Puppy vermelding van From Let's Border

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat From Let's Border geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje From Let's Border zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Border Collie puppy's van From Let's Border

Puppy's
Ras Border Collie
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 22 augustus om 19:44

Kennel
Kennelnaam: From Let's Border
Beschrijving: Op 4 November zijn er 8 pups geboren uit de combinatie Butterfly Phoebe From Let's Border en My Trusted Friend Dear Roy. 3 Blue merle reutjes 1 Blue merle tri reutje 1 Blue merle teefje 1 Blue merle tri teefje 2 Zwart witte reutjes Er zijn nog 3 reutjes beschikbaar De pups worden ontwormd, geënt, gechipt, krijgen een puppiepaket mee; - papieren (van pup en ouders, incl stamboom) - halsbandje en riempje - speeltjes - nestspeeltje - voer - foto's van de eerste 7 weken enz De pupjes krijgen vanaf 3 weken KIVO te eten naast de moedermelk. Ook worden ze veel binnens en buitens huis gesocialiseerd, gaan ze in de auto mee, komen ze in aanraking met kinderen, katten, huiselijke geluiden, andere honden enz.

Contact
Website: http://www.fromletsborder.nl/
Telefoon: 0181842132

Adres
Woonplaats: Hellevoetsluis

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Butterfly Phoebe From Let's Border: geboren op 18-11-2008, een blue merle teef. Phoebe is echte werker, en laat dit zien bij de schapen ( ze heeft voor de aanlegtest echter een onvoldoende gehaald, deze wordt dit jaar over gedaan omdat wij weten dat ze veel beter kan). Ze is een hond die heel graag bezig is en graag met en voor de baas werkt. Haar vorige nest heeft 9 hele mooie en vrolijke werkertjes opgeleverd die ingezet worden bij verschillende hondensporten. My Trusted Friend Dear Roy: geboren op 31-03-2011, bruin driekleur reu. Roy is door de LunaTale kennel naar Belgie gehaald. Hij is geboren in Noorwegen en is een goedsul eersteklas! Roy laat prachtige dingen zien bij de schapen en doet het heel goed bij de behendigheid. Het is voor Roy ook heel makkelijk om deze twee sporten gescheiden te houden. Voor Roy is dit zijn eerste nest.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouderhonden zijn overal vrij van, op CEA na. Phoebe is drager van CEA. Roy is uiteraard wel vrij. Ogentest staat niet in het lijstje hier maar zijn wel gedaan. Beide honden zijn voorlopig vrij bevonden van erfelijke oogziektes.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden 3 keer ontwormt (op 2, 4 en 6 weken). Ze worden ook geënt en gechipt. Ze krijgen een paspoort, stamboom, papieren van de ouders, kopie van het koopcontract, informatie over het ras, cd met alle foto's en filmpjes van de eerste 7 weken, een nestspeeltje, riempje en halsband en voer mee.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups moeten minimaal 7 weken oud zijn voordat ze het nest mogen verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Hangt af van de loopsheden van de honden. Soms helemaal geen en soms 3.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in de woonkamer op tussen de rest van de roedel. Wanneer ze oud genoeg zijn mogen ze met goed weer in de tuin en met de rest mee naar bijvoorbeeld het strand of het park. Er wordt dan niet gewandeld maar de pups gaan mee voor de socialisatie. Ze raken zo ook gewend aan de auto. Verder worden de pups gesocialiseerd met katten, vreemde mensen, andere honden, huiselijke geluiden, kinderen enz. Ook wordt er een begin gemaakt aan de zindelijkheid door de pupsjes als ze oud genoeg zijn zo veel mogelijk in de tuin te doen als ze net wakker worden.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Border Collie puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Border Collie en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

From Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's BorderFrom Let's Border

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- CEA DNA
- CL DNA
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ED
- HD
- MDR1
- TNS DNA

Alle advertenties van From Let's Border

01-12 Border Collie pups
22-08 Border Collie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^