HondenPage baasje Eveline & Shai

Over Eveline & Shai

honden foto van Eveline & Shai Mijn naam is Shai. Ik woon samen met 4 mensen en 2 katten in een huis vlak bij een heel mooi park. Ik loop hier dan ook iedere dag met mijn mens met de naam Eveline. Ik vind het altijd erg leuk als Eveline de bal mee neemt dan kan ik daar lekker achter aan rennen. Vaak laat ik Eveline wel de bal zelf pakken omdat ik hem niet wil dragen. In het park kom ik altijd bekende hondjes tegen. Ik vind het leuk om dan heel hard op ze af te rennen zodat ze meteen weten dat ik er ben. Eveline vind dat niet zo leuk en dan roept ze me naam vaak, maar dat is slechts een kwestie van negeren.

Dinsdag avond ga ik altijd met Eveline naar de gehoorzaamheidscursus. Ik heb daar een hoop geleerd. Over 2 weken heb ik examen. Eveline is hier erg zenuwachtig voor, maar ik vind dat ze zich niet zo druk moet maken. Als ik mijn worsjes maar krijg.

Genoeg over mij, kijk maar lekker even naar de foto's die ik erop gezet heb. Het zijn er niet veel, maar zo kunnen jullie wel zien hier knap ik ben.

Snuffel,
Shai

PitaPata Dog tickers

Krabbels aan Eveline & Shai


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Eveline & Shai heeft 83 ontvangen.

Berichten en online status
Eveline & Shai was voor het laatst online 2 jaar, 11 maanden, 1 dagen, 22 uur, 6 minuten, 1 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^