HondenPage baasje Daniëlle

Wat schreven de vrienden van Daniëlle op het forum

honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Maltezer zelf scheren
Ik scheer mijn beide honden zelf, de een heeft krullen daar zie je geen happen in maar de ander heeft een hele fijne vacht, elk hapje of iets zie je erin. Ik vermoed dat dat bij de Maltezer ook zo zal zijn...   een goed scheerapparaat, scharen, shampoo enz zijn ook niet goedkoop. Ik heb het er inmiddels uit maar je zal op een gegeven ook materiaal moeten gaan vervangen.  kan je hondje wel goed stil staan? anders ook een trim tafel erbij....   zelf je hond knippen/scheren is niet zalig makend maar je kan het wellicht proberen. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Jara
" Vanaf vandaag is Jara officieel van mij  " Naomi Wat leuk Naomi, van harte gefeliciteerd 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Biothane honden producten
Wat leuk zeg, weer is wat anders dan paracord.  mag ik vragen wat een “korthouder” is?     
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Lang geleden
Wat leuk dat je weer terug bent! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Pup als stofzuiger
Die van mij is ook zo, hij heeft ondertussen wel door wat BAH! betekent. Dan spuugt hij t meteen uit en kijkt mij beteuterd aan (hij krijgt dan wel meteen een beloning als hij het netjes doet). Als er iets te kauwen ligt doet hij het eigenlijk niet meer, meestal ligt er dus een grote kauw staaf van buffelhuid in de buurt.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welke riemen, tuigen & halsbanden
Pffff jeetje ik heb zoooooo veel! Kan het denk ik niet eens meer opnoemen. Ik denk dat het tijd is dat ik wat riemen/halsbanden en tuigen ga afschepen naar het asiel....   maar het meeste gebruik ik de politie lijn van k9 en een drie meter “touw”. Met daaraan vast halsbanden van het merk rogz for dogs of halsbanden met hun naam en mijn telefoonnummer van Ali. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Whatsapp groep?
Hey Lisa,    ik heb een beetje hetzelfde als Dutch auti. Maar misschien kan je met wat meiden van HP die je al kent zo een groep starten? (Uiteraard wel eerst even met hen overleggen).
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Herfst portret portfolio Midden Limburg
Ik heb een bruine grote poedel pup in de aanbieding ;-) als de licht inval goed is zie je zelfs nog een groen/grijze gloed over zijn ogen. Hij is nu vijf maanden.... maar hij is niet meer echt klein, gaat nu richting maatje kleine border collie.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Mellow het Spaanse Keeshondje
Kees.... je moet je trieste :( boven aan je topic wel even veranderen in een :) Het is toch hartstikke leuk?! Hoort er wel een bijpassend teken bij ;-)
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Mellow het Spaanse Keeshondje
Jeetje zes honden, ik ben al blij dat ik die twee van mij alle aandacht, individuele tijd en training kan geven. Voor nu natuurlijk een erg spannende tijd die je tegemoet gaat. Wanneer hoor je meer? In elk geval alvast veel plezier met de voorpret :-D
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hond kan niet los lopen.. Tips?!
Heb je het al geprobeerd met een speeltje? Ik heb met Harley een tijd lang gelopen met een piep speeltje of een tennisbal.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in pup in draagtas in supermarkt?
Winkels waar levensmiddelen verkocht worden, Daar worden in de regel honden/dieren geweigerd. Wat ook logisch gezien hygiëne wel een dingetje is.... Gewoon niet doen dus ;-)
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Voorstellen
Welkom :-D
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hondenspeeltjes van fleece (& snuffelmaten)
Jaaaa wij waren de “twee honden hp” :-D Echt super blij mee en word zonder het hebben elke dag gebruikt
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Pup heel druk en bijt continu
Heel erg herkenbaar, ik heb een grote poedel pup en alles wat je beschrijft herken ik. Springen, happen tot echt wel Bloedens toe, niet luisteren (gewoon taal absoluut niet), niet normaal lopen (leek wel of ik met een konijn liep) Die van mij is trouwens ook uitgekozen om therapie werk te gaan doen. Hij is nu rond de vijf maanden en merk det het ietsje beter gaat. Consequent blijven kan ik als tip meegeven, ook als je denkt dat het niet zijn vruchten afwerpt uiteindelijk doet dit het wel degelijk. Ik heb wel echt een fijne trainster die me er bij helpt.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Overprikkeld?
" Klopt, ze is al 10 en wordt in november 11. Ik zat er net ook al aan te denken dat pijn ook een oorzaak kan zijn Ik ga nu sowieso op dagen dat ik veel doe goed kijken naar wat ik doe en proberen alles goed te verdelen, maar als dit door blijft gaan of verergert ga ik er zo snel mogelijk voor zorgen dat ze onderzocht wordt (mijn ouders beslissen dat soort dingen dus dan moet ik hun overtuigen). Ik kan het mij nu alleen niet zo goed voorstellen. Ze is heel actief, rent bijna de hele wandeling en wil thuis heel veel spelen. Alle trucjes en oefeningen doet ze zonder moeite of twijfel en ze is eigenlijk nooit stijf. Haar gedrag is over het algemeen ook heel erg verbeterd, als het pijn is zou het denk ik juist slechter moeten worden "Penny  Bij Harley zag je nies fysiek alleen maar rennen,spelen gek doen enz. Alleen zijn gedrag werd “sjagerijnig” vandaar foto’s gemaakt en daar kwam echt wel het een en ander uit (helaas). Doordat ik het nu Weet is er heel goed mee om te gaan
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Overprikkeld?
Hoe oud is penny, ze is al wat op leeftijd toch? Harley kan in enen uit zijn slof schieten als hij pijn heeft, hij laat niet iets zien maar ik hij is dan zeer slecht gehumeurd. Ik heb hem doormiddel van foto’s laten onderzoeken en daar kwam toen idd uit dat er iets niet goed zat. Wellicht ook is kijken naar het fysieke plaatje?
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Weer even spieken...
Welkom (terug)! En welkom in zuid Holland, ik woon niet zo ver bij jullie vandaan maar gelukkig nog maar een keer vuurwerk gezien en dat was sier vuurwerk. Maar dat is nu, dat zegt helaas niets over morgen.... dan kan het zo maar een oorlog lijken met al die knallen ]0
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Een slechte eter
Ik geef ook darf volvoeding brokken, mijn moeilijke eter doet nu gelukkig niet meer moeilijk met eten. Als je bij dit voer wilt blijven kan je het natuurlijk een tijd volhouden, geen tussendoortjes tussen door als ze niet haar eten op heeft. Of Over de brokken wat lekkers doen denk aan: een likje blikvoeding, scheutje vis olie of kokos olie (kokos olie deed echt wonderen bij die van mij).
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Nova 2 jaar!
Van harte gefeliciteerd Nova!
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welke straf
" Ik denk dat TS een jong kind is en er net een pup in het gezin is gekomen. (te lezen uit opmerkingen uit de andere topics).     "sylvia  Dat idee had ik ook....
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welke straf
Hey alicia, Hebt is nog maar een baby en vertoont normaal puppy gedrag (of je dat nu leuk vind of niet). Met goede begeleiding gaat dat over en word het een fijne vriend. Wellicht voor jullie heel fijn om naar de hondenschool te gaan zodat jullie daar kunnen trainen en eventuele vragen kunnen stellen. Ook zul je zien dat je dan niet de enige bent en horen hoe hun met hun honden omgaan. Veel leerplezier en vooral ook genieten van elkaar!
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het is waar, 4 jaar!!!
Van harte gefeliciteerd :-D :-D
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Bench
Mijn poedel pup ligt in de gang, alle sloop bare dingen hebben we weg gehaald. In een eerdere post van iemand staat geloof ik dat er voor en tegenstanders voor de bench zijn... ik ben een tegenstander van de bench. Maar als je dan toch voor een bench gaat dan zo grooooot mogelijk. Veel plezier straks met de pup
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Slechte eter of ik kan beter zeggen eet niet...
Harley at vroeger alleen “normaal” als ik er vis olie overheen deed. Nu is hij zover dat hij s ochtend vlees krijgt en s avonds zijn brokken, ik merk Aan hem dat hij het prettig vind om in de ochtend en avond iets anders te krijgen. Ik ben wel zo streng dat als hij niet gegeten heeft geen lekkers krijgt. En dit kan doms echt wel twee weken aanhouden. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in In het donker uitlaten
Ja ze lopen los op de losloop plek, ook al is het donker. Ze hebben een fiets lichtje aan hun halsband hangen.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Penny slaat honden
Harley doet het ook, hij is soms net een kick bokser.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hondenplons is een overdekt zwembad.
O wat een leuk filmpje Wilma! :-D
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Loslopende honden die op onze vastgelijnde hond afrennen
" Ja hoor ik weet zeker dan mensen kunnen veranderen. Ik woon ook tegenover een losloop gebied en ik heb ze een keer flink de waarheid gezegd. Want uiteindelijk als er iets gebeurt is mijn hond de lul. Ook al zijn zij degene die fout zijn. Nu beginnen ze meteen met roepen en heb ik nergens meer last van. En tuurlijk zijn er mensen die zich daar niks van aantrekken maar zij weten ook dat ik dan mijn hond bescherm door hun hond op afstand te houden. Moet ik daarvoor een zachte trap geven doe ik dat. Er loopt hier namelijk iemand en die vind ook dat zijn honden gewoon op de stoep los moeten. Die oude reu heeft een uitdagende houding voor de van mij. Ik houd hem gewoon op afstand en hij weet dat hij fout zit want heb nog geen enkele keer commentaar gehad. Daarbij als ik mijn honden dan los zou laten zou het wss nog steeds bonje zijn. Het is niet altijd zo simpel laat ze maar los dan regelen ze het zelf wel. En op de stoep moeten ze gewoon aan de riem denk dat, dat overal zo is.    Geen enkele hond is hetzelfde, maar ik vind het irritant als degene die gewoon rustig de hond uit aan het laten is en er wss bewust voor kiest om hem aangelijnd te houden het dan maar anders moet gaan doen omdat andere mensen hun honden los hebben die niet luisteren. Ik pas daarvoor. Je moet toch gewoon rustig in je voortuin kunnen staan met je hond. En rustig op de stoep lopen lijkt me ook niet iets heel vreemds.    Is trouwens geen aanval op jou maar we hoeven ons niet aan te passen aan mensen die laks zijn dat doe ik namelijk al meer dan genoeg. Je moet gewoon rustig je hond kunnen uitlaten in je eigen buurt op de stoep.  "Anke,Vaös&Lein  Met je laatste alinea ben ik het helemaal eens. Alleen namen mensen mij (ik zie er iets te lief uit) en mijn hond (ziet er nog liever uit, een grote pluisbal) niet serieus. Wat enorme frustraties opwekte bij mij en mijn hond. De mijne kon geen kant op, hing zichzelf bijna op aan de riem en had geen mogelijkheid om te vluchten of te vechten/snauwen (werd door twee Duitse herders in zijn rug en nek gegrepen en zo heb ik helaas nog een paar voorbeelden) Dat zette mij aan het nadenken... waarom mijn hond vast houden, wonden laten oplopen en stress laten bezorgen als hij ook los kan en weg kan rennen, ontwijken of van zich afsnauwen? Overigens is er bij mij helaas geen stoep :'( Maar dit is mijn ervaring, wilde deze graag delen. Maar nogmaals dit is geen advies maar een ervaring die ik helaas hard leers heb moeten leren. Aan een ieder om hier zelf zijn eigen plan uit te trekken.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Loslopende honden die op onze vastgelijnde hond afrennen
" Dus ts moet haar hond maar loslaten zodat er geen ruzie ontstaat ? Je moet toch gewoon normaal met de hond aan de lijn op de stoep kunnen lopen. Want ik denk dat die stoep niet valt onder het losloop gebied.    Mensen moeten gewoon hun honden bij zich houden als ze een aangelijnde hond zien komen. Of dat nou op een losloop gebied is of niet.      En ts moet maar een hek rond de voortuin zetten omdat andere te laks zijn om hun hond bij zich te honden aan de andere kant van de straat 30 m verder op. Als je het mij vraagt een beetje de omgedraaide wereld.      "Anke,Vaös&Lein  Ok... jij denkt dat mensen gaan veranderen in een losloop gebied? Echt? Wel ik ga met je mee hopen, aangezien ik ook docht bij een losloop gebied woon. En als je mijn tekst goed leest dan lees je ook dat ik een paar vragen stel en ik aangeef wat ik met mijn hond doe... geen enkele hond is het zelfde he ;-) Het lijkt mij voor topic starter fijn om verschillende voorbeelden te lezen en daar haar eigen advies uit te halen d(^_^)b
 

Vrienden van Daniëlle

honden foto van veroniquehonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van carla en cyrahonden foto van Olivia en Joephonden foto van Glenna en Fizzyhonden foto van Ronica & Festerhonden foto van Irene Emma. honden foto van Lottehonden foto van silke & woody honden foto van Just myselfhonden foto van ••Tanja&Bullit••honden foto van yvonnehonden foto van Thera Seijkenshonden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Kiki met Harley D. & Pampus

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^