wolf hybrides

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

" Wat een prachtig dier! Ben je dan niet bang dat iemand hem meeneemt?
Die perzen zijn ook zo schattig mét neus! "

 Dat was ik, toen hij nog jong was.  Nu is die angst minder. 

Ik heb echter geen keuze.  Hij is ongelukkig als hij niet op stap kan.  Hij vangt erg veel vogels én eet ze zelfs op (soms toch).  Hij brengt ze nooit bij ons in de tuin, ivm de honden, denk ik.  Hij brengt ze bij de buren en speelt er daar mee, die ze dan later stiekem wegnemen en begraven .   Gelukkig zijn die mensen kattenliefhebbers.  Zij komen me ook zeggen dat ze hem nog niet gezien hebben of komen zeggen dat hij zijn halsbandje kwijt is enz... (dat zie ik zelf ook wel, maar ik wijt het aan bezorgdheid van hen, en laat ze maar).

 

Hij geeft ook zulke tegenstrijdige signalen wat betreft de honden.  Hij loopt gewoon tussen hun poten en blijft liggen als ze komen snuffelen maar toch is hij niet op zijn gemak als ze te veel rondlopen of blaffen.  Ik voel me schuldig dat ik hem met de honden opzadel, dus laat ik hem maar op stap gaan als hij dat wil.   Enkel 's nachts wil ik dat hij binnen is, dat vertrouw ik niet.  Wie weet waar hij heen gaat als het rustig is buiten.

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker

honden foto van Witte Draak

Suzanne, alle perzen zouden er zo uit moeten zien als die van jou... 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Suzanne, alle perzen zouden er zo uit moeten zien als die van jou...  "

 Ben ik het met je eens.

Ik hoop dat ze het fokken van de ongezonde Perzen, net zo als ongezonde honden rassen eens goed zullen verbieden.

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  Dat was ik, toen hij nog jong was.  Nu is die angst minder. 
Ik heb echter geen keuze.  Hij is ongelukkig als hij niet op stap kan.  Hij vangt erg veel vogels én eet ze zelfs op (soms toch).  Hij brengt ze nooit bij ons in de tuin, ivm de honden, denk ik.  Hij brengt ze bij de buren en speelt er daar mee, die ze dan later stiekem wegnemen en begraven .   Gelukkig zijn die mensen kattenliefhebbers.  Zij komen me ook zeggen dat ze hem nog niet gezien hebben of komen zeggen dat hij zijn halsbandje kwijt is enz... (dat zie ik zelf ook wel, maar ik wijt het aan bezorgdheid van hen, en laat ze maar).
 
Hij geeft ook zulke tegenstrijdige signalen wat betreft de honden.  Hij loopt gewoon tussen hun poten en blijft liggen als ze komen snuffelen maar toch is hij niet op zijn gemak als ze te veel rondlopen of blaffen.  Ik voel me schuldig dat ik hem met de honden opzadel, dus laat ik hem maar op stap gaan als hij dat wil.   Enkel 's nachts wil ik dat hij binnen is, dat vertrouw ik niet.  Wie weet waar hij heen gaat als het rustig is buiten. "

 Katten zijn veel gevaarlijker dan honden. Hun scherpe tanden, nagels en lenige lichaam zorgt daar voor. Katten kunnen ook weg komen, hoog springen, ergens onder kruipen. 

Denk dat je kat gewoon niet van lawaai of drukte houd.

Als hier veel bezoek is, vlucht mijn oudste kat naar boven, te druk.

Wat grappig is, een buurman betrapte mijn oudste kat een keer, ze was ontsnapt, zat buiten onder een auto, en viel van af daar honden aan! Ging naar ze meppen! 

De maltezer van een vriendin was hier, normaal doe ik alle katten dan naar boven, nu waren ze nog beneden en mijn middelste kat vliegt gewoon de hond aan, de oma gelijk mee doen. Dat was echt niet leuk

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

"  Ik fok ze bewust met neus. Op een show hoef ik niet aan te komen (vind shows sowieso niet fijn, de hele dag in de bench) gezondheid vind ik belangrijker.
Gelukkig zijn er met mij meerdere die zo denken. "

 Met neus zo hoorde de eerste persen sws ik vind ze zo ook mooier daarom heeft de mijne ook een neus:)

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  Met neus zo hoorde de eerste persen sws ik vind ze zo ook mooier daarom heeft de mijne ook een neus:-) "

 Hij is heel mooi!

honden page profiel BramBram

"  Waar woon je?
http://www.avls.nl/main/
Ik ken een paar Saarloze wolfhonden. Met eentje speur ik. Ik zet een spoor uit en hij moet me dan zoeken. Zijn baas en de hond samen.
Dat doet hij zo goed. 
Als we toevallig een keer in een gebied zijn waar we eerder hebben gespeurt, kijkt hij altijd naar de plek waar ik eerder verstopt zat. Zo slim is hij.
Angst zit in het ras, dat is de wolven kant. Angst voor mensen. Ze willen dan meestal vluchten. Zijn baas heeft hem geleerd opzij te stappen als er mensen aan komen,  gaat hij de bosjes in. Als de mensen langs gelopen zijn, loopt hij gewoon weer verder.
Deze hond vind mij gelukkig lief, komt altijd even een knuffel geven.
Het zijn niet echt honden die je trucjes kan leren. Het kan wel, maar ze zien zelf het nut er niet van in.
Meneer Saarloos heeft het ras ontwikkelt. Zijn dochter, Marijke Saarloos is nog actief met de honden.
Ik vind het een heel mooi en bijzonder ras. Voor mezelf te groot en ik vind het juist leuk km een hond dingen te leren, samen leren. Daar is de Saarloos niet echt een hond voor.
 
Op de site zie je dat ze wel eens wandelingen hebben, of shows. Ook als er een nestje is. Je zou een keer kunnen gaan kijken. Ze zijn echt leuk! "

 Ik woon in barneveld, maar ga effe kijken op de site

honden page profiel JudyJudy

honden foto van Judy

Ik heb van de zomer een paar weken op twee High Content wolfhonden gepast.

Die kwamen uit Amerika en waren op doorreis naar Engeland.

Ik ga alleen zeggen dat dat geen huisdieren zijn.

honden page profiel maxlisamaxlisa 3 doggies

honden foto van maxlisa

hier kan je misschien ook antwoord op je vragen vinden (en ik krijg morgen hoop ik het boek als verlaat verjaardagcadeau)
https://www.facebook.com/levenmetwolfhonden/

ik woon niet zo ver van barneveld vandaan en je bent ook welkom om hier met mijn tamaskan kennis te mogen maken.

in januari is er in apeldoorn een wandeling met wolfhonden.

de mijne leert super snel, is erg gehoorzaam en enorm baasgericht (ja de mijne voldoet niet aan wat men van wofhonden verwacht en is echt het uiterste) heeft wel duidelijk voorkeur voor mensen die hij leuk vind en die kunnen hem ook op schoot verwachten, andere vind hij minder en als ze hem met rust laten gaat hij wel gewoon zijn gang.


en voor de katten; ik heb ooit naar de bengalen gekeken en een kennis van mij had er 3 en volgens mij kan je die met een gerust hart buiten laten. zijn geen leuke katten voor vreemde (maar goed je zal de uitzondering hebben). ik heb een kat die van de straat komt, oosters type en ook zij kan prima met de honden maar corrigeert mijn puber en ik hoor haar op een bepaalde manier miauwen wanneer hij te druk is (en hoeft ze niet eens in zijn buurt te zijn), ondertussen reageer ik en hij erop, want die aanvallen die ze gepleegd heeft op hem toen hij pup was waren best indrukwekkend.

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Het zijn 2 diersoorten in 1 een wolf en een hond.Dit dier is vervolgens zijn hele leven in conflict met zichzelf,omdat er tamme eigenschappen inzitten,maar ook wilde eigenschappen.

 

Bedenk je goed dat een wolf úren en uren kan lopen,kilometers!! aflegt in de natuur.Een mens kan daar niet eens aan voldoen voor een half-wolf.Mensen willen zo'n dier in huis hebben,omdat ze het mooi vinden,maar vergeten vaak het dier zelf en de dierlijke kenmerken.

 

 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^