaring met deze ziekte, mijn vorige hond had het ook.Ik heb mijn ervaring al eens eerder gedeeld en heb het hier gekopieerd en een kleine aanvulling geschreven.12 september 2011 is bij mijn hond door middel van een biopt ook lymfklierkanker vastgesteld.Ik ging voor een hoestje naar de dierenarts en kwam met een terminale hond thuis...Ik heb op dit hoestje na niets aan mijn hond gemerkt, sterker nog ik trainde 2X per week met mijn hond en ook de trainers hebben nooit iets aan hem gemerkt..Na een telefonisch consult dacht men aan een "gewone" kennelhoest, ook omdat bij mijn hond enkele maanden daarvoor bloed en urine was nagekeken.Dit had ik laten doen als gewone check omdat mijn hond nog veel trainde en hij inmiddels 9 jaar was, ik wou gewoon zeker weten dat hij het nog allemaal aankon.Om die reden ben ik na 3 dagen alsnog naar de dierenarts gegaan in de veronderstelling dat hij een antibioticakuur voor de hoest zou krijgen.Nou de uitslag is bekend...Mijn hond bleek al in de laatste stadia te zitten, behandelen had geen zin meer.De enige optie die wij nog hadden om het verloop humaan te rekken was het geven van prednison.Na 2 dagen was hij ogenschijnlijk weer in orde op de bijwerkingen na.De bijwerkingen waren idd veel drinken en honger.Door het vele drinken moest hij ook continu plassen en haalde hij niet altijd de tuin meer waardoor hij regelmatig (voor mijn gevoel) liters binnen liet lopen.Ik had met liefde nog heel wat jaren zijn liters urine willen ruimen maar helaas heeft dat niet zo mogen zijn.26 september 2011, 2 weken na de diagnose, hebben wij met pijn in ons hart hem in moeten laten slapen.Om exact de reden die Heleen al heeft aangegeven, de klieren in zijn keel zwollen dermate snel op dat hij het benauwd kreeg en in het geval van mijn hond ging dit wel heel snel.Ik heb dus geen ervaringen met andere middelen, enkel mijn eigen ervaring.Ik denk dat er ook verschil zit in welk stadium je hond zit qua behandelen.Mijn "onderzoek" heeft echter opgeleverd dat het enkel een kwestie van rekken is.Hoe ver je bereid bent te gaan is voor ieder een persoonlijke keus.Ik hoop dat je nog lang van Mado kunt genieten en wil je heel veel sterkte wensen!!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv/blikvoeding
Dr. Clauders en Stuzzy Dog zijn volwaardige blikvoedingen, met een hoog vleespercentage. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Help mijn hond is gebeten
Ik kan me niet voorstellen dat je moeder vindt dat de dierenarts niet nodig is ! Deze is nu juist wel nodig, omdat het echt heel erg belangrijk is,dat je hond goed onderzocht wordt, want niet alleen de wonden moeten goed verzorgd worden, maar bovenal ook beschadigingen die je aan de buitenkant niet kunt zien, zoals een beschadiging van de blaas ! De hond heeft meestal een shock na zo'n aanval en daar is echt een dierenarts voor nodig, ook een eventuele tetanus-injectie, tegen een infektie waaraan de hond kan sterven ! Ik schrik hier wel van, het doet me weer denken aan die bijna fatale aanval, waarbij Luca zo erg gebeten was, dat hij in mijn serre geopereerd moest worden en niet meer vervoerd kon worden. Mede door de snelle behandeling, heeft hij het overleefd !! De nazorg is ook belangrijk, te meer omdat je moet weten, hoe je de wonden kunt schoonhouden en behandelen. Heel veel sterkte!
honden page profiel pienpien schreef in Noortje, foto's van vroegah
Wat grappig om te zien dat luie Noor en actieve Noor een totaal andere uitstraling hebben 
honden page profiel pienpien schreef in Niet luisterende loslopende honden irritatie
" De meeste honden, zitten helemaal niet te wachten op enig contact met vreemde honden." Suzanne en Luca Of dat voor de meeste honden geldt durf ik niet te beweren, ik kan wel over mijn eigen honden oordelen.Het grappige is dat ik wat dat betreft twee uiterste heb.Mijn border collie zoekt graag de interactie met andere honden op, wat niet eens spel in hoeft te houden maar net wat Liz beschrijft het rennen met een andere hond.Mijn Spaanse is juist heel erg afwachtend en wordt niet graag benadert door een vreemde hond.Als zij het tempo kan bepalen is er niets aan de hand maar ze is echt niet gediend van een vreemde hond die even komt buurten.De jongste vindt iedere hond leuk maar maakt wel heel voorzichtig kennis.Als de vreemde hond niet afwijzend is gaat ze over tot spel.Maar zodra de vreemde hond het signaal geeft dat het genoeg is neemt ze afstand.
honden page profiel pienpien schreef in Niet luisterende loslopende honden irritatie
Ontopic dan Ik heb in de loop der jaren geleerd me niet zo heel snel meer te irriteren aan het gedrag van andere honden, of eigenlijk hun baasjes.Momenteel heb ik drie honden en ik moet eerlijk zegen dat dat toch wel eens een uitdaging is om ze alledrie in de gaten te houden.Twee van de drie luisteren goed, met daarbij de kanttekening dat het geen machines zijn dus het komt echt wel eens een keer voor dat er een spontaan bananen in haar oren heeft In augustus is nummer drie erbij gekomen, een totaal ontspoorde, onopgevoede obsessieve border collie, en dan druk ik me nog mild uit Als ik alleen met mijn honden ga lopen doe ik dat om beurten, of ik loop met mijn twee "luisterende" exemplaren of ik loop met hellboy (zoals ik haar liefkozend noem  ).Mijn honden lopen over het algemeen los (waar dat mag) kom ik iemand anders tegen roep ik mijn honden bij me en lijn ze aan, kleine moeite en geen irritaties over en weer.Ik merk doordat ik dat consequent doe dat andere eigenaren zodra ze mij zien hun hond ook bij zich roepen.Soms zijn er momenten dat de honden wel gezamenlijk los gaan en dat gaat gewoon in overleg met de andere baasjes.Mijn oudste border collie luistert erg goed en kan ik gewoon los bij mij houden als er andere honden zijn.Maar ik zie het als een vorm van beleefdheid om haar aan te lijnen.
honden page profiel pienpien schreef in Niet luisterende loslopende honden irritatie
" Dus blijkbaar is er wel een uitzondering op de regel.En als dat voor mensen geldt zou dat ook zomaar voor honden kunnen gelden.Al jouw theoretisch kennis en google vaardigheden zijn bewonderenswaardig maar je gaat nogal eens voorbij aan de praktijk.Dat je meekijkt met een gedragstherapeut maakt jou geen gedragstherapeut.Er zijn meerdere wegen die leiden naar Rome en ik krijg bij jouw posts vaak het idee dat je niet buiten de theorie kunt denken en niet open staat voor een andere kijk of denkwijze...want volgens jouw boekje.....Dat vind ik jammer want je schiet zo je doel voorbij, mensen gaan je posts overslaan omdat ze een hoog "dramgehalte" hebben (niet lullig bedoelt) terwijl je regelmatig bruikbare tips hebt.  " pien Excuses Suzanne als je dit als persoonlijke aanval hebt opgevat, dat was geenszins de bedoeling.Vandaar dat ik het positieve even benadruk Excuus TO, ik wilde je topic niet om zeep helpen 
honden page profiel pienpien schreef in Niet luisterende loslopende honden irritatie
" Waar zeg ik dat jou reactie niet klopt?   Jij vind het drammen, ik geef een reactie, die volgt op reactie. Je denkt dat ik het zie als een persoonlijke uitdaging of aanval om iemand zijn ongelijk te bewijzen. Ik zie het als een discussie, met voors en tegens en voors en tegens. Daar is in mijn ogen niets mis mee.   Dat laatste vind ik ook, soms iets als kennisgeving aannemen. Je kan ook van mij iets aannemen. " Suzanne en Luca Het is me ineens duidelijk waar de hetze van Liz jegens jou op gebaseerd is Je wilt zelfs van een mededeling (lees; kennisgeving) een discussie maken 
honden page profiel pienpien schreef in Niet luisterende loslopende honden irritatie
"  Als er honden zijn, waarbij het leervermogen om een of andere wijze is aangetast, dan zal ander gedrag aanleren lastig of onmogelijk kunnen zijn. Dat klopte heb t gelijk.   Drammen?   Ik geef gewoon netjes reacties. Ik sta zeker open voor andere zienswijze, tot nu zie ik in dit topic, geen argument om mijn ziens wijze te veranderen.     " Suzanne en Luca En ik vertel je net netjes wat IK vind.IK vind dat je je vastklampt aan theorieën en IK vind dat je post vaak een hoog "dramgehalte" hebben.Alleen al het gegeven dat dat volgens jou niet klopt...met andere woorden, dat kan IK niet vinden, bevestigd dit.Je hoeft niet iedere andere mening, denkwijze of uberhaupt post aan te grijpen als persoonlijke uitdaging of aanval om iemand zijn ongelijk te bewijzen.Soms...heel soms kan je dingen ook gewoon als kennisgeving aannemen.Maar goed dat vind IK 
honden page profiel pienpien schreef in Niet luisterende loslopende honden irritatie
" Door de aangeboren afwijkingen die je noemt, is het „normale” leervermogen verstoord.   Uiteraard wordt trainen dan lastig tot onmogelijk. Ik had er blijkbaar bij moeten vermelden: uitgaand van het normale leervermogen kan je bij de hond gedragingen ombuigen. Dit geheel afhankelijk van de inzet van de baas.     " Suzanne en Luca Dus blijkbaar is er wel een uitzondering op de regel.En als dat voor mensen geldt zou dat ook zomaar voor honden kunnen gelden.Al jouw theoretisch kennis en google vaardigheden zijn bewonderenswaardig maar je gaat nogal eens voorbij aan de praktijk.Dat je meekijkt met een gedragstherapeut maakt jou geen gedragstherapeut.Er zijn meerdere wegen die leiden naar Rome en ik krijg bij jouw posts vaak het idee dat je niet buiten de theorie kunt denken en niet open staat voor een andere kijk of denkwijze...want volgens jouw boekje.....Dat vind ik jammer want je schiet zo je doel voorbij, mensen gaan je posts overslaan omdat ze een hoog "dramgehalte" hebben (niet lullig bedoelt) terwijl je regelmatig bruikbare tips hebt. 
honden page profiel pienpien schreef in Niet luisterende loslopende honden irritatie
" Ook mensen die regelmatig agressief gedrag vertonen, kunnen door trainen ander gedrag aanleren, een andere manier om met de situatie om te gaan. Net als honden    " Suzanne en Luca Je bent altijd wel heel erg stellig in je beweringen Suzanne.Ik haal er als voorbeeld even deze bewering uit.Hier beweer jij dus dat (agressieve) sociopaten en psychopaten die niet of nauwelijks in staat zijn empathisch vermogen te hebben dmv training ander gedrag aan kunnen leren?Er wordt al jarenlang onderzoek gedaan naar de (aangeboren) persoonlijkheidsstoornis van deze groep en nu blijkt dat het antwoord heel simpel is....training 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag Peppertje
Heel veel sterkte. Wat verdrietig. Ze is voor altijd in je hart.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jack russell Livia's pups ruim 5 weken alweer . .
Van harte ! Wat zijn ze schattig !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Waar darf kvv en snacks kopen
Op "Voerwijzer" staan de merken met hun verkooppunten en richtprijzen. Er zijn een aantal sites waar je diverse soorten kvv ed. kunt bestellen en ook laten bezorgen.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Afscheid van Diesel
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welk kvv?
Eukanuba is jaren geleden erg in het nieuws geweest, door de verschenen filmpjes van gewonde en stervende beagles, die gebruikt werden voor al die onzinnige proeven. Ze hebben in de tijd erna heel veel moeite gedaan, door leuke hondenreclame, om hun image weer op te vijzelen. Dat is deels gelukt. Ik ben er toen onpasselijk van geworden en als ik er nu over schrijf, weer. Ik zou je willen aanraden eens op Voerwijzer te kijken, daar staan de merken kvv, verkooppunten, ingredienten en richtprijzen. Zelf geef ik al jaren kvv: Barfmenu van Tinlo, Raw4Dogs, Carnis, zoveel mogelijk variatie van vlees en vis. Romeo krijgt geregeld pens, groentes, een eitje. Veel variatie.      
honden page profiel pienpien schreef in Noortje, foto's van vroegah
Ach arme Noortje, ik snap dat jullie beide geschrokken zijn Wat jammer dat ze nu het strand niet meer op mag.Maar goed, het is nu eenmaal niet anders.Hopelijk vermaken jullie je op een andere manier ook.Nog veel plezier 
 

Vrienden van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van carlahonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van Stephan , Kyra  en Maya en Lunahonden foto van  karin en yuki en namihonden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van meert nancyhonden foto van esther honden foto van Eva & Yoolshonden foto van pienhonden foto van Nicole, Guus en Puk?honden foto van Anja, Lizzie†  en Lunahonden foto van Noella en Igorhonden foto van Anny en Lancehonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Daantjehonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Erikhonden foto van Merry & Mehonden foto van gerda goudvishonden foto van Georges Desmethonden foto van silkehonden foto van Kier & Ziggy honden foto van chantalhonden foto van stippelteamhonden foto van Paul Bo en Pip!!!!honden foto van nathanhonden foto van Dannyhonden foto van Laura & Tarahonden foto van Nadine honden foto van Nadine honden foto van Kimhonden foto van Larahonden foto van Nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^