HondenPage baasje Maria Shady & Ginger †

Over Maria Shady & Ginger †

honden foto van  Maria   Shady & Ginger † Hoi ik ben maria ben 46 jaar en met honden opgegroeid ze waren altijd in ons gezin aanwezig.
Maar mijn eerste eigen hond toen ik op mezelf woonde was Ginger ik heb haar bijna 16 jaar gehad,helaas heb ik haar moeten laten inslapen omdat ze te ziek werd en ik haar meer leed wou besparen,mijn god wat was dat moeilijk en wat miste ik haar was er echt ziek van,toen heb ik Shady gekregen ,ze heeft me weer wat opgefleurd,mis Gin nog elke dag ,maar Shady heeft weer wat leven in huis gebracht.
Shady is een kruizing papillon/shih tsu,zelf zie ik weinig van de shih in haar terug.
Ze is heel speels en lief en een tikkie ontdeugend ,ze ligt graag op me schoot een dutje te doen en als ik op de bank zit ligt ze achter me nek,ze is dol op wandelen ,voetballen,kinderen,andere honden,en haar piepspeeltjes,als er verder nog vragen zijn hoor ik het wel ,groetjes van mij en een pootje van shady.

Krabbels aan Maria Shady & Ginger †


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Maria Shady & Ginger † heeft 2495 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Maria Shady & Ginger † zeer positief gewaardeerd bij 12 waarderingen.

Berichten en online status
Maria Shady & Ginger † was voor het laatst online 9 jaar, 8 maanden, 2 weken, 1 dagen, 1 uur, 18 minuten, 43 seconden geleden

Honden Foto's

Maria Shady & Ginger † heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^