Puppy vermelding van Shepherd's Den

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Shepherd's Den is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Shepherd's Den nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Shepherd's Den langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Shepherd's Den zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Border Collie puppy's van Shepherd's Den

Puppy's
Ras Border Collie
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 04 oktober om 02:00

Kennel
Kennelnaam: Shepherd's Den
Beschrijving: wij hebben sinds kort een mooi nestje van 8pupseltjes gekregen! De moeder is bij ons aanwezig natuurlijk dus kan je zeker zien. Als je wilt kunnen we de dekreu ook altijd even laten langskomen. We hebben in totaal ongeveer 3 reutjes en 5 teefjes. De pups worden gevaccineerd, meerdere keren ontwormd, EU passpoort & gechipt en krijgen St Hubertus Stamboom. De pups worden opgevoed en groeien dus op in onze living. Als eigenaar van een nieuwe pup van ons krijgt u nog vanalles mee! Enkele speeltjes, zak eten (royal canin) waaraan de pup gewend is, een dekentje dat bij de moeder lag, leibandje,... De pups mogen ons huis verlaten vanaf midden augustus!

Contact
Website: http://www.ofshepherdsden.be
Telefoon: 0498528624

Adres
Woonplaats: Deux-Acren

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Heaven is een blauw/witte border collie teef geimporteerd uit Denemarken. Ze is een kruising tussen engelse werklijn en australische showlijn. Ze is momenteel 4jaar oud en heeft een pittig karaktertje. Ze is een zeer aanhankelijke hond.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Heaven: CEA/CL : Clear HD: C1 Cataract: clear PRA: Clear Distichiasis: Clear Progressive Retina Atrofie: Clear Algemeen oogonderzoek: Clear.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen een DNA profiel bij Belgische Sint-Hubertus (Stamboom). Ze krijgen een algemeen onderzoek van de dierenarts. Ze worden 2 keer ontwormd. op leeftijd van 7 weken zullen de pups inentingen krijgen DA2PI - Leptospirose. Op latere leeftijd (3maanden) moeten ze zeker inentingen herhalen en inenting tegen kennelhoest (bv pneumodog) krijgen!

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen het nest verlaten vanaf een minimum leeftijd van 8 weken. Bij deze nest zal dit dus 15augustus zijn ongeveer.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
per hond maximum 1 nestje per anderhalfjaar. We slagen dus 2 loopse momenten over zodat ze genoeg tijd en rust krijgen om volledig op krachten te komen.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke omgeving. De werpkist en speelren staat dan ook in de living zodat ze zeker aan huiselijke geluiden gewend zullen zijn.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Border Collie puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Border Collie en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Shepherd's DenShepherd's DenShepherd's DenShepherd's Den

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- CEA DNA
- CL DNA
- Distichiasis
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- HD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Shepherd's Den

04-10 Border Collie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^