Nieuwe Opleiding gaan volgen? Welke?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kim & CodaKim & Coda

honden foto van Kim & Coda

Hallo!

 

Nog 3 weken te gaan, dan haal ik hopelijk mijn examen en ben ik gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistent! Zenuwen gieren door mijn lijf haha. Ik ben nu eigenlijk al aan het nadenken over een nieuwe opleiding, als vervolg hierop. Ik zal eerst even iets over mijzelf vertellen.

 

Ik ben 20 jaar, woonachtig in Hellevoetsluis (Zuid Holland). Naast mijn paraveterinair opleiding heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd, ben ik gediplomeerd voor het geven van flyball en bezig met de opleiding tot gediplomeerd trimster via Trimschool Nederland. Honden zijn mijn hobbie, mijn passie en eigenlijk ook gewoon een zeer groot deel van mijn leven. Het is voor mij natuurlijk om mijn opleidingen op dit gebied te blijven volgen.

 

Dan is nu dus de vraag... welke opleiding is next? Ik heb zitten kijken op www.cursuscentrum.nl naar opleidingen. Dit is via Barneveld. Ik zag daar de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut en dat heeft dan ook mijn aandacht getrokken. Lijkt me een erg leuke opleiding.

 

Heeft iemand hier meer ervaring over deze opleiding? Of misschien andere opties op het gebied van kynologie? ik heb nog even tijd om na te denken en ben hard opzoek naar iets leuks, nieuws en een nieuwe uitdaging voor mijzelf.

honden page profiel --

honden foto van -

ik kan je niet helpen maar hier bij even een upje :) 

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ik zelf heb wel op school gezeten in Barneveld, maar dat was ook de opleiding tot paraveterinair. Heb wel meerdere lesdagen gehad op het PTC (het cursuscentrum dus) En dat vond ik wel erg fijn gaan! Ondertussen is het allemal wel helemaal veranderd. De hele school is verbouwd. Ik heb zelf ook zitten denken aan zo;n cursus te volgen, maar helaas nog niet de tijd voor op dit moment.

 

Kim & Coda (Uitgelogd) (Gast)

Hoi,   Bedankt voor het upje en bedankt judith,   Ik hoop echt dat ik wat mensen kan vinden met ervaring op barneveld en cursuscentrum...

honden foto van Gerdine van der Linden

Volgend jaar begint er een nieuwe gedragsdeskundige opleiding in zuid holland.
Misschien is dat wel interessant voor je.

Volgens Turid Rugaas der manier. :-)

Verder is er weinig specialisatie die je kunt doen in de honden wereld.

trainer, gedragsdeskundige, trimmer, keurmeester.. je kan eventueel kijken naar homeopathisch arts als dat je ligt.

Verder geen persoonlijke ervaring met Barneveld. Hoor goede en slechte dingen er over.

Volgende forumvraag: grappig krantenartikel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^