HondenPage baasje Heidi, Bobby & Kimmi †

Wat schreven de vrienden van Heidi, Bobby & Kimmi † op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Balou zeven jaar !!
Van harte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in 6!
Van harte!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Gebroken nagel
Ik zou naar de dierenarts gaan. Romeo heeft dat ook wel eens gehad. De dierenarts wilde de nagel helemaal verwijderen, maar de nagel is afgeknipt, ontsmet en verbonden en het is het beste dat het verband 24 uur blijft zitten. Met Romeo was dat een probleem, want hij was nog niet de deur uit bij de dierenarts of hij lag op de stoep en probeerde het verband eraf te trekken. Uiteindelijk is het toch gelukt deze 24 uur te laten zitten.  Is weer prima aangegroeid.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Enquête vaccinatie
Ingevuld !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Verdriet om Diego.
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Shampoo
Cd vet en de Groene Os hebben allerlei natuurlijke producten. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Beer in de Ardennen
Foto's van Beer zijn altijd leuk !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Inentingen
De dierenarts die zegt dat het geen nut heeft, kan echt niet aan de buitenkant zien hoe het met de antistoffen gesteld is. Juist door te titeren, ook als de hond uit Spanje komt, schept dit duidelijkheid, vooral als er onduidelijkheden zijn met de antistoffen. Mijn ervaring met dierenartsen is te vaak, dat ze liever enten, op datum, omdat dat gemakkelijker is, ze dit standaard doen of er niet mee bekend zijn. Kinderen worden toch ook niet tot hun tachtigste ge-ent voor van alles en nog wat ? Waarom honden dan wel ? Vaak hebben ze niet eens een separate enting in huis, alleen cocktails ! Dat zegt toch genoeg.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hieperdepiep Hoera Abu
Van harte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wat zeg je nou vrouwtje?? (met foto)
Hilarisch ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bang voor de Robot stofzuiger
Als je schat er bang voor is, zou ik mijn moeder eens aanspreken, of ze het ding niet kan aanzetten op een ander tijdstip. Waarom moet dat ding precies om 23.00 uur aan en dan vooral als ze misschien wil rusten of slapen ? 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welk tuigje?
Romeo heeft een Happy Dog tuigje, van Finse makelij. Het tuigje bestaat uit 3 afzonderlijke delen en deze kunnen precies op maat gezet worden. Mocht een hond bv. 2 delen Medium nodig hebben en 1 deel Small, of andere combinaties, kan dat gewoon. Het zit echt als gegoten, is zeer comfortabel, makkelijk schoon te houden, voorzien van lichtgevende streepjes, zodat ze ook in het donker te zien zijn. Romeo is na al die jaren, nog geen enkele keer "ontsnapt" uit het tuigje. Het is te krijgen in diverse kleuren. Ik gebruik het ook achterin de auto als veiligheidstuigje en de clip past precies, met verlengstuk, in de ring bovenaan het tuigje. Inmiddels heb ik voor Romeo het 2de tuigje, het "oude" wordt nog steeds gebruikt en afgelopen zondag is mijn vent 11 jaar geworden ! Het is niet echt goedkoop, maar ze gaan jaren mee. Romeo ligt met tuigje en al in het water of in de modder en in een sopje is het zo schoon en droog. Het blijft nieuw ! Er zijn door heel Nederland diverse "meetpunten" van Happy Dog, om het tuigje op te meten, op maat te zetten of te bestellen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag lieve grote Willem, mijn trouwe Lobbesvriend
Wat verdrietig. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond afgenomen kan dat?
Het enige dat ik zou aanraden, is, om juridisch advies in deze te vragen. Ik weet niet of ze een rechtsbijstandsverzekering heeft. Is dat niet het geval, zou ze gebruik kunnen maken van een juridisch loket of een advocatenkantoor, waarbij heel vaak het eerste orienterend gesprek (1 uur) gratis is. Sterkte voor haar !   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 11 jaar !
Dank jullie allemaal voor de mooie verjaardagswensen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 11 jaar !
Mijn lieve, schattige en wijze Romeo is vandaag 11 jaar geworden ! De jaren zijn voorbij gevlogen en als ik hem nu zie liggen op de bank, voldaan na zijn verjaardagsfeestmaal, hoop ik dat hij nog vele, vele jaren bij me mag zijn, in goede gezondheid. Romeo, je verrijkt mijn leven. Fijne verjaardag voor jou. Natuurlijk ook voor zijn broertje Schumi, Astrid en Koos, zijn zusje Rexy en Jacqueline.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Naar de Chiropracter
Zelf ken ik haar niet, maar een vriendin heeft heel goede ervaringen met haar met haar Golden Retriever. Ze is heel bewogen en deskundig volgens haar. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in suiker ziekte van onze hond Bo
Op de borst kan het ook. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Zwemmen stimuleren
Misschien ken je een hond, die heel erg van zwemmen houdt. Als jullie dan samen wandelen, kan er dan ook samen gezwommen worden. Is de eerste hond in het water, kan het zomaar zijn, dat jouw Penny volgt. Het kan zijn dat het de eerste keren niet meteen lukt, maar als ze zich goed leren kennen, lukt het na verloop van tijd, hopelijk wel. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mylo de Beagle| hiep hiep hoeraaa 1 jr (volg topic)
Van harte !   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Indy is jarig,hiphip hoera!!
Van harte.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jack Russell Terrier gladhaar fokkers
Ik heb ook niet gezegd, dat alle clubfokkers op de site van de nvjrt staan. Ook heb ik gemeld dat de meeste fokkers ruwharige en brokencoated Jacks houden en daarom heb ik ook gemeld dat ze het beste contact kan opnemen met de nvjrt. Net zoals u nu doet !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jack Russell Terrier gladhaar fokkers
Op de website "nvjrt" : Nederlandse Vereniging van de Jack Russell Terrier" staan de erkende fokkers. De meeste zijn fokkers van de ruwharige of broken-coated Jack. Ongetwijfeld kunnen zij je wel melden, welke de erkende fokkers van de kortharige JR zijn. Succes !  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Verdriet en nieuw geluk
Heel veel sterkte met het verlies van Diesel. Maar ook, heel veel geluk en gezondheid voor Noa. Wat een schattig hondje.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in HOERA Matchy 10 jaar!!
Van harte met je mooie hondenmeisje. Ik hoop dat ze nog vele, vele jaren bij je mag zijn, in goede gezondheid.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Rechtsgeldigheid adoptiecontract?
Als je een rechtsbijstandsverzekering hebt, zou ik dit contract zeker laten nalezen. Mocht je deze niet hebben, zou ik dit contract laten nalezen door een advocaat of jurist in jouw woonplaats. Het eerste uur is gratis !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond in horeca/cafe
Honden waren in het verleden bij van der Valk in Venlo altijd welkom. Ze hadden zelfs speciale arrangementen voor oud en nieuw voor baasjes met angstige honden. Of dat nog zo is, weet ik niet. De bak met water staat buiten op de terrassen nog steeds klaar voor dorstige honden. Maar binnen zijn ze niet meer welkom.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond in horeca/cafe
Daar kun je beter voor bellen. Bij van der Valk in Venlo waren honden binnen en buiten op het terras in het verleden altijd toegestaan, maar sinds er binnen een  incident (?) is geweest, mogen honden niet meer binnen. Wel mogen ze nog buiten op het terras. Als ik Romeo meeneem, dan bel ik altijd van te voren op, of het is toegestaan. Niet iedereen is gecharmeerd van honden. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Djaira 3 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vacht Jack Russell
Een ruwharige Jack Russell wordt normaal geplukt. Als hij eenmaal geschoren is, kan hij niet meer geplukt worden. Romeo is ruwharig en 10 jaar en al die jaren is hij geplukt. Meestal zeggen trimsters dat een JR ook geschoren kan worden, omdat dat gemakkelijker is. De foto's van voor en na het plukken van Romeo staan op  mijn profiel. Plukken kan alleen als de haren plukrijp zijn, te vroeg plukken doet pijn, te laat kan ontstekingen veroorzaken. In april wordt hij weer geplukt.
 

Vrienden van Heidi, Bobby & Kimmi †

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Floor Arensmanhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van Bianca  honden foto van Nadine honden foto van nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^