Puppy vermelding van van het Bearehöfke

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van van het Bearehöfke is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we van het Bearehöfke nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra van het Bearehöfke langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat van het Bearehöfke een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje van het Bearehöfke zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Middenslag Keeshond, wit puppy's van van het Bearehöfke

Puppy's
Ras Middenslag Keeshond, wit
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 05 februari om 02:03

Kennel
Kennelnaam: van het Bearehöfke
Beschrijving: We verwachten rond 18 december witte middenslag keeshond pups met stamboom. De ouders hebben shows gelopen en zijn onderzocht op Patella Luxatie (losse knieeen) en zijn hier vrij van. De moeder heeft ook nog de ogen onderzocht op erfelijke oogafwijkingen. De laatste 4 foto's zijn van de aanstaande ouders. Keeshonden zijn ideale gezinshonden, ze zijn slim, trouw, leergierig en waaks. Door hun ideale vacht hebben ze niet veel vacht verzorging nodig, modder of ander vuil valt uit de vacht en wassen is dus niet nodig. Ze hebben ook nauwelijks klitten en een bezoek aan de trimsalon is niet nodig. De pups worden bij ons in huis geboren. Ze worden ontwormd, gecontroleerd door de dierenarts en ingeent, krijgen een chip, en van de Raad van Beheer krijgen ze een stamboom en DNA profiel. We zorgen voor een goede socialisatie zo gaan de pups ook naar buiten, leren we ze aan het lijntje lopen, gaan ze mee in de auto en mee op bezoek bij oma, leren ze andere honden en mensen kennen enzovoorts. Ze krijgen een puppypakket mee met de voeding die ze hier krijgen en met nog allerlei kluifjes, snoepjes, speelgoed en een nestdoekje waar de geur van het nest aan zit. De pups worden met een contract verkocht en we willen eerst kennis maken met de nieuwe eigenaren alvorens we een pup toewijzen. We zijn lid van de Nederlandse Keeshonden Club, Deutscher Spitz Club of Belgium en Verein für Deutsche Spitze.

Contact
Website: http://www.vanhetbearehofke.nl
Telefoon: 0454053258

Adres
Woonplaats: Hulsberg

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moederhond is 6 jaar en ze is ongeveer 35 cm groot. Ze is heel aanhankelijk en een echte acrobaat ze springt overal overheen en haar favoriete ligplek is op de rugleuning van de bank. De vaderhond is 10 jaar maar nog topfit. Hij is een hele vriendelijke en aanhankelijke reu.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouders zijn gecontroleerd op Patella Luxatie en beide vrij. Beide ouderdieren hebben ook DNA opgeslagen en een DNA profiel. De moederhond heeft nog extra 2 ECVO oogonderzoeken gehad en een DNA combibreed test groep 5

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden volgens schema ontwormd, op 6 weken leeftijd gecontroleerd door de dierenarts en gevaccineerd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden bij ons in huis geboren. Ze worden ontwormd, gecontroleerd door de dierenarts en ingeent, krijgen een chip, en van de Raad van Beheer krijgen ze een stamboom en DNA profiel. We zorgen voor een goede socialisatie zo gaan de pups ook naar buiten, leren we ze aan het lijntje lopen, gaan ze mee in de auto en mee op bezoek bij oma, leren ze andere honden en mensen kennen enzovoorts.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over van het Bearehöfke bekijk de gehele fokker vermelding van van het Bearehöfke

Middenslag Keeshond, wit puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Middenslag Keeshond, wit en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

van het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfke

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Distichiasis
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- Patella luxatie
- PLL
- PRA (Progressive Retina Atrofie)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^