puppy piept bij de keukendeur

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Giacolina & Buddy Giacolina & Buddy

honden foto van Giacolina & Buddy

Hallo allemaal, 

 

Buddy, onze duitse herder van 13 weken piept voor de keukendeur en badkamer deur (zitten naast elkaar). We hebben alles gelijkvloers. Als we in de woonkamer zitten en hij ligt te spelen dan zijn de deuren naar de badkamer en de keuken dicht. Hij plast en poept 80% van de tijd buiten, hier en daar gaat er wat mis, maar de laatste week heeft hij nog niets binnen gedaan, tot vandaag. Hij heeft binnen gepoept en geplast. Twee weken geleden piepte hij opeens voor de keukendeur. Ik nam hem mee naar buiten en hij plaste. Bij mijn ouders thuis piepte hij voor het raam, ze namen hem mee naar buiten en hij poepte. Bij mijn oma piepte hij voor de deur, ik nam hem mee naar buiten en ja hoor, een grote plas. Dus ik was erg blij, ik dacht hij piept wanneer hij moet plassen of poepen :) Maar nu....piept hij regelmatig voor de keukendeur en de badkamer deur. Ik neem hem mee naar buiten, maar nu doet hij vaak niks. Ik vind het sowieso gek dat hij bij ons voor de keukendeur/badkamer deur gaat zitten want we gaan er gewoon aan de voorkant van het huis uit. Voor die deur zit hij nooit. Hij is nog erg jong, dus ik neem hem niet kwalijk dat hij niet de goede deur te pakken heeft... Alleen merk ik dat ik nu niet op al zijn gepiep inga, want dan sta ik 5 keer per uur buiten, waarvan 4 keer voor niks. Maar daarom heeft hij wellicht wel binnen geplast en gepoept vandaag. Maar ik weet niet wat het piepen anders in zou houden? Ik zit echt met een raadsel. Heeft een van jullie een idee? Alvast bedankt :) 

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Ja leuk toch! Als hij voor de deur gaat staan en piept..mag hij naar buiten! = feest! Aandacht!

 

Hij is denk ik vooral aan het uittesten hoe goed zijn trucje werkt. Probeer in te schatten wanneer hij wel en niet moet plassen, als hij na 5 min weer piept nadat hij uit is geweest, bied hem dan een speeltje oid aan maar neem hem niet elke keer mee naar buiten ;)

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Slimme pup heb je daar 

en zo vlug al quasi zindelijk........super. 

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Het kan ook gewoon dat hij even om iets anders piept,is normaal.Hij zal zich op die momenten even nerveus/ongemakkelijk of 'druk' voelen.Probeer aan te houden 1 uur wakker =2 uur echte rust/slapen.

 

Neem hem bij je,als hij op de bank mag ,even samen kroelen op de bank.Anders even bij je roepen,en rust geven,neem een klein kluifje,begeleid hem naar zijn slaapplekje en geef hem het kluifje,dan wordt hij rustig en valt hoogstwaarschijnlijk in slaap.

honden page profiel MagdaMagda

honden foto van Magda

" Probeer aan te houden 1 uur wakker =2 uur echte rust/slapen. "

 Tot welke leeftijd houden jullie dit aan?

Bertus is nu 4 maanden en gaat meestal uit zichzelf slapen ,als hij dat niet doet merk ik aan hem dat hij heel erg baldadig wordt, gaat overal in bijten ...dan leg ik hem in zijn bench en gaat hij slapen ...

Volgende forumvraag: vuurwerk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^