HondenPage baasje snipper

Wat schreven de vrienden van snipper op het forum

honden page profiel isabelle isabelle schreef in steigerbouwers brengen met opzet hond en kat in levensgevaar
Ik ben woest. We hebben hier een renovatie van de flat. Daarvoor werd er een steiger in o.a mijn tuin geplaatst, welke zo is ingericht dat er geen kat of hond er op eigen gelegenheid vanaf kan. Dit moet vanwege Franka maar ook Louisa, 17 jarige demente poes met epileptische aanvallen en 2 keer per dag medicatie. Franka gaat gelijk op pad *snuffelen, best thing ever* en Louisa raakt na 10 meter het huis kwijt en zal op de weg blijven zitten terwijl er een auto over haar heen rijdt. Twee briefjes op de schuttingdeur geplakt, 'aanbellen als er wat is ivm huisdieren' extra de opzichter erop geattendeerd en toen de bouwers na 3 weken na de afgesproken begin datum eindelijk begonnen heb ik elke steigerbouwer die er liep aangesproken en uitgelegd dat ik gewoon thuis ben en het geen enkele moeite is de dieren even in te sluiten wanneer ze erbij wilden. Ging vrijdag allemaal goed..maandag tot 9 uur ook  nog maar om 9:20 stond mijn schuttingdeur wagenwijd open en die lui waren alweer tuin verderop bezig en mijn achterdeur ook. Gelukkig dat Louisa eens een keertje weer binnen lag, vanwege de herrie van de buizen, want die heeft normaal haar vaste plekje buiten en was er dan vandoor geweest. En heel erg wijs van mij had ik dit dus al aan zien komen -> ervaringen uit het verleden bieden garanties voor in de toekomst...en heb ik Franka voor zolang dit zou duren naar mijn ouders gebracht. Mijn mooi lieve sociale vrolijke Franka 20 minuten lang op eigen gelegenheid in de stad/ghetto naast een trein en bus station... Ik heb dit doorgebeld maar betreffende medewerkster was er niet. Die mailde mij vandaag terug dat er aan de buitenkant geen schade te zien was.. 3 sluitingen aan de binnenkant kapot wat dus nooit is bekeken, en daarmee is voor hun de zaak afgehandeld. Dat ik de schutting aan de binnenzijde nu volledig heb dicht geschroefd negeren ze ook voor hun gemak. Ik ben heel duidelijk geweest dat de losgeslagen sluitingen en schroeven van de schutting wat mij betreft bij die opzichter in een specifiek gat geramd mogen worden (die mij heeft uitgelachen dat ik al bang was dat dit zou gebeuren) maar dat ik woest ben over het in gevaar brengen van mijn huisdieren, hetgeen wat dus niet eens is door gecommuniceerd van de plaatsvervanger naar die medewerkster. Ik wil nu aangifte gaan doen voor het met opzet in gevaar brengen van deze dieren. Dit is doelbewust gedaan, gewoon maling aan hun welzijn. Nu kan ik niet zo iets vinden op internet qua gelijke zaken. Hoe moet dit heten bij een aangifte? Er heeft een steigerbouwer een deur ingeschopt en mijn dieren kans gegeven los over straat te lopen zonder mijn medeweten die daarmee echt in gevaar zouden zijn gekomen, terwijl ik alles duidelijk had aangeven en afgesproken en daarmee dus met opzet/doelbewust. Ik gooi het hier eens in de groep, wie weet heeft iemand een goed idee.
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
" Dat dus . Of de vereniging even bellen  "Thara   Oke heb net de vereniging gecontacteerd via email d(^_^)b
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
@Arran & Aedon Ik zal het eens navragen want daar heb ik zelf geen idee van. Zou inderdaad wel een optie kunnen zijn. Dankjewel ????
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
Hallo iedereen, Mijn oma haar hondje is recent overleden en ze zou graag terug herzelfde ras hebben mits ze hiermee al jaren gekend is. Maar het probleem is nu dat haar huidige fokker ermee gestopt is en we nergens anders nog één vinden behalve broodfokkers. Het maakt niet uit hoever we uiteindelijk zouden moeten rijden ( toch liefst Belgie, Nederland en Duitsland). Ik hoop op deze manier toch nog een fokker te kunnen vinden want op google vond ik er toch niet meteen. Alvast bedankt voor jullie antwoord! Mvg, Silke & Woody
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Wat voor honden hebben jullie?:)
Kruising tussen een rottweiler en een bordeaux dog
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Rottweiler x bordeaux dog
Wauw wat een prachtbeest was Sjef zeg. En wat erg dat jullie hem zo vroeg moeten hebben laten gaan. Hopelijk mogen wij wat langer van Tank genieten.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Rottweiler x bordeaux dog
" Je kunt beide rassen wel wat terugzien , zo op die foto. Bijzonder pittige combinatie lijkt me...... Flinke jongen zal ik maar zeggen. Ga je er mee naar cursus oid? "Coby & Wanda en Mathilde  Ja klopt je ziet echt beide rassen erin terug. Hij is inderdaad lekker groot en pittig valt wel mee zolang je maar consequent bent. Nee ga niet naar cursus met hem ben zelf bezig met trainen.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Rottweiler x bordeaux dog
Dank je wel. Maar alleen mijn profiel foto is Tank. De hond in mijn album is Spike dat was een kruising tussen een rottweiler en een Duitse herder.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Kind en hond, laat jij jouw kind met hond lopen?
Hier mogen de kinderen niet met de hond lopen. Maar me zoontjes zijn 4 en 5 jaar en we hebben een grote hond dus het kan gewoon echt niet.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Opnieuw voorstellen
" och wat sneu voor die vrouw, wel een hele geruststelling voor haar dat hij goed terechtgekomen is. Komt wel goed met die opvoeding als hij eenmaal goed gesettled is "Dobry  Ja inderdaad heel sneu maar hij is inderdaad goed terecht gekomen. En komt idd goed we zijn nu al lekker met hem bezig. En hij is super lief voor mijn zoontjes dus dan vind ik het trainen en opvoeden niet zo erg.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Opnieuw voorstellen
" welkom terug, heel veel sterkte nog met het verlies van Spike     Wel fijn dat julle nu Tank hebben, heel veel geluk en plezier met hem. Wat is zijn achtergrond, is daar iets van bekend? "Dobry  Dank je wel. Wij weten zijn achtergrond. Hij is van een vrouw geweest die heeft reuma dus kan de hond niet meer verzorgen. Heeft nog wel wat opvoeding en training nodig maar daar zijn ze al mee bezig
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Rottweiler x bordeaux dog
Zijn er nog meer mensen met een kruising rottweiler en een bordeaux dog? Wij zijn sinds zondag de trotse eigenaar van zo'n kruising genaamd Tank!
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Opnieuw voorstellen
Thanx allemaal. Het verlies van Spike viel ons heel zwaar. We hebben ook echt de tijd nodig gehad om er over hem te komen en was er geen behoefte aan een andere hond. Maar het begon toch weer te kriebelen en we wouden dan weer graag een herplaatser en dat is Tank geworden. Ben nu druk bezig met trainen met hem want hij trekt nogal aan de riem en dat willen we niet want hij heet met een reden tank.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Opnieuw voorstellen
Goedemorgen. Bij deze zal ik mij opnieuw voorstellen. In het verleden al lid geweest toen wij onze hond Spike nog hadden maar helaas hebben wij hem eind november 2017 moeten laten inslapen. Ik ben Claudia inmiddels alweer 31 jaar oud, getrouwd en de trotse moeder van 2 zoontjes van 5 en 4 jaar. Sinds zondag zijn wij trotse eigenaar van Tank! Onze 1 jarige reu.
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?

honden page profiel isabelle isabelle schreef in Introductie pup's nieuwe thuis
" Wat een knappe pup. Ik ben ook voor meteen lekker de boel laten verkennen hoor! " Didy Daantje is nog steeds mn profiel foto. Ik zal hem (tzt) met een mooie van Franka vervangen. :)
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
   125x90cm :D Goed advies aannemen, ondanks dat mn moeder mij gestoord noemt ivm bedrag
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Introductie pup's nieuwe thuis
is super goed gegaan.  Op de terug weg ging ze even piepen heen en weer lopen over de achterbank, waar ik ook zat, en heb ik haar even naast de auto in de berm gelaten en wat water gegeven. Daarna is ze in diepe slaap gevallen tot in groningen. Haar wel van de auto naar in de portiek voor de voordeur getild en toen ik de voordeur zelf opende stuiterde ze al naar binnen, gelijk oog in oog met Tante Toos(poesje dat ik aantal jaren geleden van  mijn mama heb gehad)  ze moeten nog wel even wennen aan elkaar, snuffelen en koppies geven en dan het toch weer te spannend vinden, maar dat gaat helemaal goed komen. Ze liep tot 2 uur geleden erg achter mij aan dus zo heeft ze haar drinkbak in de keuken en het voer van de katten ook al gespot  er staat nog een extra drinkbak voor haar onder mn tafel in de huiskamer. Franka ligt tegen de bank op de vloer en Tante Toos heeft haar eigen kleed(dat van Franka) Gisteravond 2 miniplasjes binnen en een grote buiten, vannacht niets (maar goed ook, heel fout met zn 2tjes op de bank geslapen, maar dat was dan.. niet zo fris geweest) en vanochtend direct met haar naar buiten gegaan en heeft ze gepoept en geplast...waarna binnen nog een keer maar ik vindt het tot zover super gaan haha ik ben natuurlijk volwassen DD gewend en daar komt andere hoeveelheid uit dan boxer pup
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Introductie pup's nieuwe thuis
Ik heb alles puppy proof gemaakt, ik dacht/denk haar daar zelfverzekerder mee te maken (in het proces van nieuwe thuis verkennen). Voerbak en 'veilige' plek zijn dan al bekender terrein en aan haar toegewezen door mij. Ik woon erg klein en ze kan en mag overal komen, geen ontsnap plekken :) Voor de rest is het naar mijn mening ook beter los van de lijn, hmmm...ik ga haar zo halen..ik laat het straks weten hoe het is gegaan. Wie weet stormt ze wel van enthousiast voor mij uit het huis in 
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Introductie pup's nieuwe thuis
Wat was ook alweer de beste: -Rondje huis en tuin aan lijn  of -zelf alles laten opspeuren en ontdekken?   Ik wil Franka nu eerst even langs haar voer en water bak begeleiden en dan naar haar plekje en daarna haar het zelf gaan laten doen.
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
"    Enneuh,  zoeken je ouders nog een adoptiekind?   " Maart ik zal je voordragen als ze weer aanbieden mij financieel te ondersteunen als ik kinderen zou willen.   
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
Ik woon nog steeds in mijn veredelde kartonnendoosje in de ghetto. Er zal zo wie zo weer ruimte gemaakt moeten worden. De leegte waar Daan zijn (slaap)bank stond is opgevuld met stoel tafel en een grote plant. Nu is/was mijn idee een plek voor haar te maken tussen de muur/hoek waar nu de plant staat en de rand van een schouw(zat ooit zo'n gaskachel) Als ik de lengte onder de 120cm hou dan kan die plant daar blijven staan, waarmee de rest ook, kan ook gaan schuiven en dan kan ik tot circa 140/150 gaan  Kan ze lekker rekken, strekken, schuren en schuiven Ik zou dat kleutermatras combineren met deze https://www.zooplus.nl/shop/honden/slaapplaats/kunststof_hondenmanden/matten/681959?rrec=true&pr=subsubcategory1_rr&slot=1&exprienceid=5859&strategyid=81047 die kan dan ook mooi buiten gebruikt worden. Nog niets besteld wat vandaag of morgen wel moet gaan gebeuren aangezien ik Franka zondag ga ophalen.   
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
" Het paspoort kijk je af en toe eens in, ik ook, maar de roepnaam, die gebruik je iedere dag weer, en Franka is een naam die niet veel voorkomt, frank en blij zal jouw hondje bij je zijn, ken je al vele jaren en weet hoe je met honden bent...... " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
" Isabelle, woh...je gaat er weer voor.    120 lang is voldoende hoor........vergeet ik, Franka, mooie en lieve naam. " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin Als ik het (zelf) had kunnen betalen was er al wel weer een (zoektocht naar goede fokker van) DD geweest. Ik heb er altijd al een Boxer bij gewild maar was dus nu niet eens bezig met plannen ivm eigen hondje.. laat staan een pup en niet een oudere uit t asiel.  Franka is echt een onverwacht cadeautje. thnx. Ik wilde eigenlijk in het paspoort: 'Paradijsvogel Panacea Fransesca'  maar de fokker wilde alleen een roepnaam weten 
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
Dat lijkt zo. Veel meer waar voor het geld. Het kleed en dan nog bijkomend onderstel die ik anders had uitgezocht brengen mij ook over de 100 euro kosten heen en dan heb ik allemaal 'rommel'. Ik zie een kleed als basis voor het algemene welzijn van mijn hondje.  Er van uit gaande dat ze om en nabij een jaar of 8-10 zal worden is dat circa 15 euro per jaar en ongeveer 1,- per maand  
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
:-D Van mijn ouders. d(^_^)b Het is geen DD, die er echt ook wel weer gaat komen O-) , maar een Boxer teefje. Die wilde ik er altijd al bij hebben als maatje voor Daantje. Maar nu kom ik dus alle 'er komt een puppy' dingen tegen zoals een (roep)naam (Franka) en nu bijvoorbeeld afmetingen van haar kleed. Ze krijg een kleuter matras maar nu is het dus mijn vraag of 110 lang voldoende zal zijn of dat ik er beter aan doe voor die van 120 of 140cm lang te kiezen? Het is dus de bedoeling dat ze er ook nog op past wanneer ze uitgegroeid is. https://www.luxebedden.nl/matrassen/polypreen/kleuter-hr35-koudschuim-matras/
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Daantje doet het niet meer.
terug op mn oude profiel, helemaal goed! Dank je wel
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Wanneer inslapen bij botkanker
" Hey Isabelle, Volgens mij u het domme pech, maar niet zozeer erfelijk. Ik wilde gewoon dat je het weet. Ik hoop dat Daan gezond is! "Lotte met Pony en Zus  Ik weet eigenlijk zo goed als niets van botkanker bij honden, alleen dat Daan ook niet erg jovel gaat de laatste maanden en ik mij zo wie zo al wat zorgen maak en het over een komt met jouw omschrijvingen/observatie... Ik ga toch ff met DA in over leg/bij langs. laat het jullie weten
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Wanneer inslapen bij botkanker
:'( Ik zal maandag met mijn DA gaan overleggen. Dank je wel voor je PB
honden page profiel isabelle isabelle schreef in steriliseren pup
Ik moet even reageren...Afgelopen 18 maanden ervaring door mijn str*t geduwd gehad en deel deze graag met je. Concrete advies luid als volgt: 1 loopsheid overleven, kan t beestje zich goed, gezond, mentaal zowel fysiek, ontwikkelen *geef je daarmee de grootste kans op dergelijk verloop* Daarna steraliseren maar daar zit dus de drang in het ervaring delen, niet op de 'ouderwetse' manier maar doormiddel van Laparoscopie. http://www.dchopmans.nl/behandelingen-en-specialismen/laparoscopische-operaties/ Ik heb nog nooit een teef ooit zo snel zien herstellen van- noch zo weinig negatieve impact (na de operatie) zien hebben van een steralisatie. Kost(e) wel 200 meer maar mocht je (heel verstandig) nog wat vakantiegeld overgehouden hebben, zou ik je willen adviseren die hiervoor te gebruiken.
 

Vrienden van snipper

honden foto van isabelle honden foto van Wendyhonden foto van Juut & Brownie honden foto van Samantha & Athoshonden foto van Sandyhonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Roosje ,,hond baro...honden foto van Claudia & Tankhonden foto van Rooshonden foto van silke & woody honden foto van gideon en esther

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^