Puppy vermelding van Evicarda

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Evicarda geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Evicarda zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Shetland Sheepdog puppy's van Evicarda

Puppy's
Ras Shetland Sheepdog
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 14 februari om 02:05

Kennel
Kennelnaam: Evicarda
Beschrijving: * De puppies zijn nu geboren. 3 teefjes, 3 reutjes. In de kleuren blue merle en tri color. Daar zijn nog steeds puppies beschrikbaar, 1 teefje en 1-2 reutjes. * Wij verwachten rondt 20 november puppies van onze tricolor teef met en blue merle reu uit duitsland. In de kleur tricolor en blue merle. De puppies zullen half januari de nest mogen verlaten. De moeder is Zarvo's Black Silk & Satin. Zij is CEA vrij- door oog onderzoek, maar ook door DNA test. En ok vrij van andere oog ziektes. Zij is ok MDR-1 vrij. Zij heb nu twee CAC's en moet nog en hebben, dan is zij kampion. De vader is Hillstone Silver Legacy. Hij is ok vrij van oogziektes en ok MDR-1 vrij. En ok vrij van HD. De puppies zullen dan ok nooit CEA ontwikkelen. De pups groeien in huis op, en worden zij optimaal gesocialiseerd. Vanaf een week of 6 zullen zij ook regelmatig worden meegenomen buiten onze eigen huis en tuin, zodat zij ook vertrouwd raken met nieuwe dingen. De puppy's krijgen FCI stambomen van de raad van beheer, zij zullen rondt de 6 weken ingeënt worden en zij ondergaan in dezelfde periode de puppy oogtest. (ECVO erkend oogarts) Vanzelfsprekend worden de pups ook regelmatig ontwormd. Als jij interesse heb kan jij altijd vragen stellen. En wil ik natuurlijk ook graag iets over jouw weten. En wat jouw plannen zij met de puppy(huishond,fok,show,sport etc.) Vriendlijke groetjes Cathrine Shetland sheepdog kennel Evicarda Den Haag The Nethetlands [email protected]

Contact
Website: http://shetlandsheepdognl.wordpress.com
Telefoon: 0613665563

Adres
Woonplaats: Den haag

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moeder hond is nu bijna 3 jaar oud en dit wordt haar eerste nest.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Alle uitslagen zijn goed. De moeder en de vader hond zijn beide vrij van gezondheids problemen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De puppies worden door en ECVO erkend oogarts gecheckt rondt de leeftijd van 6-7 weken. En zullen de puppies worden ingeent als ze 6 weken zijn.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ongeveer 1 nest

Hoe en waar groeien de pups op ?
De puppies groeien op in huis.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Evicarda bekijk de gehele fokker vermelding van Evicarda

Shetland Sheepdog puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Shetland Sheepdog en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- CEA DNA
- Distichiasis
- ECVO
- HD
- MDR1
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Evicarda

14-02 Shetland Sheepdog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^