HondenPage baasje Björn Schuurmans - Kuoon.nl

Over Björn Schuurmans - Kuoon.nl

honden foto van Björn Schuurmans - Kuoon.nl Dit zijn mijn huidige twee honden Esry von Mayernhof (Duitse Herder Lang Stokhaar) en Bizou Oet de Poeterië (normale Duitse Herder, werklijn).
Zelf ben ik instructeur behendigheid bij VDH kringgroep Sirius, maar beoefen ik ook de africhting met mijn honden. Ik beheer een eigen site (www.kuoon.nl) dat volledig gaat over de hondensporten. Mocht je daar aanvullingen op hebben hoor ik het graag.

Esry heeft UV en IPO-2 behaald, maar IPO-3 zit er helaas niet in.
Met Bizou heb ik helaas een hele tijd stl gelegen vanwege een knieoperatie in 2010, maar daar pak ik beide takken van sport nu weer mee op.

Krabbels aan Björn Schuurmans - Kuoon.nl

honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 10 oktober om 13:27
zeer mooie herders grts pootjes yago rino x
honden page profiel EstherEsther schreef om 07 maart om 09:24
Hoi Björn, Thanks voor de compliment. Zie dat jij dezelfde sporten doet als wij, leuk:) Met onze Border kruising doe ik agility. Met Spike de DH LSH (werklijn) op dit moment is ie 7,5 maand gaat mijn man de Schützdienst doen en agility!
honden page profiel Björn Schuurmans - Kuoon.nlBjörn Schuurmans - Kuoon.nl schreef om 06 maart om 19:27
Esry is 5 en Bizou is 1.
honden page profiel MireillevdwMireillevdwspeciaal aangestelde fokker schreef om 06 maart om 14:32
Bedankt voor je compliment! Je hebt zelf ook een prachtstel! We vinden het echt heerlijk om met onze honden bezig te zijn. Er zijn zelfs plannen om over ongeveer een jaar er een 3de bij te nemen, maar dan een teef. We zijn helemaal verslaafd!!!
honden page profiel Björn Schuurmans - Kuoon.nlBjörn Schuurmans - Kuoon.nl schreef om 28 februari om 19:08
Dank jullie wel. Esry is 5 (wordt 2 mei 2012 6 jaar) en Bizou is 1 (wordt 17 oktober 2012 2 jaar). Ze hebben inderdaad veel plezier en spelen dan ook praktisch de hele dag, behalve als ze slapen (de rest van de dag dus:) )
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 26 februari om 22:22
Geweldig mooie Herders!!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 23 februari om 13:20
Goh wat een prachtige honden en wat hebben ze een plezier, dat zie je zo op de foto's !! Hoe oud zijn ze ?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Björn Schuurmans - Kuoon.nl heeft 177 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Björn Schuurmans - Kuoon.nl zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Björn Schuurmans - Kuoon.nl was voor het laatst online 9 jaar, 8 maanden, 4 weken, 1 dagen, 16 uur, 45 minuten, 20 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^