Ik vraag mij af....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Sylvia (Gast)

Ik vroeg mij af de mensen die een pup kopen bij broodfokkers dienen jullie klacht in of laten jullie het zo? Ik heb vrijdag ook een pup gekocht. Bij broodfokker :-/ heeft een navelbreuk. Moet geopereerd worden.... ik heb een dierenarts die achter mij staat. Was blijkbaar al het zoveelste geval. Ze heeft mij gezegd om het te melden op de site dierenwelzijn. Heb ik gedaan en zij ook. Dus please voor onze dieren. Melden!!!

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Dat we broodfokkers hebben in NL/Belgie is wel bekend,daar moet eerder iets vanuit de overheid gebeuren..wat ze ook hebben geprobeerd,want pups mogen niet meer uit het buitenland worden gehaald eer ze 15 weken oud zijn...dat zou toch een duidelijk signaal moeten zijn....een pup van 15 weken is velen malen groter dan een pup van 5 a 6 weken die je bij een bro0fokker vandaan haalt.

 

Dus als je mij vraagt..of je moet gaan klagen bij je bro0dfokker waar je zelf een hondje bent gaan kopen en hebt mee gewerkt aan zijn dikke salaris en hem hebt gemotiveerd om de moedertjes te blijven uitbuiten...dan zeg ik nee,doe maar niet,want het heeft geen nut.

 

En je wilde toch zelf een hondje kopen bij een bro0dfokker..minder geld betalen dan bij een goede fokker...dat is nu eenmaal wat er gebeurd als je bij een koopt bro0dfokker,dan heb je later er nog een berg kosten bij...en alles je alles bij elkaar optelt,dan had je een verantwoorde pup kunnen kopen.

 

Beterschap voor het kleintje!

honden page profiel --

honden foto van -

Heel vervelend voor dit hondje! Dus please voor onze (toekomstige) hondjes, laten we ons goed inlezen voordat we iets belangrijks als een levend wezen aanschaffen en laten we daartoe dit forum vinden vóórdat er ellende is! 

 

Beterschap.

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Beterschap gewenst

honden page profiel davendaven

honden foto van daven

Als het kalf verdronken is ,dempt men de put

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Je hebt het hondje nu en je houdt ervan. Als je google had gebruikt was je veel wijzer geworden. Wat je bij de dierenarts brengt had je een stamboom hondje voor kunnen kopen.  Beterschap met je kleintje.

honden page profiel moniquemonique

honden foto van monique

Als eerste sterkte met je hondje.
Maar mensen aub hoe vaak moet het nog gezegd en verteld worden???
Ga eerst eens informeren voor je ergens wat koopt, sociaal media bestaat echt al langer dan vandaag hoor.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Wat ik me afvraag, gewoon nieuwschierig. Hoe zag het daar uit waar je je pup gekocht hebt?

Had je van te voren gezocht wat voor fokker het was?

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

broodfok is niet verboden, en een pup met navelbreuk komt ook bij goede fokkers voor, dus wat wil je melden?

 

Het enige om broodfok aan te pakken is om daar geen honden te kopen.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Ik vroeg mij af de mensen die een pup kopen bij broodfokkers dienen jullie klacht in of laten jullie het zo? Ik heb vrijdag ook een pup gekocht. Bij broodfokker :-/ heeft een navelbreuk. Moet geopereerd worden.... ik heb een dierenarts die achter mij staat. Was blijkbaar al het zoveelste geval. Ze heeft mij gezegd om het te melden op de site dierenwelzijn. Heb ik gedaan en zij ook. Dus please voor onze dieren. Melden!!! "

 

Je schrijft dit alsof het normaal is bij die rottige broodfokkers te kopen. Dat is niet normaal dus abnormaal.

 

Staat je dierenarts ook achter je voor wat betreft het kopen van een pup bij een broodfokker? Hierdoor houd ook jij deze louche en dieronvriendelijke puppyhandel in stand.

 

Voor elke pup die je daar koopt, wordt een teef, die in miserabele omstandigheden leeft in eigen uitwerpselen in donkere schuren, weer gedekt om nieuwe pups te produceren. Als de pupproductie te laag is, wordt de teef afgemaakt.

 

Staat de betreffende broodfokker op de beruchte lijst?

http://www.koophiernooiteenpuppy.com/lijst-met-bekende-broodfokkers-2/

 

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Helemaal met jou eens,Loesje

Volgende forumvraag: Pitbull pups zonder chip!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^