HondenPage baasje Heidi de Roo

Over Heidi de Roo

Even voorstellen.

Hallo Ik ben Heidi de Roo en heb mijn hulp als vrijwilligster aangeboden bij Stichting Basset Herplaatsen Nederland. Ik ga meehelpen in de noodopvang en huisbezoeken afleggen waar nodig.
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen (meisje en jongen). Wij hebben 1 hond, Schnauzer, een chincilla en 2 Franse hangoor konijnen. Het liefst was ik in het bezit van een kinderboerderij maar dat zal altijd een droom blijven.
Waarom heb ik gekozen voor de basset hound?
De basset hound heeft altijd mijn aandacht getrokken 1. om zijn uiterlijk en 2. om zijn karakter. Hoewel ik er weinig ervaring mee heb. Daarom wil ook heel graag deze hond leren kennen en zal me ook goed laten informeren en veel over zijn karakter gaan lezen. Zelf een basset hound aanschaffen zal niet lukken omdat ik een drukke baan heb, daarom dat ik deze vorm gekozen heb.
Hopelijk hebben jullie nu een indruk van mij en mochten jullie tips en trucs hebben houd ik me aanbevolen.

Gr. Heidi

Krabbels aan Heidi de Roo


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Heidi de Roo heeft 0 ontvangen.

Berichten en online status
Heidi de Roo was voor het laatst online 12 jaar, 22 uur, 49 minuten, 13 seconden geleden

Honden Foto's

Heidi de Roo heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^