Puppy vermelding van Dieoster's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Dieoster's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Dieoster's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Teckel puppy's van Dieoster's

Puppy's
Ras Teckel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 24 maart om 06:58

Kennel
Kennelnaam: Dieoster's
Beschrijving: Hallo Ben je op zoek naar een gezonde, leuke enthousiaste teckelpup, Wij hebben momenteel een nestje teckel pups langhaar in de standaard maat. Ze groeien op in ons gezin en worden goed gesocialiseerd, krijgen zindelijkheids training, beetje bezig met het hier komen. Ik kijk goed naar het gedrag en hoe de pups zijn in de ontwikkeling. De een is stoer de ander weer verlegen of juist weer ondernemend. Heb zelf 12 jaar honden trainingen gegeven. De pups wonen bij ons in het gezin en krijgen alle aandacht, ook van kinderen. De moeder is black and tan en de vader is zwart getijgerd. Ze zijn op de ogen getest, zijn schoon, gezond groeien bij ons op in huiselijke sferen. De pups worden geent, regelmatig ontwormd, gechipt en krijgen daar bij een stamboom. 1 teefje donker met tan aftekening 1 reutje black and tan Gaat uw met vakantie. Dan kan de pup in overleg (gratis) bij ons logeren. Wil je meer weten kun je mij altijd vrijblijvend bellen of mailen. Vr gr. Paula Lid NTC, 28 jr lid nederlandse teckel club aangesloten bij vereniging voor trimmend nederland ( vvtn), specialisatie (de ruwhaar, 25 jr) teckel.

Contact
Website: http://www.everyoneweb.com/dieosters
Telefoon: 0299 438957

Adres
Woonplaats: ZO Beemster

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Moeder is black and tan 5 jr. heeft verschillende shows gelopen met een U beste van het ras ,beste openklasse teef. Vader zwart getijgerd en kampioen.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Ouders zijn getestop de ogen pra cataract en distichiase

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze krijgen de inentingen die de dierenarts hanteerd op 6 en 9 weken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Na 9 weken zijn de pups er aan toe om naar hu nieuwe eigenaar te gaan

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ik fok niet per jaar maar zo om de anderhalf jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in een gezin op In huiselijke sfeer,met een thuin om lekker in te ravotten.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Teckel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Teckel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Dieoster's

24-03 Teckel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^