HondenPage baasje Niekje,Juno en Zoë

Wat schreven de vrienden van Niekje,Juno en Zoë op het forum

honden page profiel LindaLinda schreef in Balletjes indalen
Onze Teddy is nu 3,5 maand oud en zijn balletjes zijn nog niet ingedaald. Is dit normaal ? Tot wanneer kunnen ze indalen?
honden page profiel LindaLinda schreef in Chihuahua pup 12 weken in bed of niet?
Hij heeft een puppy plas pad naast zijn mandje. Ja, ik ben bang dat straks alleen maar in bed wil....
honden page profiel LindaLinda schreef in Chihuahua pup 12 weken in bed of niet?
Onze Chi pup is nu bijna 12 weken, we hebben hem anderhalve week in huis. Hij ligt in een mandje naast ons bed. De eerste nacht alleen een minuut of tien gepiept en daarna 's nachts niet meer gehoord. Sinds een paar dagen wordt meneer echter 's nachts wakker en begint te piepen. Ik zet hem dan terug in zijn mandje en spreek hem toe. Hij gaat dan weer slapen. Alleen, rond een uur of 6 wordt hij voor de derde keer wakker en blijft dan piepen. Wat is wijsheid? Hem dan laten plassen/eten en hem in bed nemen? Ik ben bang dat hij dan steeds vroeger in bed wil. Ik kan niet slapen als hij niet stilligt :) Of niet in bed nemen? En zo niet, wat kan ik het beste doen aan het piepen?
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in Koortsblaasjes?
Dank je voor de tips! Isobethadine aangedaan en droogt wel uit. Was aant denken dat ze idd wel heel Erg langs die kant op haar kong knauwt... Mss zo scheurtjes... En vaseline preventief?
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in Koortsblaasjes?
Geen koorts, eet goed, geen diarree en ze is superfit en levendig!
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in Koortsblaasjes?
Hoi allemaal, Even een vraagje onze pup van 8 maanden heeft sinds enkel dagen precies een paar kloofjes en korstjes aan de buitenkant van haar mond. Mondhoeken ook. Heb er al wat terramycine aangedaan maar weet niet wat die zou kunnen zijn. Iemand raad?
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in Onvaste stoelgang
Ok alvast bedankt voor de goede raad allemaal. Jaimie, wat eet je hond nu dan?
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in XL Large bench te koop
Bench aangekocht midden januari Zeer groot. Voor grootste maat van honden. Aangekocht aan 100 euro. Mag weg voor 50 euro. Voor foto's en vragen stuur je maar berichtje.
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in Onvaste stoelgang
Hoi allemaal, Ik heb 2 vraagjes: 1: bestaat er een natuurlijke vorm van ontworming? 2: onze pup maakt wel 5x per dag stoelgang in de vorm van een worstje maar is niet erg vast. Momenteel eet ze Hills puppy voeding met kip. Ik vind dat ze TE vaak stoelgang maakt of is dit een gedacht. En zijn er tips voor andere voeding zodat deze vaster is. Ze komt ook niet goed bij omdat ze zo vaak stoelgang maakt. Alvast bedankt :)
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in Aanhoudende vulvitis
Hallo iedereen, Wij zijn een week geleden naar dierenarts gegaan omdat onze hond telkens een druppel of sliertje etter aan vagina had. Alles onderzocht. Het is Geen baarmoederonsteking. Antibiotica gekregen. Spoeling. Gisteren laatste dag antibiotica. Vandaag opnieuw sliertje etter... Was al een paar dagen geleden dat we nog iets hadden gezien.... Wat nu?
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in Geadopteerde hond 6 maand, wil niet zindelijk worden
Ok, dan maken we ons geen zorgen. :) Ja Tomorrowland horen wij vauit onze tuin. :) Daar moeten we niet naartoe. Hihihi
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in Geadopteerde hond 6 maand, wil niet zindelijk worden
Hoi, Alvast bedankt allemaal voor de info. We gunnen haar zeker alle tijd, maar we dachten dat wij mss iets fout deden. Ja op ons terras doet ze wel plasjes en in de hondenwei, wnr ze dus geen leiband heeft, doet ze plasjes en kakjes. :) Ok dus het is gewoon een kwestie van tijd. :) Ze is gevonden op 1 maand oud met broers en zussen. Ze hebben moeten vechten om hen erdoor te krijgen. En ze is rechtstreeks naar het asiel gegaan. Ze doet het zeker goed, maar is vaak wel wantrouwig... Maar dat betert elke dag! En ze is op 2 weken al 2 kilo bij! Oef, want ze was heel mager.
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in Geadopteerde hond 6 maand, wil niet zindelijk worden
Ze komt vanuit Spanje, uit het asiel. Ze is op 1 maand oud gevonden in een vuilcontainer. We vinden het gewoon raar, dat het sommige dagen supergaat en dan plots weer niet. :( Ok maar dan panikeren we nog niet. :) Snachts slaapt ze op een dekentje super flink. Soms gaat ze dan op de doek en soms gaat ze ergens anders plassen...
honden page profiel Des & Finn & TitaDes & Finn & Tita schreef in Geadopteerde hond 6 maand, wil niet zindelijk worden
Hoi allemaal, Ik heb even jullie tips nodig. 2 weken geleden hebben we onze adoptiehond gaan halen op de luchthaven. Ze is 6 maand oud, en een superlieve hond. Alleen zindelijk worden is best moeilijk. Tijdens wandelingen doet ze niets, op plastieken gaat ze heel goed 2 dagen dan weer enkele dagen niet, dan weer wel. Aan de leiband wil ze echt geen plasje of kakje doen. In de honden wei als ze losloopt dan weer wel. We vinden het raar dat ze flink op de doek gaan enkele dagen en dan plots weer niet. Tips? Groetjes
honden page profiel LindaLinda schreef in Flubenol
Ik heb mijn honden Flubenol tabletten gegeven, maar zag dat deze over de datum waren. Kan dat nog kwaad?
honden page profiel LindaLinda schreef in Hond valt andere hond uit roedel aan
De aanleiding is onduidelijk. De mini-york en hij spelen ook vaak, de kleine lebbert hem dan af. Pijn of stress is zeker niet aan de orde.
honden page profiel LindaLinda schreef in Hond valt andere hond uit roedel aan
Onze teckel van 3 heeft in een maand tijd 1 van onze andere honden, een mini-york aangevallen. De eerste keer had hij hem flink te pakken; d.w.z. de kleine had een wond. Nu net zit ik op de bank en valt hij hem weer aan: de teckel maakte een raar grommend geluid en beet (niet doorbijten) weer in de nek. Verschillende vragen: - hoe kan dit komen? Normaal zijn het dikke vrienden - hoe haal in zo'n geval de hond van de andere hond af; mijn vader is wel eens gebeten toen hij twee teckels uit elkaar haalde - zit in elke hond "agressie"? Ik ben wel een beetje bang dat het een keer fout gaat. Ik laat ze i.i.g. niet alleen samen..
honden page profiel LindaLinda schreef in boos op vuurwerk
Onze Dickie is niet bang voor vuurwerk, maar wordt boos. Bij elke knal moet meneer blaffen. Hoe pak je dit aan? Dit is natuurlijk heel anders dan als ze bang zijn?!
honden page profiel LindaLinda schreef in Dalmatier Rotterdam
Gelukkig!!!! d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b Bedankt voor het bericht Ina!!!
honden page profiel LindaLinda schreef in Dalmatier Rotterdam
Misschien staat het hier ergens, maar heeft iemand iets gehoord hoe het afgelopen is met de Dalmatiër in Rotterdam?
honden page profiel LindaLinda schreef in helemaal verliefd op marktplaats hondje
Wij hebben onze Teckel met stamboom ook via MP. Alles prima in orde: wil dus echt niet zeggen dat je alleen broodfok hebt via MP. Zelf je gezond verstand gebruiken..
honden page profiel LindaLinda schreef in Manner band - binnenplassen
Ik heb ook een plasband gebruikt tegen het markeren. Hier heeft de plasband wel geholpen,hij had snel door dat het markeren niet meer werkte. :) Van welk merk had jij de plasband?
honden page profiel LindaLinda schreef in Manner band - binnenplassen
Twee van onze honden plaasen bij mijn ouders binnen op het tapijt. Is zo'n "manner band" een idee? http://www.crystalsnowdancers.com/WebwinkelPHP/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=107&Itemid=10107 Wie heeft ervaringen of andere oplossingen? Afleren lukt niet....
honden page profiel LindaLinda schreef in Is dit ook in Nederland te koop?
Ik zag op de website van de Amerikaanse dierenbescherming volgend artikel: http://www.aspcaonlinestore.com/product/35895 heeft iemand dit hier ergens gezien?
honden page profiel LindaLinda schreef in Tinlo
Als je vijf verschillende soorten Tinlo geeft, is het toch een "complete" hondenvoeding, waar je niks meer bij hoeft te geven? Waarom staat er dan op de verpakking: "Aanvullende diervoeder voor gezelschapsdieren"
honden page profiel LindaLinda schreef in Lip optrekken
Onze Tapaz trekt ook altijd zijn lip op als teken van speelsheid... Ik dacht eerst ook agressie maar hij is dan helemaal niet agressief, maar gewoon blij..
honden page profiel LindaLinda schreef in Everlasting treat ball
Er zijn ook everlasting fun ballen; ideaal voor onze sloopgrage teckel: http://www.dursydog.nl/product/324/332/treat-dispensing-chewball/250922/52854 3,25 verzendkosten
honden page profiel LindaLinda schreef in mikai met zijn julius k-9 tuigje (foto's)
Mooi hoor!!!
honden page profiel LindaLinda schreef in Teckel, 2 jaar, plast sinds kort weer binnen
Maar jullie accepteren dit gedrag of....??? Nee, uiteraard niet. Meneer wordt wel op zijn fouten gewezen en weet ook dondersgoed wat hij heeft gedaan en dat dat niet mag, maar dat bedoel ik met echte teckel: het boeit hem niet... Hij is bijna 3 maar heeft nu een zeer recalcitrante periode...
honden page profiel LindaLinda schreef in Teckel, 2 jaar, plast sinds kort weer binnen
Onze Teckel plast ook binnen als wij er niet zijn, plast van blijdschap en trekt enorm aan de riem. Hij is superlief en aanhankelijk, eigenwijs en eigengereid en doet niets waar hij geen zin in heeft. Je hebt dus een typische teckel met Beans!
 

Vrienden van Niekje,Juno en Zoë

honden foto van Lindahonden foto van Des & Finn & Tita

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^