Puppy vermelding van du Rêve Lourd d'Été

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van du Rêve Lourd d'Été is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we du Rêve Lourd d'Été nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra du Rêve Lourd d'Été langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat du Rêve Lourd d'Été een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje du Rêve Lourd d'Été zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Briard puppy's van du Rêve Lourd d'Été

Puppy's
Ras Briard
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 21 september om 02:05

Kennel
Kennelnaam: du Rêve Lourd d'Été
Beschrijving: Wij zijn Jacqueline en Marcel en wij fokken heel af en toe een nestje Briardpups. Af en toe verwachten wij fauve en zwarte Briard pupjes uit een uitmuntende combinatie van ouderdieren. Afstamming: De pupjes zijn voorzien van de enige echte originele FCI stamboom via de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland. Gezondheid: Beide ouders hebben gezondheidsonderzoeken ondergaan en hebben HD-A, zijn CSNB vrij en EU vrij. De pupjes krijgen op tijd hun wormenkuurtjes, de inentingen en het daarbij horende Europees dierenpaspoort. Socialisatie en opgroeien: De pupjes groeien op in huiselijke kring met honden, katten en kippen, ze worden netjes gesocialiseerd. Ze gaan mee met de auto, leren allerlei mensen, voorwerpen en dieren kennen in hun periode bij ons. Beide ouderdieren zijn door officiële rasverenigingen voor de Briard binnen Europa aangemerkt als waardevolle fokdieren. Moeder is Nederlands kampioen schoonheid. Wij zijn geen grote kennel, onze passie zijn onze 2 Briards die bij ons een belangrijk deel uitmaken van ons gezin. Wij zijn lid van diverse rasverenigingen voor de Briard in Europa.

Contact
Website: http://www.jumpingbriards.nl
Telefoon: 0115-477459

Adres
Woonplaats: Sas van Gent

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moederhonden zijn bij ons nooit te jong of te oud om een nestje te krijgen. We zijn zuinig op onze hondjes dus wij fokken slechts heel af en toe een nestje in het belang van de gezondheid van de moederhond.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouderdieren zijn getest op HD, ECVO, CNSB en EU. Alle uitslagen van beide ouderdieren zijn bij ons in te zien.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pupjes worden bij ons regelmatig netjes ontwormd en worden ingeënt. Zij krijgen een Europees paspoort mee. Ook wordt er een EU onderzoek gedaan voordat ze het nest verlaten. Wij zouden het heel fijn vinden als de nieuwe eigenaren mee zouden willen werken in de toekomst aan het HD onderzoek als de pups daar de geschikte leeftijd voor hebben.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Op de leeftijd van 8 weken mogen de pupjes vertrekken naar hun nieuwe eigenaar. Dit is de perfecte leeftijd voor ze om in een nieuwe omgeving terecht te komen en aan een nieuwe fase in hun leven te beginnen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken gemiddeld 1 nestje per 2 jaar. Een teefje krijgt bij ons maximaal 3 nestjes in haar hele leven. Er wordt niet gefokt voordat de hond de geschikte leeftijd daarvoor heeft bereikt. Wij vinden de ideale leeftijd voor een eerste nestje bij een Briard rond de 3 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pupjes worden geboren en groeien op in onze woonkamer. Omdat wij geen grote fokker zijn hebben wij weinig honden en geen kennels. Als de pupjes oud genoeg zijn krijgen ze ook een fijne buitenruimte waar ze elke week weer nieuwe dingen leren.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over du Rêve Lourd d'Été bekijk de gehele fokker vermelding van du Rêve Lourd d'Été

Briard puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Briard en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

du Rêve Lourd d'Étédu Rêve Lourd d'Étédu Rêve Lourd d'Étédu Rêve Lourd d'Étédu Rêve Lourd d'Étédu Rêve Lourd d'Étédu Rêve Lourd d'Été

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- CSNB
- Distichiasis
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- EU (Ectopische Urether)
- HD

Alle advertenties van du Rêve Lourd d'Été

08-06 Briard pups
21-09 Briard pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^