HondenPage baasje Daniëlle

Wat schreven de vrienden van Daniëlle op het forum

honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Toffe Locaties?
De heide in Hilversum. strand en duinen bij langevelderslag. Loonse en deinende duinen. Utrechtse heuvelrug. Schoorelse duinen.  veel plezier!    
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Penny tussen de bloemen (foto's)
Kon je een beetje genieten van de wandeling en de omgeving? Ik kan in elk geval genieten van je foto’s    en man o man 23 teken!! gebruik je wel teken spul voor haar?
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Penny tussen de bloemen (foto's)
Erg mooi! Ik vind vooral die foto tussen de bloemen waarop ze met der kond naar je toe staat erg mooi.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Mechelse herder reu of teef
Ik heb nu twee reuen en hiervoor ook een reu gehad. nog nooit last gehad van wat jij benoemt. Denk dat het echt een stukje opvoeding is ongeacht het ras.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Droogshampoo mousse
" Maar dat doe ik iedere keer! Modderpootjes en natte pootjes geen probleem, maar nu met dat stoffige weer, nu wordt ze groezelig. En ja, borstelen doe ik ook. " ientje Als het je echt om het stof te doen is vraag ik me af hoe goed droog shampoo daarvoor werkt. Misschien toch volhouden en blijven douchen. En anders gewoon een flesje droog shampoo voor honden aanschaffen en zien wat er gebeurt 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Vachtverzorging bij verschillende rassen
" Kiki   Met de staart ben ik een half uur en met de oren ben ik een half uur bezig.   Ik denk vaak als ik Casper borstel; je zal maar een Grote Poedel hebben. De oren en de staart zijn inderdaad het meest bewerkelijk.   Casper heeft aan de binnenkant van zijn oren net zo veel haar als aan de buitenkant. De trimmer is jaloers op zijn oren. Haar abrikoos middenslag heeft daar veel minder haar.   Wat doe jij met het fijne haar in de liezen? Dat gaat bij Casper snel in de klit zitten en is al gauw pijnlijk zelfs bij voorzichtig uitkammen.   " Loesje Ja de oren en staart zijn het bewerkelijkste. En wat je zegt als het geregend heeft kan ik weer van voor af aan beginnen.   In de oksel scheer ik het weg of knip t heel kort dat geld ook voor de liezen (is toch niet te zien met al die krullen als ie vol in zijn vacht staat). 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Vachtverzorging bij verschillende rassen
Voor mijn poedel: als zijn oren en staart lang zijn dan deze 1x in de drie dagen goed uit borstelen met de paarse activet borstel. Met de staart ben ik een half uur en met de oren ben ik een half uur bezig. Snuit scheer ik 1x in de anderhalve maand kaal Net zoals zijn poten en ik knip dan meteen zijn toefje op zijn hoofd netjes. Ik scheer hem ongeveer vier keer in het jaar helemaal. Als hij helemaal geschoren word word hij ook gewassen en in de crème spoeling gezet. Zijn vacht op zijn lijf borstel ik eigenlijk niet, misschien een keer incidenteel met grove slagen met een gewone borstel. Het is ook niet nodig bij hem.   voor mijn Spanjaard: twee keer in het jaar scheren. Dan word hij ook gewassen. Als zijn vacht lang is 1x in de maand goed door borstelen met twee verschillende borstels waar ik de naam niet meer van weet. Ben ik als ik er heel lang over doe misschien net aan een half uur mee bezig.  ik heb wel duur spul moeten aanschaffen maar dat heeft zich nu al dubbel en dwars terug verdiend. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Poep eten, toch nog een keer om advies vragen (update: muilkorf)
Ja dat denk ik, en als het niet zo is heeft Penny gewoon pech. Dit is beter dan al dat poep eten.   pampus heeft er ook bijna een half jaar over gedaan voor hij normaal deed om zijn tuig om te krijgen. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hoe weer geniet en van wandelingen?
Heb je al eens geprobeerd om met een muziekje op te lopen? ik doe dat wel eens Als ik met Harley wandel en dan vooral op momenten waarop ik me aan mezelf irriteer en Harley t op pikt en dus ook irritant gedrag gaat vertonen. Zodra ik muziek opdoe ontspan ik, hij ook en kunnen we gewoon wandelen zonder dat er gekke dingen gebeuren.  of gewoon recht toe recht aan lopen, op het strand bijvoorbeeld. Ik loop zover ik wil en loop precies de zelfde weg terug. Een soort van je verstand op nul zetten en gewoon lopen.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Poep eten, toch nog een keer om advies vragen (update: muilkorf)
" Het gaat nog steeds niet lekker, ik probeer me om die reden nu ook wat meer te focussen op de muilkorf afbouwen door plekjes te zoeken waar niets te eten ligt. Die zijn er gelukkig wel, maar het is moeilijk. Als hij af is gaat ze direct weer in de poep zoek modus en is het moeilijk haar aandacht te krijgen, iets waar ze voor het gebruiken van de muilkorf niet zo veel last van had dus ik denk dat ze er ook gewoon weer aan moet wennen. Ik kan trouwens wel makkelijk wisselen tussen muilkorf en geen muilkorf, na een stuk lopen zonder muilkorf duwt ze haar neus er gewoon weer zonder problemen in. Momenteel probeer ik haar als ze de muilkorf draagt ook met de clicker te belonen voor afstand nemen en niet op mij focussen, dus voor me uit lopen = klik en snoepje, ergens naar toe lopen om te snuffelen = klik en snoepje. Aan de riem werkt dat heel goed, los nog wat minder. Haar negeren heeft tot nu toe ook niet zo veel zin gehad omdat ze daar heel erg onzeker van wordt en dat past ook wel bij haar karakter, ze heeft altijd heel veel begeleiding en bevestiging nodig.   Ik zit er nu ook aan te denken een andere muilkorf aan te schaffen, eentje die echt goed past en comfortabel is. De muilkorf die ze nu heeft zit redelijk goed, maar leunt vaak tegen de zijkant van haar neus en daar kan ze niet tegen, dan gaat ze heel erg snuiven en niezen. Ik vind het alleen moeilijk om een goede muilkorf te vinden. Bumas lijkt mij echt heel fijn, maar dat opmeten wordt geen succes. Ik zat nu naar dit te kijken. Over dat type muilkorf lees ik ook vaak goede verhalen. Dit type lijkt mij ook heel goed, maar de meeste daarvan zijn te groot " Penny kijk het minimaal een half jaar aan. Het heeft absoluut geen nut om zo vaak van taktiek te wisselen.  Het net zo iets als met honden die hun brokken laten staan en eigenaar wisselde van brokken. penny is slim genoeg dat ze dit trucje ook echt wel door heeft.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hoe doet jullie trimster het?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het Van Pampus zijn trimmer niet weet, ik doe ze nu zelf ook omdat ik het wil beperken in een kleine ruimte te staan enz. Met Harley Zijn trimmer heb ik app contact en bij haar gaat het ongeveer zoals jij het beschrijft.   ik heb wel een extra schaar aangeschaft  wat mij ontzettend opvalt is dat ik de vraag van buurtbewoners krijg of ik asjeblieft hun honden wil trimmen omdat ze in verband met de Carona hun hond niet weg willen brengen. Klonk mij wat tegenstrijdig in de oren haha...
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hond wil niet aangelijnd worden na wandeling
Ik wilde de tip van het tussen door aanlijnen geven, maar zag dat Pascale deze al heeft gegeven. heeft bij ons goed geholpen!   en probeer hem niet vast te grijpen als hij binnen je bedrijf is omdat je bang bent dat hij weg rend. Hij kan daar of bang van worden of er een spelletje van maken. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Loops teefje en reutje van 1 jaar in huis
" Beste hondenliefhebbers, Ik zit momenteel met mn handen in het haar, onze beagle teef van bijna 6 is loops.  Nu is ons beagle reutje van bijna 1 helemaal gek aan het worden, hij heeft normaal het allerliefste/rustigste karakter van de wereld maar hij slaat door zijn hormonen helemaal op hol... Met gevolg dat hij door de bench van het teefje heen wil, niet meer goed eet, staat te hijgen/trillen/kwijlen en dat hij mijn oren eraf piept. Veel van jullie zullen nu denken:"Laat het teefje dan castreren". Dit is een goede oplossing voor de lange termijn, maar nu heb ik daar niks aan. Uit logeren gaan is ook geen optie, net als een pension. Het reutje is erg gehecht aan ons en zal dan nog meer gaan piepen, daarnaast kan die ook niet terecht bij onze normale logeeraddresjes door dat hele virus. Maar wat kan ik nu het best doen om onze reu toch nog een beetje rust in zijn hoofd te geven/in het huis, hij is namelijk echt niet zichzelf.  Alvast heel erg bedankt voor jullie tips! Mvg, xxBeaglexx P.S. Ik heb een nieuw onderwerp aangemaakt, omdat bij de andere er allemaal uitkwam om uit logeren te gaan, maar dat is ook wegens prive redenen echt geen optie. " xxBeaglexx Uit elkaar houden, ieder een kant van het huis. En dus ook apart uit laten.   jammer dat je hier niet eerder aan gedacht hebt. Voor beide dieren geen leuke situatie zo.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Mijn hond wijst me opeens af
Hier ook een die op het moment dat hij tegen je aankomt liggen gewoon wilt liggen en je been of buik als hoofdkussen wilt gebruiken maar zeer zeker niet geknuffeld wilt worden  dan loopt ie weg.  Het stukje trainen: ik ben het met luz eens. verder wil ik er aan toevoegen doe dingen die jullie samen leuk vinden. Bij ons was dat met het balletje buiten spelen, samen fietsen, naar het strand enz. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Puppyblues en wat langer slapen
Korre nachten, slopen, puppen gedraag dat alles hoort erbij, Als je een pup in huis neemt. Uiteindelijk word het beter.   ook wij moesten de eerste tijd er vroeg uit, inmiddels kan meneer goed uitslapen.  mijn tip: geniet ervan, maak zoveel mogelijk filmpjes, foto’s enz. Voor je het weet is het voorbij en kan je op die maffe tijden terug kijken met een glimlach op je gezicht. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Aankopen voor de hond
" De hurtta casual paste net niet helaas, de 35-45 zit helemaal perfect. Hoera, eindelijk.     " Kees Misschien eg vertekend omdat ik het van een foto zie, maar zit het niet erg dicht bij de oksels? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Kahlúa is 7!
Van harte gefeliciteerd 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in HP wandeling amerongse bos
Super fijn dat iedereen zo mee wilt denken! Zoals eerder aangeven zal er vanavond een up date hoe en wat zijn. zijn er mensen die om wat voor reden niet mee willen is dit uiteraard eigen keus die wij respecteren    We hebben het topic alvast geopend om te inventariseren wie het WEL leuk vind om mee te gaan. Mochten er onduidelijkheden zijn Voor de mensen die wel graag mee willen na de up date van vanavond horen wij dit uiteraard graag.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in HP wandeling amerongse bos
Jaaaaa wij gaan natuurlijk mee! Naomi en ik zijn achter de schermen met elkaar wat dingen aan het kortsluiten. Zijn vooral nu aan het inventariseren. Vanavond zal in de openings post verdere informatie neergezet worden :-)   Mijn honden: naam: Harley d. bijzonderheden: vind mensen wat vreemde wezens, graag niet aaien.   naam: Pampus  bijzonderheden: super vrolijk, gezellig,onstuimig, zit midden in zijn puberteit.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hieperdepiep, hoera: Gijs is 6 jaar!
Van harte gefeliciteerd Gijs 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Daar is ze dan.(pag. 11)
" Moe van veel nieuwe indrukken,zelfs ontmoeting met poes,zo jammer geen gsm bij me. Poes en Rox zaten beide op hun kont elkaar rustig op afstand te bestuderen. Nu lekker gegeten en gezellig bij mij op de bank,uitbuiken. " Monique Ah wat een onwijs lieve foto 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Laura's Paracord Creaties
Erg mooi!
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in illegale posts van dealers
" Ja dat is zeker raar. Bij mij nog steeds te zien. Heb express de pagina vernieuwd zodat er een update zou zijn maar hij staat er nog steeds. " Coby & Wanda en Mathilde Bij mij ook
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in illegale posts van dealers
" dan vraag ik me af waar jij die ziet want bij mij is echt niks te zien! toch apart dat niet alle computers daar dan gelijk in lopen. bedoel het ook niet vervelend hoor. gewoon apart   " Aizen Hmm bij staat die nu echt goed te zien in de leuke honden verhalen categorie 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in illegale posts van dealers
" hmmm daar kom ik ook niet ver mee hahahaha    Gekke mensen  " Aizen Als je snel bent.... er staat er weer een zag ik 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in vriendinnetjes
Erg mooie foto’s en prachtige honden! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Aankopen voor de hond
Pfff een beetje veel gekocht deze afgelopen weken... een rugbybal van het merk kong, een enorm flostouw zo groot als de heren zelf, twee grote botten, heel veel kauw spul, een handgemaakt halsband, een speeltje van kong en een kussen voor de mand.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Speeltje voor een sloper
Ik weet niet hoe je pup er mee speelt maar hier is het wel zo dat hij er zelf mee mag spelen maar als ik zie dat hij erop gaat kluiven ruil ik het vrij direct voor een kluif of ik probeer zijn “spel” te sturen.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Speeltje voor een sloper
Bij ons doen de Kong speeltjes het aardig, de een gaat langer mee dan de ander.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Ander voer?
Als je tevreden bent over DLG maar haar niet continu Op de vis wilt houden kun je binnen het merk DLG toch gewoon afwisselen met andere smaken? 
 

Vrienden van Daniëlle

honden foto van veroniquehonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van carla en cyrahonden foto van Olivia en Joephonden foto van Glenna en Fizzyhonden foto van Ronica & Festerhonden foto van Irene Emma. honden foto van Lottehonden foto van silke & woody honden foto van Just myselfhonden foto van ••Tanja&Bullit••honden foto van yvonnehonden foto van Thera Seijkenshonden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Kiki met Harley D. & Pampus

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^