HondenPage baasje Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†

Wat schreven de vrienden van Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† op het forum

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in reclame tussen berichten
Ik m’n phone ziet alles er normaal uit. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in there is no spoon
Sowieso zijn ‘wetenschappelijk bewezen’ dingen ook niet altijd de waarheid. Er zijn genoeg dingen waar wetenschappers het niet over eens worden, of waarvan na een aantal jaar met nieuwe technieken juist het tegendeel wordt bewezen. Dingen die vroeger gezond werden geacht zijn nu juist ongezond etc etc. (en dan heb ik het nog niet eens over alle onderzoeken waar mee gesjoemeld wordt voor geld). De medische wetenschap is constant in ontwikkeling. Wat nu alternatief wordt genoemd kan over 10 jaar regulier zijn. Enkel omdat de techniek nog niet bestaat om bepaalde resultaten te kunnen meten wil niet zeggen dat er geen resultaat is. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Wel honger, niet eten
Kan zijn dat het bij de leverancier niet goed bevroren is geweest. Heeft het wel dezelfde kleur? Ruikt het hetzelfde? Misschien heeft deze rol vooraan gelegen in hun vriezer waardoor die niet goed koud is gebleven. Ik zou een andere rol proberen. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Past een Australische herder bij ons?
Heeft het verschil in karakter dat hier beschreven wordt misschien ook iets te maken met de lijnen waar de honden uit komen? Ik kan me voorstellen dat bepaalde lijnen fanatieker en energieker zijn dan andere. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in ziekte van cushing
Dames, misschien deze discussie elders voeren? Het wordt erg off-topic. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Onderzoek katten- en hondenvoeding
Waar heb je je huisdier aangekocht (vrienden, fokker ...)? Goede fokker Wanneer beslis je welke voeding je kiest voor je huisdier? Een paar weken na de aankoop. Eerste dagen krijgt de hond het voer dat bij de fokker gegeven werd.  Wanneer wissel je van dierenvoeding? Wanneer ik betere vind, wanneer de hond het niet meer wil eten, wanneer de hond het er niet goed op doet (doffe vacht, veel ontlasting, veel drinken, traanogen etc) Waarom kies je voor een bepaalde soort voeding? Goede kwaliteit vlees, duidelijkheid over ingrediënten, hond eet het graag, makkelijk te bestellen, kleine porties te koop.  Waar vind je dat er nood aan is omtrent dierenvoeding? Voorlichting Hoe belangrijk is het dat droge dierenvoeding vers is (minder dan 1 week geleden gemaakt)? Nooit in verdiept, ik voer voornamelijk vlees Zou je online dierenvoeding aankopen? Ja doe ik nu ook   Abonnementsformule of éénmalig? Eenmalig maar wel van dezelfde site. Abonnement is niet handig aangezien mijn hond van afwisseling houdt.  Mattijs  
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Dominantie testen door pup op rug te leggen ?
Aaaaw zo schattig  Lekker genieten ipv druk maken over wie er de baas is. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Hoeveel kun je leren...
Wel goed, niet goed, de meningen zullen verdeeld blijven.    Het enige dat ik (als stille meelezende ramptoerist) nog wel zou willen toevoegen is dat je tegenwoordig steeds vaker ziet dat mensen dieren in bepaalde (onwenselijke en/of onnatuurlijke) situaties brengen voor internet aandacht. Ik zeg niet dat dat in dit filmpje het geval is, maar het gevaar dreigt dat mensen dan het welzijn van een dier uit het oog verliezen. Dat geldt voor allerlei soorten filmpjes. Van zogenaamd grappig en schattig tot educatief. Facebook staat bol van discussies waarin mensen die hun zorgen uitspreken over een filmpje worden afgeschilderd als azijnpissers en droeftoeters.    Laten we elkaars mening respecteren en ipv elkaar af te kraken blij zijn dat er mensen zijn die zich zorgen maken om het welzijn van dieren. Of dit nu terecht was of niet. Mensen bedoelen het goed en doen niemand kwaad.
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in annuleren
Ik kan me eerlijk gezegd niet herinneren of ik voor Twinko een aanbetaling heb gedaan. Maar om te zeggen dat goede fokkers dit niet vragen vind ik erg kort door de bocht. Ik weet dat de fokker van Twinko een tijd lang met een geannuleerd pupje is blijven zitten (of eentje die terug gekomen is, dat weet ik niet precies meer). Maar dit was niet omdat er geen andere kopers waren maar omdat ze zelf geen goed gevoel had bij de potentiële kopers. Ze stelt zelf best wat eisen aan nieuwe baasjes en daar is niks mis mee. Dus als zij wat meer zekerheid zou willen hebben dat een pup werkelijk een huisje heeft gevonden dan kan ik me dit best voorstellen. Zij steekt zelf een boel tijd in het vinden van een goed baasje. Zeker bij populaire rassen als chihuahua’s is het echt goed zoeken soms. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in annuleren
Wat aan het woord ‘aanbetaling’ begrijpen mensen niet??? Of je het er nu mee eens bent of niet, je bent zelf akkoord gegaan toen je de aanbetaling deed. En een aanbetaling krijg je niet terug. Dat is het hele idee van een aanbetaling. Niks schimmigs en vaag aan, dat is gewoon wat het betekend. De fokker zou überhaupt geen reden hoeven geven waarom ze de aanbetaling niet terug geeft. Dat doet een vliegtuigmaatschappij toch ook niet.. Je kunt beter vóórdat je een aanbetaling doet vragen waarom dat nodig is. En als de reden je dan niet zint zie je van de koop (en aanbetaling) af. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Aanstellen voor bedtijd.
Ja hier ook zo’n drama queen. Bijvoorbeeld aan het einde van de werkdag als we naar huis gaan. Dan lachen collega’s altijd omdat het lijkt alsof ik Twinko zwaar mishandel. Wanneer ik hem bij de deur roep komt hij heeeeel traag en met z’n staart tussen z’n poten aangelopen. Oren plat. Bibberen. Alsof ik hem ieder moment de trap af ga gooien. Eenmaal aangekomen bij mijn fiets is er niks meer aan de hand.  Ook wanneer iemand hem een koekje geeft kan hij soms in één kruipen alsof hij een klap gaat krijgen, terwijl hij die nooit gehad heeft.  Ik heb geen idee waarom hij dit doet. Ik lach er meestal maar een beetje om en geef hem een extra aai.  
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Beer in de Ardennen
Wat is het toch een heerlijk ventje! 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in annuleren
Er worden hier bewust hele belangrijke delen uit het verhaal weg gelaten, namelijk de reacties van TS op de fokker. Dat zegt mij al genoeg. 
honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende schreef in Even voorstellen: Pixel de Chihuahua
Beterschap voor Pixel
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in annuleren
Tja lastig. Ergens kan ik de fokker begrijpen. Mensen liegen soms namelijk over de meest verschrikkelijke dingen om onder een afspraak uit te komen. Hiermee zeg ik niet dat TS liegt, helemaal niet!! Begrijp me alsjeblieft niet verkeerd.  Maar als TS de avond ervoor al sterk zijn twijfel heeft uitgesproken over de aankoop, en de dag erna daar vanaf ziet vanwege een plots ziek geworden moeder.. tja.. je weet het niet. We horen maar 1 kant van het verhaal.   Maar goed, in geval van twijfel zou het ze wel sieren als ze het gesprek aangaan met TS, en niet deze blokkeren. Daarnaast vind ik hun verhaal over ‘nieuwe foto’s maken’ etc ook erg slap. Ze hadden op z’n minst een bemiddeling van 50,- kunnen voorstellen. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Verdriet om Diego.
Wat enorm verdrietig voor je. Het is heel begrijpelijk dat je van slag bent. En dit zal best nog een tijd duren. Maar hoe zwaar dat ook is, het laat ook zien hoeveel je van hem hield. En dat heeft hij geweten.    En mocht je nog twijfelen of je verdriet wel reëel is, lees dit artikel dan maar eens: https://www.vice.com/nl/article/8xkvpx/rouwen-om-je-hond-kan-nog-zwaarder-zijn-dan-om-een-mens 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in kunstheup voor Lucy
" Hallo Afgelopen weekend heb ik een paar filmpjes en foto's opgestuurd naar de dierenarts, die Lucy heeft geopereerd en gisteren werd ik gebeld. Helaas ziet hij niet veel verbetering bij Lucy. Hij stuurt ons door naar de Othopedieren. Lucy komt in aanmerking voor een orthese (hoera !!!!!) Ze krijgt de zelfde soort orthese als Hilde & Twinko had genoemd (zie filmpje bovenaan). Ik heb vandaag direct een afspraak gemaakt. Ze zijn heel druk, dus we kunnen pas op 07.06 terecht en op 14.06 zou haar hulpstukje klaar zijn. Ik ben heel blij voor mij meisje - moest gisteren zelfs janken van geluk. Dit wilde ik even met jullie delen.   groetjes allemaal       " Lidia Zuidema Wat fijn voor je dat er een plan ligt. Natuurlijk zou je liever horen dat Lucy volledig gaat herstellen, maar die kans was erg klein. Daarom kan ik me voorstellen dat je nu heel blij bent met dit nieuws! Straks kan ze weer heerlijk rennen met haar stoere orthese!
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in kunstheup voor Lucy
Wat geweldig! Heerlijk om haar zo te zien. Ik kan me voorstellen dat dit je enorm goed doet. En haar ook. Ze zal vast heerlijk geslapen hebben na afloop 
honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende schreef in Hieperdepiep Simba is jarig
Bedankt voor alle felicitaties.  Hij heeft een leuke dag gehad. 
honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende schreef in Hieperdepiep Simba is jarig
Vandaag is hij alweer 6 geworden.  Gefeliciflapstaart kleine man
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Wat kost jullie hond per maand?
" Ook geen da kosten jaarlijks? Ik kom tegen de 200 euro standaard,heb ik gedeeld door 12. " Monique Ik heb geen jaarlijkse standaard kosten van de da. Eens in de zoveel tijd worden de tandjes schoon gemaakt, dat zal gedeeld dan op 6,- per maand uitkomen. Titterbepaling is voor komende 3 jaar goed dus geen ent kosten.  Teken en vlooien is Vectra 3D pipetjes. Koop ik enkel voor zomer/vakantie maanden. Geen idee wat dat kost.    Eerlijk gezegd weet ik van weinig dingen voor Twinko wat ze kosten  
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Wat kost jullie hond per maand?
20,- voer 5,- snacks 10,- verzekering 10,- hondenbelasting 10,- losloop boete (gem. 1x per jaar á 120,-)   55,- per maand dus
honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende schreef in Hieperdepiep Hoera Abu
Iedereen bedankt voor de felicitaties.  Jullie krijgen allemaal een dikke lebber van Abu.   
honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende schreef in Even voorstellen: Pixel de Chihuahua
Wat grappig dat oortje. Dochterlief was boos toen bij mijn jongste zijn oren recht gingen staan.  Ze wilde zo graag dat hij 1 of 2 hangoren had. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in kunstheup voor Lucy
Hoodes maakt idd ook braces. Vrienden van mij hebben eerst bij Hoodes en later bij Orthopedieren een brace laten maken, en eerlijk gezegd was de brace van Orthopedieren vele malen beter. Qua werking waren ze allebei hetzelfde maar de brace van Hoodes was mega groot en onhandig.  Misschien de moeite voor jullie om eens een vergelijking te maken. 
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in kunstheup voor Lucy
Ik heb dit topic niet helemaal gelezen maar heeft iemand al orthopedieren genoemd? Zij maken braces voor honden met gewrichtsproblemen, waaronder ook schoentjes. Geen idee of dat een optie zou zijn?     http://orthopedieren.wixsite.com/orthopedieren/producten
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Paklijst vakantie dolcinea
Penning waar je internationale telefoonnummer op staat? Dus +31 enz enz. En misschien een tweede om aan de andere halsband/tuig te maken.   Kussen of mand  Lampjes voor aan tuig/halsband Rabiës enting in orde? Chipnummer geregistreerd?
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in 10 jaar geleden
Wat ontzettend naar om meegemaakt te moeten hebben. Je was nog zo jong en werd niet gehoord terwijl je enkel het beste wilde voor je hond. Ik begrijp heel goed dat je in eerste instantie de hond niet wilde laten inslapen. Als ze gewoon nog alles deed. Alleen toen jij zelf zag dat het genoeg was werd er niet meer geluisterd. Wat verschrikkelijk moet dat zijn geweest voor je. En dan is ze er plots niet meer. Je hebt geen afscheid kunnen nemen. Niks. Het is heel begrijpelijk dat dit alles je nog steeds aangrijpt.    Misschien kun je het voor jezelf een beetje goed maken door iets te gaan doen voor andere honden (dieren) die het moeilijk hebben. Zamel bijv. spullen in voor het plaatselijke dierenasiel. Op de site van het asiel staat vaak wat ze kunnen gebruiken (oude handdoeken, lakens, voer, speeltjes, fleece dekens etc.).  Of misschien ken je een hondje dat af en toe een fijne lange wandeling kan gebruiken. Vraag of je die eens mag uitlaten.   Wie weet helpt het om dit verdriet een plekje te kunnen geven. Toen der tijd stond je machteloos, nu kun je wél iets doen.  
honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende schreef in Hieperdepiep Hoera Abu
Vandaag is mijn allerliefste, vrolijke altijd enthousiaste kleine man jarig.  Van deze super kleine man   Naar nu deze iets grote kleine man.   
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef in Medisch ID
Ahja adres hoeft idd niet 
 

Vrienden van Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†

honden foto van Doggyhonden foto van Nikahonden foto van Chico & Goahonden foto van Kimhonden foto van B met D&A†honden foto van Samira & *Daya* † R.I.P Shakirahonden foto van meert nancyhonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van sandrahonden foto van Sylvia Groothonden foto van Daisey & Zoëyhonden foto van tessahonden foto van evelienhonden foto van Shar, Hummer & Harleyhonden foto van Connie met Godzilla en Bohonden foto van esther honden foto van Ringo*honden foto van Michellehonden foto van C.honden foto van Carine en haar meisjeshonden foto van Just The Max   honden foto van Jessie en Eli honden foto van 3 draken honden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Madammekehonden foto van Fabienne & Vickyhonden foto van sinsy en Dexhonden foto van Donna en Basjehonden foto van Jolanda &Yentl &Luna R.i.p Shakira honden foto van Hilde & Twinkohonden foto van mariellehonden foto van Irishonden foto van Suus Q.honden foto van Elke en haar bende!honden foto van Chico & Lady, honden foto van Chloë met Luna & Fiekehonden foto van Patricia's roedel :-)honden foto van Christiena S.honden foto van Stefaniehonden foto van Anneke en de chi'shonden foto van Toby <3honden foto van LouisPearlhonden foto van Jackey & Brunohonden foto van riannehonden foto van Tamarahonden foto van Luluhonden foto van Vanitahonden foto van Twinkle & Pebbleshonden foto van Eefjehonden foto van Bedjehonden foto van Stefaniehonden foto van viktoria CHIWAWAhonden foto van bentehonden foto van Denise & Happyhonden foto van Antje en de beestenbende honden foto van geen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^