HondenPage baasje ellen en zowie†

De laatste reacties in het hondenforum

ellen en zowie† heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto mee op wandelvakantie in setesdal, korte dagtochtend van hut naar hut. honden foto In dit meer stond het water heel laag overal. Je kon de verbazing zien in Zowie zijn houding, hij bleef maar verder huppelen. (Zowie wil nooit kopje onder en alleen zwemmen waar hij kan staan) honden foto Marco, werd maar 8 jaar oud. Hij was het laatst bij ons in de hele mooie herfstvakantie. honden foto Een mooie herfstdag in september wandelden we over een bergrug naar meertjes. jippie zwemmen, en er zater er weer een paar te genieten! honden foto Aan het einde van een meerdaagse bergwandeltocht geeft Zowie zich eindelijk over aan zijn slaap, in z`n vertrouwde mand in de auto. honden foto op vakantie in de hoge alpen Zwitserland, Zowie werd hier 2 jaar honden foto Zowie liep de hele route van de lange hoge beklimming achter een boxerdame aan die toen ook 8jaar was. Op de top werd hij pas echt verliefd, ze zijn een stuk samen de berg afgedaald, een prachtige prestatie van 0 tot 1800m! honden foto Marco, onze lieve oppashond van Ane en Eivind, Solveig en Simen is dol op zwemmen! Hier zijn zomervakantie aan het Tuvatn, volop genietend. honden foto we genieten van Zowie die ook van het buitenzijn geniet okt 2010 honden foto In de Breheimen kwamen we in de sneeuw terecht, gelukkig is Zowie wild van sneeuw en heeft hij alles gegeven om door te gaan. Hij houdt toch van wat meer geuren om zich heen met een echt snuffelpaadjes. Die kreeg hij de volgende dag, gelukkig. honden foto Na de wandeling lekker bijkomen buiten op de mat, Zowie bijna 12 jaar honden foto Zowie mee aan de wandel in de bossen en langs het meer, bijna 12 jaar onze knuf. honden foto Zowie houdt van blauwe bosbessen. Hij plukt ze zelf uit de struiken vandaan. Hij doet ons gewoon na.

Verhalen van ellen en zowie† in het Dogboek

ellen en zowie† heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Had Zowie geweten dat dit aan het einde van de lange bergtocht het enige vervoermiddel terug naar de auto was, was hij zelfs voor de lekkerste kluif in de wereld niet met ons meegegaan! Wat een kanjer, hij haat bootjes varen en water om zich heen, laat staan zo`n herriegeval speedboot... Na een enorme regenachtige meerdaagse rugzaktocht waren we liftend (in een piepklein autootje waarin 3 volwassenen, 1 hond en 2 grote rugzakken gepropt werden) vanaf een bergweg uit de Hardangervidda (Noorwegen) in de bewoonde wereld terechtgekomen. We hadden al veel meegemaakt, maar voor Zowie was het einde van de belevenissen nog niet in zicht. Er wachtte nog een busrit van 2 uur, en nog een stuk binnenweg dat gelift zou moeten worden, om weer bij de auto te komen. 
Zowie heeft zo 2 uur in de bus gezeten, en had de mooiste plek uitgezocht met goed zicht op de weg. Een echte meerijder, en in de bochten zag je hem tegenremmen met z`n pootjes om staande te blijven. Aan het einde van het bospad is een golfbaan in aanleg, al minstens 10 jaar ligt deze ongebruikt. Zowie heeft de smaak te pakken hier en een `hole in one` is een makkie voor hem. De balletjes laat hij netjes achter voor het volgende golf-uurtje samen!

Clubs

ellen en zowie† is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^