grrrrrr mensen!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Ik liep net een laatste rondje met de honden samen met mijn moeder en kwamen een man tegen met 2 grote honden 1 bernensenner (ofzo?) En een hond die net zo groot was.

Die man hebben we nog nooit gezien. Ik liep al weg met lizzy omdat ik weet dat ze slecht gaat reageren dus mijn moeder liep verder met Ziva. Die honden sprinten direct op ziva af (liepen aan een flexi lijn) en ziva gilde van angst. De man deed gewoon helemaal niks om zijn honden terug te trekken.

Mijn moeder werd toen boos en de man reageerde erop dat mijn moeder de hond niet moest optillen (deed ze ook niet eens) dus ik zei dat ze dat niet deed en hij uit zijn doppen moest kijken. Hij zij dat ze helemaal niet bang was en wij anders haar maar los moesten laten.

Grr ik kon die man wel wurgen....

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Het lijkt wel of dit soort dingen steeds vaker voorkomen. 

Kan me er zo kwaad om maken!

Terrecht dat je kwaad bent! 

Slaat helemaal nergens op wat die man deed.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Ik zat op dat moment echt te trillen van boosheid. Hoop dat ik hem nooit meer tegen komt.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ja dat soort mensen kun je idd beter vermijden

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Vervelende baasjes zijn de reden dat ik, als avond mens, voortaan om half zes smorgens op sta om dán met de malloten naar het losloopveld te gaan, in plaats van overdag...

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Dus je slaapt nooit uit? Pff erg zeg:(

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Oh als ik op de stoep loop in een wijk en zie iemand met een hond waarvan ik kan raden dat mijn hond er niet blij van gaat worden én die hond loopt aan een flexilijn dan loop ik van de stoep af,ga desnoods tussen de auto's staan of steek over, vaak ligt er naast de stoep een fietspad,die afstand pak ik sowieso altijd al mee,want ik vind het niet leuk voor mijn hond om met een andere hond frontaal op elkaar af te lopen..op een stoep van 2,5 meter breed.

 

In de loop der jaren heb ik geleerd dat ik álleen op mezelf kan rekenen,ik ga niet meer uit van iemand anders...dat die mensen hun verstand/IQ mee hebben of zo 

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Maar ik begrijp gewoon niet waarom een man zegt dat als een hond gilt een hond niet bang is en zo wel dat ik haar maar los moet laten.

Ik vraag mij dan echt af wat er dan in je hoofd van je om gaat.

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Ben er deze week mee begonnen... Enige probleem is dat ik dus op tijd naar bed moet....maargoed.... Scheelt zo veel gezeik....

 

De meeste andere baasjes ken ik en kennen mij en mijn honden en weten dat ze geen vlieg kwaad doen....gewoon gezellig dus...

 

Maar er zijn enkele baasjes.... Die doen maar wat.... Communiceren niet voordat ze t veld opkomen (ik zelf loop nooit zomaar het veld op als er al iemand op is), zien niet wanneer spelen jagen wordt, komen met loopse teven het veld op, enzobla...

 

En het gekke is, als er een keer een akkefietje is, beetje grommen ofzo, of honden die mijn honden proberen te bijten (die twee malloten bijten dus nooit terug, gelukkig), heb ik het toch altijd gedaan... Dat hoor ik dan via de tamtam terug. Gelukkig kent vrijwel iedereen mij en mijn honden, dus niemand laat zich beïnvloeden, maar het raakt me wel....

 

Daarnaast vinden er veel bijtincidenten plaats de laatste tijd, honden die half dood gebeten zijn kennelijk (was ik niet bij, maar wel mensen die ik ken). Ikzelf volg mijn intuïtie en vertrek dus als ik voel dat ik beter kan gaan... En vaak hoor ik dan later terug dat er na mijn vertrek nog een hoop gedoe is geweest...

 

Het is wachten op problemen, dus dat wil ik voorkomen...

Om zes uur smorgens is er niemand en kunnen de malloten even los met z'n tweetjes....

 

Jammer van de contacten met ál die leuke baasjes en honden.....Maar die paar baasjes maken dat ik er niet meer relaxed sta en dus mijn honden ook niet...

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

" Maar ik begrijp gewoon niet waarom een man zegt dat als een hond gilt een hond niet bang is en zo wel dat ik haar maar los moet laten. Ik vraag mij dan echt af wat er dan in je hoofd van je om gaat. "

 Ik denk dat dat emotioneel te zwaar zou zijn om dat aan te moeten horen (voor mij dan)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Niet leuk zoiets het wandelplezier wordt dan wel op de proef gezet .     Een voordeel van een grote hond, en nee het mag niet natuurlijk maar als het mij overkomt zeg ik netjes, honden bij u houden, mijn hond bijt, in een tel en ogenblik halen ze direct de honden binnen, en loop ik door . Kom ik ze weer tegen zulk soort mensen lopen ze voor mij om. Niet leuk dit soort mensen natuurlijk maar ik ga nimmer in discussie met ze.          Ook meegemaakt in de intratuin, loop ik daar met Bams, altijd keurig aan de voet. Komen er twee herders aan , je raad het al, gaan vreselijk te keer, bams en ik verblikte en verbloosde niet, de man kon ze amper houden en belandde tussen de planten en de bloemen, en iedereen keek, daarna koffie drinken in de intratuin, de herders kregen Bams in de gaten ze vlogen op en het hele tafeltje werd om ver getrokken, ja wiens schuld is dat nou ?   Opvoeden die honden ga trainen ermee, mijn hond weegt ook 75 kilo die hou ik ook niet zonder training,  mensen met honden zijn soms te makkelijk.

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

" Niet leuk zoiets het wandelplezier wordt dan wel op de proef gezet .     Een voordeel van een grote hond, en nee het mag niet natuurlijk maar als het mij overkomt zeg ik netjes, honden bij u houden, mijn hond bijt, in een tel en ogenblik halen ze direct de honden binnen, en loop ik door . Kom ik ze weer tegen zulk soort mensen lopen ze voor mij om. Niet leuk dit soort mensen natuurlijk maar ik ga nimmer in discussie met ze.          Ook meegemaakt in de intratuin, loop ik daar met Bams, altijd keurig aan de voet. Komen er twee herders aan , je raad het al, gaan vreselijk te keer, bams en ik verblikte en verbloosde niet, de man kon ze amper houden en belandde tussen de planten en de bloemen, en iedereen keek, daarna koffie drinken in de intratuin, de herders kregen Bams in de gaten ze vlogen op en het hele tafeltje werd om ver getrokken, ja wiens schuld is dat nou ?   Opvoeden die honden ga trainen ermee, mijn hond weegt ook 75 kilo die hou ik ook niet zonder training,  mensen met honden zijn soms te makkelijk. "

 

Heerlijk hè Willemijn, Intratuin!

Ik heb Teigie veel meegenomen naar de intratuin om te socialiseren!

 

En superknap van Bamse! 

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Hier heeft een (inmiddels al een paar jaar overleden) buuf rond geroddeld dat Drib agressief zou zijn. Bijna iedereen in de wijk is dus bang voor haar. Mooi makkelijk ;-)

Waar ik wel een hekel aan heb zijn de meerdere loslopende honden. Ze moeten aangelijnd zijn, maar dat doen ze dus gewoon niet. Er zijn 3 honden die wel echt agressie tonen. 2 honden hebben Drib in haar achterbenen gebeten toen wij een stuk verder liepen, met onze konten naar die hond (we zagen het dus niet aankomen). Beide baasjes deden toen niets en kwamen met smoesjes waarom hun hond dit gedrag zou mogen vertonen!!!
Gelukkig had Drib een lange vacht..

De 3e hond heeft mijn herder tot bloedens aan toe gebeten. Liep ook los. De eigenaresse liep door. Een wild vreemde getuige hielt even mijn herder vast zodat ik achter die vrouw aan kon. Haar reactie was dat het niet kon, want haar hond had geen tanden. Toen zouden de tanden afgesleten zijn door een bal etc. Ze vond het gewoon normaal.
Iemand heeft aangifte gedaan. De politie kwam bij haar op de stoep. Vanaf dat punt kan ik niet meer rustig lopen. Die mensen hebben ons serieus bedreigd en gedaan omdat wij aangifte zouden hebben gedaan.
Zelfs al hadden wij dat gedaan, hadden we daar alle recht toe!

Alle eigenaren hebben nooit gevraagd hoe het nu met onze honden was...

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

lucia, niet leuk! Ik zou ook behoorlijk boos zijn ja

 

soms vraag ik me af waarom dat soort mensen uberahaupt een hond hebben. Als twee kinderen gaan vechten haal je ze toch ook uit elkaar?

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Ik kwam vandaag een baasje tegen dat Gister zag wat er gebeurde. Het baasje zei dat de man een klootzak was en ook een keer ruzie er mee had gehad. Ook mishandeld hij zijn honden!!

Volgende forumvraag: Geen beginnershond?!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^